Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Servic... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Ver más
La empresa ha respondido
Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Ver más
La empresa ha respondido
Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.
Lings väg 2, 169 70, Solna, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Snabb kontakt trevlig o kunnig medarbetare.Vi kommeratt återkomma när vi behöver återkoppling och hjälp

Respuesta de Internetnord
Återkopplade på utsatt tid, vänlig och proffissionell

Respuesta de Internetnord
Jag har fått världens bästa hjälp med att starta upp en ny router idag, och även i går med min gamla router som gått på lunch. Vilket otroligt tålamod och fantastiskt bra hjälp.
Du får 10 av 10.
Lena

Respuesta de Internetnord
Trevligt och bra bemötande från Louise igår/idag. Snabb och korrekt hantering! Tack

Respuesta de Internetnord
Snabb hantering av mitt ärende med trevligt bemötande, har inget att klaga på.

Respuesta de Internetnord
Upptäckte att vissa appar ej funkade, efter flera samtal och ingen bättring bytte jag leverantör och nu funkar det utmärkt. Vad InternetNord inte förstår är att dom bryter mot lagen när dom blockerar appar så som Aftonbladet och tv4...Vidare efter uppsägning i god tid har dom både olagligt debiterat och dragit pengar, som som dom lovat betala tillbaka, Någon återbetalning har dock inte skett. Nu har jag polisanmält företaget. Sorgligt och väldigt dåligt. Skulle därför vilja varna för bolaget...

Respuesta de Internetnord
Ilshat hjälpte mig jätte snabbt o han berättade utförligt hur jag skulle göra. Riktigt trevlig va han också. 10 poäng denna kille

Respuesta de Internetnord
Ilshat har ett fantastiskt bemötande. Professionell i sitt arbete. Har kundens behov i fokus. Nöjd med det vänliga samtalet med honom. Tack Ilshat!

Respuesta de Internetnord
Bra service. Det blev en liten miss i utförande men det rättades till snabbt när jag återkopplade.

Trevligt bemötande.
fick snabbt svar på min fråga,
fick snabb återkoppling via mail
finns en sak som jag skulle vilja att man ändrar på, man hörde bakgrunds ljud (tal)

Respuesta de Internetnord
Tydlig och konkret info om vad som gällde. Ilshat förklarade på ett sätt så att en som inte förstår sig på detta i vanliga fall förstod.

Respuesta de Internetnord
Ett bra och professionellt bemötande då jag kontaktade företaget då jag av misstag hade betalt fel räkning och fått en påminnelse.

Respuesta de Internetnord
Tack snälla Toufik Trad för ett snabbt svar och att du åtgärdade vårt problem på en gång!

Respuesta de Internetnord
Snabb och bra service. Dessutom trevliga och hjälpsamma personer (Toufik Trad 9 dec 2025 och Marcus 10 dec 2025)

Respuesta de Internetnord
Fick snabb hjälp av Ilshat när min uppkoppling inte fungerade...

Fantastisk bra bemötande!
Tar sig alltid tid att lyssna på kunden

Respuesta de Internetnord
Jag uppskattar verkligen det engagemang, tålamod och förslag till problemlösning som Marcus lugnt och metodiskt kom fram till (min router är alldeles för gammal).
Mycket trevlig kille.

Respuesta de Internetnord
Systematiska och lugna frågor, handledning som var enkel att förstå, tålmodigt väntande på mig som kund som skulle lösa detaljer som kablar och inlogg/koder. Och att bli uppringd som utlovat.

Respuesta de Internetnord
Más información sobre otros tipos de reseñas.