Gsm Eindhoven Opiniones 459

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rustig gevraagd wat precies het probleem is, instructies wat voor info ik moest aanleveren (Gmail ww),. Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten. Uiterst vriendelijk en gast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oplaadpunt van de tablet was kapot. Er werd op een duidelijke manier uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Was er op een zaterdag, maar omdat het onderdeel besteld moest wor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijke geholpen door de nieuwe eigenaar. Vantevoren duidelijk gemaakt welke reparaties werden uitgevoerd en wat de kosten werden. Na een half uur klaar en nog een kopje koffie gekregen o... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Waarom geen 5 sterren..?

Waarom geen 5 sterren..?
Heb al meerdere toestellen laten repareren en ben altijd met tevredenheid vakkundig geholpen. Nu had ik weer een scherm stuk en heb hierover vtv via mail en telefonisch contact gehad. Op de website stonden een aantal tarieven waarvan ik uit ging van het hoogste tarief.
Bij de winkel kreeg ik het te horen dat de kosten een stuk hoger uit vielen dan op website, waarop ik toch van reparatie af heb gezien.
Heb t toestel ergens ander laten repareren voor ongeveer de prijs die wel op de website staat..
Beter vtv goed informeren naar de kosten.

17 de diciembre de 2020

Horloge gekocht bij GSM Huys

Horloge gekocht bij GSM Huys via bol.com. Bol.com meldt 30 dagen bedenk tijd zodat je hem goed kan bekijken en kan proberen, dus ik hem een week later dan verwacht binnengekregen en met veel plezier een dag om gehad, toch niet zo wat ik er van verwacht had.. bijna niet om gehad dus dan maar retour sturen, want bij bol.col staat dat dat mag! 30 dagen gegarandeerd geld terug.... dus ik terug sturen, krijg net mail dat hij niet word geaccepteerd omdat de seal gebroken is.... maar hoe, wil, je, een, product, bekijken, zonder, dat, de, seal, breekt?!?! Wat een onzin.

8 de diciembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ze vervangen je telefoonscherm heel snel door een waardeloos scherm

Ik wachtte twee maanden nadat ik hier service kreeg om te zien of alles in orde was. Dus hier is de conclusie: ze vervangen je telefoonscherm heel snel door een waardeloos scherm met 6 maanden garantie.

Mijn originele scherm had geen kras totdat het op de rotsen viel. Maar hun waardeloze scherm wordt binnen 2 maanden geleidelijk in mijn zak gebroken. Raad eens, hun garantie dekt geen schermscheuren maar functionaliteit. Waardeloze winkel met waardeloze schermen. Als u daar betaalt om het scherm van uw telefoon te wijzigen, vergeet dan niet dat u binnen twee maanden opnieuw moet betalen.

Bewerken na reactie: is dit uw reactie? Van een goed bedrijf zou ik een klantvriendelijke houding verwachten.
Controleer gewoon "echte" Google-recensies en u zult honderden dezelfde klachten zien.
De schermen zijn zo waardeloos dat ze barsten bij temperatuurverandering.

Bewerken na reactie2: In plaats van tijd te besteden aan het schrijven van onzin, kunt u uw klanten helpen. Ik heb niets gedaan om je waardeloze glazen scherm te breken, geen druppel, geen klap. Het was 's nachts kapot. Als het raamglazen waren, zou het huis binnen een maand een terras worden. Als Apple je waardeloze schermen zou gebruiken, zou het binnen een uur failliet gaan.

