Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  2. Deportes de aventura
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de deportes
  5. Tienda de deportes de invierno

Escrito por la empresa

W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Chcę zamówić towar jednak nie mam pewności

Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pracownik u mnie wyleciałby na zbity pysk. I jeszcze gdyby miał jakiś problem to spotkałbym się z nim w sądzie za to, że działa na niekorzyść firmy.

17 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Cześć,

Dziękuję za wiadomość oraz podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za tę nieprzyjemną sytuację z zamówieniem oraz za powstałe niedogodności.
Potwierdzam, że zwrot środków został zrealizowany 30.03. 😊

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszych informacji, pozostaję do dyspozycji. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli zaoferować obsługę na najwyższym poziomie!

Guillaume - Hardguide

Skandaliczna polityka zwrotu pieniędzy

Złożyłam 2 zamówienia na ten sam produkt ponad trzy tygodnie temu. Za jeden zapłaciłam przelewem, za drugi kartą debetową. Dostałam tylko 1 produkt. Po wysłaniu zapytania otrzymałam informację, że zlecono zwrot pieniędzy na konto. Dziś mija tydzień i pieniędzy nie ma.

Witam,

Dziękujemy za wiadomość. Doskonale rozumiem Pani obawy dotyczące zwrotu kosztów i bardzo przepraszam za spowodowane niedogodności.

Jak wyjaśniliśmy w naszej prywatnej korespondencji, dokonaliśmy zwrotu nadpłaconej kwoty i przesłaliśmy Pani potwierdzenie zwrotu pocztą elektroniczną.
Otrzymała Pani zatem zwrot kosztów za drugie zamówienie.

W zależności od banku pojawienie się zwrotu na koncie może czasem potrwać kilka dodatkowych dni, ale transakcja została z naszej strony pomyślnie zrealizowana.

Proszę się z nami skontaktować, jeśli chce Pani, abyśmy ponownie sprawdzili status zwrotu lub jeśli ma Pani jakiekolwiek pytania. Jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Emilie– HardGuide

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Don't order if you need it on time or want to have updates on shipping delays

On March 2nd I ordered a Haglofs jacket from Hardloop - it said the delivery date was March 13th-14th. Since it was around the 13th and I had no other message from the shop (the only info I got was that the payment was accepted), I decided to contact them via online contact form. A day later I received a message that the supplier would deliver the jacket to Hardloop stock in 6 days - I decided to wait and didn't request a refund. 6 days passed and no new info was sent to me - so I contacted the sender again. One day later I received the message that my package was shipped on March 18th. It took a few days for the package to come from France to Poland but when I checked on the carrier - DPD - delivery website it was marked as a package with an unreadable address and for four days was kept in the DPD warehouse. Another request of help with Hardloop didn't help at all so I decided to contact DPD by myself and managed to direct the package to where it was supposed to be. The package was sent in a plastic bag which in my opinion is quite insufficient (the jacket costs around 230EUR so I guess a carton box would be better to keep it intact on its long journey). The only reason I can give them two stars is that I finally received the jacket and it is as described in good shape. However, if you want to have your 230EUR jacket sent on time or at least be informed on the delays, have it packed properly and be able to actually get it without having to deal with DPD hot line bots and consultants, then I recommend to buy somewhere else. Glad I didn't need the jacket soon and could afford to wait.

28 de marzo de 2026

Hello,

Thank you for sharing your experience with us. I'm sorry to hear that your order didn't go as smoothly as we strive for. Your feedback is invaluable, and we're committed to improving our services to ensure better communication and satisfaction for all our adventurers. 🌲

Best wishes,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka dostawa i duży wybór

Szybka dostawa, bardzo duży wybór produktów marek, którymi jestem zainteresowany.

Cześć,

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! 🌟 Cieszymy się, że doceniłeś nasz szeroki wybór i szybką dostawę. Do zobaczenia wkrótce na szlakach przygód! 🏞️

Z poważaniem,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dobry kontakt, cena, czas dostawy i towar super. Polecam.

