Mycket nöjd med snabba responsen från Gripen när PostNord strulade med min leverans. Även mycket nöjd med ADO Air 20 Pro efter några mil. Var lite orolig att man skulle behöva trampa väldigt fort med... Ver más
La empresa ha respondido
Får defekt elcykel där det inte går att fästa sadel och styre och Gripen Trade hjälper inte till. Vrider mutter max med rörtång på sadeln och det diffar ändå massor. I beskrivningen ska det rä... Ver más
La empresa ha respondido
- Tienda de artículos relacionados con Internet
- Tienda de bicicletas
- Tienda de celulares
- Tienda de equipos de seguridad
Escrito por la empresa
GripenTrade - Bra kvalite till bra pris...
Mölledalsgatan 232, 21240, Malmö, Suecia
- 0702851304
- info@gripentrade.se
- gripentrade.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
I ordered duotts c29 with hydraulic…
I ordered duotts c29 with hydraulic brake system.though the delivery was bit late but that wasn’t grippen’s fault it was UPS’s fault. I had conversation with grippen team they escalated the delivery process from their end. But anyways overall i got the bike in perfect condition. I would loge to give them 5/5 stars rating. And would recommend my friends to buy from them and support them. I would definitely buy from you in future as well. Thank you team grippen and thank you Mr. Rikard for trying hard to speed up the delivery process.
Ifall jag i framtiden behöver använda…
Ifall jag i framtiden behöver använda mig av Gripentrade. Så gör jag gärna det. Inga problem med köp. Vid frågor kom svaret mycket kort därefter. Jag hade lite dröjsmål med leveransen, men det är ju å andra sidan inte Gripentrades förtjänst. Det faller på Postnord. Jag är mycket nöjd över mitt köp.
Mycket nöjd med snabba responsen från…
Var lite orolig att man skulle behöva trampa väldigt fort med bara två växlar när jag har åtta på min "stora" elcykel men det var absolut inga problem. Hade önskat man kunde växla mellan eco och sport direkt på panelen.

Respuesta de Gripentrade
Får defekt elcykel där det inte går att…
Vrider mutter max med rörtång på sadeln och det diffar ändå massor. I beskrivningen ska det räcka att skruva för hand. Tänk er en vanlig cykel och du sätter i sadeln, den glider ner med lite motstånd och du klämmer åt klämman som spänner fast sadelstolpen. Här är det från början en cm diff och det går att klämma ihop max en halv cm med rörtång och sadelstolpen är inte nära att fastna.
På styret står beskrivning att centrumskruven ska dras åt. Detta räckte inte så drog även de två andra max med skruvdragare men styret fäster inte i gaffeln.
Jag får till svar att det inte är något fel och att jag behöver dra åt 🙈

Respuesta de Gripentrade
Att köpa Duotts C29 Max från Gripen Trading funkar utmärkt.
Att köpa en Duotts C29 Max elcykel från Gripen Trading var nog det bästa jag gjort på länge.
Jag var ute efter en bra, prisvärd elcykel och hittade Duotts C29 Max. Hittade den på Gripen Trading.
Beställde 2026-03-11 och fick cykeln levererad 2026-03-19. Bra pris och bra kontakt från Gripen Trading med notiser om status och leverans.
Jag kan varmt rekommendera Gripen Trading.

Respuesta de Gripentrade
Grym kundservice Rickard svarade på…
Grym kundservice Rickard svarade på alla frågor jag hade och återkopplade snabbt. Nöjd med varan och servicen kan verkligen rekommendera Gripentrade.

