Gsm Eindhoven Opiniones 463

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rustig gevraagd wat precies het probleem is, instructies wat voor info ik moest aanleveren (Gmail ww),. Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten. Uiterst vriendelijk en gast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service,, vriendelijk,, leuke babbel en ook nog eens een gratis beschermlaagje gezet op me telefoon! Ga zo door!!!

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De kwaliteit laat te wensen over

Ik heb sinds anderhalf jaar een Oneplus One, het scherm heeft zich gedurende die tijd meerdere malen bewezen van zijn kwaliteit.

Eind april liet ik mijn telefoon vallen en barstte het scherm. Deze heb ik laten maken bij GSM Eindhoven. De telefoon was binnen een half uur gerepareerd en dat leek goed. Tot hij eind juni weer barstte. Ik zocht er niets achter en heb hem weer bij GSM Eindhoven laten repareren.

Een week later toen ik mijn telefoon op tafel legde brak het scherm weer. Dit terwijl er nauwelijks kracht op de telefoon is gekomen. Ik ben er wederom mee terug gegaan naar de winkel. Daar werd mij verteld dat dit niet onder de garantie valt. Dit omdat het een vorm van valschade is. Ze verzekerden mij er van ze er originele schermen in zetten. Ik vroeg hun of het normaal is dat dit gebeurd en ze vertelden dat ze niet wisten hoe hard ik hem op tafel had laten vallen.

Ik ben inmiddels 158,00 euro lichter en is mijn telefoon defect. Dit voor 2 schermen, waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. Enige vorm van vergoeding of tegemoetkoming zat er niet in. Achteraf had ik hem liever naar Oneplus One gestuurd.

14 de junio de 2016

Respuesta de Gsm Eindhoven

We vinden het jammer dat je niet lang plezier van onze reparatie hebt gehad.
Het is correct dat op nieuwe scherm breuk schade geen garantie zit bij ons. Dit krijgen we ook niet vergoed van de fabrikant, One plus in dit geval. De opmerking dat u het toestel liever bij One plus had laten maken verbaasd ons, omdat het exact hetzelfde onderdeel is, met dezelfde sterkte. Het enige verschil is de prijs. Bij ons kun je hem bijna 3 keer laten maken voor een keer de prijs van One plus. Daarnaast ben je het toestel bij ons slechts 20 minuten kwijt, en bij One plus 6 weken. Mocht je het toestel weer gemaakt in bezit hebben kun je wel van ons kosteloos een tempered glasplaat krijgen om het glas van het toestel sterker te maken. Dit zou de kans op een volgende breuk in het scherm aanzienlijk verkleinen namelijk. Mocht u nog vragen hebben, horen we het graag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gelukkig geloven ze zichzelf!

Op hun website staan redelijke recensies, maar naar nu blijkt hebben ze alle recensies in eigen beheer. Heel veel klachten die naar hun site zijn gestuurd verdwijnen in de prullenbak en alleen de betere recensies komen op hun site. Niet raar dat ze review sites zoals trustpilot op hun eigen site zwart maken.

Telefoon naar de winkel gebracht omdat er verticale strepen op het scherm kwamen. Ik kon kiezen tussen een nieuwe van € 149, of een gebruikte van € 129. Vond ik al raar, maar toch gekozen voor de nieuwe.
Na een uur klaar en een nieuw scherm waarvan ik me afvraag of die wel nieuw was. Plastic folietje er op, 12 maanden garantie. Yeah right...

Mag ik mijn oude scherm meenemen, vroeg ik. Ja hoor, MAAR DAN MOET JE € 100 STATIEGELD BETALEN! Een heel naar gevoel bekroop mij.

Je raadt het al, nog geen drie weken later een enorme barst in mijn "nieuwe scherm". Ik terug met het bonnetje (waarop overigens staat dat ik maar 2 mnd garantie heb).
Ten overstaan van andere klanten werd ik een beetje uitgemaakt als leugenaar want ik zou de telefoon hebben laten vallen. Keihard zeggen dat ie een weddenschap wil aangaan dat als ie mijn telefoon in de vitrine zou leggen, er geen barst in komt. Ik kwam echter niet om een weddenschap aan te gaan, ik wilde een werkende telefoon.
De man geconfronteerd met zijn xxxverhaal over het statiegeld, hij gaf toe dat de kans dat mijn oude scherm nu voor € 129 op een andere iphone zit vrijwel 100% is. "dan vang je dus twee keer op mijn scherm" zei ik. "als je het zo ziet klopt dat inderdaad" zei ie "glas"hard. Deze man praat zichzelf vast.

Heb Apple gebeld en die ontkent ten stelligste het "statiegeld" verhaal. Ook bij de Kamer van Koophandel melding gemaakt en ik was blijkbaar niet de eerste. Er werd zelfs geadviseerd om aangifte te doen!
Ben uiteindelijk naar een andere reparateur gegaan en mijn telefoon nog eens laten repareren. Deze mannen ontkennen ook het statiegeld verhaal. De andere reparateur komt keurig zijn afspraken na!
Ongelooflijk onbetrouwbaar is gsm-eindhoven. Kijk twee keer verder voordat je een telefoon moet laten herstellen!

