Fijn maandelijks het verbruik gemaild te krijgen. Jammer dat het verbruik niet gemaild is van de maand augustus. Na telefonisch contact met jullie komt dit doordat er een nieuwe meter geplaatst is. He... Ver más
La empresa ha respondido
De medewerkster heeft eerst rustig mijn klacht over een 030 contactnr aangehoord. Daarna heb ik mijn vraag gesteld waarop ik een duidelijk antwoord kreeg. En ze heeft het nwe contract mt mij doorgenom... Ver más
La empresa ha respondido
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Ver más
La empresa ha respondido
Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Ver más
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
top service
ik ben goed geholpen door medewerkster
Perfect

Respuesta de Gewoon Energie
Vlotte bediening, prima antwoord, directe afhandeling

Respuesta de Gewoon Energie
Het telefonisch contact was prettig en concreet. Naar aanleiding van het gesprek ontving ik een mail waarop ik reageerde, tot op heden helaas nog geen reactie ontvangen.

Respuesta de Gewoon Energie
Degene met wie ik sprak heeft meteen mijn vraag beantwoord en actie ondernomen. Het ging om een betalings regeling.
Echter, ik kreeg net een mail dat het volledige bedrag wel wordt afgeschreven en dat ik dit moet storneren.
Dat klinkt weer wat ingewikkeld.
En bovendien had ik nog geen data overzicht ontvangen van wanneer de betalingen worden verwacht.
Vandaar een puntje minder.

Respuesta de Gewoon Energie
Prima geholpen. Had een eindejaarsoverzicht nodig. Ik kon ze telefonisch berijken en mevr. Heeft mij erg snel kunnen helpen.

Respuesta de Gewoon Energie
Vriendelijk en behulpzaam medewerkers.
Problemen snel opgelost.

Respuesta de Gewoon Energie
Ik werd goed geholpen en heb gekregen wat ik wilde

2x gebeld
De laatste medewerkster begreep ik,
want die legde het goed uit en dacht mee en had begrip voor mijn onbegri

Oplichters!
Agressieve manier van verkopen.
Oplichters!!
Zeggen dat ze je eigen energiemaatschappij vertegenwoordigen en namens hun een ander contract over moeten sluiten wegens prijsplafond. Niet intrappen!!!
Oplichters!!!
Tip: in trustpilot kun je de filter op 1 ster zetten, dan vind je sneller alle slechte reviews 😉 en staat vast jouw verhaal ook al meerdere keren tussen .... alleen nog even 'liken' de slechte reviews, zoveel mogelijk, zo wordt de rode balk groter & vergeet niet je eigen slechte review nog te geven, mission accomplished😊

veel te laat terug gave eind afrekening te goed 3 jaar zelfde

Respuesta de Gewoon Energie
het was een goed en zakelijk kort gesprek

Respuesta de Gewoon Energie
De medewerkster was goed op de hoogte van alles wat ik haar gevraagd had . Ze heeft mijn onduidelijk heden over gas en elektriciteit helemaal opgelost!!!!!

Respuesta de Gewoon Energie
Ben keurig netjes te woord gestaan , kreeg goed advies wat te doen met contract en ook werd er naar de toekomst gekeken. ik werd geholpen zoals een klant geholpen wilt worden dikke tien voor de dame die me te woord stond

Respuesta de Gewoon Energie
Goed geholpen en te woord gestaan door de klantensevice.

Respuesta de Gewoon Energie
Vriendelijke mensen. Goede uitleg.
Geen wachttijd.

Respuesta de Gewoon Energie
De mevrouw die mijn heb geholpen zij heb alles in orde gemaakt en ben goed geholpen prima gedaan dank u wel gr v ons

Respuesta de Gewoon Energie
Mevrouw heeft mij goed te woord gestaan. Begreep mijn vraag en was duidelijk in hoe te handelen.

Respuesta de Gewoon Energie
Klantenservice is goed. Werd snel en netjes geholpen.