Internetnord Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Servic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Ver más

1. Proveedor de Internet

Escrito por la empresa

Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

297 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

87 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb kontakt trevlig o kunnig…

Snabb kontakt trevlig o kunnig medarbetare.Vi kommeratt återkomma när vi behöver återkoppling och hjälp

2 de abril de 2026

Hej Kerstin,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde snabb kontakt och att vår medarbetare var både trevlig och kunnig.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något igen!

Återkopplade på utsatt tid

Återkopplade på utsatt tid, vänlig och proffissionell

25 de marzo de 2026

Hej Joacim,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du uppskattade vår återkoppling och att du upplevde oss som både vänliga och professionella. Det betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden, vi finns här för dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har fått världens bästa hjälp med…

Jag har fått världens bästa hjälp med att starta upp en ny router idag, och även i går med min gamla router som gått på lunch. Vilket otroligt tålamod och fantastiskt bra hjälp.
Du får 10 av 10.
Lena

27 de marzo de 2026

Hej Lena,

Stort tack för din fantastiska feedback!

Det gläder mig verkligen att höra att du fått så bra hjälp med att komma igång med din nya router. Tack också för dina fina ord om tålamod och bemötande – det betyder mycket.

Det var ett nöje att få hjälpa dig, och jag är glad att allt fungerar som det ska nu. Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Snabb support

16 de marzo de 2026

Hej Peter,

Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att du upplevde snabb support. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och smidig hjälp när de behöver det.

Vi finns alltid här om det är något du behöver eller undrar över.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt och bra bemötande från Louise…

Trevligt och bra bemötande från Louise igår/idag. Snabb och korrekt hantering! Tack

10 de marzo de 2026

Hej Catrin,

Tusen tack för dina vänliga ord! Det är alltid roligt att kunna ge snabb och korrekt hjälp, och jag är glad att du kände dig väl omhändertagen.

Hör gärna av dig om det dyker upp något mer, jag hjälper gärna till igen.

Louis

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb åtgärd och trevligt bemötande

Snabb hantering av mitt ärende med trevligt bemötande, har inget att klaga på.

5 de marzo de 2026

Hej Rickard,

Tack så mycket för din positiva återkoppling. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både hanteringen av ditt ärende och bemötandet du fick.

Om du skulle behöva hjälp med något framöver är du alltid varmt välkommen att kontakta oss igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning!

Upptäckte att vissa appar ej funkade, efter flera samtal och ingen bättring bytte jag leverantör och nu funkar det utmärkt. Vad InternetNord inte förstår är att dom bryter mot lagen när dom blockerar appar så som Aftonbladet och tv4...Vidare efter uppsägning i god tid har dom både olagligt debiterat och dragit pengar, som som dom lovat betala tillbaka, Någon återbetalning har dock inte skett. Nu har jag polisanmält företaget. Sorgligt och väldigt dåligt. Skulle därför vilja varna för bolaget...

1 de marzo de 2026

Hej Per!

Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med tjänsten och den situation som du beskriver. Det är aldrig vår intention att orsaka någon form av olägenhet för våra kunder.

Vi har skickat en förfrågan via Trustpilot så att vi kan få dina kontaktuppgifter och kunna titta närmare på ditt ärende, samt ta reda på vad som har hänt och säkerställa att det hanteras korrekt.

Vi hoppas att du kan svara förfrågan så att vi får möjlighet att hjälpa dig vidare och reda ut situationen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ilshat hjälpte mig jätte snabbt o han…

Ilshat hjälpte mig jätte snabbt o han berättade utförligt hur jag skulle göra. Riktigt trevlig va han också. 10 poäng denna kille

11 de febrero de 2026

Hej Berkan,

Tusen tack för de fina orden! Det glädjer mig att jag kunde hjälpa dig snabbt och att instruktionerna kändes tydliga. Jag uppskattar verkligen din feedback, det betyder mycket!

Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp med något mer.

Hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ilshat har ett fantastiskt bemötande

Ilshat har ett fantastiskt bemötande. Professionell i sitt arbete. Har kundens behov i fokus. Nöjd med det vänliga samtalet med honom. Tack Ilshat!

9 de febrero de 2026

Hej Nedhal,

Stort tack för dina fina ord! Jag blir verkligen glad över att höra att du är nöjd med bemötandet och vårt samtal. Det är mycket viktigt för mig att ha kundens behov i fokus och att kunna ge professionell och vänlig service.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det är något mer jag kan hjälpa dig med!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service

Bra service. Det blev en liten miss i utförande men det rättades till snabbt när jag återkopplade.