13 de junio de 2016

Respuesta de Gsm Eindhoven

Jammer dat u ons als onbetrouwbaar bestempeld, terwijl we juist zeer transparant zijn in onze prijzen. Jammer ook dat u het verhaal van het statiegeld niet wilt begrijpen. Ieder reparatie bureau ter wereld weet namelijk dat een scherm met een kapot glas en werkend beeldscherm een bepaalde restwaarde heeft. Deze restwaarde noemt men in de volksmond statiegeld. Het werkende beeldscherm op een kapot glas wordt namelijk hergebruikt op een toekomstig nieuw scherm. Dus het klopt dat we geld vragen als men het nog werkende lcd scherm mee terug naar huis wil nemen. Als men namelijk alleen het glas van het scherm kapot heeft krijgt men namelijk het bedrag aan statiegeld aan korting op de werkelijke prijs van het gemonteerde onderdeel. Een rekenvoorbeeld maakt het geheel vast duidelijker. De werkelijke prijs van een iPhone 6 scherm is 149 euro (glas met lcd). Als men alleen het glas kapot heeft en het beeld / lcd goed is, ontvangt men 50 euro korting, en betaald men 99 euro bij ons in de winkel. (Omdat wij dan 50 euro ontvangen bij de verkoop van dat kapotte glas) Uiteraard is het ook mogelijk om het lcd scherm niet voor statiegeld aan te bieden, maar te laten voorzien van een nieuw glas. Beide manieren zijn mogelijk om het verlies op de reparatie te compenseren(50 euro), zodat er uiteindelijk toch de normale echte prijs (149 euro) wordt betaald. Dus uw verhaal van 2x vangen op 1 scherm is natuurlijk niet haalbaar als bij de eerste reparatie een korting wordt gegeven als alleen je glas kapot is.

Vreemd dat in uw woorden iedereen het statiegeld verhaal ontkent, want dat biedt mogelijkheden voor u. Want wij betalen minimaal 25 euro voor elk kapot iPhone 6 glas waarvan het beeldscherm nog werkt ! Voor andere modellen betalen we zelfs nog meer. Maar geloof mij, er is geen enkel reparatie bureau ter wereld dat u gratis werkende lcd schermen meegeeft, waar het glas dus van kapot is. Ook niet het reparatie bureau waar u bent geweest en zogenaamd niets wist over het statiegeld verhaal. Als dat werkelijk waar zou zijn, zien we u graag met hun voorraad kapotte glazen bij ons verschijnen, dan kunnen we pas echt zaken doen.

Als extra bewijs dat gebroken schermen geld waard zijn, en ieder reparatie bureau deze schermen zelf verkopen geef ik u enkele links van kopers van deze schermen:
https://www.partservicemobile.eu/buyback.htm (Samsungs eigen opkoop service, ja inderdaad, van samsung zelf ! )

En zo kunnen we nog wel 100 opkopers noemen die geld geven voor deze schermen. Maar goed, gelukkig geloof je jezelf.

Eerlijk en vakkundig

Dit soort GSM reparatie bedrijven zijn er zelden. Wij hadden een iPhone 5S aangemeld met kapot scherm en batterij.

Deze zijn netjes vervangen. Bij de reparatie bleek het gebruikte scherm een fout te hebben en werd ons gelijk gegeven dat het toch niet juist was.

Dus werd zonder problemen een nieuw (tweede) scherm gemonteerd.

Deze was identiek (in helderheid en witbalans) aan het originele scherm.

Top service.

De batterij is ook goed. Het terugloop van de batterij is nog inconsistent, hij loopt erg snel af van 100% naar 20% en begint daarna langzaam af te lopen, maar ik denk dat dit met een paar batterij conditionering cyclussen (paar uur op de lader laten na 100% lading, dan gebruiken tot aan 0%, dan weer laden) dat het wel oplost.

All in all een top reparatie bedrijf!

Zo vind je ze zelden tegenwoordig.

11 de junio de 2016

Bedankt voor uw review.

Goede reparatie, misleidende site

Hallo,

Gisteren was mijn Sony Xperia Z3 Compact thuis gevallen en daardoor was het scherm gebarsten en deed het touchscreen het deels niet meer.

Op internet kwam ik al snel bij GSM-Eindhoven.nl uit voor een reparatie omdat deze de goedkoopste van Brabant is. De reparatie kostte 119 euro.
Toen ik de dag erop bij de winkel kwam werd ik al snel geholpen. Ik had geluk want er was nog maar één nieuw scherm beschikbaar voor mijn telefoon. Dit vond ik al gek, aangezien de site doet vermoeden dat alle onderdelen voor alle telefoons altijd beschikbaar zijn en dat iedereen te allen tijde geholpen kan worden.
Echter, de klanten die vóór en na mij aan de beurt waren konden niet geholpen worden omdat GSM-Eindhoven de betreffende schermen niet op voorraad hadden (ookal hadden ze een Samsung Galaxy 6S, een vrij gewilde telefoon naar mijn idee).
Desalniettemin werd mijn telefoon snel (binnen 30 minuten) gemaakt, ookal was het vrij druk.
Op de reparatie zelf heb ik tot zover ook nog niets aan te merken: mijn scherm is weer heel en het touchscreen doet het weer.

Nog een minpunt is dat op de site (https:// www. gsm-eindhoven .nl/ sony-xperia-z3-compact-reparatie) staat dat op elke reparatie 1 jaar volledige garantie zit. Echter, op de bon die ik achteraf meekreeg staat dat er maar 2 maanden garantie op de reparatie zit. Hier zou ik graag nog een verklaring voor willen.

Pluspunten:
- Snelle service (ook bij drukte)
- Reparatie is voorspoedig verlopen
- Prijs klopt met wat op site vermeld staat
- Kop koffie/thee tijdens het wachten

Minpunten:
- Garantie op site klopt niet met garantie op bon (graag verklaring)
- Niet iedereen kan geholpen worden: niet alles is voorradig

