Odradzam kupna w tym sklepie. Na stronie pisze dostawa 3 do pięciu dni. Mineły trzy tygodnie i dalej nie mam towaru. Dzwoniłem na info linię, ale szkoda tam dzwonnicy. Człowiek dobiera telefonu w kółk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Lokal butikk hadde alle alt på lager (3 eller flere av alt), så jeg bestilte det jeg trengte for henting i butikk. Gikk et par timer, så kunne de plutselig ikke behandle ordren, men kunne gjerne se... Ver más
Ved bruk av kredittavtalen Jula har med Resurs er det viktig å følge godt med dersom varer returneres Jula og de sier at de skal kontakte Resurs for å få dette kreditert. Jeg har holdt på i 6 måned... Ver más
Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kjøpte en del forskjellige varer som…
Kjøpte en del forskjellige varer som jeg betalte med kredittkortet. Jula brukte 3,5 uke på å sende varene og da jeg mottok kolliene var flere varer ikke pakket i emballasje og knust og ødelagt i transporten. To av varene hadde de heller ikke sendt med overhodet, og nektet så å betale pengene tilbake for varer jeg aldri mottok. De skrev i reklamasjonen at hvis jeg skulle sende de ødelagte varene tilbake pr post var jeg pliktet å emballere det før jeg sendte, ellers godtok de ikke returen. De ødelagte varene valgte jeg da å returnere selv i et Julavarehus. Da ba jeg om å få frakten tilbake fra netthandelen, siden jeg uansett måtte ut å kjøre og ordne alt selv. Det nektet de også. Jeg truet med å kontakte Forbrukertilsynet på pengene de holder igjen for varene jeg ikke fikk, og har nå ventet i snart to uker og ennå fikk fått penger returnert slik de endelig sa at de skulle gjøre. Helt håpløst å benytte seg av netthandelen!
Styr unna.
Startet bra men har blitt super useriøst. Meget langt ventetid på kundeservice.
Når de endelig tar telefonen skylder de på at systemet er nede. Andre gang mener de det var for sent. Styr unna.
Vet ikke hva de selger 🤥
Kjøpte 2stk 80A kalsium/kalsium batterier derfra mtp Solcelleanlegg. ALLE tilvirkere har som regel både produktblad og ikke minst informasjon om anbefalt lade og hvilestrøm iht sitt produkt.
Her mangler det totalt og «kundeservice» har intet svar / dokumentasjon….
Styr unna! Totalt useriøst!
Kjøpte glass, god opplevelse
Bestilte 18 glass og en karaffel fra Jula. Det tok 3 dager før det ble sendt fra lageret og én dag (4 dager totalt) før jeg fikk det hos posten.
Alt overlevde leveransen og produktene var av god kvalitet
Ubrukelig Jula vedkile til å kløyve med
Kjøpte en vedkile til 199,- for å kløyve nyfelte kubber. Plasserte den nesten ytterst for å å hugge av en vedski. Ble sittende bom fast, og der sitter den fortsatt... Får til svar fra kundeservice at jeg må bruke 2 vedkiler, hvilket aldeles ikke fremgår på nettstedet deres... (Jeg vedla bilde til dem, men får ikke lagt det inn her på Trustpilot.)
Jeg spurte kundeservice slik:
Kjøpte denne vedkilen til påske for å kløyve ved på hytten. Etter ca 20 kraftige slag med slegge kom den halvveis nedi. (Ved innzooming kan dere se at stålet i kilen er så bløtt at hvert slag med sleggen setter dypt hakk i kilen.)
Ikke antydning til at kubben vil sprekke. Dette til tross for at kilen er helt ytterst og lett skulle fått av en vedski der...
Og nå står den bom fast nedi. Hvordan skal jeg få den opp igjen?
Og hvordan virker den kilen egentlig?
Svaret fra Jula:
Tack för mejlet.
Kilen har en viss storlek och trycker ut/tar lika mycket plats som vilken annan kil som helst. Om du missbedömt träet och vart du ska slå ner kilen kan vi inte direkt hjälp dig med att få loss den.