30 de enero de 2026

Hej Malin,

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att vi snabbt kunde rätta till missförståndet när du återkopplade.

Samtidigt uppskattar vi din förståelse och ditt tålamod, din feedback hjälper oss att bli ännu bättre. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver.

Varmt tack igen!

Trevligt bemötande.

Trevligt bemötande.
fick snabbt svar på min fråga,
fick snabb återkoppling via mail
finns en sak som jag skulle vilja att man ändrar på, man hörde bakgrunds ljud (tal)

6 de febrero de 2026

Hej Kjell,

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen!

Vi uppskattar även din synpunkt gällande bakgrundsljudet. Det är något vi kommer att ta med oss och se över för att kunna ge en ännu bättre kundupplevelse framöver.

Varmt tack igen för din feedback – den betyder mycket för oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tydlig och konkret info om vad som…

Tydlig och konkret info om vad som gällde. Ilshat förklarade på ett sätt så att en som inte förstår sig på detta i vanliga fall förstod.

27 de enero de 2026

Hej Erika,

Stort tack för din feedback!

Det gläder mig verkligen att informationen kändes tydlig och enkel att ta till sig. Om du skulle behöva ytterligare förklaringar eller stöd framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra och professionellt bemötande då…

Ett bra och professionellt bemötande då jag kontaktade företaget då jag av misstag hade betalt fel räkning och fått en påminnelse.

14 de enero de 2026

Hej Hasse,

Tack för ditt omdöme! Vad skönt att höra att du upplevde ett bra och professionellt bemötande när situationen med felbetalningen uppstod. Vi vill alltid göra det enkelt och smidigt för våra kunder, även när misstag händer.

Cssper

Tack!

Tack snälla Toufik Trad för ett snabbt svar och att du åtgärdade vårt problem på en gång!

3 de enero de 2026

Hej Zarita,

Tack själv för din återkoppling! Det gläder mig verkligen att vi kunde lösa problemet snabbt och att du är nöjd med hjälpen.

Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp något mer, vi finns alltid här för att hjälpa till.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Dessutom trevliga och hjälpsamma personer (Toufik Trad 9 dec 2025 och Marcus 10 dec 2025)

10 de diciembre de 2025

Hej Marie!
Stort tack för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen att du upplevde både snabb service och att vi kunde vara hjälpsamma. Det betyder mycket för oss att höra att vår insats uppskattas. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång du behöver det!

Snabb återkoppling

Fick snabb hjälp av Ilshat när min uppkoppling inte fungerade...

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Internetnord

Tack så mycket för din återkoppling! Jag är glad att jag kunde hjälpa dig snabbt med uppkopplingen. Om något skulle strula igen finns jag här för att hjälpa dig!

Väldigt bra service

Väldigt bra service, löste problemet.

1 de diciembre de 2025

Hej Anna,

Stort tack för din positiva feedback!
Det gläder oss verkligen att vi kunde lösa problemet och att du är nöjd med servicen. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och ser fram emot att hjälpa dig även i framtiden om det skulle behövas.

Fantastisk bra bemötande!

Fantastisk bra bemötande!
Tar sig alltid tid att lyssna på kunden

20 de noviembre de 2025

Hej Bo!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och att vi tar oss tid att lyssna på dig som kund. Det är precis så vi vill att vår service ska upplevas.

Tack för att du delar med dig, och tveka inte att kontakta oss om du behöver vidare hjälp framöver!

Suverän customer service

Jag uppskattar verkligen det engagemang, tålamod och förslag till problemlösning som Marcus lugnt och metodiskt kom fram till (min router är alldeles för gammal).
Mycket trevlig kille.

28 de octubre de 2025

Hej Curt,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och att vi kunde lösa problemet tillsammans. Det gläder mig verkligen att du uppskattade hjälpen.

Om du någonsin har fler frågor eller behöver hjälp igen är du alltid varmt välkommen att höra av dig!

Systematiskt vägledning och tålamod

Systematiska och lugna frågor, handledning som var enkel att förstå, tålmodigt väntande på mig som kund som skulle lösa detaljer som kablar och inlogg/koder. Och att bli uppringd som utlovat.

15 de octubre de 2025

Hej Anna!

Vad fint att höra att allt gick smidigt och att du kände dig trygg genom hela samtalet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva!

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om något dyker upp framöver.

Kundtjänst

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.