22 de junio de 2020

Respuesta de Gsm Eindhoven

Uw scherm scheurt spontaan? Vreemd, onze 50.000 andere klanten die jaarlijks hun scherm laten repareren ervaren dit niet zo.
PS, echte recensies online bestaan niet, wordt door niemand gecontroleerd. Kunnen door zowel echte klanten als het bedrijf zelf als door concurrenten geschreven worden. Sommige mensen denken dat ze een review als pressie middel kunnen inzetten om hun gelijk af te dwingen. Wij geven nooit garantie op glasbreuk!
Wat klantvriendelijke houding betreft heeft de klantvriendelijkheid niets te maken met garantievoorwaarden. Geen enkel bedrijf geeft garantie op glasbreukschade. We vervangen elke dag 100+ schermen met gescheurd glas omdat de verkoper van hun telefoon deze schade niet in de garantie dekt. Wij hebben zoveel klanten omdat scherm schade nooit garantie is. Koop je een iPhone of een Samsung, en gaat door een ongelukje je scherm kapot, dan ga je niet garantie claimen bij de verkoper, maar laat je het bij een reparatiebureau tegen betaling maken. Iedereen begrijpt dat schade aan het glas niet gratis gemaakt wordt, en dat het niet in de garantie valt. Waarom je denkt dat dit bij ons wel zo zou zijn is mij een raadsel. We hebben het duidelijk op de site vermeld staan.
Volgende keer gewoon niet zo lomp met je telefoon omgaan, dan komen er ook geen scheuren in, en hoef je ook niet van dit soort nutteloze reviews te schrijven.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen vak mensen. Maken iets kapot, ik betalen.

Had haast hier in Roosendaal kon het niet gelijk gerepareerd worden de batterij moest besteldt worden. Heb hem nodig voor mijn werk.
Na enig zoeken zag ik een werkwijzen hoe de batterij van een Samsung S8+ moest vervangen.
Had even gebeld naar deze brokken piloot en zeiden dat hij daar een vervanging van de accu
45 Euro zou kosten. Hier in Roosendaal rekende zij 64 Euro. Eindhoven ligt +/_ 85 kilometer van Roosendaal. Dus reed naar Eindhoven koste alleen meer tijd. Daar aankomen zei die verschrikkelijk man dat de achterkant van glas was en dat die weleens brak. Had het gevoel dat dat sporadisch gebeurt. Toen ik de telefoon terug kreeg was de glazen achterkant dus toch gebroken . Hadden op het bonnetje de prijs al aangepast, 20 Euro meer. Nu kostte mij met op en neer reizen dus meer als in Roosendaal.
De man zei geen sorry alleen maar een grote mond. Heb aan verschillende gsm winkels gevraagd of dit normaal is de achterkant kant breekt. Gebeurt wel eens maar kan voorkomen worden door het nog een keertje te verhitten.
Ook vroeg ik is het normaal dat als jullie hem breken dat de klant daar voor op moet draaien.
Nee dat hoeft niet was het stellige antwoord.
Het is geen goede behandeling van de klant om te herhalen dat ik er mee akkoord ging dat voor mij rekening is en dat hij aan zijn wettelijke verplichtingen had gehouden. Deze mensen zijn niet te vertrouwen. Had gebeld en een prijs opgevraagd 45 Euro en geen waarschuwing dat als hun iets breken ik dat moest betalen.
Had dan echt niet de moeite genomen om 85 kilometer te gaan rijden. Ook die grote mond, de garantie geen jaar maar 3 maanden.
Mijn advies is blijf daar weg.

14 de junio de 2020

Respuesta de Gsm Eindhoven

We hebben voor aanvang van de reparatie duidelijk vermeld dat de kosten 65 euro zijn als het glas breekt. Het is uw eigen beslissing dat u er 85km voor rijdt. Dat het dan daadwerkelijk gebeurd en we deze 20 euro in overleg met u in rekening brengen is een heel ander verhaal dan dat u nu verteld. Nu lijkt het er net op alsof we op eigen houtje de prijs ophogen, dat is erg unfair. We bespreken altijd alle mogelijke scenario's kwa kosten voor we aan een reparatie beginnen. Maar gezien uw gehele reactie hier en in de winkle lijkt het ons inderdaad beter dat u nooit meer langskomt, en lekker in Roosendaal blijft.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BRENG JE TELEFOON VOOR GEEN ENKELE…

BRENG JE TELEFOON VOOR GEEN ENKELE REPARATIE NA DEZE OPLICHTERS !!!
iPhone 8 met enkel een kapot scherm na gsm ehv gebracht en terug gekregen met nog steeds een kapot scherm EN EEN DEFECTE HOMEBUTTON.
Deze mensen weten niet waar ze mee bezig zijn en geven voor de gemaakte schade geen enkele vorm van compensatie.