Jag rekommenderar att du eventuellt använder dig av en andra kil eller slår den djupare då den blir bredare högre upp.
Platta märken och små jack där släggan träffat är normalt slitage och du kommer att behöva slipa till eller byta ut den efter mycket användning.
Mitt svar tilbake:
Hei igjen
Når jeg slo kilen ned YTTERST i kubben kan jeg umulig ha misbedømt treet. Der skulle det gått svært lett å hugge av en vedski, og jeg kunne jobbet meg innover. Nå sitter kilen bom fast og er umulig å få ut.
Det står ingenting på nettstedet at jeg må kjøpe 2 kiler for å få dette til. Derimot skal det ifølge dere gå raskt og enkelt:
”Meec Tools' robuste kløyvekile er beregnet for å kløyve ved. Den vridde konstruksjonen sørger for at kløyvingen går raskere og enklere. Vedkilen er laget av herdet stål. Hardhet: HRC 42-48.”
Jeg har ikke målt kubben, men er vel ca 25 cm i diameter og 30 cm lang, altså en helt normal kubbe av et nyfelt grantre. Jeg har kubber som skal kløyves som er både tynnere og tykkere, slik at denne er fra noenlunde midt på stammen. Og da valgte jeg den for å starte opp med. Og der stoppet det. Umulig å få den lenger ned med full kraft og umulig å få opp igjen.
Imøteser bedre svar og at du kan garantere at kubben sprekker og at jeg får løs kilen hvis jeg kjøper enda en kile slik du skriver.
Nytt svar fra Jula:
Hej,
Tack för återkopplingen.
Jag förstår vad du menar, däremot så hade resultatet inte ändrats om kilen var från ett annat fabrikat eller återförsäljare. Du visste exakt vad för kil du köpte då du hållit i den, kollat på den samt läst specifikationerna. Det kräver att man har en del kunskap om trätypen, storleken samt vad för storlek på kil som krävs för bästa resultat.
Utifrån detta så anser vi att det inte är något produktfel det rör sig om och vi kan inte hjälpa dig vidare.
Siste svar fra Jula:
Då detta inte rör om ett produktfel så kan vi inte hjälpa dig vidare med en reklamation.
Hävdar du att beslutet är felaktigt rekommenderar vi dig att upprätta ett ärende hos Forbrukerådet på adress: Postboks 463 Sentrum
Forbrukerådet tar oberoende beslut i bland annat reklamationsfall
Jula medverkar alltid i eventuella tvister hos Forbrukerrådet
Viktor
ALTSÅ: Ingen serviceinnstilling fra Jula når de selger et ubrukelig produkt.
Veldig dårlig!!!
Veldig dårlig!!!
Bestilte en stillasepakke til 16000,-, leveringstiden skulle være fra 3 til 7 dager. I dag, 10 dager etter er fremdeles varene mine ikke blitt levert.
Jeg har sendt 2 klage mail til kundeservice uten at de svarer an gang. Så forteller de på telefon at de har forsinkelser og at de ikke gi noe form for kompensasjon!! Uakseptabelt, inegn oppfølging fra kundeservice og forferdelig håndtering av saken!! Aldri mer!!
Utemøbler i dårlig kvalitet
Utemøbler var ikke i henhold til selgers påstand. Mannen i butikken sa det var gode lenestoler i god kvalitet som bare skulle "klikkes sammen" uten skruer. Dette var ren løgn! Dårlig kvalitet, vanskelig å montere med mange skruer og de er vonde å sitte i, slett ikke lenestol... Ryggpute måtte fjernes for i det hele tatt å få plass i stolen, og jeg er liten og tynn..
Haugesund. Butikken leverer ikke iht tilbudsavis…
I henhold til kundeavisen var det tilbud på boltetrekker og mini kompressor, og at denne pakken inkluderte batter og lader. Da jeg kom i butikken nektet de å levere batteri og lader sammen med verktøyet. De konkluderte raskt med at dette måtte være en trykkfeil i tilbudsavisen, uten å sjekke dette nærmere. Ble også svært overrasket over den totale ansvarsforskrivelsen både hos de ansatte og den ansvarlige. Selv om de har tatt forbehold om trykkfeil i tilbudsavisen, er dette en feil som Jula må ta ansvar for ovenfor meg som kunde dersom de skal fremstå som en seriøs aktør. Hadde forventet at de ville kompensere for den feilen ovenfor meg, og heller løse dette internt. Var også overrasket hvor raskt de forklarte at de ikke kunne gjøre noe. Ser lite poeng i å ha en fysisk butikk, når de kun bruker nettbutikken, det kan jeg gjøre selv. Utrolig dårlig service.