Gripen trade cykel
Gripen trade är ett bra handla med leverans inom tiden ett litet problem vid leverans upppackning liten skada på skärmen jag kontaktade gripen trade med dom har löst problemet väldigt bra via deras support jag är väldigt nöjd med gripen trade bra företag

Batteri
Köpte ett extrabatteri till min ADO-cykel vilket gick smärtfritt.
Mycket cykel för pengarna
Så nöjd med första cykelköpet att jag köpte en till. Snabba svar på frågor och bra rådgivning. Bägge cyklarna av olika tillverkare överträffade förväntningarna. Mycket kwh/kr! Leverades som utlovat.
Handla
Handla, få kontakt, få mer info, betalning och leverans var enkelt helt enkelt. Cykeln var inte någon besvikelse. Mkt prisvärt alternativ😁
Enkelt men effektivt.
Gillar stilen här. Enkelt, så till den grad att man tror hemsidan är lite fejk. Men mailar man får man snabbt svar och hjälp. Beställde en elcykel och allt gick smidigt och enkelt (förutom att leverensen helt plötsligt stod utanför dörren när jag va på jobb, utan någon som helst avi att "idag kommer vi", så fick hämta på centrallager i gbg, men håller det till fraktfirmans problem).
Verkar som att det sköts av någon som faktiskt bryr sig att saker blir rätt. Kan inte säga något om hur saker skulle fungera om det skulle strula med något eller något skulle gå sönder, återstår att se.

Otroligt bra service
Otroligt bra service. Fick supersnabbt svar på mina frågor. Mycket nöjd med produkten Samebike, än så länge. Får många frågor , var jag köpt den och rekommenderar då varmt Gripentrade.
beställde en elsparkcykel
beställde en elsparkcykel, inga som helst konstigheter!
Duotts C29 .
Köpte en Duotts C29 genom Gripen tog lite tid men det blev en liten hick-up med leverantören, hade kontakt med Gripen (trevlig) genom leveransen.
C29 går som en klocka 👍. Tack Gripen.
Toppengrejer
Beställde en ny telefon, Red Magic 9 Pro, från GripenTrade för lite mer än ett år sedan, fungerade utan problem och telefonen kom kort därefter. Frågade även deras kundtjänst om uppdatering gällande spårning och fick svar inom en arbetsdag. Tipptopp!
Beställde en cykel leverans tid 5-7…
Beställde en cykel leverans tid 5-7 dagar. Hade kontakt med gripentrade och frågade vart cykeln är då det hade gått 5 dagar utan att fått någon information. Frågade om det fanns en cykel eller vad händer? Fick ett spydigt svar om som - tror du vi säljer cyklar som inte finns? Å han sa även jag kan makulera mitt köp om jag inte vill vänta. Sa om jag makulerar så kommer det ta mig ytterligare minst en vecka om jag ska beställa en annan.
Skrev igen på arbetsdag nr 7 och fick svar det finns ingen cykel 👍🏻 så toppen. Verkligen kul. Är du i behov en cykel? Räkna inte med att du får en, nu får jag leta efter en annan och har slösat mer än en vecka å vänta på en cykel som inte fanns, så nu får jag leta upp en annan cykel å vänta ytterligare en tid. Super kul 👎🏼
Uppdatering.. så jag är omogen och skriver ett helt korrekt omdöme om jag beställde en cykel som inte fanns å jag väntade mer än en vecka på att få det svaret och spydigt sådant som jag får väl skylla mig själv? Wow
Å Al-Nussairawi är mitt förra namn då jag har nyligen bytt efternamn! Behöver inte komma med ful antydan, har inte orkat byta namn denna email som är connectad här, simple as that!

Köp av elcyklar
Köpte två elcyklar och det fungerade mycket bra. Snabba och bra svar från Rickard.
Pålitligt, ärligt samt kunnigt bemötande
Mycket trevligt bemötande, svarade på mejl&frågor snabbt och engagerat. Fick mina varor som utlovat och till bästa pris. Gripen Trade = +++++
Perfekt service!
Har köpt två elcyklar, vid olika tillfällen, via Gripentrade och det har funkat perfekt! Den andra elcykeln jag köpte visade sig att ett dåligt fungerande batteri. Jag vände mig till Gripentrade och de hjälpte mig hela vägen i processen för att få ett nytt batteri från tillverkaren. Så proffsigt, ansvarsfullt och superbra jobbat, tack Rickard!
Gripentrade seriös säljare!
Snabb leverans, snabb återkoppling vid frågor. Seriös som svarar både kvällar och helger.
Más información sobre otros tipos de reseñas.