eKwiaty Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna obsługa. Co najważniejsze kwiaty świeże - co przy ekstremalnych upałach mogło stanowić wyzwanie. :) Wiązanka śliczna, odpowiadająca tej ze zdjęcia na stronie. Dostawa wg specyfikacji. Adresat... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

płatność BLIKiem budzi wątpliwości, bo dopiero po obciążeniu rachunku zorientowałem się, że jednak usługa jest zlecona i opłacona. Lepiej byłoby zrealizować usługę przed zaznaczonym czasem, a jeśli to... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Łatwe zamawianie, szybka realizacja / dostawa. Bukiety zwykle ładne, kwiaty świeże - natomiast bywa, że bukiety odbiegają od wzorca - czasem bardziej, czasem mniej. Ogólnie zazwyczaj jestem zadow... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekspresowa dostawa , miły kurier .. Jedynie większy bukiet i zwracać uwagę na kwiaty , żeby wygląd miały przy doręczaniu. Ogólnie polecam , szczęście najbliższych najważniejsze!!!

Información sobre la empresa

1. Construcción y materiales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztą - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. Wyślij piękny bukiet z E-kwiaty!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

738 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam! Kwiaty zamówione na dzień matki nie dotarły do tej pory. Zero kontaktu z firmą do ktorej jest podany numer telefonu na odpowiedź mailową czekam 2 dni i też cisza!

UWAGA OSZUSCI

UWAGA OSZUSCI! Kwiaty zamówione i oplacone 25 maja na Dzień Matki nie dotarły do dziś.. nie sposób się skontaktować ani telefonicznie, ani czatem, nie odpisują na maile, pieniądze w błoto OSZUSCI!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Its the last time im using this…

Its the last time im using this company! I have ordered flowers + a box of chocolates for Mum's Day and none has been delivered so far (2 days have passed). Noone is picking-up the phone nor answering the email.. on the next ocasion I will use their competition for sure!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kwiaty 2 dni później jeszcze nie…

Kwiaty 2 dni później jeszcze nie zostały dostarczone. Niespodzianka się nie udała a mama dalej czeka. Również wymóg dopłaty 30zl za dostarczenie w kolejny dzień. Teraz czekają na świeże kwiaty niby i dostawa o 20tej. Żenada. Nigdy więcej.

Brak dostawy na Dzień Matki

Niestety bardzo rozczarowujące doświadczenie. Zamówiłem kwiaty na Dzień Matki, jednak do dziś nie zostały dostarczone. Dwa dni temu wysłałem maila do firmy z prośbą o wyjaśnienie sytuacji i nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Brak kontaktu ze strony obsługi klienta jest nieprofesjonalny i bardzo frustrujący. Nie polecam

Ostrzegam

Ostrzegam. Kwiat miały być dostarczone wraz z balonem. Przyszły same kwiaty w opłakanym stanie. Po zgłoszeniu reklamacji sam bakon został dostarczony dzień później. Żadnego kontaktu ze strony biura obsługi klienta. Zdecydowanie ostatni raz korzystam.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kwiaty na Dzien Matki

Macie fajna strone. Jest przejrzysta i zamawianie kwiatow jest bezproblemowe. Same bukiety to juz wieksze ryzyko. Jak wspolpracujaca z Wami kwiaciarnia nie bedzie posiadala kwiatow do wypelnienia zamowienia lub ulozenie kwiatow bedzie odbiegalo od zdjec oryginalnych na stronie, to wiadomo, ze klient nie bedzie zadowolony. Moje ostatnie doswiadczenie nie nalezy do zbyt udanych, ale zdarza sie. Poprzednich kilka bylo wzorowe. Zakladam, ze wpadka zdarzyc sie moze zawsze. Bukiet nie byl brzydki, ale wlasnie odbiegal znacznie od oryginalu. Za to ujelam gwiazdki.

