Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rustig gevraagd wat precies het probleem is, instructies wat voor info ik moest aanleveren (Gmail ww),. Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten. Uiterst vriendelijk en gast... Ver más
Oplaadpunt van de tablet was kapot. Er werd op een duidelijke manier uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Was er op een zaterdag, maar omdat het onderdeel besteld moest wor... Ver más
Heel vriendelijke geholpen door de nieuwe eigenaar. Vantevoren duidelijk gemaakt welke reparaties werden uitgevoerd en wat de kosten werden. Na een half uur klaar en nog een kopje koffie gekregen o... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Brussellaan 2F, 5628TC, Eindhoven
- 0628199632
- info@gsm-eindhoven.nl
- gsm-eindhoven.nl
No consta que solicite reseñas
Na een mislukte update van mijzelf van…
Na een mislukte update van mijzelf van mijn IPhone was hij vastgelopen.. dus terug gegaan naar GSM Eindhoven waar ik eerder al zeer tevreden was na het verwisselen van de batterij.
Na een tweede poging te updaten was het gelukt! Zelfs alle bestanden waren er nog..
Toen ik later vroeg wat de kosten waren, was het antwoord: Dit valt onder klantenservice!
Echt een geweldig bedrijf!
Anthony Duconti

Respuesta de Gsm Eindhoven
Na een val van mijn telefoon deed het…
Na een val van mijn telefoon deed het inernet het niet meer. Waarschijnlijk een beschadidge antenne.
Ze hebben mjjn telefoon opengemaakt en gecontroleerd en de connecties bekeken van de antenne. Daarne werkte alles weer naar behoren.
Om dat źe niet konden garanderen dat het bljjftbwerken hoefde ik niets te betalen.
Heel netjes dat ze dit kosteloos doen.

GSM Eindhoven, super service
Vorige week hield mijn Samsung S20+ er opeens mee op, had ook wel wat schade:) , de reparatie zou een paar dagen duren vanwege het bestellen van onderdelen. Ik had geen vervangende telefoon, paniek dus :) , maar geen nood, ik kreeg van Marc een leentelefoon om mij uit de brand te helepen. Na een paar dagen was mijn telefoon idd klaar en weer als nieuw! Dank Team GSM Eindhoven voor de super service en hulp! Jullie zijn een aanrader!

Supper vriendelijk personeel
Supper vriendelijk personeel! Werd Meteen goed geholpen.

Deskundig, bevlogen een professioneel
Deskundig, bevlogen en professioneel. Degelijke uitleg, originele onderdelen van Samsung in mijn geval.

Respuesta de Gsm Eindhoven
Zelden dat je zo’n topservice krijgt
Zelden dat je zo’n topservice krijgt. Ik zou GSM Brussellaan bij iedereen aanbevelen. Super aardig personeel
WEGBLIJVEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!
WEGBLIJVEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!
Geven door de telefoon goedkope prijzen door om je enkel naar de winkel te lokken. Ook vragen ze om de toegangscodes van je telefoon om zo al je data te ontfutselen.
Rare gang van zaken, toegangscodes zijn namelijk helemaal niet nodig om het schermpje van je telefoon om te wisselen.
Maar goed, de oplichting zit als volgt: Bij dit bedrijf is zogenaamd altijd het lcd in je scherm kapot waardoor de goedkope prijs ineens een belachelijk dure prijs word (dubbele prijs).
Als je zegt dat dit niet klopt dan komt hij met een kwatsverhaal over statiegeld van het kapotte scherm. Ook dit is onzin en pure oplichting, ik heb namelijk een chinees imitatiescherm. Maar schijnbaar is het statiegeld voor dit Chinese scherm meer dan de kostprijs wat dit scherm qua inkoop ooit heeft gekost. Dit kan ik concluderen gezien er vervolgens een dubbele prijs voor mijn scherm reparatie wordt gehanteerd.
Wanneer je deze mensen aanspreekt doen ze alsof je het als klant niet goed begrijpt en dat het aan jouw ligt. Recensie plaatsen was ook geen probleem zeiden ze, want slechte recensies laten ze door Google weghalen. Ik ben benieuwd.
Normaal schrijf ik in ieder geval nooit een recensie, maar sinds dit letterlijk de werkwijze is van dit bedrijf voel ik me verplicht om andere mensen te behoeden voor deze gore oplichters. Je kunt beter naar Woensel gaan voor schermreparaties, uiteindelijk is het hier dan ook gerepareerd voor een normale prijs, en niet met een kwatsverhaal over een lcd scherm.
WEGBLIJVEN BIJ DE OPLICHTERS!!!

