Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Servic... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Ver más
La empresa ha respondido
Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Ver más
La empresa ha respondido
Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.
Lings väg 2, 169 70, Solna, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Proffsigt och trevligt bemötande med dom rätta svaren.
Återkom förvånansvärt fort efter min anmälan

Respuesta de Internetnord
Bytte från Telia till Internet Nord i maj - spenderar 4 mån per år i Sverige. Vilken höjdare! Snabb och vänlig service genast. Även när det trasslat med driftsstörningar har informationen varit snabb och elegant. Stänger nu för säsongen och även den upplevelsen var positiv. Rekommenderar gärna andra att göra som jag!

Respuesta de Internetnord
Kundservice var tillmötesgående och trevlig.
Desutom var den logisk och effektiv.

Respuesta de Internetnord
Kort väntetid i telefonen.
Lyssnade på min beskrivning och lät mig tala klart utan att avbryta.
Personlig återkoppling utan att jag bett om det.
Justerade fakturan då vi varit utan internet under en längre tid.

Respuesta de Internetnord
Jag vet inte vad jag ska säga. Det har varit ett antal avbrott senaste månaderna (2025) som irriterat. De har ibland varat flera timmar. Men jag vet inte om det är Internetnord (internetleverantör) eller Open Infra (nätverk) som är ansvariga..... ❓🤷♂️

Respuesta de Internetnord
Jag har mailat i flera månader om att min exman bor på adressen och jag flyttade i Maj, ändå kan de inte ändå de nada. Undrar då vad deras anställda gör för sin lön? Skrapar springmask under naglarna, svarar drygt på mail? Hoppas ni har så låg lön.

Respuesta de Internetnord
Behövde hjälp med att avsluta på på bra sätt eftersommar abonnemanget. Hjälpsamma och flexibla!

Respuesta de Internetnord
Opålitlig leverantör, svårt att få kontakt med kundtjänst. Längre fiberavbrott (mer än 3 dagar) frekvent förekommande, utan någon jour eller påskyndande hantering. Internetnord tar inget ansvar mot oss kunder, utan bara skyller på deras underleverantör OpenInfra.
OpenInfra -fiberleverantören i marken, hänvisar till Guardio Internetnord -som hanterar skickar ut signalen, och Internetnord skyller på OpenInfra. Moment 22 för oss kunder.

Respuesta de Internetnord
Jag hade problem med anslutning av internet,
trots flera omstarter fungerade det ej.
Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en familjär ton på samtalet, detta då jag själv kände mig smått frustrerad av att trots alla omstarter , var det just en omstart med Ilshat i luren som till slut gjorde att det fungerade. Jag hoppas att det är han som svarar nästa gång det strular - =)

Respuesta de Internetnord
Jag gick igenom mina abonnemang och kontaktade InternetNord för att få koll på mitt avtal, eftersom jag trodde mig ha hittat ett billigare alternativ hos en annan leverantör.
Ali, som jag pratade med, var otroligt hjälpsam och tog sig tid att förklara det erbjudande jag hade sett. Det visade sig att det "billigare" alternativet faktiskt inte skulle bli det i längden. Han gav dessutom värdefulla tips för att förbättra upplevelsen för mina spelande ungdomar – något jag verkligen uppskattar.
Ali gick verkligen "the extra mile", och det är precis den typen av service man blir glad av när man kontaktar ett företag. Stort tack till Ali och InternetNord för proffsigt och personligt bemötande!

Respuesta de Internetnord
Ali på internetnord har varit en enorm hjälp när jag hade problem med mitt internet. Lugn, stabil, hjälpsam , glad I en annars jobbig situation för mig.
Årets medarbetare helt klart!

Respuesta de Internetnord
Efter lång väntan, 3 veckor, helt utan fungerande fiber och utan någon direkt information till mig så rättades det hela upp av en engagerad medarbetare på kundtjänst, Ilsath.
Utan honom hade det varit ett stort minus pga alla kortare avbrott under året.

Respuesta de Internetnord
I really have to say it was actually pretty bad that it took more than half a month to resolve such a small issue - which was completely avoidable and extremely easy to fix. (Also it made me realize how helpless we humans could feel without internet access at home lol.)
However, the trouble caused by the overall procedure was greatly offset by Ilshat’s proactive, patient and persistent service. He provided all the help he could, along with respect and emotional support. He is truly an excellent employee!
And I’m happy to be back online again.

Respuesta de Internetnord
Har mailat och ringt i några dagar utan någon feedback. Det har varit störningar med internet anslutning alldeles för ofta för oss som har stor behov med videosamtal, flera möte under dagen.
Nu blir vi tvungen byta internetleverantör efter flera år.
Mvh Mattias Rudin

Respuesta de Internetnord
Har haft Internetnord för mer än 3 år nu, aldrig upplevt drift störningar varken annat. Kanon priser för hastigheten för både neddladning och uppladning.

Respuesta de Internetnord
finns bara en anledning till att just detta företag har mig som kund och det är deras eminenta och kunniga personal som alltid hjälper och försöker lösa problem. som tur är så är det sällan problem och när de väl uppstår så är det oftast fiberlevrantören och inte internet nord som är orsaken. fortsätt med att rekrytera suverän personal betyg 10/10

Respuesta de Internetnord
Jag kontaktade Internetbolaget igår, torsdag, eftersom nätet inte fungerade. Idag, den 14/2 kl. 08:16, blev jag uppringd från numret (+46 18-800 80 33) av en representant från företaget. Tyvärr var personen i fråga otrevlig och hade en överlägsen attityd, vilket gjorde samtalet onödigt besvärligt. Problemet med nätet var redan löst, men bemötandet var långt ifrån professionellt. En sådan kundhantering är inte acceptabel, och jag hoppas att ni ser över detta framöver.

Respuesta de Internetnord
Trevligt bemötande och fick hjälp med det jag efterfrågade, nu hoppas jag bara flytten om ett par dagar går som samtalet.

Respuesta de Internetnord
Más información sobre otros tipos de reseñas.