Cześć Marek,

Bardzo dziękujemy za Twoją fantastyczną recenzję! 😊 Cieszymy się, że doceniłeś nasze starania, by zapewnić Ci wyjątkowe wrażenia z zakupów. Do zobaczenia wkrótce podczas kolejnych przygód na świeżym powietrzu! 🌲🏞️

Arnaud – HardGuide

Produkt bardzo dobrej jakości

Produkt bardzo dobrej jakości, zgodny z zamówieniem, ale przesyłka zrealizowana dopiero po 2 tygodniach id złożenia zamówienia.

Witaj,

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolony z jakości swojego zakupu. Stale dążymy do ulepszania naszych usług, a Twoja opinia pomaga nam się rozwijać. Cieszymy się, że będziemy Ci towarzyszyć w Twoich kolejnych przygodach! 🌄

Z poważaniem,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Porażka, totalne rozczarowanie i niesmak

Bardzo długo czekałam na paczkę, po czym otrzymałam buty krzywe i krótsze, niż dokładnie taki sam model zakupiony w innym sklepie. Moje liczne prośby o wymianę zostały totalnie zignorowane, pomimo tego że tłumaczyłam jak te buty są mi potrzebne. Wysłałam zdjęcia z opisem zdarzenia, niestety ta firma nie zrobiła nic, aby rozwiązać problem.

20 de marzo de 2026

Witam,

Bardzo nam przykro z powodu Państwa rozczarowania i doskonale rozumiemy Państwa frustrację. Jak wyjaśniliśmy w naszej poprzedniej korespondencji, problem, z którym się Państwo spotkali, wynika niestety z transportu, który czasami może wpłynąć na stan produktu podczas dostawy. Szczerze za to przepraszamy.

Aby zapewnić Państwu szybkie i właściwe rozwiązanie, natychmiast zaproponowaliśmy zwrot towaru w celu uzyskania zwrotu kosztów. Gdy tylko otrzymamy Państwa przesyłkę w naszym magazynie, dokonamy pełnego zwrotu kosztów, zgodnie z ustaleniami.

Naszym celem jest zawsze zapewnienie Państwu doskonałej obsługi i bardzo nam przykro, że tym razem tak się nie stało. Oczywiście pozostajemy do Państwa dyspozycji, jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują pomocy przy kolejnym zakupie.

Emilie – HardGuide

Швидка(відносно) доставка заказу

Швидка(відносно) доставка заказу, продукт на всі 5!

Hello Viacheslav,
Thank you so much for your positive review! 🌟 We’re delighted to hear that your order was delivered quickly and that you’re completely satisfied with the product. The Aigle Tenere Light really is an excellent choice for all your adventures. 🏞️

Blandine – HardGuide

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nie było żadnych problemów

Nie było żadnych problemów, zakupiony towar bez zastrzeżeń. Jedynie dostawa trwała trochę długo, ale zaznaczam, że była zgodna z orientacyjnym czasem dostawy podanym przy zakupie.

Dzień dobry Łukasz,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenie z Rab Nexus Hoody było udane i że jesteś zadowolony z zakupu. Jeśli chodzi o dostawę, nieustannie pracujemy nad jej ulepszeniem. Mamy nadzieję, że Twój sprzęt będzie doskonałym towarzyszem podczas kolejnych przygód na świeżym powietrzu! 🌲🏞️

Sportowe pozdrowienia,

Camille – HardGuide

Super ale długo.

Trudno dostępny towar i to w nietypowym rozmiarze znalazłem tylko w Hardloop. Super!
Czas wysyłki bardzo długi - masakra! Plus za informacje o tym z góry. Minus za dodatkowe opóźnienie.

19 de marzo de 2026

Hello,
Thank you very much for your feedback! 😊 We are delighted that you found what you were looking for at Hardloop. However, I am sorry to hear that the delivery took longer than expected. We are doing our best to improve this point and offer an even better experience to our customers. 🌲
Sportily,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Buty na żywo prezentują się świetnie!