3 de junio de 2016

Respuesta de Gsm Eindhoven

Hoi Teun. Jammer dat we maar een zesje scoren, als alles goed verlopen is bij u.
Aanpassing; inmiddels scoren we een 8, daar zijn we blij om :-))
De garantie termijn is 1 jaar zoals op de website staat omschreven, 2 maanden via ons, en daarna nog 10 maanden ook via ons, maar bestaat de kans dat de beoordeling of het een garantiekwestie is over wordt gelaten aan de fabrikant. Als er geen glas breuk of andere valschade zichtbaar is wordt het gedurende de gehele termijn van 12 maanden door ons beoordeeld, en in de meeste gevallen ook goed gekeurd.
Wat betreft de voorraad, het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een scherm van een populair model niet op voorraad is. Dit wordt dan veroorzaakt door een leveringsprobleem van de fabrikant. Echter was het niet de S6 die niet op voorraad is, maar de S6 edge. Om er 100% zeker van te zijn dat we het juiste scherm in de juiste kleur beschikbaar hebben kan men altijd even bellen naar ons, dan leggen we het scherm op naam apart. Maar dat was in uw geval gelukkig niet nodig. Veel plezier met de Sony Z3, en als er iets mocht zijn gedurende het eerste jaar, en het is niet veroorzaakt door nieuwe valschade, helpen we u weer met plezier :-)

reparatie Iphone 5s scherm

De Iphone van onze dochter was gevallen waarbij het scherm behoorlijk kapot was gegaan. We komen zelf uit Den Bosch en hebben online gezocht naar 'de beste plek' waar we hem zouden laten repareren. GSM Eindhoven viel daarbij al snel op, zowel qua prijs als uitgebreide informatie op hun website en (niet onbelangrijk) de goede recensies die we hier op trustpilot konden lezen. Dat het bedrijf ook consequent reageert op negatieve recensies stemde ons gerust dat het geen bedrijf is die zich overal makkelijk van af wil maken (die kom je helaas ook wel eens tegen).

Afgelopen dinsdag hebben we de telefoon laten maken, dit was snel klaar en vooraf werd duidelijk vermeld wat de mogelijkheden zijn met de bijbehorende prijzen. Nieuw is iets duurder dan refurbished, wij kozen voor nieuw. Die avond kreeg onze dochter haar telefoon weer terug en was uiteraard erg blij, mede omdat ze het zelf moest betalen zou ze er extra voorzichtig mee zijn. Helaas bleek de volgende avond dat er al krasjes en zelfs een barstje in het scherm zaten, erg vreemd want ze is er zuinig mee omgegaan die eerste dag. Dezelfde avond hebben we via de website contact gezocht met GSM Eindhoven en de volgende ochtend kregen we al een reactie. Het spreekt voor zich dat zij de telefoon eerst met eigen ogen willen zien om te beoordelen maar we mogen er van uitgaan dat het onder garantie gratis vervangen zal worden.

Het feit dat ze accuraat reageren op klachten en overige berichten siert ze, we gaan volgende week terug en ik vertrouw op de goede afloop. Het ongemak dat we nu vanuit Den Bosch terug naar Eindhoven moeten daar kan GSM Eindhoven uiteraard niks aan doen. Mochten zich nog eigenaardigheden voordoen dan zal ik dat nog als aanvulling op deze review hier melden. Zonder tegenbericht op deze review is het dus netjes opgelost en zou ik GSM Eindhoven zeker aanbevelen.

3 de junio de 2016

Respuesta de Gsm Eindhoven

bedankt voor het vertrouwen en de review.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen gebruik van originele apple onderdelen, verkoper wil niet in discussie

Ik ben na veel zoeken naar GSM eindhoven gegaan voor de reparatie van mijn IPhone 5 scherm. Op de website beweren ze uitsluitend originele onderdelen te leveren, mijn Iphone zou weer "als nieuw" zijn. Niets is minder waar, ik kreeg na 15 minuten mijn telefoon weer terug. Het scherm zag er weer netjes uit, zonder breuken. Toen ik de telefoon aanzette zag ik het al meteen. Fletse kleuren, beroerd contrast en helderheid. Eenmaal thuis aangekomen, heb ik de telefoon naast die van mijn zusje gelegd, dit is exact hetzelfde toestel. De kleuren komen totaal niet overeen, nog niet te spreken over de kijkhoek. zodra er ook maar een zonnestraaltje aan de hemel staat, is het scherm volledig onleesbaar.

Ik heb direct de telefoon gepakt en naar GSM eindhoven gebeld, en het verhaal uitgelegd. "geen probleem, we zetten er morgen een ander scherm voor u in, het kan een productiefoutje zijn", affijn, ik daags naderhand weer naar de winkel terug gegaan. Ik had een kameraad mee die een onversleutelde Iphone 5 heeft, om te vergelijken.

Er werd een nieuw scherm gemonteerd en jawel hoor, geen verschil.
Ik wilde dat er een oplossing kwam. Ik kreeg de keuze: of niet zeuren, of 90 euro terug en er zou een kapot scherm terug gemonteerd worden. Dit zou nooit mijn eigen scherm zijn, want die hadden ze niet meer.

Ik was uiteraard bijzonder teleurgesteld. De verkoper viel terug op dat het 100% originele onderdelen zouden zijn, en dat de Iphone expert het niet beter kan maken dan dat het nu is. Ik heb uiteindelijk een tientje terug gekregen, daar moest ik het mee doen.

Ik heb dit toen maar "geaccepteerd" omdat het in mijn ogen niet meer op te lossen was. Nu zit ik nog steeds met een waardeloze china-imitatie LCD te kijken.

Mijn wens is dat GSM-eindhoven mijn telefoon in de staat als ik deze gebracht heb terug maakt, of mij een aantoonbaar origineel scherm van Apple terugmonteerd, wat gelijk is aan mijn "oude" scherm.

Ik hoop dat ze het sportief opnemen en dat ik alsnog geholpen wordt.

Bart Brouwer

25 de mayo de 2016

Hoi Bart.

