Klitmøller Collective Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Modtog lynhurtigt min pakke med to…

Modtog lynhurtigt min pakke med to bluser der var præcis som jeg havde håbet 🙂

16 de abril de 2023

Hej Tora
Tusind tak for din anmeldelse - vi håber du bliver glad for dine nye bluser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg valgte Klitmøller Collective fordi…

Jeg valgte Klitmøller Collective fordi de tilbyder kvalitetstøj i naturmaterialer og tidløs minimalistisk stil. Jeg er yderst tilfreds med produkterne, en god og hurtig service, og bæredygtig indpakning.

10 de abril de 2023

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak for din anmeldelse Ana, det betyder meget for os.

God service, fine varer

13 de abril de 2023

Hej Dorte
Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre.

En usædvanlig god oplevelse

En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den anden ende. En næsten umulig bedrift over e-mail. Min i forvejen begejstring over Klitmøller Collective er bestemt ikke blevet mindre med den behandling. Kudos!

18 de abril de 2023

Hej Morten
Det er vi virkelig glade for at læse - rigtig god dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner for god service leveret til…

5 stjerner for god service leveret til døren, hjemmesiden er nem at shoppe på kan klart anbefales, meget god kvalitet, er meget glad for valg af kjole og shorts til min datter.

5 de abril de 2023

Hej Anita
Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre. (-;

Lækkert produkt til prisen

Lækkert produkt til prisen. Købte en skjorte, og den er bare for lækker. Dejlig blød og kraftig kvalitet. God værdi for pengene.

30 de marzo de 2023

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak for din anmeldelse Mathias.

Kanon

Jeg har købt 3 strikketrøjer og fra bestilling til modtagelse har service været kanon. Strikketrøjerne er i kanon kvalitet vurderet på mange andre køb fra andre brands i prisniveauet 3000 DKK/trøje. Den har en god tyngde, holder farven og pasformen - herudover dejlig følelse at have på.

Kurt Bech
Kongens Lyngby

20 de marzo de 2023

Hej Kurt
Du har lige løftet humøret på alle her på kontoret og lageret med din flotte anmeldelse,- det er vi rigtig glade for at læse. Haven rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, pæn indpakning. At trøjen ikke passede er ikke jeres skyld.

9 de marzo de 2023

Kære Louise
Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg håber du finder en anden trøje hos os et, eller hos et andet godt brand, som du bliver glad for.

God kvalitet

Jeres strik er i en rigtig god kvalitet, som holder længe. Det gør det også mere bæredygtig.

4 de marzo de 2023

Tak Lis - det er vi rigtig glade for at høre. 😊

Kvalitetsprodukter i naturmaterialer

Kvalitetsprodukter i naturmaterialer, hurtig levering i fin indpakning. Hurtig ombytning med returporto betalt på grund af størrelsen (min fejl). Fin og hjælpsom kundeservice. Kan anbefales.

17 de febrero de 2023

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak - det er vi glade for at høre (-;

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt en cap til ca.450 kr

Havde bestilt en cap til ca.450 kr. som jeg skulle betale fragt af ( fair nok). Da jeg fik produktet levede det desværre overhoved ikke op til forventning. Men dertil kom, at jeg af egen lomme skulle betale 48 kr. i returfragt. Samlet fragt næsten 100 kr.
Virkelig dårlig service - at man skal betale to gange fragt. Kunne godt have “snydt” og bestilt 2 produkter, så jeg kom op på den magiske grænse,som var 600 kr. og derved fri fragt. Jeg valgte desværre den ærlige metode.

Mvh
Nicolai

15 de enero de 2023

Hej Nicolai
Beklager din oplevelse i forbindelse med din handel hos os. Det er helt rigtigt at du ved køb på kr. 600 eller derover får fri fragt begge veje. Skulle du få lyst til at købe hos os en anden gang, så kan jeg anbefale at du kommer over det beløb.

Top kvalitet

Super hurtig levering og virkelig lækre ting. Ville ønske jeg havde råd til mere :)

7 de mayo de 2022

Mange tak for din kommentar S. Berg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre kvalitetsprodukter, super service, hurtigt levering

Klitmøller Collective leverede en fantastisk kunderservice over mail og webshop. Fik mine sweatre under 24 timer efter bestilling.

Kvaliteten og modellen på deres sweatre er i top! Både jeg og min kæreste bor nærmest i vores sweatre ;-)

Kan varmt anbefales at handle hos Klitmøller Collective - og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg køber tøj fra dem.

21 de marzo de 2021

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak for at dele din oplevelse Simone.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.