Super top service
Super top service, scherm deed het nog maar amper. De garantie was al verlopen, maar ze hadden alles qua kosten zelf vergoed. Zelfs nog inclusief een nieuwe screenprotector. Super tof!
Vakkundig en snelle service
1e contact via telefoon was uitermate positief, vlotte afhandeling en begrip voor de situatie.
Afspraak gemaakt voor reparatie en ondanks de enorme drukte tijd genomen om de belofte na te komen dat ik er op mocht wachten.
Tablet was onmisbaar wegens omstandigheden en vooral daarvoor zijn we jullie erg dankbaar dat het op de afgesproken tijd en datum allemaal gelukt is.
In alle blijdschap de kassabon vergeten mee te nemen voor de garantie en na een mailtje zat die prompt in ons postvak.
Dat was de autorit naar gsm world allemaal waard..vakkundig en netjes gerepareerd.
Wij zijn blij...
Zeer vriendelijke snelle service!
Ze berichten meteen terug als je een vraag stelt via de app, de service was top! Heel vriendelijke mensen. Er werd netjes van te voren gezegd wat de kosten waarschijnlijk zouden worden, misschien zou de achterkant kunnen beschadigen waardoor de kosten hoger zouden zijn, maar dat was niet het geval. Dus een accu vervangen viel me w.b prijs enorm mee!
Hele fijne winkel met prima service
Superfijne winkel … als ze het gratis kunnen repareren dan doen ze het ook. Verschillende keren batterij laten vervangen. Zonder problemen en lekker snel geregeld. Zo had ik mijn telefoon in het water laten vallen. Rijst en een bakje om het te ontvochtigen. Was er per ongeluk in de laadconnector rijst gekomen. Even schoonmaken en hoefde niets te betalen een keer … dat krijg je als je vaste klant bent! Top!
Heel behulpzaam
Heel behulpzaam, fijne voorwaarden (niet goed, dan kijken we verder, en anders alsnog geld terug). Goedkoper kon ik niet vinden.
Voor m'n Google Pixel had ik wat extra info willen hebben bij de handelingen die je moet doen om de vingerafdruksensor weer aan de praat te krijgen, maar dat is me uiteindelijk gelukt, dus ik ben allang blij.
Super!
snel contact gelegd via Whatsapp! heel snelle reactie en adequate actie voor bestellen en reparatie { een dag later al!]
dat alles voor een klein prijsje en een vriendelijke ontvangst.
kortom een dikke aanrader!!!
iPhone 8 "reparatie"
Ik had een iPhone 8 die niet meer werkte, vermoedelijk door waterschade. Hier ingeleverd, ze gingen ernaar kijken; ze kregen hem werkende met het scherm eraf, maar zodra het scherm er terug op ging deed hij het niet meer. Drie dagen hebben ze de telefoon gehad, en uiteindelijk geconcludeerd dat waarschijnlijk het moederbord vervangen moet worden. Ik vroeg of ze de telefoon ook open, met het scherm eraf, konden geven, zodat ik mijn gegeven eraf kon halen, en dat was geen probleem; ik hoefde er niet eens voor te betalen. Topservice!
Best service ever.
Best service ever.
Zeer klantvriendelijk en kundig.
Aanrader!
Prijzen op website kloppen niet
Prijzen op website kloppen niet. iPhone 6S schermreparatie voor €49 wordt minimaal €69. Gevraagd waar dat op website stond, moet verkoper minutenlang zoeken naar een voorwaarde - en komt dan bij andere telefoon uit dan 6S. Gevraagd waar die echte prijzen dan wel stonden: nil, staan er niet op. Hier kom ik niet meer terug!
Ontevreden, na vele jaren tevreden te zijn geweest…
