Klub Venus ApS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde modtaget produktet Woody, for omkring 6 mdr siden, og efter ganske få gange benyttet, viste produktet sig at være defekt. Jeg kontaktede derfor kundeservice som var utroligt behjælpeli... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækre produkter, lidt frustrerende at der langeres noget nyt lige efter man har købt noget, fordi i lagde et fristende her og nu tilbud ud. Men elsker jeres image, elsker jeres IG og jeres skønne buds... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg elsker elsker virkelig firmaet og missionen men efter 9 måneder er min Woody stoppet med at virke :( Jeg ved ikke om jeg har en urealistisk forestilling om holdbarhed men jeg savner den hver dag.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para masajes

Escrito por la empresa

Klub Venus er et selfcare-brand dedikeret til at gøre velvære og nydelse til en naturlig del af din hverdag. Vi designer æstetiske, first-class produkter, skabt i tæt samarbejde med vores community—fordi selfcare skal føles trygt, inspirerende og helt uden skam <3

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Smagfuldt design

Det er let at bestille, og pakken kommer hurtigt. Klub Venus produkter er så lækre, lækker kvalitet og smagfuldt design

20 de enero de 2025

Hej Karina💗
Tusinde tak for din anmeldelse!
Det er simpelthen alt vi kunne drømme om at høre - tak for det🥰

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er tilfreds, men der var problemer på hjemmesiden.

Er super tilfreds med mine produkter. Det eneste som var lidt mærkeligt var at jeg ikke kunne for afspillet videoklippene på jeres hjemmeside, som demonstrer lydstyrke, med lyd. Jeg kunne få afspillet videoerne, men ingen lyd, og jeg prøvede på både min telefon og computer.
Det er vitterligt den eneste grund til at jeg giver 4 stjerner. Det er lidt et non-issue for mig, men bare lidt irriterende når ting ikke virker.

6 de enero de 2025

Hej Katinka💗
Tusinde tak for din anmeldelse og feedback!
Vi er glade for at høre, at du har været glad for dit produkt og køb hos os - dog er vi kede af, at du har haft lidt udfordringer med vores hjemmeside🥹
Ingen af vores videoer på hjemmesiden har lyd på, men er der blot for at demonstrere hvordan produktet virker. Dog giver det god mening, at det ville være fedt, hvis man kunne høre lydniveauet - så det er noteret!💗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter med hurtig levering.

Gode produkter med hurtig levering.
Er især blevet glad for glidecremen.

Har kun hørt godt om deres legetøj fra alle, men har ikke selv købt noget endnu.

10 de enero de 2025

Hej Daniel💗
Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@klubvenus.dk, hvis du har brug for vejledning til at begive dig ud i nogle af vores produkter🥰

superkompetente mennesker

Udvalg - anmeldelser og hurtig levering....

2 de enero de 2025

Hej Jesper🪐
Tusinde tak for din anmeldelse!
Tak for din dejlige feedback - det sætter vi stor pris på💗

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestiller en varer hos dem

Jeg bestiller en varer hos dem, hvor dagen efter er der 20%. Jeg skriver til dem, for at få min ordre annuleret, så jeg kan bestille på ny. Dette kan jeg ikke, men kan returnere og bestille igen. Hvilket vil betyde 3x porto. Det synes jeg er ret så dårligt... dette beskriver jeg for dem, men får intet svar.

12 de enero de 2025
Opinión espontánea

Hej Emilie💗
Tusinde tak for din anmeldelse og feedback!
Jeg er ked af at det har været din oplevelse hos os, det beklager jeg🥹
Det er desværre ikke muligt for os at annullere ordrer, der allerede er blevet pakket og venter på afhentning, selvom det ville være det smarteste! Jeg er ked af, at du ikke fik noget svar tilbage - det beklager jeg selvfølgelig meget!
Du er meget velkommen til at skrive til mig på hello@klubvenus.dk, så vi kan give dig en lille gave, som plaster på såret💗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte woody som er en virkelig…

Jeg bestilte woody som er en virkelig lækker 3 i 1 vibrator, som kan alt muligt. Jeg er ikke så kendt i denne verden men tror helt bestemt at woody er et godt match!

2 de enero de 2025

Hej Victoria💗
Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er vildt glade for at høre, at du er blevet glad for Woody 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig og god service på defekt vare

Havde en 1 år gammel vare som pludselig stoppede med at virke. Skrev til Klub Venus på Instagram hvor jeg følger dem, og ret hurtigt fik jeg kontakt og fik sendt video af defekten. I løbet af få dage havde jeg en ny vare i hænderne. Kæmpe tak for god og hurtig service!

10 de diciembre de 2024

Hej Kirstine💗
Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at der hurtigt blev fundet en løsning til dig🥰

Et dejligt sæt tøj

Et dejligt sæt tøj, der sidder godt og føles godt på kroppen - tak for det 😎

10 de diciembre de 2024

Hej Tove💗
Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er blevet glad for dit sæt - det varmer, så selv tak🥰

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Defekt eller bare skuffende?

Jeg er ikke sikker på om produktet jeg har modtaget er defekt eller om styrken bare generel er svag, men jeg er i hvert fald ret skuffet. Mine forventninger var måske for høje, og det ærgrer mig.

25 de noviembre de 2024

Hej Maria💗
Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er ked af, at det har været din oplevelse - det skal vi selvfølgelig finde en løsning på! Du er meget velkommen til at skrive til os på hello@klubvenus.dk, så vi kan få det ordnet🥰

Meget tilfreds

God overskuelig hjemmeside. Det var en hurtig og nem levering. Meget tilfreds.

25 de noviembre de 2024

Hej Simone💗
Tusind tak for din anmeldese!
Jeg er glad for at høre, at du har været godt tilfreds med din oplevelse hos os🥰

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Woody

Jeg havde købt en woody i håb om at det blev min bedste ven i soveværelset, men det blev det desværre ikke 😩

Suction funktionen fungerer ikke for mig, den kan ikke ramme rigtigt, fordi produktet er buet, og måske fordi suction funktionen er for stor? idk. Men øv! :(

jeg elsker til gengæld jeres Bunny👌🏼😍

26 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Michelle💗
Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er ked af at høre, at Woody ikke var et match for dig - du er dog altid velkommen til at skrive til os på hello@klubvenus.dk, hvis du har brug for vejledning eller tips og tricks til Woody🥰 Til gengæld dejligt at høre, at Bunny fungerer for dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering - kan klart anbefales!

4 de noviembre de 2024

Hej Line💗
Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os🥰

Love

Good service, fast delivery and discreet packaging! Love

4 de noviembre de 2024

Hej Elin🌟
Thank you so much for your review!
So happy to hear, that you had a good experience with us🥰

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.