Beställde en födelsedagstårta till den 5/8, strul med leveransen. Betalade extra för direktleverans till dörren vilket inte skedde fick meddelande att hämtas ut DHL utlämning. Väl där fick inte födels... Ver más
La empresa ha respondido
Katastrof, Beställde en tårta till vår dotters 1 års kalas, Skulle levereras på fredagen men när inget kom ringde jag DHL och fick då veta att den var försenad och skulle levereras tidigast må... Ver más
La empresa ha respondido
Tusen tack för en jättefin tårta! Den kom i tid, såg precis ut som på bilden när jag beställde den och smakade dessutom fantastiskt gott. Jag valde mjuk chokladkaka med nougatkräm såå gott! Alla gäst... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde en tårta med klara instruktioner var vi bor. Trots detta lämnades tårtan hos grannen. Med detta fick tårtan stå ute i 30 graders värme i 45 min då min dotter inte hittade tårtan. Dagen efter... Ver más
La empresa ha respondido
Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!
Hälsingegatan 14, 113 23, Stockholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Tårtan va jätte god och ni hade väldigt bra kundbemötande

Respuesta de DinTårta.se
It was great experience. Most wonderful cake I have ever seen! I ordered a black one with a rainbow inside. It was one day late delivery but the cake was send few hours after I have ordered it. I saw a lot of negative Reviews here but I recommend to give them a chance. I think that they have upgraded a lot. I have been a bit scared that the cake coming from Germany as I live in Sweden but it was 10000 percent worse it!
Good job!!!!! Thank you!

Respuesta de DinTårta.se
Inte den bästa smaken, men tårtan kom båda två gångar vi beställde på önskade dagen. Andra gången var formen lite förstörd under transporten och vi var kompenserad för detta, så vi hade en bra kundtjänst upplevelse.
I övrigt bra för barnens födelsedag på grund av fina dekorationer.

Respuesta de DinTårta.se
Ski....t företag!!!! Hade barnkalas idag men ingen åt tårtan så hela tårtan gick ner i soporna! Så torr och gammal smak. Kommer ALDRIG beställa mer från dem.

Respuesta de DinTårta.se
Inte ens värd en stjärna va ej ens ätbart smakade gammalt och luktade unket och man betalar så sjukt med pengar värken barn eller vuxna kunde äta det! Så beställ från konditori inte från detta bluffföretaget! Och otrevligaste kundtjänsten man varit med om!

Respuesta de DinTårta.se
Är förvånad att detta företag fortfarande existerar och kan lura nya kunder..!
Hade tänkt beställa doptårta till min son därifrån för snart 7 år sedan, men tog det säkra före det osäkra och köpte en provsmakningstårta (en tårta med flera smaker på fyllningar och kaka). Sååå glad att vi gjorde det då alla smakade s*it rent ut sagt! Smakar syntetiskt smör och socker med en touche av bismaken av färgämnen. Torr kaka. Alla som smakade sa att det hade varit godare att äta smör med sked direkt ur smörpaketet..
Tårtorna kanske ser fina ut som dekoration, men de är uppenbarligen inte gjorda för att ätas!

Respuesta de DinTårta.se
Behövde tårtan på en lördag, ringde och frågade när jag skulle beställa den för att vara säker på att få den. Fick till svar att det räckte till fredagen men för att känna sig helt lugn så kunde jag ta torsdagen. ”Vi har precis haft student och högtryck, inte en enda försening” hette det. Beställde till torsdagen men tårtan kom på måndagen efter jag behövde den. Fick stå uppe och baka minecraft tårta halva natten då jag hade lovat det till barnens kalas. Nu när jag i efterhand läser recensionerna är jag glad att den inte kom, den ska vara oätlig. Helt obrydd kundservice. Avråder starkt från att beställa härifrån!!

Respuesta de DinTårta.se
Varning!! Beställ inte bröllopstårtor från Dintårta.se Några timmar innan beräknad leverans av DHL fick vi reda på att vår tårta ”fastnat” i Tyskland. Dintårta svarade inte i telefon när vi ringde kundtjänst och tog ett par timmar på sig att svara på mailen. De bad då bara om ursäkt, vi fick ingen kompensation.
Blev ingen bröllopstårta till vår stora dag. Stor varning!