Bestilte varer som skulle hentes fra…
Bestilte varer som skulle hentes fra butikk siden de hadde på lager og skulle vær klart innen 2 timer. 17timer etterpå så har de enda ikke bekreftet bestillingen engang. Ringte kundeservice og de kunne ikke gjør noe, og plutselig nå snakket hun om å sende fra sentral lager selv om grunnen jeg bestilte var at butikken hadde på lager og kunne hente.
Første og siste gang
dårlig inntrykk av butikken i Bodø
dårlig inntrykk av butikken i Bodø. prisene på varer i hyllene, inkludert tilbudet, samsvarer ikke med de som vises i kassen. I går kjøpte jeg varer der, prisen for prislapper var mye lavere enn hva selgeren valgte i kassen. Jeg måtte gå og ta bilder av scenen og øyeblikket det skjedde. prisene på 5 varer som jeg kjøpte var mye høyere i kassen... Det samme skjedde for en uke siden. Jeg kjøpte fem par hustøfler til familien min fra Jula. Disse skoene var på tilbudt og plakaten sa at de kostet 15 kroner, men i kassen tok de butiktjeneste full pris. Jeg la merke til dette da jeg kom hjem og så på kvitering.kunne ikke mulighet å se i butikken også hadde travelt.
Så jeg føler meg lurt.Det ser ut som denne butikken har utviklet en slik praksis, og dette er ikke et eneste tilfelle fra serien «alle gjør feil...» Jeg har aldri sjekket kvitteringer før, jeg stolte på de butikkansatte. Nå må jeg ta bilde av prisen på varene jeg kjøper hver gang jeg handler der, for ikke å bli lurt i kassen.
Defected or fake Soda maker from Jula Åsane
The Soda make can not inject the gas properly to the water and it seems there is not a good sealing or new CO2 canister from Jula does not have enough gas pressure for making soda.
It was so obvious that one could see the water after the injection of gas, does not have enough gas but the employee of Jula rejected the return and she claimed because she has same and it works fine, so that this one must be fine also.
This was so strange for me that now I am suspicious that probably the Jula employee must have another agenda rather than giving customer service.
I bought the soda make on 21.03.2025 and I return it on 25.03.2025.
Jula på Triaden kjøpesenter
Værre kundeservice enn det som ble prestert i denne avdelingen lørdag 8/2-25 har jeg ikke vært borte i hos kjeden noen gang.
Etter flere skader ved moderat vind på…
Etter flere skader ved moderat vind på et drivhus/ orangeri kjøpt i fjor så sendte jeg inn en klage og det tok fem seks uker og kjøpet ble hevet og pengene tilbakeført. Enkelt og greit, da det var godt dokumentert med bilder.
Veldig dårlig service på Jula i Bodø
Veldig dårlig service på Jula i Bodø. Reklamasjonsrutinene er superdårlig. De sier de legger inn tlf. nr. og reklamasjon i systemet sitt, men når en reklamerer finner de ikke det de har skrevet inn.
System for bytte av julegaver? Jula
Vi fikk en Julegave vi ikke hadde plass til, med tilgodelpp- hengende på. reiste til Jula Gjøvik. Det hørtes veldig greit ut å enten bytte gaven, eller få pengene tilbake. Vi valgte det siste. Jula sender da umiddelbart, en sms, til han som kjøpte Julegaven til oss, om at vi hadde levert tilbake julegaven.. og at han kunne hente ut pengene sine via en QR- kode... 🙄 Ja... resten kan folk tenke seg selv. Takk for verdens flaueste opplevelse, og takk for oss, Jula....😅
Tak- og veggsiper
Her er et forslag til en forbedret versjon av teksten:
Jeg kjøpte en tak- og veggsiper for tre år siden, og nå har plastdelen som kobler maskinen til støvsugeren knekt. Jeg tok turen til Jula på Alnabru for å melde fra om problemet, og en ansatt opprettet en sak for meg. Etter tre måneder hadde jeg fortsatt ikke hørt noe fra dem, så jeg tok kontakt med kundeservice direkte.