28 de febrero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze mesnen vertellen allemaal verhalen…

Deze mesnen vertellen allemaal verhalen die ze later ontkennen! Eerst kwam en medewerker zei oh telefoon kan niet gemaakt worden als je verzekering hent dan kan ik rapport maken daarvoor ik dacht huh ! Ik zei ik kom later terug even nadenken war ik doe .. later kwam ik terug stond andere medewerker en vond mijn verhaal heel vreeemd en ongeloofwaardig ( nou ik zou maar aan je collega gaan vragen wat voor mafia praktijken hij daar voert maar dat terzijde) ik vond al vreemd om te oordelen over telefoon zonder getest te worden maar ja ik ben maar klant he heb daar geen verstand van.. toen zei die man ik kan offerte maken wat reparatie gaat kosten ik zei prima een andere collega heeft m nagekeken en die gaf aan dat alleen accu en scherme kapot zijn ! Toen begon die andere ja we doen niet zomaar totaloss rapport geven blablablalb ik heb paar keer aangegeven dat het mij zo verteld is ik ga mezelf nier voor schut zetten door paar tientjes maar goed dat weer terzijde. Ik kreeg offerte van 124 eur en deze heb ik ingedient netjes bij verzekering. Kom k vandaag naar deze zaak om bij hun telefoon te maken zegt medewerker nou er is meer aan de hand dan alleen scherme en accu !! Ik ben woedend ! Ik heb nog gezegd weet je zeker dat alleen accu en scherm kapot is ? Jaaa mevrouw keek ze me aan van waarom vraag je dit!! Vandaag zegt ze ja mss is dat In je tas gebeirt ! Home knop kapot!! Ik dacht meot ik nu huilen of lachen ! Telefoon is van de zaak meteen in doosje terug en heel tijd Inc dashbord gelegen netjes hzo is de thuisknop kapot! Ze geeft haar fout nier toe dat ze toen niet goed heeft getest en wil haar fout bij mij neer leggen ! Ik hen voor die offerte €30 moeten betalen ! Als dit een zaak is voor goed service op zn minst door DsZe gebeuren mij €30 terug geven ! Ik heb een tip voor deze medewerker fouten kunnen gebeuren deze dien je toe te geven en ik zou geen offertes maken totdat je kennis opdoet .. nou mij niet gezien bij deze “zaak”

5 de febrero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit meer! Slecht service en verhaaltjes verzinnen die je dan geen garantie geven.

k heb mijn gsm, een Samsung S7 Egde, laten repareren op zaterdag 14/09 rond 13 uur 's middags.
Voor alle duidelijkheid, jullie hebben de batterij en de achterkant van de gsm vervangen aan 65€.
De verkoper heeft mij gezegd, omdat er een klein scheurtje is aan de voorkant van het scherm, dat er enkel een risico was dat er een grotere kras in kon komen omdat de gsm tijdens de vervanging van de batterij lichtelijk gebogen wordt en er voor de rest geen verdere risico's tot beschadiging aan konden komen.
We zijn hem rond 15 uur komen ophalen en ik heb inderdaad de gsm aan gezet en op het eerste zicht was er niets te zien.
Weet dat beide randen afronden zijn en de groene fijne streep is langs de hele zijde uiterst rechts te zien.
Ik heb dit vastgesteld diezelfde dag toen we thuis kwamen van Eindhoven.

Als je de gsm van bovenaf bekijkt, dit is dezelfde positie van de gsm die ik toen in jullie winkel heb gehanteerd, dan zie je die groene streep bijna niet tot niet helemaal..
Maar wanneer je de gsm meer langs de rechterkant gaat bekijken, dan zie je de groene streep wel erg goed, en dat is echt storend.
Voor alle duidelijkheid en bewijs, ik heb 2 foto's toegevoegd die de bovenkant van de gsm alsook de zijkant van de gsm laten zien.
Bij een achtergrond met meer licht densiteit is deze niet te zien van bovenaf (zelfde positie zoals in de winkel toen) dus ik heb speciaal een meer donkere achtergrond gekozen.
Ik heb ook 2 foto's bijgevoegd die hetzelfde begin scherm hadden als in jullie winkel toen.

