Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rustig gevraagd wat precies het probleem is, instructies wat voor info ik moest aanleveren (Gmail ww),. Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten. Uiterst vriendelijk en gast... Ver más
Oplaadpunt van de tablet was kapot. Er werd op een duidelijke manier uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Was er op een zaterdag, maar omdat het onderdeel besteld moest wor... Ver más
Heel vriendelijke geholpen door de nieuwe eigenaar. Vantevoren duidelijk gemaakt welke reparaties werden uitgevoerd en wat de kosten werden. Na een half uur klaar en nog een kopje koffie gekregen o... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Brussellaan 2F, 5628TC, Eindhoven
- 0628199632
- info@gsm-eindhoven.nl
- gsm-eindhoven.nl
No consta que solicite reseñas
Ik zou 6 sterren geven als het zou…
Ik zou 6 sterren geven als het zou kunnen. Het zijn vriendelijke, eerlijke en vakkundige mensen. Fijn in de communicatie. Ik kwam binnen met een kansloze missie: 2 kapotte Poco x3Pro's, waarvan 1 met duizenden foto's van de afgelopen 5 jaar. voornamelijk van mijn opgroeiende kinderen, zonder backup. Met duidelijke afspraken, en vol besef aan mijn kant dat de kans klein was dat het zou lukken, durfde ze de uitdaging aan, om van een combinatie van de nog werkende onderdelen van de twee kapotte telefoons 1 werkende telefoon te maken, en zo deze dierbare foto's te redden. Het is ze gelukt! Zo dankbaar!
Zo'n 10 jaar geleden ook al een keer geweest om een kapot scherm te laten vervangen, ook toen een hele goede ervaring gehad.

Gewone normale menselijke omgangsvorm
Gewone normale menselijke omgangsvorm.
Snel en goed geregeld, zeer tevreden. Faire prijs.

Super service
Super service, goed advies, snelle reparatie, top zaak en mega gezellig

Duidelijk en eerlijk!
Heerlijk, bedrijven die gewoon eerlijk zijn en hun Gezond Boeren Verstand gebruiken!
Het is dat ik niet meer telefoons met een defect heb, anders gingen ze zonder twijfel naar GSM Eindhoven!

Respuesta de Gsm Eindhoven
Snelle, vriendelijke en goede service.
Mijn toestel was op de weg beland, nadat ik vertrokken was met de telefoon op het dak. Het scherm in gruzelementen. Paniek. Wat nu? De buurman verwees me naar jullie. Bij jullie was er geen paniek. Dit hebben we vaker meegemaakt zei de vriendelijke medewerkster. Ze stelde me op mijn gemak. Komt u over een half uurtje maar terug. Top dat ze er meteen aan begonnen, want je kunt niet meer zonder telefoon. Na een half uur was de telefoon weer gemaakt. Ongelooflijk wat een service!

Zeer goed
Zeer goed, snel en vakkundig geholpen.
Mijn accu en oplaadconnector was aan vervanging toe.
Dit is nu weer als nieuw. Binnen drie kwartier was het gerepareerd en ik kon er gewoon op wachten.
GSM Eindhoven is een aanrader voor reparatie van alle type mobiele telefoons.

Samsung S24 USB-C poort vervangen
Mijn Samsung S24 kon niet meer zo goed opladen dus ik ging naar Gsm Eindhoven om waarschijnlijk de USB-C poort te laten vervangen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Poort moest inderdaad vervangen worden en de prijs werd afgesproken. Ik wilde er op wachten, maar het kon misschien wat langer duren (dan ~15 min) want hij wilde het goed doen i.p.v. te gehaast de backcover open maken. Dat was uiteraard prima, maar hij was toch heel snel klaar. Thuis aangekomen werkte het laden weer helemaal perfect op diverse laders/kabels. Super tevreden. Dank u.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Hier word je écht geholpen! Al meerdere malen hier een toestel laten repareren en nooit geen klachten.

Snelle en uitstekende service
Snelle en uitstekende service. Telefoon na een uur opgehaald, scherm vervangen en achterkant en ziet er weer als nieuw uit.

Erg onprofessioneel bedrijf
Erg onprofessioneel bedrijf, hij verkocht me met een leuk praatje een “ hele goede kwaliteit beeldscherm “ met nieuw glas eindstand was die kapot naar n week je krijgt geen garantie. En telefoon had enkel een update nodig omdat hij niet aan ging hij wilde me al een nieuw beeldscherm aansmeren, eindstand naar een andere telefoonzaak gegaan die mijn telefoon aankregen binnen een halfuurtje 😄 kosten waren 0 euro ipv 130 ! Enkel een update had me telefoon nodig. En als je ze achteraf aanspreek op het kwaliteit van het glas lijken ze erg ongeïnteresseerd.

Geweldige service
Geweldige service, eerlijk en objectief advies.

Respuesta de Gsm Eindhoven
Ik kan GSM-Eindhoven absoluut…
Ik kan GSM-Eindhoven absoluut aanbevelen. Geen valse verwachtingen. Ze geven een duidelijk advies vooraf en wat je mogelijk aan reparatie kosten kunt verwachten. Mijn telefoon was in het zeewater gevallen. Voor 10sec. Alles functioneerde nog uitsluitend opladen via USB ging niet meer. Onderdelen (Samsung Galaxy S24 FE) moesten besteld worden. Je krijgt netjes een telefoontje wanneer binnen. Zelfde dag telefoon gebracht en na 25min perfect gerepareerd. Daarbij zeer vriendelijke te woord gestaan. Dikke pluim

Respuesta de Gsm Eindhoven
Perfecte en correcte service voor GSM…
Perfecte en correcte service voor GSM accu-vervanging in iPhone11.
Binnen een half uur weer operationeel.

Nog nooit teleurgesteld
Nog nooit teleurgesteld bij dit bedrijf. Duidelijke communicatie, no-nonsense & probleem snel opgelost. Vriendelijke service, TOP!

Goede en snelle service
Goede en snelle service. Eerlijke en vriendelijke mensen. Blij met mijn weer als nieuwe mobiel

Geweldige service!
Mijn IPhone 13 Pro Max had waterschade. Na het vervangen van het scherm deed het toestel nog steeds niet naar behoren. Vervolgens als service de accu vervangen en het scherm nogmaals en mijn telefoon werkt weer als vanouds! Wat een top bedrijf!

Super service
Super goed geholpen.binnen paar uur alweer gerepareerd.

Respuesta de Gsm Eindhoven
Voor de 2e keer super geholpen.
Voor de 2e keer super geholpen.
Ze kijken meteen met je mee en soms heb je zoveel geluk dat je met een werkend apparaat weer naar huis mag. Zo’n service vind je echt niet overal!!

Super goede ervaring met GSM Eindhoven
Super goede ervaring met GSM Eindhoven! Al jaren!

Respuesta de Gsm Eindhoven
Más información sobre otros tipos de reseñas.