Nog niets ontvangen! Op 31 mei wat besteld maar nog niets ontvangen! Nouja, niets; ik heb al wel 2x de het verzoek ontvangen om op trustpilot een review achter te laten. Na het 1e verzoek heb ik ze... Ver más
La empresa ha respondido
Het afgelopen jaar werd onze zoon om de haverklap wakker 's nachts. Tot 5 keer per nacht. We probeerden echt alles uit: beloningssysteem, kamer ontspullen, ontstressen, zelfs medicatie, maar niets... Ver más
La empresa ha respondido
Wij geloven dat zelfontwikkeling van geest, lichaam en geluk bij kinderen de sleutel is om hun volledige potentieel te realiseren. Onze missie is om elk kind op de planeet in staat te stellen meer te bereiken door middel van zelfontwikkeling.
Jelle Zijlstraweg 100, 1689 ZX, Zwaag, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Nog niets ontvangen!
Op 31 mei wat besteld maar nog niets ontvangen! Nouja, niets; ik heb al wel 2x de het verzoek ontvangen om op trustpilot een review achter te laten. Na het 1e verzoek heb ik ze gemaild met dat ik best review wil achterlaten, maar dat liever positief doe nadat ik mijn product heb ontvangen. Aangezien ik nog geen reactie op die mail heb gehad maar wel een 2e verzoek krijg voor trustpilot, proberen we het nu op deze manier.
De slaaptunnel zelf is wel een fijn product weet ik uit ervaring van onze eerste bestelling...

Respuesta de HappyKido
Ik heb nog geen reactie op mail of iets gekregen en de bestelling 30 mei al geplaatst en nog steeds niks binnen of dat het verzonden is.
Fijne slaaptunnel. Levering en product zoals verwacht. Zeer tevreden over bestelling, communicatie en het product zelf. Aanrader!
We hadden ipv 2 maar 1 artikel ontvangen. Dit is met één mailtje gelijk heel goed opgelost en de volgende dag lag het al in de bus. Goede service en snel contact. Onze zoon slaapt een stuk dieper onder zijn slaaptunnel.
Prima levering. Past goed om het bed. Zorgt ervoor dat kind niet zo gemakkelijk uit bed kan rollen en dekens kwijt is.
We hadden eerder al een slaaptunnel besteld en merkten dat onze kinderen daardoor beter slapen, dus onze verwachtingen waren best hoog. Voor de Happyboat hadden we gehoopt dat hij wat meer 'druk' zou geven en iets smaller zou aanvoelen, zodat het effect nog sterker zou zijn.
Ondanks dat dit iets anders uitviel dan verwacht, zien we wel dat onze kinderen er spontaan naar grijpen wanneer ze boos of gefrustreerd zijn. Het lijkt hen te helpen om tot rust te komen, wat voor ons zeker een meerwaarde is.
Twee bodysokken besteld. Op de eerste dag gingen ze gelijk al scheuren op de naden. Mail over gestuurd. Alleen een mail ontvangen dat het erg druk was met een aantal linken waarop je kon klikken voor diverse soorten problemen. Mocht mijn antwoord daarmee niet gegeven zijn dan moest ik op die mail reageren. Dit gedaan maar tot op heden geen reactie ontvangen.
De slaap tunnel was iets minder straks als ik had verwacht. Ik had al een slaap tunnel voor mijn zoon. Die zit heel straks om het matras. Deze zijn wat losser maar ze slapen er evengoed prima onder. Ze zijn wel een stuk makkelijker om het matras heen te krijgen en dat is wel erg fijn .
Al vaker besteld en slechts 1x een mindere ervaring gehad. Dit keer 5 sterren! Snel geleverd.
Nog minder dan een ster. Wij hebben een twijfelaar en de tunnel is alles behalve geschikt voor een twijfelaar. Meerdere mails gestuurd, geen reactie gekregen.
Tunnels
Het was een sneller levering!
Actie 1+1 gratis, alleen kreeg ik maar 1 opgestuurd. Even een mailtje gestuurd daarover en een dag later had ik de andere ook binnen. Dus dikke prima. Helaas slaapt mijn zoon met ASS/adhd er niet veel beter door. Voorheen bestelde ik bij jullie een katoenen laken met aan de zijkanten ritsen die je bijna helemaal tot boven kon dichtritsen.. Maar die kon ik niet vinden. Daar had mijn zoon meer baat bij.
Slaaptunnel gekocht voor mijn zoontje en dochter. Voor mijn zoontje had ik formaat twijfelaar besteld maar formaat peuterbed gekregen. Melding hiervan gemaakt maar een week later nog steeds geen vervanging gekregen. Voor het dochtertje was het formaat wel juist en ze vind het geweldig, ze slaapt beter en vind het comfortabel liggen. Hopelijk komt het ook snel in orde voor mijn zoontje zodat hij hier ook gebruik kan van maken.
Al drie keer de verkeerde maat tunnel toe gestuurd gekregen

Respuesta de HappyKido
Super snel binnen na bestelling. Kids zijn rustiger in bed. Vallen sneller in slaap en slapen langer door.

Respuesta de HappyKido
Boot was sneller binnen dan verwacht.
Kinderen zijn er dol op, zit zelden niemand in.
Ik ben erg tevreden met de slaaptunnels voor mijn zoontjes. Mijn zoontjes slapen er heerlijk onder. Ze kunnen niet meer zonder. We nemen ze zelfs mee als we op vakantie gaan of als ze gaan logeren.
Ik krijg op geen enkele manier (chat op hun site, als via de mail) contact met happykido. Bestelling 17 dec al geplaatst, tussendoor nog geprobeerd te annuleren want niet langer nodig, zonder respons. 19 jan het artikel ontvangen maar niet nodig, dus ik wil het retourneren, maar krijg wederom op geen enkele manier contact met ze!
Inmiddels deze week (16 maart) gebeld door happykido met vanuit hun kant excuses voor de miscommunicatie en de vraag of ze verder nog wat voor mij konden betekenen. Voor mij wel wat laat, maar toch netjes dat ze dit doen en verdere hulp aanbieden!

Respuesta de HappyKido
21 december 2025 een slaaptunnel besteld. Volgens de website was deze leverbaar en zou ik de volgende dag in huis hebben.
Helaas na een maand nu nog steeds geen slaaptunnel in huis.
Via mail komt er geen contact. Via het telefoonnummer kan ik niet bellen maar wel appen. Eerst kreeg ik daar wel respons.
De voorraad zou verhuisd zijn waardoor er vertraging was ontstaan. Maar het zou nu echt geleverd gaan worden. Je raadt het al helaas nog steeds niks ontvangen.
Nu krijg ik ook geen reactie meer op de app.
Koop hier niet!

Respuesta de HappyKido
De slaaptunnel is echt een top product!! Onze tweeling slaapt zoveel beter als ze eronder liggen!! En wij krijgen ook meer rust!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.