Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Recentelijk nieuwe evia automatic koga’s gekocht. Moesten wel enorm wennen, dit is heel anders fietsen “als” normaal. Je moet wat kracht zetten om in het juiste cadans te komen en ook het wegrijden is... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De zit houding van deze koga f3 8.0 is duidelijk verbeterd. De riem ipv ketting garandeert een soepele fiets beleving. De claim dat ie onderhoudsvrij is, klopt niet helemaal. Ik heb nu een nieuwe k... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nog nooit zo’n dure fiets gehad (2400) en nog nooit zo veel problemen. Ketting lag er verkeerd op, verkeerd aangelegd door achterderailleur. Tjong!!! Goedkoop snert belletje moet vastgezet worden m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totale ramp. Ik heb 2 jaar geleden een koga gekocht….duidelijk vermeld woon/werk verkeer, 40 km per dag. 3x nieuw achterwiel ( nu weer fiets bij de fietsenmaker) wiel schuurt, naaf problemen, niet af... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de bicicletas

Escrito por la empresa

De beste en mooiste fiets maken voor de gepassioneerde fietser. Zonder compromissen. Dat is sinds 1974 de missie van KOGA.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 47% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

3,8

Todas las opiniones

185 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een fijne fiets, maar.......

De fiets rijdt fijn, daar is weinig aan op te merken.
Waar wel aandacht nodig is:
1) De schroef die de zadelpen vast zet. De schroef met torcschroefkop is snel beschadigd bij het meermaals zoeken van de gewenste zadelhoogte. Uiteindelijk moest de klemring verwijderd (Loszagen) en vervangen worden. Nu gebruik ik een nieuwe klemring met inbusbout.

2) Het kunststof afdekplaatje op het ringslot ben ik onderweg verloren. Ook bij de dealer viel het kapje bij de koop er al van af. Een kluns-constructie!

3) Ter plaatse van kabelbescherming schaaft de kabel intermitterend tegen de houder dat de kabel afscherming verbindt met het frame. Ik zal dit punt bij de eerste service beurt na laten kijken.

4) Ik had op z'n minst een snelbinder verwacht. Dit lijkt mij niet overdreven gezien de hoogte van de aankoopprijs.

23 de febrero de 2026

Koga E-Nova PT enviolo naaf problemen

Koga E-Nova PT gekocht in 2023 met de Enviolo automatische naaf.
Heerlijke fiets echter krap 2 jaar later gaat de naaf doortrappen.
Nieuwe naaf dus. Niet op voorraad en vandaag bericht gekregen dat deze pas op zijn vroegst op 20 maart geleverd gaat worden.
Jammer dat deze naven niet op voorraad zijn! Via Google blijkt dat ik niet de enige ben.
Nu nog maar ff doorfietsen op een oude leenfiets. Daar betaal je niet zo veel geld voor.

16 de febrero de 2026

Beste Tom,

Bedankt voor jouw eerlijke review. Ik begrijp dat de wachttijd voor een nieuwe naaf lang is, we zijn hierin afhankelijk van onze toeleverancier. Fijn om te lezen dat je in de tussentijd gebruik kunt maken van een leenfiets. Hopelijk is jouw eigen fiets snel weer gerepareerd en kun je weer op pad.

Prima e-bike

Prima e-bike . Rij nu al 4 jaar met veel plezier deze fiets. Heel soepel, geruisloos. Schakelt heel makkelijk.

10 de febrero de 2026

Beste Vera,

Fijn om te lezen dat je al vier jaar geniet van jouw fiets. Hopelijk komen daar nog veel mooie en veilige jaren bij!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I hate the paternalism policy of Koga

I hate the paternalism policy of Koga. I bought a Koga second hand bike and when I want to order an "upgrade kit" I need to go to a Koga reseller to be able to buy it. Probably with a markup in the price. Why can't I simply order it at the Koga website? Am I a child?

