Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nas... Ver más
La empresa ha respondido
Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowo... Ver más
La empresa ha respondido
Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pr... Ver más
La empresa ha respondido
W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.
Francia
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
kupione okulary są super ,szybka bez problemowa dostawa

Respuesta de Hardloop
Polecam buty zgodne z opisem. Szybka dostawa. Dobry kontakt, na bieżąco informacje o terminie dostawy.

Respuesta de Hardloop
Kupiłam rowerową Vaude Wintry Jacket IV Hokkaido, z racji świetnego kroju pod damską sylwetkę, designu i koloru. Ceny są wysokie, ale jakość produktu jest równie wysoka + udało się trafić na przecenę posezonową. Rozmiar EU idealny. Bardzo się cieszę i wierzę, że długo mi posłuży.
Przejrzysty proces zamawiania, w tym śledzenie statusów przesyłki. Czas oczekiwania w Polsce ok. 2 tyg., ale przyszło terminowo i nieuszkodzone. Mogę szczerze polecić.

Respuesta de Hardloop
Bardzo szybka wysyłka zamówienia. Zamówiony produkt zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie.
Proces zwrotu w razie niedopasowania rozmiaru łatwy i bezproblemowy.
Polecam.

Respuesta de Hardloop
Kurtka zapakowana tylko w folię, brak dobrania odpowiedniego gabarytu, problemy z zaadresowaniem poprawnym paczki przez to paczka była zablokowana u kuriera.

Respuesta de Hardloop
Wszystko bez zastrzeżeń. Szybką wysyłką i dobry kontakt ze sklepem.

Respuesta de Hardloop
Ein schöner Pullover aus fein gestrickter Wille. Ideal für die Bergen.

Respuesta de Hardloop
Buty trekkingowe do Polski dotarły w kilka dni. Towar bez uwag.

Respuesta de Hardloop
sprawnie i na czas, polecam mimo wcześniejszych wątpliwości i braku doświadczenia :)

Respuesta de Hardloop
I'd rather like the package to be in cardboard box, so there is less chance for it to be damaged.

Respuesta de Hardloop
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.