Voor mij is het duidelijk, die groene streep is ontstaan bij de reparatie van de gsm die niet opgemerkt werd omdat de gsm in vooraanzicht en met een lichtere achtergrond is getest geweest.
Ik heb mijn gsm niet laten vallen intussen en hem normaal gebruikt.
Dus ik vind dat ik recht heb op jullie 3 maand garantie om de groene streep te laten repareren door jullie.

En dit is het antwoord van de support dienst GSM Eindhoven;:

Het is niet belangrijk wanneer de schade aan het scherm ontstaan is. Want voor de reparatie hebben we reeds aangegeven dat het scherm verder kan scheuren. Wanneer dat dit dan gebeurt is niet belangrijk voor de garantie bepaling die wij op het vervangen onderdeel geven. Het is de klant die bepaald of die de reparatie na deze informatie laat uitvoeren.
Zoals we reeds eerder aangaven is de kans dat het scherm strepen krijgt zonder batterij vervanging net zo groot omdat de helft van het onderdeel al gescheurd was.

Hier laten wij het bij.

2 de octubre de 2019

Garantie tot aan de deur

Garantie tot aan de deur
Nooit, nooit, nooit Je IPAD oid hier laten repareren. Het is garantie tot aan de deur. 4 maanden terug is het scherm vervangen van een IPAD 2018 van 1 maand oud. Mijn dochter liet hem vallen. Kan gebeuren. Via de verzekering het scherm laten maken en ook meteen extra beschermhoes gekocht.
Op de terugreis van vakantie, is het gescherm spontaan diagonaal gescheurd (van linksboven naar rechtsonder, waarschijnlijk door de hitte). Zonder dat iemand hem heeft laten vallen. GSM Eindhoven gebeld en gaven aan geen garantie te geven op het scherm, dat is zo'n 3 maanden terug gebeurt, ik baalde flink kan ik je vertellen. Nu ging ik toevallig mijn auto opruimen en kwam een bon tegen van GSM eindhoven waarop staat: Garantie 6 maanden. Dus ik terug naar de winkel. Daar werd ik als leugenaar weggezet aangezien ik niet kan bewijzen dat het scherm spontaan gescheurd is. Dat kon niet en moest zijn gevallen (zijn geen sporen van val schade te zien. Ook werd mij verteld dat er geen garantie op het scherm zat. De medewerker kon mij dit niet laten zien op papier, ik moest maar naar huis gaan en dan werd het gemaild. Op het bonnetje staan wel garantie 6 maanden. nee ,das was niet zo. Op de site staat: OP ELKE REPARATIE 1 JAAR GARANTIE. Een andere medewerker kwam zich ermee bemoeien en liet mij zien op de site"fabricage fouten" , daar zou het onder vallen.. Blijkbaar snappen ze niet dat fabricage fouten onder garantie valt. Als er een fabricage fout zit in een vaatwasser, dat deze dan kosteloos wordt gerepareerd, zelf buiten de garantie periode aangezien de levensduur langer is dan de standaard garantie. Ik kon een rechtszaak beginnen die hij voor 99% ging winnen. Je hebt geen poot om op te staan hoe eerlijk je ook bent.

Ik kon ook voor 80 Euro het laten opsturen naar China werd mij verteld want, daar zat hun leverancier. Ik denk dat dat ook inhoudt dat mijn scherm geen origineel scherm is.

Wordt ook niet meegedacht naar een oplossing. Het is jou woord tegen dat van hun ondanks dat je zogenaamde garantie hebt.

