Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Odradzam kupna w tym sklepie. Na stronie pisze dostawa 3 do pięciu dni. Mineły trzy tygodnie i dalej nie mam towaru. Dzwoniłem na info linię, ale szkoda tam dzwonnicy. Człowiek dobiera telefonu w kółk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lokal butikk hadde alle alt på lager (3 eller flere av alt), så jeg bestilte det jeg trengte for henting i butikk. Gikk et par timer, så kunne de plutselig ikke behandle ordren, men kunne gjerne se... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ved bruk av kredittavtalen Jula har med Resurs er det viktig å følge godt med dersom varer returneres Jula og de sier at de skal kontakte Resurs for å få dette kreditert. Jeg har holdt på i 6 måned... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,5

Todas las opiniones

60 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tenk deg om!!!

Tenk deg om før du kjøper noe dyrt fra Jula. Blir det ødelagt på grunn av feil på produktet, vil de bare henvise til Forbrukerrådet i stede for å ta ansvar og oppfylle de forpliktelser de har i henhold til norsk lov. Kjøp heller produktet hos en aktør som overholder sitt ansvar.

Ps: kundeservicen i butikken er upåklagelig, det er kundeservicen deres i Sverige som er problemet og som ikke overholder det de skal. Det er de som tar avgjørelsen når produktet er inne til reparasjon. To ansatte ved butikken mente også at kundeservicen i Sverige var vanskelige med liten vilje til å hjelpe.

14 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product was out of stock, they said.

Product was out of stock in store(s). Few left on web. Called central service and asked when it would be back in store. Was told they did't know, or even if it would. So if I wanted one I should buy online ASAP. I did. 11 days later stores and web had loads of it, and at half the price (Black Week). If I knew, I would have waited for Black Week, hoping for a sale. Lost 2500 NOK there. Could have made a difference right before Christmas. Thank you Support, you knew this!

I have saved E-mail communication with Jula regarding this. Posting the reply I got is tempting...

2 de diciembre de 2024

60 dager dårlig åpent kjøp

Svar fra sjefen hos jula; 60 dagers åpent kjøp skal gjelde for vare kjøpt i butikk og uåpnet. Hvorfor skal jeg levere en vare i retur uten åpnet? Da hadde jeg ikke kjøpt den. Veldig dårlig, skal aldri mer kjøpe noe hos jula. Dette var veldig dårlig. Andre butikkkjeder har åpent kjøp og tar imot varer som man ikke er fornøyd med, dette gjelder merker som dyson. Men én vare hos jula får du 60 dagers åpent kjøp men kan ikke returnere hvis man ikke er fornøyd med vare pga den må være uåpnet. Veldig dårlig. Jula har tapt kunde.

2 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en vare til kr 299,- i et JULA…

Kjøpte en vare til kr 299,- i et JULA varehus da jeg var på gjenomreise i en Nord-Norsk by. Varen var emballert slik at den ikke kunne testes i varehuset der den ble kjøpt uten at emballasje ble ødelagt, dette er også en type vare som det heller ikke vil være naturlig å teste før kjøp! Da jeg kom hjem så fungerte ikke denne varen slik den skulle, det var tydelig at varen hadde defekter. Jeg kontaktet JULA kundeservice å forklarte hva som er problemet og at jeg ønsket å reklamere på denne varen. Jeg fikk da til svar at dette kunne ikke kundeservice gjøre noe med. All reklamasjon må tas i varehuset der varen er kjøpt! Altså, for min del betyr det en reise på ca 600 km tur/retur. Noe jeg absolutt mener er svært urimelig å forlange av en kunde.Jeg forklarte dette til kundeservice hos JULA uten at dette endret deres standpunkt, de står fremdeles på sitt, de nekter å behandle min reklamasjon uten at jeg møter opp
fysisk i det varehuset jeg handlet varen. Styr unna denne useriøse aktøren, jeg har handlet mye hos flere av JULA sine konkurrenter, Biltema og Clas Olson. Har aldri hatt problemer med reklamasjoner hos noe av de 2 nevnte konkurentene!

22 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det har tidligere ikke vært problemer…

Det har tidligere ikke vært problemer med Jula, men i det siste har jeg opplevd ordre som ikke pakkes i tide, og frekk personale når jeg spør om de kan pakke dette da jeg skal videre på min ferd, og ikke ønsker og måtte kjøre flere ganger til samme plass.

22 de noviembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jula Rygge er et sjansespill

Jula Rygge er et sjansespill, noen ganger er kundeservicen laaaaangt over forventet nivå med personlig hjemkjøring av varer, andre ganger er den helt på trynet med frekkheter og ubehagelig oppførsel fra ansatte. Like spennende hver gang!

13 de noviembre de 2024

Kjøpte en darwin bod 6*8 meter

Kjøpte en darwin bod 6*8 meter, og etter første snøfallet og frosten, ble det mildvær som da knakk noen deler som skal holde takplatene på plass, og via bildene jeg sendte inn til supporten, mente dem dette ikke har skjedd av snø og is, så styr unna, bortkastede 10000,- kroner!

