Skulle få ett paket torsdag 30 juli men fick meddelande att det blivit kvar på terminalen. Bokades till tisdag veckan efter, samma sak. Bokades till torsdagen. Kom inte nu heller. Ingen har tagit tag... Ver más
Blir så jäkla irriterad! Har man ett paket som är ecommerce så kommer man inte fram i kundtjänsten & blir hänvisad till postnord! Sen ringer man postnord och dem hänvisar en tillbaka till DHL.... kan... Ver más
Sämsta “servicen” någonsin, de hävdar att de ringt och varit här men ingen har ringt, ingen har varit här. Nu vägrar de leverera och tycker jag ska hämta 3 jättepaket på deras terminal. Har lagt otro... Ver más
De gamla, stora väletablerade speditionsfirmorna har uppenbara problem att leverera en godtagbar service och DHL freight är inget undantag. En extra stjärna för trevlig dam i kundtjänst men i övrigt b... Ver más
No consta que solicite reseñas
Värdelös fraktbokning!
Själva leveranserna funkar väl bra, men fraktbokningen via Tradera är helt värdelös, ofta problem och buggar! Ringer man DHL om detta skyller de på Tradera. Ringer man Tradera skyller de på DHL. Ta ett gemensamt ansvar för era kombinerade tjänster någon gång, jäkla klantskallar!
Ett skämt har nu suttit två…
har nu suttit två kvällar i en lägenhet och väntat på ett kök från Ikea . Måndag tid för leverans 16,00-22,00. Satt där och väntade Men det kom ej något kök och ingen ringde och meddelade att dom inte skulle hinna dit …
Jag fick boka om min beställning sitta i telefon en evighet och fick då en tid idag torsdag leveranstid 16-22 men samma visa igen inget kök dök upp ringde en snubbe 22,00 och ljög om att lastbilen havererat skitsnack då jag hörde han satt och körde och frågade om han trodde jag var så lättlurad !!!
Så otroligt dåligt skött av dhl och snubben som ringde sa att dom inte skulle köra ut det imorgon heller utan att jag ska prata med ikea .
Så betyg på dhl är minus 10
I kalmar är det nog mest analfabeter…
I kalmar är det nog mest analfabeter och folk utan körkort dom har anställda. Kör aldelles för fort inne i bostadsområden samt kör på vägar inne i bostadsområden som är tydligt uppmärkta med förbud för genomfart, men dom kör väl så fort att dom inte hinner se skyltarna.. Detta gäller den chaufför som 28/10 kl. 12,15 körde som en galning(som vanligt ) i Tvärskog. Jag har tidigare varit i kontakt med DHL om detta men dom tar nog inte notis innan dom kört över nån.
Vi har avtal och bokar DHL Freight i…
Vi har avtal och bokar DHL Freight i deras nya system.
Systemet är otroligt långsamt, hoppar ur, får olika felsvar, måste logga in igen rätt som det är.
Det tar orimligt lång tid om man vill boka in många paket för upphämtning.
Uselt system helt enkelt...
Byggnadsvårdsbutiken i Västerås AB
Detta var den sämsta kundtjänsten
Detta var den sämsta kundtjänsten. Försökte hitta kollinummer på mitt paket men lyckas inte. Boten ville inte hjälpa mig utan ett kollinummer så skrev några siffror jag hittade vart jag fick till svar det inte var ett kollinummer. Lyckades komma fram till vanligt kundtjänst, frågar vart man kan hitta kolla på en redan utskriven fraktsedel, medarbetaren hade joinat men gav mig noll respons och inte ens ett hej har jag fått, skriver då ett ”?” Då jag inte har fått respons på ett tag och får till svar ”vad var din fråga? Eller du bara råka klicka på ”?”?” På riktigt??
Google hjälpte mig som tur det snabbare.
Kommer personligen aldrig använda Dhl pga sämsta kundtjänsten nånsin.
DHL... skratta eller gråta?
Mitt närmaste DHL utlämningsställe ligger på andra sidan gatan, ca 30 meter bort från min port.
När jag får paket från DHL Freight så hamnar de på ett utlämningsställe som ligger ca 500 meter bort(!?!)
Jag har flera gånger ringt och frågat varför.
Svaret jag får är att DHLs dator pekar på den mer avlägsna adressen som mitt närmaste utlämningsställe.
Jag brukar be den på DHL jag pratar med att titta på en karta. En del gör det och skrattar lite generat när de ser hur tokigt det är. Dock slutar det alltid på samma sätt... "Ja, nej nu står det så i datorn och det är inget jag kan göra något åt".
Suck.
Undvik.
Undvik.
Beställde från samma företag samma tillfälle. Ska få delad hemleverans och förstöra 2 dagar. Talade med kundtjänst och fick hjälp med hemleverans bokning..logiskt bokar man väl samma dag som vi sa i telefon...trodde jag fick bokat till ett tillfälle men näää... Välj annat än dhl
Helt enkelt uselt
Helt enkelt uselt. Slarvar bort paket och bokade leveranser uteblir vid upprepade tillfällen.
Sämre än man kan föreställa sig
Sämre än man kan föreställa sig. Försökt använda deras tjänster 2 ggr. och bägge gångerna misslyckades DHL totalt med att genomföra frakten/transporten som var beställd.
Kundservice tar heller inget ansvar utan ber bara gång på gång om ursäkt.
Personalbrist!!!
Hade fått bekräftelse på att jag skulle få leverans under dagen mellan 08-15,ingen leverans när klockan va 16.
Ringer och frågar vad som hänt,får då svar att det va personal brist..
Fint att transportledningen inte kan ring och meddela detta då de har både mitt telefonnummer och mejl….