10 de febrero de 2026

Hello Antonio,

Unfortunately, bicycles and parts cannot be ordered directly from us; we do not deliver to end consumers. I understand you would prefer a different approach. An authorized KOGA dealer and/or online provider will be happy to assist you with this.

Kind regards,
team KOGA..

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Koga Pace is een fijne fiets om mee te rijden.

De ergonomie van de fiets en onderdelen zijn zeer goed. De sterke motor met enviolo versnelling is een fijne combinatie om mee te fietsen.
De fiets voelt heel degelijk tijdens het fietsen.
Ik ga hier zeker vele kilometers van genieten.

5 de febrero de 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de KOGA Pace zo fijn rijdt en dat de combinatie van de sterke motor en Enviolo u zo goed bevallen.

Heel veel mooie en zorgeloze kilometers samen gewenst!

Ich habe ein tolles Tourenrad von KOGA

Ich habe ein tolles Tourenrad von KOGA
Bin damit eigendlich super zufrieden.
Eigendlich. Das Rad ist ca 12 Jahre alt und hat jetzt einen Rahmenbruch.
Die Verlängerung zum Klemmen der Sattelstütze ist gebrochen.
Ach wie gut, dass KOGA eine LEBENSLANGE Garantie auf den Rahmen gibt?
Nein! Der Garantiefall wurde anerkannt, jedoch gibt es den Rahmen nicht mehr, sodass KOGA nur eine Abwrackprämie bietet, wenn der Rahmen zusätzlich noch zersägt wird.

6.2.2026: Danke für ihre Antwort
Das Rad ist weiterhin voll Funktionsfähig! Ich weigere mich weiterhin das Teil zu verschrotten.
Ich hätte dann nur 600€, gute und wertige Anbauteile, aber zur Arbeit müsste ich dann laufen.
Ich hatte eine Zuzahlung für ein gleichwertiges Rad angeboten, dann wäre ich mit Rückgabe einverstanden gewesen.
Auch eine kleine Kulanzzahlung hätte ich akzeptiert.
Jetzt habe ich den Sattel mit Drahtseil nach unten eingeklemmt, die Sattelstütze ist weiterhin tief im Rahmen, der Sattel dreht sich nicht und lässt sich auch nicht aus dem Rahmen ziehen.
Ich bin weiterhin sehr gut mit dem Rad zufrieden (gesamt Leistung bisher ca. 50.000km) .
Mit der Garantieleistung
Bin ich aber SEHR ENTTÄUSCHT.

18 de diciembre de 2025

Sehr geehrter Herr Mangels,

wir hatten bereits Kontakt bezüglich Ihres Fahrrads aus dem Jahr 2012. Es war in der Tat bedauerlich, dass wir keinen Ersatzrahmen liefern konnten, aber KOGA hat Ihnen eine finanzielle Lösung angeboten. Sie wollten den defekten Rahmen jedoch nicht über den autorisierten Händler zurücksenden, um die Angelegenheit zu regeln. Da wir keine defekten oder unsachgemäß reparierten Fahrräder im Verkehr haben wollen, ist dies eine Voraussetzung. Sie haben selbst entschieden, nicht weiter mitzuarbeiten. Da wir keine weitere Kommunikation von Ihnen und/oder einem Händler erhalten haben, haben wir den Fall archiviert. Sollten Sie dennoch auf unser Angebot zurückkommen und es in Anspruch nehmen wollen, können Sie sich innerhalb einer angemessenen Frist beim Händler melden. Sie werden verstehen, dass das Angebot nicht unbegrenzt auf dem angegebenen Niveau bleiben kann.

Mit freundlichen Grüßen,
team KOGA

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer goede fiets. Slechte garantieverzekering.

Zeer goede fiets. Prettig om mee te rijden.
Slechte ervaring met extra garantieverzekering.
Men wordt aan het lijntje gehouden en daarna niets meer. Nadien gewoon de melding dat de zaak is afgesloten.