Liten tårta, dålig service
Tårtam i storlek medium är jätte liten, bli inte lurad av deras mått det stämmer inte.
Vi hittade glittrande trådar i tårtan i fyllningen, kundservicen skyller på en kartong som tårtan ska ligga på och som är jätte fast utan några trådar alls. Man funderar om dem har kalas Medans de bakar. En viktig sak VÄLDIGT OPROFETIONELLT service, undrar vad de har för chef. Vill du ha mindre huvudvärk baka själva hemma med barnet, det blir mycket roligare och godare och renare. Jag bakar gärna åt er om ni vill😁

Respuesta de DinTårta.se
Har aldrig beställt en tårta och fått tvärtom tårta utan smak törr fattig fyllning kommer aldrig rekommendera någon! utan kvitton ingen bra service!
Så besviken!

Respuesta de DinTårta.se
Helt värdelöst! Beställde tårtan med god marginal enligt rekommendationerna men har inte ens fått tårtan än och fick meddelande av Dhl att den levereras på måndag vilket är 5 dagar efter lovad leverans och 3 dagar efter mina barns födelsedag. Dom har stängt kundtjänst så man kommer inte fram och dom tar inte sitt ansvar. Jag har betalat dyra pengar för en tårta jag inte fått. Barn som är ledsna att dom inte får sin super hjälte tårta och stressade föräldrar som inte har en tårta för 20 personer. Katastrof! Fy vad dåligt.

Respuesta de DinTårta.se
Med flera dagar till godo så klickade man i leverans fredag... Fick precis ett meddelande från DHL "Leverans måndag"... Och då va de i måndags man gjorde beställningen... Men efter läst vad andra skrivit så är de väl bara att vägra ta emot det... Värdelöst...

Respuesta de DinTårta.se
De som tycker tårtan är god måste "tappat" sina smaklökar för detta är verkligen inte gott. Fick med nougatcreme och chocklad och det smakade konstgjort och vidrigt och var inte färskt. Dessutom görs tårtorna av maskiner och inte av en konditor som företaget vill ge sken av på hemsidan..

Respuesta de DinTårta.se
Har beställt två tårtor med två olika smaker. Alla tyckte tårtan var god. Leveransen kom som den skulle och på förmiddagen så vi kunde ha kalaset på eftermiddagen. Fin bild, bra service, ringde och frågade om innehållet och det var snabb svarstid också. Så helt ok. Kommer definitivt beställa fler tårtor.

Respuesta de DinTårta.se
Beställde tårtan den 18 feb. Den kom 3 dagar efter födelsedagen.
Ringer o ringer utan att komma fram till någon handläggare.
De vill att jag ska skicka tårtorna tillbaka vilket jag ville men de inte skickar retursedlar.
Jätte tråkigt!! Kommer aldrig att köpa tårta från detta företag.

Respuesta de DinTårta.se
Torr tårta som går ej att äta. Hade det till min 30års kalas. Aldrig mer!

Respuesta de DinTårta.se
Färsk tårta? Torrare än en öken. Skulle inte ens mata denna tårta till fåglarna då det skulle vara på snudd till djurplågeri. Världens skämtföretag, de har usel service och ljuger en upp i ansiktet, bagarna är ett gäng 3dskrivare och företaget är bara ett stort skämt. Nu räknar man bara man ner dagarna till företaget går i konkurs. Var är Sverker Olofsson när man behöver han? Tydligen är inte jag den enda här heller.

Respuesta de DinTårta.se
Jag hade beställt 2 tårtor och 20 bitar brownies till min sons kalas.
Vi fick leverans samma dag som kalaset. Bildtårtan såg bra ut. När vi delade tårtan var den så smulig att man inte kunde få upp en hel bit. Smaken var jätte äcklig. Den luktade även skumt.
Min son började gråta för att hans vänner sa att tårtorna smakade äckligt. Browniesarna var ätbara men väldigt torra och stenhårda.
Jag hör av mig till din tårta och lämnar meddelande efter meddelande. Till slut efter 5 dagar ringer en väldigt otrevlig person och säger att det inte kan ersätta oss någonting.
Han sa att han är säker på att tårtan var okej.

Respuesta de DinTårta.se
Avråder starkt från att använda er av detta företag. Beställde en av barnet hett önskad Minecrafttårta till födelsedagskalaset med utlovad leverans på fredag. Kl 11 på fredagen noterar vi i trackingen att leveransen är avbruten. Vi ringer kl 13 och får veta att tårtan kommer att levereras först på måndagen. Dvs två dagar försent. Fortfarande kl 14 har varken företag eller leverantör hört av sig angående utebliven/försenad leverans. Håller man inte själv koll får man inte veta något. Kommer inte att anlita detta företag igen.