8 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Plexiglass i hagegjerdet fungerte…

Plexiglass i hagegjerdet fungerte dårlig i regnvær, ser ut som iskrystaller over hele glasset 😬. Kjøpte 5 stk plexiglass og returnerte 3, da 2 stk ble montert i trerekkverk. Veldig skuffende 🙄 Mvh Elin.

1 de noviembre de 2024

Clima varmepumpe uten garanti

Kjøpte Clima varmepumpe for 3 år siden. Den må ha omfattende service og dette ble meldt inn for 1/2 år siden. Leveres med 4 års garanti, men reklamasjon ble avvist fordi lager på pumpemotor regnes som slitedel og har bare 2 års garanti. Dette er i beste fall misvisende markedsføring.
Fikk derfor et annet firma til å utføre servicen, men med en regning på 4.200,-

Styr unna !!!

1 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meec: Ett batteri til alle... Nei, stemmer ikke!

Butikken reklamerer med at Meec har ett batteri til alt, men lell fins det flere voltversjoner av batteriet, noe som igjen betyr at du må kjøpe inn flere forskjellige ladere. Dette blir ikke opplyst ved kjøp av nytt verktøy og når jeg nå kontaktet Jula for oppklaring og ba om, som en kompensasjon for "skaden" (må kjøre 26 mil for å kjøpe ladere, eventuelt betale masse i frakt ved bestilling), en gratis lader, så var svaret nei. Aldri med Jula.

18 de octubre de 2024

Bardzo nie polceam

Bardzo nie polceam. Złożyłem zamówienie i jeszcze przed wysyłką chciałem zmienić adres Paczkomatu i nie było takiej możwiwości. Nie zdołałem kupić czego chciałem, a obsługa klienta nie zapropnowała żadnego wsparcia

7 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hadde de kunnet fått minus så hadde jeg…

Hadde de kunnet fått minus så hadde jeg gitt de det. Har aldri opplevd et sted som så treig med retur. Har måttet reise innom 4 ganger før jeg fikk levere inn en gressklipper som skulle fikses på garanti.(de hadde ikke folk som kunne ta imot retur på garanti) fikk beskjed om og komme på mandag, da var det heller ingen. Så fikk jeg beskjed komme på dagtid. Fortsatt ingen der på datid som kunne hjelpe. Komme neste uke. Fortsatt ingen. Siste gang var jeg rimelig kvass, og fikk et telefonnr til en som kunne hjelpe. Og da fikk jeg tidspunkt og fikk levert når han var der.
Og når den først er levert går det 1,5 mnd før jeg får hente melding. Og oppå det så skal jeg betale for en garantisak. Igjen da med folk som ikke kan hjelpe med hvorfor det skal betales noe. Og får beskjed om å komme neste virkedag. Aldri igjen om jeg handler på jula. Latterligste kundeservicen jeg vært borti. Gjelder avd larvik.

4 de octubre de 2024

Blåkläder Servicebukse. Pris 700,- over veiledende utsalgspris

Kjøpte en servicebukse stretch fra Blåkläder hos Jula. Stod ikke pris ved buksene, men tenkte Jula holder ok pris. Kom til kassen. Pris 1.999,-. Fikk sjokk og betalte allikevel da jeg var så paff. Gikk på blåkläder hjemmeside og fant produktnummeret og lik bukse. Veiledende utsalgspris: 1.049,- + moms.
Så føler meg veldig lurt.

24 de septiembre de 2024

Misnøye

Jula reklamerte til sine medlemmer att de gav 100 kr i rabatt ved handel fra 600. Dette tilbudet skulle gjelde til 23 sep 2024. Kommer i kassa og får der beskjed om att dette tilbudet gikk ut 21 sep.
Jula har hverken kundeservice eller oppdatering av hjemmeside.
Att de ikke forstår noe så enkelt att det er kunden som betaler deres lønn. Ønsker uærlige aktører ett visst sted.

23 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag var i Jula på Svågetorp i Malmö…

Jag var i Jula på Svågetorp i Malmö idag på förmiddagen. Jag behövde hjälp. Jag gick till kundtjänst och där var en asiatisk kille. Jag fick en fantastisk bemötande och fantastisk hjälp. Han var mycket kunnig och tillmötesgående. Stort tack från Jolanta P.

13 de septiembre de 2024

Kjøpte Plastisk tre WF140 40ml

Kjøpte Plastisk tre WF140 40ml. Etter min vurdering er dette ubrukelig som formtre. Kan ikke slipes. Reklamerte, men fikk lite gehør. Prøvde å legge inn produkt anmeldelse på dette på Jula web, men finner ikke mulighet for det.

14 de agosto de 2024

Rotete labyrint-butikk

Etter at Jula har bygd om butikkene i samme stil som Ikea der alt er en labyrint forsvant gleden med å handle der. Det er rotete og uoversiktlig. Planen bak det hele er nok å dra mer penger av kundene, men for mitt vedkommende blir det helt motsatt. Jula havner på siste plass. Tar dere en tur innom Biltema og se hvor ryddig og oversiktlig lokalene er. Pengene får fart på seg der også uten å gå seg ihjel i en labyrint. Når man ser på antall stjerner her så har dere en lang vei å gå ang kundeservice.

13 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.