De varmeste anbefalinger til Egulve. Vi har fået lavet alt fra gardiner, gulvtæpper i soveværelse, gulve i stuen, flydespartel i kælderrum, i forbindelse med renovering. Der er altid højt humør, og sm... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
E-gulves montør kan sit håndværk. Har netop lagt vinyl på køkken og entre hos os, og trods behov for mange snørklede skæringer, er der ikke sket en eneste "skævert". Montøren arbejdede med omhu og pro... Ver más
Jeg har købt nogle nye gulvtæpper hos Egulve. Tæpperne er lige som de skal være, men leveringen af tæpperne skete ikke på den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men måden... Ver más
Vareprøver var ødelagte. Modtog flere vareprøver som var lidt dyre og tilmed gået i stykker flere steder. ØV :-( Hvis jeg ønsker at returnere koster dig mig yderligere penge. Hvorfor pakkes tingen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Alt indenfor gulve og tæpper
Información de contacto
Japanvej 26, 4200, Slagelse, Dinamarca
- 40208229
- info@egulve.dk
- egulve.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vareprøver var ødelagte.
Vareprøver var ødelagte.
Hvis jeg ønsker at returnere koster dig mig yderligere penge.
Hvorfor pakkes tingene kun ind i plastik.

Service der rykker
Kan kun give min varmeste anbefaling baseret på mit seneste køb. Bestilte en bestemt farve linolium som desværre kom frem i en forkert farve, svar på henvendelsen kl. 22.50, og ny farve på vej næste morgen.... Tak for god service, handler gerne her igen.
Professionel rådgivning og upåklagelig service.
Fik grundig og meget professionel rådgivning og god service af Mette fra Egulve, vi endte også med at købe gulv til vores nye hus hos Egulve. Fuldt ud positiv oplevelse👍
Kompetent rådgivning
Hej.
Fandt Egulve på nettet da vi skulle vælge nyt gulv til køkken/stue projekt.
Besøgte forretningen i Slagelse, og blev hjulpet af Mette.
Blev spurgt ind til vores behov for nyt gulv, type, slid ect.
Fik vist en masse forskellige gulve, og forklaret plusser og minus ved de forskellige typer. Valgte et Herregårdsplank fra Wallmann. Stor ros til Egulve/Mette. Super service og er sikre på vi har valgt det rigtige gulv til os. Har lave endelig bestilling i dag og det er endt med at at hele vores hus får nyt gulv.
Sjældent har jeg fået så god service
Sjældent har jeg fået så god service. Jeg blev mødt af 2 søde, smilende og meget dygtige kvinder. Stort udvalg af gulve til gode priser. TAK for god service :-)
Fantastisk service
Fantastisk service og rigtig gode priser. Smilende og dygtige personale. Kan klart anbefales
Rigtig lækker butik og virkelig god…
Rigtig lækker butik og virkelig god service. Tæppe i anden størrelse blev hurtig bestilt hjem.
Kan klart anbefales
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation. Produktet Alfix Topcoat levede også op til forventningerne.
Super pris og hurtig levering
Efter en kort tur i butikken i går
Efter en kort tur i butikken i går, hvor jeg møder en flink og imødekommende medarbejder og hvor vi taler om at jeg kan købe 8-12 stk tæppefliser som de har tilbage som rest, (der var flere) kommer jeg ind i dag for at købe disse. Denne gang er det en ældre herre, som viser mig de tæppefliser de har. Jeg fortæller jeg gerne vil købe nogle af dem de har i rest, men får af vide at jeg kun kan købe alle de fliser som der er i rest af denne type, hvilket ikke var det jeg fik og vide i går. Han er ikke til og hugge eller stikke i og holdt op en dårlig oplevelse, arrogant opførelse og slet ikke serviceminded, jeg kan absolut ikke anbefale nogen at købe herfra.

Hurtig levering:-)
Epoxy gulv i garage
Har fået lavet epoxy gulv i garage. Super hurtig service. Vi har ikke været inde på gulv endnu, da det skal tørre. Men på afstand ser det super flot ud og han virkede dygtig.
Super flot butik
Super flot butik, meget stor udvalg af gulve og gulvtæpper👍 Rigtig god betjening🙂
Fantastisk service
Fantastisk service. Hurtige svar, hurtig levering til absolut rigtig pris.
Hurtig levering.
Ok handel
Enkelte gulvbrædder var lidt beskadiget i kanten ved modtagelse. Ellers alt fint - og hurtig levering
Rigtig dårlig modtagelse og svar på…
Rigtig dårlig modtagelse og svar på spørgsmål. Gik fra butikken med en følelse af at de ikke var interesseret i opgaven😡😡😡😡

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.