Jaunt Opiniones

2,6

Took out policy by mistake.cancelled 20 minutes later. No way of phoning them, emails keep bouncing back and online chat is unavailable. Think it's safe to say I won't be receiving a refund. Stay clea... Ver más

I was given the details for Jsunt by my car insurer when arranging change of vehicle. Found Jaunts website easy and quick to use, very simple process that gave me cover for my old car while I picked u... Ver más

Very happy with Jaunt insurance, got cover on my friend’s car for a five day road trip to Germany so we could share the driving, very easy well priced and they made it clear it included European cover... Ver más

Found Jaunt online, I just needed 10 hrs cover, which they supplied but charged me then didn't send me policy, so when I tried to sort you can't speak to anyone. So ended up having take out another p... Ver más

1. Compañía de seguros

At Jaunt, we open up opportunities for drivers – even those who don’t have a car. You can sort everything in minutes, and you’ll be out on the road in a flash.

Malo

Brilliant idea

Brilliant,needed to move a car from one city to another got 2 hours insurance for a good price .will def be using again.

16 de junio de 2020

So happy

So happy! Process so quick, with cheapest price. I had to check I had finished the application! 110% recommend

2 de abril de 2020

Great website

great concept, split a long drive with my brother in his car, easy to use, quick and well priced, would definitely use again.

18 de marzo de 2020

Rip off

Rip off, £56 a day? More than a monthly policy. Get stuffed!

14 de marzo de 2020