Natuurlijk nemen we het sportief op, er is per slot van rekening nog voldoende ruimte om uw ervaring positiever te laten klinken.
Ik zal proberen uit te leggen wat de situatie is. Bij een iPhone 5 en 5c en 5s zijn er in totaal 3 verschillende merken originele lcd schermen. Daarnaast is er de keuze uit heel veel verschillende namaak lcd schermen. We hebben op uw toestel een origineel lcd scherm geplaatst van een van de 3 merken die afkomstig zijn van apple. We weten dat er verschillen zijn tussen deze 3 merken onderling, en willen best nogmaals kijken of een ander scherm een betere kijk ervaring met zich mee brengt. We hebben zelf een iPhone SE hier liggen die hetzelfde lcd scherm heeft om te kunnen vergelijken. Dus ik zou je graag nogmaals in de winkel terug zien, of dat u de telefoon naar ons opstuurt, zodat we kunnen kijken waar het verschil in beeld beleving door ontstaat. Ben namelijk zelf ook wel nieuwsgierig waardoor het komt.
We vinden het jammer dat je beweerd dat er nu een waardeloos china imitatie lcd in zit, want dat is niet zo. Maar zoals reeds vermeld kijken we er graag nogmaals na om te kijken waardoor de verschillen ontstaan en op te lossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

niet alleen negatieve mensen schrijven een review

In de winkel werd aangegeven dat ze het jammer vonden dat alleen mensen die ergens negatief over waren een mening over hun op internet schreven, en dat mensen die wel positief zijn vaak niet de moeite nemen om iets te schrijven op beoordelingen websites zoals trustpilot. Ik denk dat een aantal klanten zoals ik daar wel een aktie op willen gaan geven hier. Aangezien er een hoop klanten in de winkel vragen toen de balie medewerker dit zei denk ik dat veel het wel gehoord hebben en willen doen. Zelf heb ik ook een klein zaakje, en ervaar hetzelfde dat als zaken goed gaan je niemand hoort, maar zodra er iets kleins beter kon gaan schreeuwt men het van de daken. Ohja, en dan nu waarom ik iets schrijf:
Ik was die man die met zijn iphone 4 batterij bij jullie kwam om te laten vervangen. Was in 5 minuten klaar, maar dat had ik ook wel verwacht, had filmpje gezien op youtube hoe het moest. Alleen de originele batterij was net zo duur als dat jullie met montage ervoor vroegen. Mijn terugrit naar Belgie (moest toch bij jullie in de buurt zijn, vandaar dat ik naar jullie kwam) duurde wel weer wat langer :-) Volgende keer als ik iets heb stuur ik het met de post naar jullie op, zoals jullie ook al aangaven dat kon bij mensen die wat verder weg wonen.

bedankt voor de review.

alles goed verlopen

Paar dagen terug langs geweest om het glas van mijn iphone 5 te laten vervangen. Zoals ook op hun website omschreven was dit inderdaad in 10 minuten klaar. Heb voor extra bescherming ook een tempered glas plaatje op mijn telefoon laten zetten, ziet er keurig uit, en hopelijk valt die nu niet meer zo snel kapot op de grond. Mocht er weer iets zijn, zien jullie mij wqel weer verschijnen. Ohja, fijn dat ik zonder afspraak direct geholpen werd. Vaak moet je een afspraak maken of veel langer op de reparatie wachten. Had eerder elders geïnformeerd en daar duurde het bijna 1 week, en bij jullie maar 10 minuten. Toppie!

bedankt voor de review.

samsung s4 laten maken

Samsung S4 scherm was kapot en ik smorgens om half 9 meteen erheen om te laten maken. Jammer dat er meerdere mensen al stonden te wachten voor de deur omdat ze relatief vroeg open zijn had ik dat niet verwacht. Hierdoor was de wachttijd niet 10 maar 20 minuten alvorens mijn S4 voorzien was van een ander scherm. Reparatie zelf is prima, alleen was het wel handig geweest als op de site staat in 10 minuten klaar, dat dit ook kan betekenen dat het als het wat drukker is 20 minuten in totaal kan duren. Verder was de ervaring prima, en ben ik blij met het mooie hoesje. Mijn telefoon is nu veel steviger.

Respuesta de Gsm Eindhoven

De volgende keer proberen we uw telefoon weer in 10 minuten gemaakt te hebben, maar soms kan het iets langer duren wegens drukte. Maar beter goed repareren als afgeraffeld, toch? :-)

iphone 6 scherm reparatie

Gisteren met mijn kapotte iphone 6 naar gsm eindhoven geweest. Scherm was kapot. Ze hebben hem heel snel gemaakt, en heb ook nog een hoesje en een tempered glas gekocht om hem de volgende keer als die valt beter te beschermen. Zelfs de koffie was lekker. Als we weer iets hebben, komen we zeker terug. Hopelijk niet tot al te snel, want dat zou betekenen dat ons gezin weer iets op de grond heeft laten vallen ;-)

Respuesta de Gsm Eindhoven

Stiekem hopen we u toch weer een keer te zien verschijnen met een ander kapot product :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik geloof ze niet helemaal