Leverans nästkommande dag…
Ja va fint,då sitter jag hemma å glor en dag till då!!!!
Man behöver ju ingen utbildning i raketforskning för att få nöjdare kunder,man meddelar!!!!
Blufföretag
Blufföretag. Skickar ingen sms att hämta paket så att det skickas tillbaka efter 14 dagar. Då tjänar de 2 gånger på paketets frakt. Och 3 gånger om man vill att det ska skickas på nytt.
Under all kritik!
Dom var 3 dagar sena att hämta upp mitt paket hos företaget och kan själva inte se var den nu befinner sig. DHLs chatt är ett skämt! Den får tekniska problem stup i kvarten, dom som jobbar i chatten avslutar "samtalet" utan förvarning och personalen verkar i stort ha väldigt dålig koll på företaget. Det är verkligen under all kritik!!
Sämst av alla!
Sämst av alla!
Postnord är idag 100 gånger bättre än DHL på alla områden.
Undvik DHL om du kan!
Bojkott!
Undermålig service vid defekt vara
Vår vara, en säng, levererades sent och var därutöver transportskadad. Ingen kompensation går att få, varken från DHL eller företaget som vi köpte varan av. Detta trots att vi nu varit hemma en halv arbetsdag i onödan och att vi nu inte har någonstans att sova. Jag blir också skickad mellan DHL och företaget som sålt sängen och ingen vill ta ansvar för detta. Undermålig service!
DHL FREIGHT. SÄMSTA TÄNKBARA.
Fruktansvärt dålig upplevelse om man har otur med vilken chaufför man får. De vägrar leverera till dörren som är uppgjort med Shein, som jag handlar hos och betalat för hem till min dörr. De släpar med varorna till andra sidan stan o tycker jag ska hoppa dit på min krycka och hämta. Eller tycker att jag ska ta en taxi. Har ingen som kan köra mej. Det har jag sagt femtielva gånger. Kommer sluta handla och det har jag talat om för Shein. Jag var en stor kund där. Men tack vare dessa respektlösa människor är det slut på handlandet. Jag betalar direkt o förlorar pengar varje gång varorna går tillbaka.
Inte det bästa utgångsläget alla gånger
DHL har ett rätt otacksamt utgångsläge många gånger. Har varit med om mer än en gång då företaget som beställt transporten inte alltid är tydliga med vad som ingår i denna.
Obefintlig servicenivå
Deras servicenivå är tyvärr bottenlåg!
Trots att det är i deras hantering som min leverans har försvunnit, så måste jag lägga så pass mycket av min arbetstid för att leka detektiv att värdet av min arbetstid nu vida överstiger värdet på försändelsen.
Personalen verkar jobba i väldigt små och fyrkantiga boxar.
Tyvärr riktigt dålig service.
Tyvärr riktigt dålig service.
Chauffören missade att leverera sonens födelsedagspaket på hans födelsedag trots att jag bokat leverans denna dag.
Jag gick hemma och väntande i fyra timmar och när inget paket dök upp ringde jag kundtjänst som skulle fixa och återkomma.
När jag ringde igen efter ytterligare en och en halv timme fick jag veta att visst kunde de leverera, men då skulle jag betala. Så jag ska betala extra för att DHL-chaufför inte kan sköta sitt jobb.
Om möjligt.
Välj ett annat fraktbolag.
DHL Freight kundsupport är det sämsta jag någonsin har mött. kundsupport är det sämsta…
Jag beställde varor från Tyskland och paketet blev stoppat vid intullning. Inget meddelande, jag fick lista ut detta själv att godest fanns i terminal i sverige.
Jag ringde support och fick till svar att det pågår undersökning om det möjligen är farligt gods. Dumheter, denna produkt finns och säljs även i Sverige.
Sen hörde jag inget mer och ringde efter nån vecka och frågade hur det gick samt ber dem lägga upp ett ärende så någon följer upp om vad som sker och meddelar mig.
Efter någon timma fick jag mail om att ärendet var stängt-
Jag ringer in igen och support vägrar att öppna upp nåt ärende på mitt paket, och påstår helt plötsligt att leverantören i Tyskland av varan jag beställt kan förklara status då DHL sköter all kommunikation med dom. Jag kontaktar leverantören och får veta att DHL inte varit i kontakt med dom.
Nu ringer jag in igen, dom vägrar fortfarande att öppna ett support ärende samt nu får helt plötsligt veta att jag själv måste kontakta DHL Freight i Tyskland för att reda ut det hela, Jag försöker kontakta DHL i Tyskland, det finns inget telefonnummer på webbsidan utan enbart en formulär där man ska skapa ett ärende för problem med leverans, Jag måste börja med att ange ett postnumret till dit leveransen skall gå. Mitt svenska postnummer godkändes inte av deras system så jag kunde inte lägga upp ett ärende.
Jag har gett upp, det går inte att få hjälp och nu fortfarande efter några månader så har jag inget paket och ingen info om vad status ä.r.
DHL supporten sänker bolaget trovärdighet
DHL skickade paketet till ett utlämningsställe som ligger lägre bort (i en annan kommun). Om avsändare ringer och pratat med DHL så säger DHLs support att det har skickats till det närmsta vilket avsändare direkt kunde se på en karta var en lögn.
När jag som mottagare ringer så säger DHL-supporten att det är avsändarens fel eftersom avsändare valt det felaktiga utlämningsstället. Dock hade inte avsändare möjlighet att välja utlämningsställe utan det var DHLs system som valde det. Jag makulerade ordern och lägger nu ordern hos en leverantör som inte använder DHL som fraktbolag.
Är så förvånad att DHLs ledning tillåter sina anställda att sänka ett bolag på detta sätt utan att försöka lösa ett problem som DHL själva har skapat.