20 de junio de 2025

Beste Paul,

In ons systeem zie ik dat wij gewoon contact met elkaar hebben gehad. Je bent hierin verwezen naar de verkopende dealer. Hij is namelijk ook degene waar de verlengde grantie, EzyRider, wordt afgesloten. Heeft hij al contact opgenomen met mijn collega's van de service-afdeling? Zij kunnen hem bij vragen hierbij verder helpen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mei 2026 word het 3 jaar dat wij onze…

Mei 2026 word het 3 jaar dat wij onze fietsen hebben (koga E-nova Evo PT) na ruim 2 jaar (2900 km)heb ik een probleem met mn voorvork waardoor er een complete nieuwe voorvork in moet volgens de dealer. Ik fiets iedere dag naar m’n werk en fiets nu al 5 mnd met een kapotte voorvork. Vanuit koga komt er maar geen nieuwe binnen en ze schuiven de lever datum maar steeds weer op. We waren superblij met onze fietsen maar dit word de laatste x dat wij een koga kopen, we zijn zeer slecht te spreken over deze gang van zaken. Terwijl wij dachten een paar top fietsen te hebben gekocht

19 de enero de 2026

Beste heer/mevrouw,

Vervelend dat je al een tijdje rondrijdt met een kapotte voorvork. Voor de meeste modellen zijn er meerdere mogelijkheden beschikbaar. Advies is om de dealer telefonisch contact te laten opnemen met onze dealersupport. Mijn collega's daar helpen hem dan graag verder en zullen met hem de mogelijke opties bespreken. Hopelijk is de oplossing er dan snel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

koga inspire fiets heerlijk…

De koga inspire is een hele fijne fiets. Hij rijdt ook zonder ondersteuning heel licht. Het is mijn 2e Koga inspire, daaruit blijkt wel dat ik er heel tevreden over ben. Nu heeft Koga de fiets helaas uit het assortiment genomen, jammer, jammer

6 de diciembre de 2025

Beste Geert,

Fijn om te lezen dat de Inspire zo goed bij u past. Dit model zit inderdaad niet meer in onze collectie. Kan me goed voorstellen dat u dat jammer vindt. Hopelijk blijft deze tweede KOGA nog een hele lange tijd uw trouwe metgezel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na mijn eerste E-worldtraveller, weer een

Na mijn eerste E-worldtraveller, met 30000 kilometer op de teller, was ik toe aan een nieuwe.
Heb daarom weer gekozen voor een nieuwe E-Worldtraveller,maar nu een betere uitvoering(Signature-Suspention),wat een geweldige fiets is dit, zeker met al het extra( grotere accu,nieuwe Bosch Systeem, voorvork vering enz,enz)
Nu al bijna 700 kilometer erop en totaal GEEN spijt van mijn aankoop.

10 de enero de 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat mooi om te lezen dat u na 30.000 kilometer op uw eerste E-Worldtraveller opnieuw voor ons merk heeft gekozen. Fijn dat u tevreden bent en blij met uw aankoop.

Wij wensen u nog vele mooie, zorgeloze en comfortabele kilometers toe!

Fijne fiets om te gebruiken

Fijne fiets om te gebruiken
Wel jammer dat er geen klapzadel op zit om de accu eruit te halen voor wisselen of binnen op te laden
Dan moet elke keer de zadelpen los gedraaid worden om zadel te draaien

10 de enero de 2026

Beste Hessel,

Dank je voor jouw review. Fijn om te horen dat je de fiets fijn vindt in het gebruik. Tegelijkertijd begrijpen wij jouw feedback als je de accu wil verwijderen, dit zullen we zeker als aandachtspunt meenemen.

Topfiets

Zeer tevreden over mijn koga f3 4.0. Fraaie styling. Geweldige rij eigenschappen: snel, geruisloos, wendbaar en comfortabel. Aanrader !

6 de enero de 2026

Beste Peter,

Zo te lezen komt alles samen bij uw KOGA fiets, snelheid, stilte, wendbaarheid en comfort. Dat maakt de ervaring met ons merk en het fietsen erg plezierig!