Jeg informerte dem om at jeg gjerne ville kjøpe den nødvendige delen, da dette ikke er en garantisak ettersom det har gått tre år. Jeg fikk til svar at de ikke har denne delen på lager, og at de ikke kan hjelpe meg ettersom garantien har utløpt.
Det er helt uakseptabelt at et verktøy til 3000 kr ikke har tilgjengelige reservedeler, spesielt for en så enkel tilkobling som til støvsugeren.
Jeg vil sterkt fraråde andre å kjøpe verktøy fra Jula! Nå sitter jeg med en tak- og veggsiper til 3000 kr som jeg ikke kan bruke optimalt..
Viktig at de gir tid til kunder og høre etter kundenes behov.
Jeg har vært kunde hos dere i over 11 år og ønsker å gi tilbakemelding på en opplevelse jeg nylig hadde hos deres butikk i hamar. Jeg besøkte Jula for å kjøpe skruer til å feste ledninger på veggen. Jeg brukt tid der det er skruer hos dere, men akkurat den typen som jeg trengte, fant dessverre ikke.
Da jeg trengte hjelp, forsøkte jeg å spørre (røpe etter ) en ansatt tre ganger. De to første gangene fikk jeg ingen respons, men ved tredje forsøk stoppet vedkommende. Da jeg begynte å stille spørsmålet mitt, ble jeg avbrutt flere ganger. Den ansatte insisterte på at “vi har det ikke”, uten å la meg forklare videre. Dette opplevdes frustrerende, ettersom jeg prøvde å forklare behovet mitt uten å bli hørt.
Jula har tapt seg.
Jeg valgte å handle på Jula med en vare som Biltema hadde lik, grunnen var at jeg tidligere har hatt reklamasjoner begge steder og Jula har hvert meget behjelpelig, nå kjøpte jeg en presse, bestillte med frakt pga vekt (75kg), fikk varen og monterte den men den fungerte ikke, ringte Jula å fikk beskjed om å komme inn med pressa, fortalte at jeg viste hva feilen var ( tilbakeslagsventil) og om de kunne sende meg den osv osv, 25minutter senere ga jeg opp. Endte med at jeg måtte bestille selv for egne penger for å fikse den, det hadde kostet Julas 85 kr å få meg fornøyd i stede mente de hele pressa, ja hele å ikke bare hydraliken måtte sendes til Sverige.
Dårlig kundeservice av Jula
Hadde klikk og hent på en pakke, som var et juletre og en lysslynge. Men da jeg åpnet pakken med lysskynga manglet det en adapter, som en essensiell del for at den skulle fungere. Det sto både på pakken og nettsiden til Jula at den fulgte med i pakken, men den var ikke å finne, og det var ikke store pakken og adapteren ville vært svært synlig. Da jeg ringe Jula og hørte om de kunne ettersende adapteren fikk jeg beskjed om å dra ned på varehuset for reklamasjon. Det har jeg ikke mulighet til, da jeg bor et stykke unna og ikke får tid nå før jul, og jeg synes det er på sin plass at butikken står for å fikse problemet, når det er deres feil at jeg ikke fikk det jeg betalte for. Det blir plutselig mitt problem som jeg selv må bruke tid og penger på å fikse, og det skulle bare mangle at Jula var på servicesiden her. Nope! Så da forblir treet uten lys i år takket være butikken. Jeg følte heller ikke jeg ble så godt tatt i mot av kundeservice, og det opplevdes ganske passiv aggressivt fra deres side når jeg prøvde å forklare meg. Skal ikke trykke klikk og hent fra Jula noe mer. Genuint dårlig opplevelse…
La experiencia Trustpilot