Buty na żywo prezentują się świetnie!! Szybka wysyłka! POLECAM :)

18 de marzo de 2026

Cześć,

Bardzo dziękujemy za fantastyczną recenzję! 😊 Cieszymy się, że buty tak bardzo przypadły Ci do gustu. Karhu Mestari Control to naprawdę doskonały wybór na Twoje przygody na świeżym powietrzu. Ciesz się szlakami i górami z nowym towarzyszem! 🏞️

Pozdrawiam,

Towar zgodny z oczekiwaniami

Towar zgodny z oczekiwaniami, dobrze zapakowany, dobre cena, kwestia dłużej trwającej przesyłki

11 de marzo de 2026

Witaj Piotr,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🌟 Cieszymy się, że wszystko poszło dobrze. Twoja satysfakcja motywuje nas do dalszej współpracy z Tobą! Do zobaczenia wkrótce na kolejnych szlakach. 🏞️

Camille – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

all good all good all good

11 de marzo de 2026

Hello Lucas,

Thank you so much for your wonderful feedback! 😊 Your enthusiasm inspires us to go the extra mile to give you the best possible experience. We look forward to accompanying you on your next adventures in the great outdoors! 🌲

Romain – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Towar zgodny z opisem,cena…

Towar zgodny z opisem,cena konkurencyjna,długi czas oczekiwania na przesyłkę

16 de marzo de 2026

Cześć Sebastian,

Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą recenzję! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. Chociaż czas oczekiwania był nieco długi, mamy nadzieję, że nie zniechęciło Cię to do dalszej przygody! 🌲 Do zobaczenia wkrótce na szlakach!

Antonin - HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamowiony sweter szybko zostal mi…

Zamowiony sweter szybko zostal mi dostarczony. Jest on dobrej jakosci. Bez uwag. Polecam

16 de marzo de 2026

Cześć,

Ogromne podziękowania za fantastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolony. Twój entuzjazm motywuje nas do dalszego wspólnego odkrywania nowych przygód. Do zobaczenia wkrótce na szlakach! 🏞️

Pozdrawiam,

Witaj Marcin,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Przykro nam, że realizacja Twojego zamówienia trwała zbyt długo. Nieustannie pracujemy nad ulepszaniem naszych usług, aby zapewnić satysfakcję naszych klientów. 🌲

Pozdrawiamy,

Arnaud – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wszystko przebiegło super ekstra tak…

Wszystko przebiegło super ekstra tak jak napisane tak jest w rzeczywistości polecam

Witaj,

Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą recenzję! 😊 Cieszymy się, że Twoje wrażenia spełniły Twoje oczekiwania. Niech każda wyprawa po szlakach będzie sukcesem! 🌲⛰️

Romain – HardGuide

Ok ok

Ok every thinking was ok

Hello Łukasz,

A big thank you for your positive review! 😊 We are delighted that everything went well. Your enthusiasm inspires and motivates us to continue on this wonderful adventure. We look forward to accompanying you on your next outdoor getaway! 🌲

Antonin – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wysoka jakość w dobrej cenie

Zakupiony towar jest zgodny z opisem na stronie. Jest wysokiej jakości a dostępny w atrakcyjnej cenie. Został zapakowany tak, że dostarczony był bez narażenia na jakichkolwiek uszkodzenia. Dostawa do punktu w pobliżu domu. Polecam. Napewno tu jeszcze wrócę.

Dzień dobry ,

Serdecznie dziękujemy za fantastyczną opinię! 🌟 Cieszymy się, że Twoje doświadczenie z nami spełniło Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie inspiruje nas do dalszego podążania tą ścieżką przygody i odkrywania. Do zobaczenia wkrótce na szlakach eksploracji! 🏞️

Sportowe pozdrowienia,

Théo – HardGuide

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybka obsługa towar czytelnie opisany…

Szybka obsługa towar czytelnie opisany i przedstawiony - zgodny z zamówieniem

5 de marzo de 2026

Cześć,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasza obsługa była dla Ciebie szybka, a opisy przejrzyste. Kurtka Rab Firewall Mountain to idealny wybór na Twoje przygody na świeżym powietrzu. Udanych wypadów! 🏞️

Pozdrawiamy,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.