Reactie op hun reactie: Op het moment dat ik op 4 juni met hun heb gebeld, want de IPAD is in Maart van dit jaar gerepareerd en ik gewoon alle bonnetjes voor de verzekering heb moeten bewaren (deze trouwens op de toonbank heb gelegd) Dit was omdat, de eerste scheur in het scherm was gekomen. Toen werd al tegen mij verteld dat er op het scherm geen garantie zat.
Ze liegen dus al over het feit het langer geleden zou zijn geweest en dat ik geen bonnetje zou hebben, daar hebben we het niet eens over gehad, zegt ook al genoeg.
Vervolgens is het scherm verder gaan scheuren door de druk en is het scherm gebarsten. Ik wilde dit toch laten repareren totdat, ik dit bonnetje vond, het gat is sinds vorig weekend gekomen, we waren weekendje weg en niemand was thuis, toch is het scherm gebarsten, op dezelfde plek als de eerste scheur (te triest dat ik mij hierover moet verantwoorden).
Als ze tegen mij hadden gezegd op 4 juni, kom even langs en dan kijken we wat we kunnen doen, was de uitkomst hetzelfde geweest aangezien er geen garantie op zit, toch??want ik kon niet bewijzen dat het niet was gevallen. Het was namelijk mijn woord tegen dat van hun. Wat dat is wel 30x tegen mij verteld gisteren, kan je zeggen dat een zeer fijn gesprek was, zeker toen zeiden over een rechtzaak. pure klasse.. Gesprek aan de telefoon heeft 5 minuten geduurd en het had geen zin om langs te komen.
Uit andere reviews lees ik ongeveer dezelfde soort klachten.

Ja, wie geloof je nu hé.... een hardwerkende vader van kleine 3 kinderen, die zijn kinderen leert dat ze nooit mogen liegen. Of een winkel die je nu wegzet als een leugenaar. Terwijl het gewoon de waarheid is, waarom zou ik hier over liegen?

Eigen fouten toegeven daar, moet je een flinke voor zijn. Je maakt een klant uit voor leugenaar terwijl het verhaal ook zomaar de waarheid zou kunnen zijn.

1 ding: Hoe kan het zijn dat jullie aangeven nooit geen garantie op het scherm zit, zowel telefonisch als in de winkel, dat als ik in het bezit was geweest van het bonnetje (wat ik gewoon nog heb) wel garantie zou krijgen op 4 juni? Klopt gewoon niet. Liegen en bedriegen, dat past beter als naam voor jullie winkel.

Antwoord op de review: nee hoor ik ga zeker niet elke dag een review plaatsen die energie is het mij zeker niet waard. Ik vind het gewoon vervelend dat er totaal geen ruimte is geweest voor uitleg of medewerking en daarbij doel ik op het telefoongesprek juni j.l., waarbij er een scheur ontstond in de autorit vanaf ons vakantieadres. Het scherm is in onze ogen niet goed geweest, want in de auto is er niet bepaald ruimte om een tablet te laten vallen. Ons inziens is dat wel een fout, maar nogmaals daar werd meteen negatief op gereageerd. Er kon niks gedaan worden, omdat er geen bewijs is dat hij niet gevallen is. Ja dan sta je dus al met 1-0 achter. Als er alleen al gereageerd was met wat vervelend kom maar langs dan kijken we erna. Bij mij staat klantvriendelijk gewoon hoog in het vaandel en het is totaal niet de bedoeling om jullie op kosten te jagen. Het gaat mij om de behandeling erna en dat er totaal geen ruimte zit in overleg. Daarbij reageert u ook nog vijandig en externaliserend op in u ogen negatieve feedback lees begin maar een rechtzaak, die win ik met 99 procent of wij gaan niks voor u doen, het scherm heeft geen garantie (tel gesprek), klant als leugenaar uitmaken etc.. Ik heb gewoon nog nooit zoiets meegemaakt. U hoeft zeker niet alles te pikken, maar dit soort manier van communiceren maakt mij furieus. En nogmaals het zat hem met name in het eerste contact en dat er geen ruimte en redelijkheid was. Die laatste zin van u zegt hierbij genoeg en hierbij laat ik het, want we kunnen elkaar de hand schudden. Ik heb exact hetzelfde gevoel. Iets met een muur en oogkleppen op.