Wij wensen u nog veel plezierige en veilige kilometers toe en bedankt voor de aanbeveling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne Koga die mij prima bevalt…

Hele fijne Koga die mij prima bevalt gekocht voor een mooie prijs
Nette zaak ik kreeg ook nog een mooie inruilprijs voor mijn fiets en daarna goede zaken gedaan

22 de noviembre de 2025

Beste Joop,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat uw KOGA u zo goed bevalt en dat u deze voor een gunstige prijs heeft kunnen aanschaffen. Kennelijk was de ervaring bij de dealer prettig!

Wij wensen u nog veel plezierige en comfortabele kilometers toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede en veilige fiets

Zeer goede en veilige fiets! Is zalig om mee te fietsen. Even goed als mijn Santos e-travel-lite!!

1 de enero de 2026

Beste Paul,

Bedankt voor het mooie compliment, u ervaart de fiets als zeer goed en veilig. Misschien wordt dit wel de nieuwe favoriet !?

Heel veel mooie en pretiige kilometers gewenst.

Prima fiets

Fietst heerlijk alleen accu moeilijk eraf te halen

29 de diciembre de 2025

Beste Daan,

Dank je voor jouw feedback. Fijn om te horen dat de fiets heerlijk rijdt. Jammer dat het verwijderen van de accu minder soepel gaat als gehoopt. We adviseren je om dit bij jouw Sparta dealer te laten controleren of er wellicht wat aan de hand is. Anders kan hij je wat uitleg en tips geven zodat het beter gaat. Hij helpt je hiermee graag verder.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vijf en een half jaar geleden

Vijf en een half jaar geleden kocht ik mijn Koga Worldtraveller.
Enkele duizenden kilometers op gereden. Zeer positief. Alles is heel gebleven, ondanks zware omstandigheden als groot gewicht (berijder +bagage) en slechte wegen. De brede banden maken rijden op onverharde of slechte wegen goed mogelijk en comfortabel. Waarom geen 5 sterren? Omdat de standaard niet stevig is bevestigd en steeds losgaat en omdat de remmen hun werking verliezen, door lekkage van remolie uit de kabels? Maar dat zijn kleinigheden; de fiets zelf als geheel is een extra zonnetje op een mooie fietsdag!

16 de diciembre de 2025

Beste Sim,

We lezen het al geen avontuur is te gek en geen uitdaging is te groot. Wat heb jij al met grote tevredenheid vele kilometers gemaakt. Mocht er nog een probleem zijn met de standaard of remmen. Weet jij dan de weg naar je fietsenmaker te vinden? Deze kijkt vast graag met je mee, zodat je fiets weer klaar is voor de volgende rit.

Op naar vele mooie avonturen in 2026!

Koga fiets van het jaar 2025

Wij hebben beide een Vectro S 30 Lady 53 ingewisseld voor de Koga van het jaar 2025. Type E-F3 6.0.
Het zijn uitzonderlijk fijne fietsen met een zeer fraai design. Als fervente Koga fietsers zijn wij erg blij met deze keuze.

20 de noviembre de 2025

Beste John,

Fervente KOGA fietsers, dat lezen we graag. Dit keer heb je gekozen voor de KOGA E-F3 6.0, een elegante en functionele fiets! Of je nu naar je werk fietst of een ontspannen weekendrit maakt, de KOGA E-F3 6.0 combineert prestaties met gebruiksgemak en een stijlvol uiterlijk.

We wensen je fijne feestdagen toe.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is een hele fijne fiets, maar...

Het is een hele fijne fiets, echter is de accu snel leeg. En als de accu nog 30% is kan je de display niet meer bedienen want dan blijft er voortdurend in staan.

17 de diciembre de 2025

Goedemorgen Christina,

Bedankt voor je review. Hierin geef je aan dat de accu sneller leegloopt. Maak je na de feestdagen een afspraak bij jouw KOGA verkooppunt? Met de fiets in de werkplaats kunnen zij een goede beoordeling maken over de gedragingen van de accu.

We wensen je fijne feestdagen!

Team KOGA

8 consejos para escribir buenas reseñas.