Ik heb op 22 april 2016 het glas van een Samsung Galaxy S4 van mijn zoon laten maken. Dit zat al een tijd vol barsten en ik wilde mijn zoon omdat hij ook goed zijn best deed op school verrassen met een nieuw scherm. Met alle barsten werkte de telefoon trouwens wel nog steeds. Het scherm werd vervangen op een dag waarop schijnbaar lang gewacht was op de post die de schermen moest komen brengen. Aan het eind van de dag kon ik de telefoon komen ophalen en voor het lange wachten kreeg ik gratis een soort beschermingslaag. De man achter de balie zei dat als de telefoon nu vol op het glas zou vallen dan zou het nog heel zijn. Wij zijn op vakantie gegaan en mijn zoon zegt tijdens de vakantie ineens tegen mij dat zijn telefoon het niet meer doet. Ik was er verbaasd over, vraag mijn zoon of er iets gebeurd is maar volgens mijn zoon was dat niet zo. Omdat we twee maanden garantie zouden hebben op het glas ben ik terug gegaan. De man achter de balie loopt met de telefoon naar achteren en komt terug en vraagt: "is de telefoon gevallen". Ik zeg nee maar de telefoon is van mijn zoon dus ik weet het niet zeker. Er is valschade zegt de man en daar zit geen garantie op. Hij zei dat hij de beschermingslaag van de telefoon had weggehaald en toen kon hij het zien. Ik kon het niet zien maar met mijn leesbril kon je een miniscuul krasje links bovenin zien. Een nieuw glas zou 99 euro kosten (omdat de display het niet meer deed was het duurder). Omdat mijn zoon die telefoon wel nodig heeft heb ik hem weer laten repareren. Direct na de reparatie heb ik nog aangegeven dat ik het wel raar vond omdat dat kleine krasje wellicht ook al in het glas had kunnen zitten toen zij het er op hebben gezet. Maar het antwoord was "nee want dan had de telefoon het niet gedaan". Ik vroeg nog of het wellicht kon zijn gebeurd omdat mijn zoon de telefoon vaak strak in zijn broekzak had zitten. Dat zou kunnen zei de man. Mijn vrouw en ik baalden ervan en vonden dat onze zoon nu maar eens moest leren van dit soort dingen en we zouden hem klusjes laten doen. Mijn zoon reageerde echter zoals ik niet van hem gewend ben. Hij huilde een uur tranen met tuiten en zei dat hij juist extra voorzichtig was geweest met de telefoon en dat hij absoluut niet gevallen was en eerlijk gezegd, ik ken mijn zoon, door zijn reactie geloof ik ook niet meer dat de telefoon gevallen is en de telefoon heeft na de reparatie niet in zijn zak gezeten juist omdat we vakantie hadden (als hij school heeft doet hij hem altijd op de fiets in zijn zak). Bovendien had hij nog wel twee opmerkingen die me ook aan het denken zetten. De vorige keer bleef zijn telefoon het gewoon doen met een heleboel barsten waarom nu dan niet? Die beschermlaag zou bij vallen dus ook geen zin hebben gehad. Toen ik de telefoon op 22 april 2016 liet maken gingen ze hem direct maken toen ik laat in de middag belde. Misschien hebben zij toen door de haast iets niet opgemerkt. En waarom zou de telefoon met zo'n klein scheurtje het niet een tijdje toch hebben kunnen doen? Ik vind het te makkelijk om altijd de klant de schuld te geven van dit soort dingen. Ik ben van plan om na Hemelvaart terug te gaan met mijn zoon en ik wil eigenlijk dat ze mij gewoon het scherm vergoeden. Gezien alle reacties op deze site ben ik bang dat ik met lege handen terug kom. Maar ik laat het nog wel weten. Ik vind dat de klant hier eigenlijk niet netjes beoordeeld wordt. Als de telefoon inderdaad was gevallen zou ik er vrede mee hebben maar dat is dus niet zo!! Het wordt zo een welles nietes spelletje waarmee je als klant dus altijd verliest. Ik vind dat bij deze twijfel de GSM-shop ook maar eens zijn verlies moet nemen als ze de waarde niet van de leverancier zouden terugkrijgen. Wie is die leverancier? Ik wil daar dan wel eens een rechtstreeks gesprek mee hebben. Ze kunnen me nu alles wijs maken over telefoons daarom zou ik wel eens een gesprek met een deskundige willen hebben. Ik zou willen weten of het niet mogelijk is om een glas met niet geconstateerd schade op je telefoon te zetten, dat je telefoon het dan even doet en door de touch van je vingers na enkele dagen niet meer. Dat lijkt me helemaal geen rare gedachte. Ik ben een afgestudeerd jurist, ik heb een verschrikkelijke hekel aan onrecht en ik ben hier voorlopig nog niet klaar mee. Wordt vervolgd....

Ik ben vandaag 6 mei 2016 teruggegaan samen met mijn zoon maar de verkoper in de winkel was niet voor rede vatbaar. Hij zou het glas terug sturen naar Samsung en zij zouden gaan zeggen dat er ontoelaatbare druk op het glas zou hebben gestaan. Maar dat is dus niet zo. Ik heb hem gezegd dat ik dan een juridische procedure ging opstarten. Dat moest ik dan maar doen zei hij en dat is dus wat ik ga doen. Ik ken mijn rechten. Wordt vervolgd.

Ik heb op 6 mei 2016 een aangetekende brief verzonden met het verzoek aan GSM winkel om mij binnen 10 dagen 99 euro terug te betalen. Juridisch gezien is dit de eerste stap: de verkoper ingebreke stellen. Indien GSM shop dit niet doet wordt het leuk. Dan gaat het ze geld kosten (lees: proceskosten die sowieso boven de 1000 euro gaan uitkomen als ze niet zijn aangesloten bij een geschillencommissie). Uit de onderstaande uitleg blijkt al dat ze het niet begrijpen. Het gaat er niet om of zij wel of niet iets van Samsung terugkrijgen. Ik zou (in het geval van een defect scherm) zowel Samsung als de GSM winkel aansprakelijk kunnen stellen. In dit geval heb ik gekozen voor de GSM winkel omdat mijn directe contact met hun is verlopen. Zij geven mij de garantie en ik heb niks te maken met het feit of Samsung hun al dan niet gaat schadeloos stellen. Dat is een juridisch verhaal tussen Samsung en GSM winkel. GSM winkel geeft mij de garantie van twee maanden, niet Samsung. Er is geen scheur in het scherm ontstaan door nalatigheid van mijn zoon. Het scherm is niet gevallen en niet onder druk geweest. Het scherm hield er gewoon ineens mee op. Naar mijn mening dus een ondeskundige reparatie of een defect dat van tevoren al bestond. Juridisch gezien zal GSM winkel moeten bewijzen dat het toestel gevallen is of onder ontoelaatbare druk is geweest zij hebben de bewijslast als verkoper. Wordt vervolgd.