20 de septiembre de 2019

Respuesta de Gsm Eindhoven

Gaat u nu iedere dag dezelfde review plaatsen?
Ik zal het nog eenmaal uitleggen:
Fabricage fouten zitten in de garantie.
Nieuwe valschade of scheuren / breuken / gaten in het glazen scherm zitten niet in de garantie.
U haalt zoveel dingen door elkaar in uw verhaal dat het gewoon geen zin heeft om ook maar iets uit te leggen. Sommige mensen willen of kunnen het gewoon niet begrijpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring met deze zaak

Zeer slechte ervaring met deze zaak. Op hun website zeggen ze dat alles voorradig is en dat een schermrepartie voor een Huawei 89 euro kost. Als je daar komt blijkt dat scherm niet voorradig en besteld moet worden. Ze bekijken telefoon en bestellen scheen, kosten 89, ze bellen mij als ze hem binnen hebben. Dag later is hij binnen, kost alleen 109 euro ipv 89. Ik ga akkoord en spreek af hem een week later te laden monteren. Als ik daar kom blijkt dat ze het scherm in een andere kleur hebben ipv de benodigde blauwe kleur. Hier is niets over gezegd aan de telefoon en pas nu wordt gezegd dat ze niet aan 't blauwe scherm kunnen komen. Ik ben er klaar mee dit is nu al de 2e keer dat ik voor niets naar Eindhoven rij vanuit Den Bosch. Ik heb er geen vertrouwen meer in en laat elders mijn scherm vervangen. Advies: bel van te voren om voorraad te checken en geef aan dat je echt het originele scherm wilt in dezelfde kleur

27 de agosto de 2019

Waterschade iphone6

Na een val in het water heb ik mijn iphone6 ingeleverd voor een waterschade check en schoonmaak. Telefonisch contact: iphone werkt, alleen het opladen geeft een probleem. Dus vervangen van batterij was het voorstel. Ik ga ermee akkoord.

Bij ophalen van de telefoon krijg ik de telefoon echter 'dood' terug. Helaas iphone was zo beschadigd dat reparatiekosten de waarde van het toestel overstijgen.
Na vragen hebben ze me een bonnetje gegeven waarmee ik in ieder geval bewijs had dat zij de telefoon hadden gecheckt op waterschade tegen betaling van 50 euro.

Ik geloofde er niets van, werkend aangeleverd en na schoonmaken compleet kapot?

De iphone6 voor een tweede schoonmaak/waterschade check naar een Apple geautoriseerd bedrijf gebracht (kosten 49 euro) en wat bleek: iphone was helemaal niet schoongemaakt, had gsm-eindhoven dit wel gedaan dan hadden ze het defect gezien. 39 euro voor de reparatie betaald en mijn iphone werkt al weken als vanouds!

gsm-eindhoven was wel zo fair om de betaalde 50 euro voor de waterschade aan mij terug te betalen.

16 de agosto de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en supervriendelijk personeel!

Vandaag is mijn dochter uitstekend geholpen nadat, haar telefoon was gecrasht. Ze dacht dat ze haar telefoon voorgoed kwijt was, maar dankzij de deskundigheid van de medewerkers kon ze, nadat er een nieuwe accu en frontcamera waren geplaatst, met een goed werkende telefoon weer naar buiten. Helemaal blij en dankbaar voor de goede service! De medewerkers zijn heel vriendelijk en we werden iedere keer tussentijds op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Top!

15 de agosto de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad…

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf. 1 ster is al te veel. Na 5 maanden (serieus!) eindelijk m'n telefoon terug, ongerepareerd en in slechtere staat dan toen ik hem bracht. Wel m'n geld terug gehad (230 euro). Ik wilde het kapotte scherm van mijn OnePlus 5T laten repareren door GSM-Eindhoven.

Wat toen volgde is een proces wat maanden heeft geduurd waarin het scherm eerst was vervangen, maar na een dag stopte het touchscreen met werken. Vervolgens werd het scherm opnieuw vervangen, maar kreeg ik hem terug met een irritante piep uit de speaker, maar nog erger - geen geluid! Telefoon weer teruggebracht en het heeft toen maanden geduurd voordat ik hem weer zag. Ik heb bijna om de week gebeld, en iedere keer kwam er weer een excuus over levering van een nieuwe speaker die steeds niet kwam, of het verkeerde onderdeel was geleverd. Een enkele keer kreeg ik zelfs een medewerker die mij ineens de schuld gaf. Dat het niet werken van de speaker door mij kwam. Dit is echt de grootste onzin, ik weet namelijk 100% zeker dat na de eerste reparatie toen alles een dag lang goed werkte, er helemaal niks mis was met het geluid en er al helemaal geen irritante piep uit de speaker kwam. Uiteindelijk bijna 2 maanden geleden besloten dat ik het geld en toestel terug wilde hebben.