23 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oszusci I naciagacze.Pobrali pieniadze…

Oszusci I naciagacze.Pobrali pieniadze za Kwiaty zamowione na Dzien Matki I do tej pory nie bylo dostawy.Biuro obslugi klienta nie odpisuje na maila a na infolini nikt nie odbiera telefonow.Wlasciwe organy powinny zakazac tej firmie prowadzenia dzialalnosci handlowej.To jest skandal

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam! Zawiedli na całej linii. Gwarancja doręczenia kwiatów na Dzień Matki. Dziś już jest późny wieczór 27 maja, a kwiaty nadal niedoreczone. Jak można coś takiego zrobić??
Na infolinii wisiałam 3 godzinny, nikt nie odebrał. DRAMAT NIE FIRMA

Witam

Witam. Widzę, ze niestety wiele osób tak jak ja jest zawiedzionych dostawą kwiatów na Dzień Matki prze firmę E-kwiaty. Dzis przez godzinę probowałam się polaczyc się telefonicznie z Biurem Obslugi Klienta E- kwiaty, niestety bylo to niemozliwe.
Jestem calkowicie zawiedziona dostawą zmowiena nr 2026/EK/1517896 Kwiatowa niespodziankana dla Mamy.
Po pierwsze kwiaty nie zostały dostarczone na czas zgodnie z umową 26.05.2026 w Dzien Matki. Napisałam wczoraj do biuro@e-kwiaty:
„Jesli nie jestescie Państwo w stanie zrealizować ilość przyjetych zamowień w popularny swiatecznym dniu, uczciwie byloby powiadomic klienta, ze realizacja tego zamowienia moze byc niemozliwa w danym dniu ze wzgledu na ilosc zlozonych zamowien, a nie pobierac pieniadze a potem powiadomic o opoznieniu”
Niestety dzis sie okazło, ze sytuacja jest jeszcze gorsza, całkowicie nie do przyjęcia! Dostarczone dzis kwiaty ogodzinie ok.12ej . Tulipany byly zuelnie zwiędłe i zolte nadawaly się juz tylko do wyrzucenia na smietnik. Jakiś koszmarny żart dostawcy GLP Poland wspolpracujacej z E kwiaty🙈!!!
To naprawdę wstyd dla od tylu lat działającej na rynku Firmy E-kwiaty! Przyznam się, ze korzystałam z uslug E-kwiaty bardzo czesto przez 18 lat i pierwszy raz spotkałam sie z taką dostawa!!!
W zalaczeniu przesłałam tez dzis do Biura Obslugi Klienta wraz z reklamacją filmik i zdjęcia przesłane przez nasza Mamę, Dostałam tez automatyczne potwierdzenie przyjecia reklamacji z obietnicą zwrotu pieniedzy. Mam jednak obawy czy to nastapi, jesli jest tak duze grono zawiedzionych klientów!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówienie nie dotarło na czas

Zamówienie nie dotarło na czas, biuro obsługi klienta nie odbiera telefonów ani nie odpisuję na maile. Totalna porażka, ktoś powinien zająć się tym syfem bo okradają ludzi na niemałe jak za kwiaty pieniądze. Wstyd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Widzę że nie jestem jedyną osobą…

Widzę że nie jestem jedyną osobą oszukana !!!kiedy mama dostała kwiaty wszystkie były zgniłe i śmierdzące jesteś straszna firma tak traktować klientów!!! Mam nadzieję że ludzie przed zakupem u Was poczytają opinie !! Napisałam też opinie na ich stronie jest ucięta w połowie !!!

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. Kwiaty nie zostały dostarczone, mimo że w systemie zamówienie widnieje jako „dostarczone”. Brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą – nie można dodzwonić się ani uzyskać odpowiedzi. Bardzo nieprofesjonalne podejście i ogromne rozczarowanie

Very disappointed

Very disappointed. I ordered 2 tulips bouquets for my mom and mother in law on Mother's Day. Both bouquets was dead. Only a few tulips can rescueed rest went to the trush. I'm still waiting for response customer service but after saw lot of bad reviews I don't think they gonna refund money.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.