Vandaag 14 mei 2016 ontving ik een brief van de GSM winkel waarin staat dat ze mij geen 99 euro gaan vergoeden. De brief staat vol leugens en onjuiste constateringen. Nu zouden er onder andere ineens al scheuren in de linker onderkant van het scherm hebben gezeten. Het is een beetje triest allemaal dat deze winkel het zover laat komen voor een lullige 99 euro die het hun zelf nog niet eens gekost heeft. het zegt genoeg over de eigenaar die wat mij betreft absoluut niet cliëntvriendelijk is. Maar ik ben vast besloten om door te gaan. Ik ga dinsdag bellen met een algemeen telefoonnummer voor geschillencommissies om na te lopen of de GSM winkel is aangesloten bij een geschillencommissie. Maar ik denk niet dat dat zo is. Er staat in ieder geval niks over op hun site. Dat betekent dat ik rechtstreeks door kan naar de Kantonrechter. Dat is wat ik dan ook ga doen. Ik ga de GSM winkel nu een dagvaardingsformulier sturen. De GSM winkel mag alvast Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek (BW) gaan lezen en dan met name de artikelen 6a 17 en 18 lid 2 (die vooral!!!). Ze zullen dus opgeroepen gaan worden om bij de kantonrechter te verschijnen. Dat betekent dat ze mij straks, als ik win waar ik zeker van ben, naast de 99 euro, ook de griffiekosten van het kantongerecht van 117 euro mogen gaan vergoeden, de wettelijke rente en de kosten van mijn aangetekende brief. Wordt vervolgd.

4 de mayo de 2016

Respuesta de Gsm Eindhoven

Het is altijd vervelend als een telefoon scherm snel weer kapot gaat, maar een scheur in het lcd scherm kunnen we helaas niet onder de garantie vergoeden. Samsung is namelijk van mening dat een scheur in het lcd geen fabricagefout maar door een gebruikersfout wordt veroorzaakt. Als wij mankementen van de fabrikant vergoed krijgen, kunnen we deze vergoeding ook aan de consument overdragen, maar bij een ontstane scheur gaat dit dus helaas niet omdat Samsung Benelux dit niet vergoed. U gebruikt als titel: ik geloof ze niet helemaal. Maar wij vertellen exact hetzelfde als de Samsung winkel in dit geval.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg goede kwaliteit en prima nazorg

Mijn scherm was aan diggelen gevallen en het toestel is snel en vakkundig gerepareerd. Ik kon ervoor kiezen om te wachten, of op een later moment even terug te komen. Alles was precies volgens afspraak en vooraf afgesproken bedrag gerepareerd.
Vervolgens bleek ik dit te kunnen declareren bij mijn inboedel verzekering, maar was ik mijn reparatienota kwijt. Na een mailtje richting hen, is dit door ze opgezocht en heb ik er een kopie van gekregen.
Ik ben echt heel erg tevreden met de kwaliteit en service! Echt een aanrader!

15 de marzo de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, prima uitleg, lekkere koffie !

Dochters telefoon kapot dus gegoogled naar een reparateur. Qua prijs uiteindelijk uitgekomen bij GSM Eindhoven. Dat prijsverschil met de zaken in Breda was het ritje wel waard. Daar aangekomen viel de prijs alsnog iets duurder uit. Maar kreeg daar een prima uitleg over en daardoor was het meteen duidelijk waarom het duurder uitviel. Uiteindelijk scheelde het nog heel wat met de offertes die ik in Breda had ontvangen ! De reparaties was snel gebeurt en de telefoon werkte weer perfect. Niks geen beschadigingen te zien, top ! Ze laten dat ook duidelijk aan je zien. Meteen ook maar een extra glasbescherming aan laten brengen. De mensen die er werken zijn allemaal zeer aardig en kundig. Het wachten tot je telefoon klaar is vind ik ook ideaal. Geen gedoe met opsturen en weken zonder je toestel zitten. Nu heb je hem naar een bakkie koffie en een rondje internet door de gratis wifi meteen weer werkend mee naar huis.

27 de febrero de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

deze jongens, en meiden zijn echt snel

Kwam met mijn iphone 6 scherm dat helemaal kapot was langs op zaterdagmiddag. En tjee, wat was het druk zeg. Alle stoelen en bankjes waren bezet, dus ik moest even blijven staan, maar gelukkig werden al direct wat mensen omgeroepen dat hun telefoon klaar was, dus kon ik ook plaatsnemen op een bank. Na ongeveer 15 minuten, en ik denk 10 andere reparaties van andere klanten verder werd het nummer dat ik gekregen had toen ik mijn iphone inleverde omgeroepen. Mijn iphone was al klaar! En hij ziet er weer perfect uit. Ook nog een factuur voor mijn verzekeraar mee gekregen. Een medewerker van de zaak vertelde me nog dat hij het leuk zou vinden als we een review op internet wilde plaatsen als we tevreden waren, omdat zo weinig mensen dit maar doen. Dus bij deze! Jongens (en ook een paar meiden heb ik gezien) Bedankt en tot de volgende keer.

16 de febrero de 2016

Defect scherm gekregen

Paar weken terug kwam ik op internet tegen van van de website gsm shop. Zag er goed uit niks op aantemerken. Ging kijken naar revieuws van andere mensen kwam toen veel slechte en ontvreden mensen tegen die der waaren geweest. Dacht dat het onzin was wat ze daarover te vertellen hadden en dat het bij mij niet zou overkomen.

Dus ik ben daar aangekomen ten 1ste heb ik zeker meer dan 1 uur lopen wachten terwel het zeker niet druk was. Scherm koste ten 2de duurder dan dat op de website maar das nog te bergijpen vanwege dat het scherm heel erg kapot was en ze het niet meer konden hergebruiken.

