De producten zijn in goede orde ontvangen. Niet supersuper snel maar echt snel genoeg. We hebben vertrouwen in de werking (maar moet nog blijken natuurlijk).
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
20 oktober gezichtsverf besteld voor Halloween. Een week later nog niets vernomen. Een whatsapp bericht gestuurd naar de eigenaar op 28 oktober, mail op 29, heb tot op heden op geen van beiden antwo... Ver más
Een onderneming naar ons groene hart! Een (h)eerlijke, vriendelijke jongedame die haar onuitputbare kennis en passie deelt en je bij alle vragen en aankopen advies geeft. Het is DE perfecte toeging a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Duurzaam en ecologisch leven dankzij de producten van Eco-Brands.
Información de contacto
Morellaan 30, 2990, Wuustwezel, Bélgica
- 0032494496551
- info@eco-brands.eu
- eco-brands.eu
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Ik ben fan!
Ik ben super blij dat ik Eco-Brands ontdekt hebt! Eén plek om al je ecologische huis-, tuin- en keukenproducten aan te schaffen aangevuld met andere fijne producten. Zo kunnen we stelselmatig ons huishouden verduurzamen en zonder daar tien verschillende winkels voor te moeten doen.
Vlotte en correcte levering, Karen is super toegankelijk bij vragen. Ik ben fan en blijf klant!

Respuesta de Eco Brands
Snelle levering, eerlijke prijs en tof persoonlijk briefje erbij. Top service!

Respuesta de Eco Brands
Snelle levering, leuk een persoonlijke briefje bij

Respuesta de Eco Brands
Leuke duidelijke site met uitleg over…
Leuke duidelijke site met uitleg over de producten.
Prijs kwaliteit is ook top en vooral de service.
Karen doe zo verder 👍

Respuesta de Eco Brands
Super goede service en een heel mooi…
Super goede service en een heel mooi assortiment

Respuesta de Eco Brands
Leuke eco musthave gescoord!
Ik bestelde de kokosnoot kommetjes bij Eco Brands. Super mooie eco musthave die snel geleverd werd met bovendien een leuke personal touch bij levering door de toffe staaltjes en een persoonlijk berichtje erbij!

Top!
Er liep aanvankelijk het één en ander mis omdat de mails van Eco-Brands m.b.t. het afhalen van mijn bestelling in mijn spam terecht kwamen maar Karen is een heel sympathieke en ondernemende jongedame die echt alles in het werk heeft gesteld om ervoor te zorgen dat ik de bestelde cadeaubons toch tijdig heb kunnen afhalen.

Respuesta de Eco Brands
Een mooie website met top ecologische…
Een mooie website met top ecologische en duurzame producten!
Goed prijs-kwaliteit, uitgebreid assortiment, snelle levering en super klantenservice....een echte aanrader!

Duurzame en kwaliteitsvolle producten
Duurzame en kwaliteitsvolle producten. Leuke webshop waar steeds plaats is voor vragen. Vlotte levering. Ik bestel zeker opnieuw!

Aanrader
Leuk om bij eco-brands te winkelen! Leuke en eerlijke producten. Goede service en een vriendelijke dame achter eco-brands. Ze helpt je met al je vragen! Een aanrader dus!

Respuesta de Eco Brands
De eco webshop voor als je wilt overschakelen naar ecologische producten
Heel leuke eco webshop met bij elk product een woordje uitleg. Wil je dan nog iets vragen aan Karen dan geeft ze je een eerlijke en duidelijke uitleg/advies. Zeker de moeite waard!

Wij zijn Fan!
Super leuke webshop! Met hele handige producten om mijn huishouden zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.
Karen zelf staat klaar voor tips, raad en daad! En alles komt ook super snel mijn richting uit! En mijn dochters zijn helemaal verkocht voor de kinder cosmetica lijn! Wij zijn fan!

Super tevreden
Super tevreden van service, uitleg en informatie. Volledig betrouwbaar zoals ze het belooft. Super persoonlijke aanpak. 100% ecologisch en volledig doordacht. Niets is onbezonnen.