Die Vrijdag mocht ik hem ophalen, ze zouden er echter wel weer een defect scherm op terug zetten, logisch. Ik kom op die dag de winkel binnen blijkt dat er nog geen defect scherm aanwezig was om erop te zetten, hij zou een week later opgestuurd worden! Wel op dat moment m'n geld terug gekregen. Het toestel werd maar niet opgestuurd. Ik heb gebeld en ik mocht hem wel komen halen. Ik heb toen afgesproken dat ze het toestel bij mij thuis zouden brengen. Dit gebeurde, keurig! Maar, de SIM card tray ontbreekt, en alle knoppen (power en volume) zijn niet meer in te drukken! Ik kreeg hem serieus in slechtere staat terug dan toen ik hem bracht! Het toestel is vervolgens weer meegenomen en ze hebben er toen meer dan een maand over gedaan om hem opnieuw bij mij af te leveren. Er zit nu wel een SIM-tray in, en ook de volume knoppen zijn in te drukken. De power knop is nog steeds niet in te drukken. Ik geef het op.

Ik wist natuurlijk dat het toestel dat ik terug zou krijgen een kapot scherm zou hebben. In het begin had ik nog het plan om hem door een andere partij alsnog te laten repareren. Uiteindelijk duurde het zo lang voordat ik hem terug had, dat ik aan de verkoop niks meer zou verdienen. Toch vond ik dat ik het toestel in zo goed als originele staat diende terug te krijgen, en niet met ontbrekende onderdelen zoals een SIM-card tray.

Dit is mijn ervaring met Gsm-Eindhoven. Ik hoop dat ik iemand hiermee heb kunnen helpen. Ik ben nog nooit zo behandeld door een bedrijf, het was alsof ik totaal geen prioriteit had, en alle andere klanten met kapotte iPhones bleven maar binnenstromen. Halverwege dit traject heb ik ze zelfs advies gegeven om beter te communiceren, al bel je me iedere week met updates. Maar ik ben hooguit 1 keer gebeld, alle andere keren moest ik zelf vragen waar mijn telefoon bleef. Ik ben benieuwd naar de reactie van Gsm-Eindhoven, maar ik ben bang dat ze zullen doen alsof er niks van mijn verhaal klopt.

20 de enero de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb op zaterdag 29 december mijn…

Ik heb op zaterdag 29 december mijn Samsung S8 (barst scherm) ter reparatie aangeboden bij deze shop op de site staat €229 en heb uiteindelijk €329 betaald. De achterkant was door de monteur stukgemaakt waardoor ik €20 voor de achterkant moest betalen boven op die €309 voor de reparatie. Ik heb betaald voor iets wat ik zelf niet kapot hebt gemaakt, maar is vernield door onkunde van de reparateur. Ik raad een ieder die een Samsung toestel heeft niet bij deze winkel te laten repareren. Nadat ik mijn toestel terug kreeg hadden ze een hele goedkope plasticje op het scherm geplakt wat nu al weer loslaat en er was ook door de monteur met stift op het plastic geschreven. Nooit meer! GSM Eindhoven maak geen loze beloftes waar wat jullie niet kunnen waarmaken. Mij zien jullie nooit meer!