Na vele jaren tevreden te zijn geweest met GSM Eindhoven heb ik helaas nu ook een slechte ervaring. Na vervanging batterij (met overigens slechte performance; "zou door apps komen"), krijg ik problemen met mijn scherm ("ik zou de telefoon hebben laten vallen"). Scherm wordt vervangen; ik breng een protector aan; ik merk dat de thuisbutton minder goed reageert, maar neem dat op de koop toe. Na enige weken onstaan er spontaan cracks in mijn scherm (onder de protector) en het lijkt te beginnen naast de home button. Reactie GSM Ehv: "barsten onstaan niet spontaan; het komt door jezelf; je weet soms niet of je ergens tegen aan stoot". Bij de aanschaf van het scherm moest ik 10 euro extra betalen omdat het LCD scherm niet terug gestuurd kon worden; nu ik 10 euro terug vraag voor het scherm omdat in dit geval slechts de glasplaat gebroken is, kan dit ineens niet. Ik heb overigens wel de aanschafprijs van mijn batterij retour gekregen, maar de oude batterij hebben ze natuurlijk bij vervanging gehouden, en ik heb nu dus een batterijloze telefoon. Al met al ben ik nu dus 49 euro kwijt voor niets en heb ik een nieuwe telefoon moeten kopen en is het mijn woord tegen het woord van GSM Ehv. Ik vond het een slechte service, al waren ze het daar zelf niet mee eens. Vanaf nu raad ik daarom iedereen af hier naartoe te gaan.
Onnodige en verkeerde reparatie...
De oorspeaker van mijn iPhone X doet het niet goed. Speaker moet vervangen worden volgens dit bedrijf (€75). Maar, ook de nieuwe speaker blijkt een heel blikkerig geluid te geven, niet goed dus. Ik terug. "we kunnen het vervangen, maar dan is de kans heel groot dat face ID niet meer werkt...", "Pardon", "Ja kijk maar op google", "oké, maar bij de vorige reparatie was dat toch ook niet", "Dan zijn we dat de vorige keer vergeten te vertellen, en heeft u heel veel geluk gehad dat face-id nog werkt..."
Gevalletje afschepen om onder de garantie verplichting uit te komen. Ik laat mijn telefoon dus niet achter ("u kunt altijd unlocken met de code", "ja, daarvoor heb ik een dure iPhone X aangeschaft...")
Toch maar even zoeken op Google: face id doet het niet meer na vervanging van de sensor kabel, niet na vervanging van de speaker (je moet dan wel solderen), en prachtige filmpjes hoe je dat dan moet doen... Misschien een keertje naar kijken Gsm-Eindhoven?
ps (overigens: volgens google is de oorzaak van een blikkerig geluid vaak een verstopte roostertje)
Gsm-Eindhoven: Doei!!
24/06/2021: Net even bij 'Check Before' geweest, Kernkwartier Nuenen. "Blikkerig en slecht geluid? Het roostertje is waarschijnlijk verstopt meneer". 10 minuten later, en €10 verder, heb ik het geluid van een nieuwe iPhone...
Geachte lezer van deze review, vul het zelf maar in...
Gsm-Eindhoven, schaam je diep...
Onbeschoft, afrader. 15 maart 2021
15 maart 11.15: Zojuist de eigenaar aan de lijn gehad. Driftig, ontplofte en smeet de telefoon erop. (!!) Totaal onbeschoft. Situatie: Ik breng een oude reserve laptop (7 jaar oud) die niets meer doet. Afgesproken: Alleen onderzoek, daarna overleg. Onderzoekskosten 35,= euro. Ik hoor niets na 1,5 week, bel vandaag zelf. Krijg de eigenaar aan de lijn: Laptop doet het weer, kosten 130,= euro. Dat is niet afgesproken. Ik bespreek dat met hem. Hij valt je in de rede, laat je niet uitpraten en begint elke zin met 'ja maar'. Ik leg uit dat dat 1) niet de afspraak was en 2) ik de laptop niet voor dat bedrag had laten repareren. Is al lang afgeschreven. Boze eigenaar van de winkel en uiteindelijk ook boze eigenaar van de laptop. De eigenaar van de laptop is echter niet onbeschoft. De eigenaar van de zaak wel. Hij schreeuwt over de telefoon en legt de hoorn erop. Afknapper. Ik ga deze week even langs, vraag hem om de ongewenste reparatie ongedaan te maken en zal proberen de laptop me te nemen na de afgesproken 35 Euro onderzoekskosten. Ben benieuwd! Was eerste en laatste keer, deze zaak.

Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf je kan ze bellen mailen of appen krijgt snel antwoord
Je wordt snel geholpen
Toestel snel gemaakt echt top service
Ik kan het iedereen aanbevelen
Más información sobre otros tipos de reseñas.