Thuis aangekomen merkte ik gelijk al dat mijn scherm niet helemaal in orde was. Hij reageert vaak niet als ik met me telefoon iets wil doen. Ik gelijk gebeld kon gelijk terug komen en dan zouden ze er naar kijken. Natuurlijk kan ik niet zomaar naar eindhoven toe komen. Dus gisteren in me vakantie kwam ik langs zeggen ze dood leuk dat ze er niks mee kunnen doen em dat de garantie vervald omdat die gevallen is. Terwel ik meteen de 1ste dag had gebeld dat mijn telefoon niet werkten.

Had mijn telfoon hier voor 2 jaar was zo vaak gevallen en was pas kapot gegaan nadat ie echt hard was gevallen. Nu had ik mijn telefoon met een nieuw scherm van hun binnen paar weken was die al na 1 keer vallen een heel klein beetje gescheurd rechts boven in de hoek. Echt super slechte kwaliteit.

Als ik jullie was zou ik gewoon naar andere winkels gaan en nooit hier heen gaan voor je telefoon te laten repareren. Dan betaal je maar een paar tientjes meer voor totaal geen problemen. En veel betere kwaliteit.

10 de febrero de 2016

Respuesta de Gsm Eindhoven

Het is vervelend als een reparatie niet naar tevredenheid is uitgevoerd, echter om aanspraak op de garantie te kunnen maken mag er geen valschade zoals glasbreuk aanwezig zijn. Toestellen met een scheur in het glas en zelfs in het lcd, kunnen we niet aannemen. Scheuren ontstaan niet door een mogelijk defect in een onderdeel maar uitsluitend door stoten of vallen. Hier geven we nimmer garantie op. Dat u in eerste instantie direct aangeeft dat er iets volgens u niet helemaal goed is met het scherm is geen vrijbrief om het toestel vervolgens zo hard te laten vallen dat alles (glas met lcd) kapot is en er dan onder de garantie mee terug te komen. We kunnen alleen garantie geven op door de fabrikant gedekte mankementen, niet op nieuwe valschade. Als u terug was gekomen toen er nog geen scheuren in zowel glas als beeldscherm zaten was vervanging van het scherm geen enkel probleem geweest.

U geeft zelf ook aan dat de telefoon opnieuw gevallen is, en dat er daarna een scheur in het glas zat!

Zoals bij geen enkel bedrijf valt nieuwe valschade onder de garantie.

Dat u dit vervolgens slechte kwaliteit vindt is nergens op gebaseerd. Daarnaast ben ik ook verbaasd dat u aangeeft elders voor een paar tientjes meer betere kwaliteit krijgt, als u geen ervaring met elders heeft. Ik begrijp dat u het jammer vindt dat de telefoon gevallen is en direct weer stuk ging maar daar ons de schuld van geven is niet rechtvaardig.

Super fijn!

Gister het scherm van mijn iphone 6 laten vervangen en ben er super blij mee! Stond binnen een kwartiertje weer buiten. Dit allemaal voor een zachte prijs, je vraagt je dan toch af waarom het bij andere zaken een heel stuk duurder is...

Raad dit bedrijf zeker aan!

7 de febrero de 2016

Respuesta de Gsm Eindhoven

Bedankt voor je beoordeling.

Geen originele producten..

Helaas is de kwaliteit van de producten die gebruikt worden ondermaats en al helemaal niet 100% origineel zoals op de website beweerd wordt. Onder andere is mijn LG Nexus 5 scherm binnen 2 maanden gebroken zonder dat de telefoon gevallen of gestoten is.

Ook word er in de winkel altijd een hoger bedrag gevraagd dan op de website staat, en word dit alleen aangepast als daar op gewezen wordt.

9 de noviembre de 2015

Respuesta de Gsm Eindhoven

U bent een fantast eerste klas.
Glasbreuk ontstaat niet spontaan, zeker niet aan de telefoon die u hebt laten zien aan ons. Daar was overduidelijk iets tegen aan gekomen.
Het LCD scherm dat u van ons krijgt is 100% origineel.

U kunt op onze website exact zien wat de prijzen van de verschillende kwaliteiten onderdelen zijn. Dat in de winkel altijd een hogere prijs gevraagd wordt is dus onzin, en kunt u met 1 aangeboden reparatie dus ook niet bepalen.

De prijs wordt NOOIT aangepast in de winkel omdat we altijd met vaste prijzen werken. De prijs veranderd uitsluitend als men kiest voor een andere, mindere kwaliteit onderdeel. Maar dan is het appels met peren vergelijken.
Wij hebben onze 100% originele onderdelen overigens ook zwart op wit van de leverancier staan, en zelfs op de garantie factuur vermelden we dit 100% originele onderdeel.
Wat niet weg neemt dat ook een origineel glas kapot gaat als je er met een scherp voorwerp tegen aan stoot zoals bij u.

Jammer dat u niet gewoon eerlijk verteld dat er iets tegen aan is gekomen, dan hadden we eerder korting gegeven op een nieuw scherm dan op deze manier. Zo voelen we ons bedonderd door u, want wij weten wel dat glasbreuk niet spontaan komt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

iPad Air reparatie - redelijk

Mijn iPad Air naar GSM Eindhoven gebracht ter reparatie. Ik had m laten vallen en daardoor een barst in mijn scherm.

Zeer klantvriendelijke medewerkers en behulpzaam in het beantwoorden van mijn vragen. In de middag gebracht en ik kon zelf niet op de reparatie wachten en daarom afgesproken om de volgende dag de iPad op te halen. Was eerder klaar dan ik had verwacht.

Helaas ben ik niet helemaal tevreden. Het verwijderen van het oude glas heeft ervoor gezorgd dat er nu krasjes zitten op de aluminium rand van mijn iPad. Het oude glas zit goed vast volgens GSM-Ehv en kan maar moeilijk verwijderd worden. Misschien moeten ze daarvoor plastic gereedschap gaan gebruiken, maar tenminste mij van te voren inlichten dat er krassen kunnen ontstaan. Nu baal ik ervan.