31 de diciembre de 2018

Respuesta de Gsm Eindhoven

De reden dat u meer betaald heeft kan enkel vortkomen uit het feit dat er meer kapot was dan alleen het glas. Als het OLED beeldscherm defect is geldt er een toeslag, zoals we ook duidelijk op onze website vermelden. Alleen als het glas kapot is kunnen we hem voor genoemde prijs herstellen. Overigens wordt altijd voor reparatie de exacte prijs aan de klant vermeld, waarna de klant wel of niet akkoord kan gaan. Geen enkele verrassing achteraf dus. Het plastiek velletje is om transportschade vanuit Samsung naar ons te voorkomen, dat is natuurlijk niet om erop te laten zitten bij gebruik. Als u dat losse velletje verwijderd zal u zien dat er een perfect scherm onder verborgen zit. Het schrijven op dat velletje zal dan waarschijnlijk gedaan zijn om de kleur van het scherm te noteren, of wellicht andere gegevens. Deze verdwijnen dus als u het beschermvelletje verwijderd. We hadden niet het idee dat men dit niet zou begrijpen. We wensen u veel plezier met uw toestel.

Stugge, oneerlijke boevenbende

Vandaag bij GSM Eindhoven geweest met gevalletje garantie. Zwarte streep op scherm binnen 4 maanden. De garantie loopt 6 maanden maar GSM Eindhoven zegt doodleuk 'die is gevallen, dan geldt de garantie niet meer'. Da's lekker, dat kunnen ze natuurlijk altijd zeggen. Bewijs maar eens dat het niet zo is. Stugge, oneerlijke boevenbende. Laatste keer geweest.

1 de junio de 2018

Respuesta de Gsm Eindhoven

Op nieuwe valschade zit helaas geen garantie. Het bewijs dat we hiervoor hanteren is dat een beeldscherm niet spontaan breekt als deze stil in de kast ligt. Dit breekt alleen bij vallen of buigen is het antwoord van Samsung en van ons in dit geval. Bij twijfel laten we het altijd de fabrikant bepalen, en hun standpunt nemen we over.

Waardeloze zaak!

Waardeloze zaak!
Paar maanden geleden scherm laten vervangen en toen ie het daarna niet goed deed lag het “ineens” aan het moederboard. Vandaag ergens anders een nieuw scherm laten monteren en telefoon werkt weer perfect! Het zijn dus gewoon oplichters!

18 de diciembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

iPhone scherm reparatie uitgevoerd door …

iPhone scherm reparatie uitgevoerd door GSM-Eindhoven, buiten het feit dat het scherm van zeer slechte kwaliteit is laat het scherm nu in zijn geheel los.

Naar Eindhoven gereden om deze klacht kenbaar te maken en de enige vraag van de balie medewerker is of dit wel in de garantietermijn valt, nu heb ik deze telefoon (scherm) op 29 augustus 2016 laten repareren en geven ze aan hier niks mee te doen! Teleurgesteld in gsm-Eindhoven.

18 de agosto de 2017

Onaanvaardbare ervaring.

Onaanvaardbare ervaring.
Reparatie glas duurt 4 weken voordat toestel terug komt.
Echter, achterkant zit nog los, dus weer terug. Direct in winkel opgelost. (wellicht was dat niet een goed idee)
Ditmaal zitten de knoppen aan de rand, steken niet meer uit en zitten in de rand, zodat ze moeilijk in te drukken zijn...maar goed, alles verder, dus dit zo gelaten.
Echter, weekje later, toestel ligt op tafel, en ineens springt het glas bij de inkeping van luidspreker, en direct enorme barst. Even later komt er nog een enorme barst erbij.
Terug naar de winkel. Eerst word mijn vriendin weggestuurd met boodschap "u heeft hem laten vallen, dat zien we duidelijk"..terwijl barst niet aan de rand van het glas zit ofzo...en zoizo, was dat ook niet het geval.
Daarna ik naar de winkel, ook weggestuurd "gesprongen glas valt niet onder garantie"..maar ook betaald reparatie was geen optie, want "we doen geen zaken meer met die reparateur, en dat glas is niet meer leverbaar dus zelf kunnen we het ook niet, probeer onze concurrent eens"

Kortom, 1 reparatie die heel lang duurt, is aanvaardbaar.
Dat we daarna terug moeten omdat reparatie andere defecten oplevert, jammer, maar kan gebeuren.
Dat we daarna weer terug moeten, is al frappant...maar dan weggestuurd worden met 'valt niet onder garantie' is onaanvaardbaar !

17 de junio de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.