Verder is de home knop niet goed geplaatst, deze zit nu iets gekanteld, maar ook scheef waardoor deze klikt en lijkt aan te lopen. Het gekanteld zitten maakt niet zoveel uit, de functie zou daarmee hetzelfde blijven. Het scheef zitten en het klikken/aanlopen is echter niet prettig in gebruik en voelt daardoor ook wat goedkoop aan.

Tenslotte zit het nieuwe glas aan de bovenzijde niet goed vast, rond de camera aan de voorzijde. Als ik de iPad vastpak aan de bovenzijde voel je dat het glas ingeduwd wordt en als je dan weer loslaat voel/hoor de tape/lijm weer loslaten. Het glas lijkt er goed in te liggen en sluit aan bij de rand, maar zit eronder (aan de bovenkant) niet goed vastgeplakt. Je voelt de tape laag eronder vastplakken en weer loslaten als je je hand loslaat.

Als je een perfecte reparatie wenst van je iPad moet je afvragen of je bij GSM Eindhoven aan het goede adres bent.

Jan-Willem Beekmans

================================
Reactie nav reactie GSM Eindhoven.

MIjn frame was/is niet krom(!!), daarvoor was de stoot die mijn ipad heeft gekregen te licht. Ik vindt dat een slecht excuses voor het niet goed plakken van het scherm aan de bovenzijde. En dat terwijl de stoot op de rechteronderzijde was. Er zat verder maar één scheur in van 5 cm op de hoek. En geen verbrijzeld glas.

6 de noviembre de 2015

Respuesta de Gsm Eindhoven

Eventuele speling in het glas kan ontstaan doordat het frame door de val wellicht wat krom is gaan staan. Ik weet niet hoe de ervaringen met de ipad nu zijn ook met de homebutton, maar we kunnen er altijd nog een keer naar kijken als u niet geheel tevreden bent. Wat betreft de aluminium rand heeft u gelijk dat deze inderdaad, weliswaar lichte schade krijgt van het lospeuteren van het kapotte glas. Bij ipads waar het glas heel erg kapot van is, is het verwijderen van het glas lastiger als bij ipads waar maar een paar scheuren in het glas zitten. Een plastic spateltje is helaas geen partij voor een metalen achterkant en is het glas niet mee verwijderbaar. Maar de schade aan de rand is bij zeer kapotte glazen dus groter als bij minder kapotte glazen. Dit is zeker iets dat we bij de klant met een ernstig kapot glas kunnen aangeven in de toekomst. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen betreffende uw ipad dan horen we het alsnog graag.

Prijs - Kwaliteit

Ik ging naar de winkel omdat het scherm van mijn iPhone 6 gebarsten was. Eerst op de website gekeken naar de prijs. Eenmaal aangekomen in de winkel correspondeerde de uiteindelijke prijs met degene die op de website stond. De home button van mijn telefoon deed ook moeilijk, zou 60 euro extra betekenen. Uiteindelijk bleek er een scherfje tussen te zitten en was de extra 60 euro verdwenen van het factuur. Dus geen nep gedoe of iets. Super tevreden en inmiddels een tweede telefoon laten maken.

30 de octubre de 2015

Respuesta de Gsm Eindhoven

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor echte reparaties. Kleinigheden zoals beschreven doen we gratis :)

Afgezet!!!

Ik lever mijn telefoon in voor reparatie, moet een nieuw scherm op voor 110 euro. Toen ik hem op kwam halen was de prijs ineens 140 euro, want het LCD scherm was kapot. Ze konden anders nog wel het kapotte glas er terug op zetten..... Als ik dit had geweten was ik nooit naar deze zaak gegaan. Ik was bij een andere zaak namelijk maar 120 euro kwijt geweest, inclusief LCD scherm . Vertellen ze er nog doodleuk bij dat ik in ieder geval wel een jaar garantie heb, wanneer ik later de bon check staat hier 2 maanden op. Ik raad deze zaak AF aan iedereen. Was ik maar naar die andere zaak gegaan.....

31 de agosto de 2015

Respuesta de Gsm Eindhoven

Als het LCD scherm kapot is bedragen de kosten inderdaad meer als dat enkel het glas kapot zou zijn. We hadden bij de doorgifte van de prijs niet gezien dat er meer defect was, maar om nu meteen te zeggen dat je bent afgezet als we de juiste prijs aangeven voor het onderdeel is merkwaardig. We hebben u zoals u zelf ook schrijft aangeboden om de reparatie kosteloos terug te draaien, maar daar wilde u geen gebruik van maken. Overal betaald u meer als het lcd ook defect blijkt te zijn. Daarnaast hebt u bij ons het 100% originele scherm gemonteerd gekregen waar we inderdaad 1 jaar garantie op geven. Een namaak scherm met lcd is overal goedkoper verkrijgbaar, ook bij ons, afhankelijk van de beschikbaarheid. Tot slot merken wij op dat de prijzen overal gebaseerd zijn op het kapotte glas met werkend lcd scherm, en dat het lcd scherm altijd vervangen wordt, ook als enkel het glas kapot is. Dit komt omdat vrijwel iedereen met complete modules werkt. Een kapot glas met werkend lcd scherm levert namelijk statiegeld op, en daar zijn de prijzen op aangepast. Een imitatie of hergebruikt scherm met lcd kost bij ons 79 euro, dus 41 euro minder als elders.
We hebben op onze website een artikel geschreven over de waarde van een prijslijst van reparatie bureaus: https://www.gsm-eindhoven.nl/de-prijslijst-waarde
Zolang je niet weet welke kwaliteit er gemonteerd wordt, zegt de prijs helemaal niets. Alles kan in een mindere kwaliteit namelijk goedkoper worden gemaakt.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.