Super leuke meiden die letterlijk voor je rennen. Echt mega blij met onze aankopen en jullie hebben ons superrrrr geholpen ❤️❤️❤️ hier kom ik zeker terug!
Ik had online besteld. Mega goede levering! Echt lekker snel en netjes ingepakt. Ook had ik meerdere vraagjes die snel via de Instagram werden beantwoord. Goed contact en fijne levering. Ik ga hier ze... Ver más
La empresa ha respondido
Duurde anderhalve week voordat m’n pakket geleverd werd… had al contact op genomen met klantenservice dit duurde ook enkele dagen voordat ik een reactie kreeg. Product is goed.
La empresa ha respondido
Super goede service! Snelle & duidelijke communicatie met de klant gedurende gans het proces, aankoop, levering en in mijn geval ook 2 van de 4 artikelen als retour. (Dit omwille van pasvorm) Ik... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Labelish is een toonaangevende modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. Onze damescollectie biedt een scala aan keuzes, variërend van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers. Hiermee spelen we in op de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten. Voor de jongere doelgroep hebben we altijd de nieuwste mode in huis, zodat zij up-to-date kunnen blijven met de laatste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bezoek Labelish voor een complete en veelzijdige winkelervaring.
De Tamboer 1, 6093 EB, Heythuysen, Holanda
- +31683252874
- info@labelish.com
- labelish.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Labelish truly deserves five stars
Labelish truly deserves five stars: they are exceptionally attentive, always go the extra mile, and treat you with genuine kindness. Everything is handled with care and passion, from their thoughtful input to the final result. Their warm communication and personal approach make you feel truly valued as a customer. An absolute recommendation for anyone seeking both quality and a wonderful experience.

Respuesta de Labelish
Tevreden met een klein aandachtspuntje.
Tevreden over kleding, ruiling via retour laat wel lang op zich wachten.

Respuesta de Labelish
Heel fijne hulp gehad van eigenaresse erg vriendelijk! Goede klanten service wat betreft ruiling en terug betaling artikel.

Top winkel!
Ontzettend mooie winkel met hele leuke kleding! Super vriendelijk personeel en een top service. Kwaliteit kleding stelt ook zeker niet teleur!

Super fijn geholpen door Lauren
Super fijn geholpen door Lauren, mooie kleding en ik kom zeker vaker terug bij Labelish.

Respuesta de Labelish
Super leuke herfst dingetjes in de…
Super leuke herfst dingetjes in de winkel!

Respuesta de Labelish
Ik kreeg geen duidelijk heid over…
Ik kreeg geen duidelijk heid over retouren het was super onduidelijk en ik kon geen geld terug krijgen.

Top winkel
Heel erg leuke winkel, en enthousiaste meiden! Word altijd goed geholpen en er de tijd voor je genomen. Betaalbare kleding en leuke items. Ook hangt de winkel er altijd netjes bij, zeker aan te raden om langs te gaan!!

Respuesta de Labelish
Aanrader voor hippe leuke betaalbare kleding
Super leuke winkel met steeds nieuwe kleding. Super vriendelijk personeel slaag er eigenlijk altijd.

Mooie overzichtelijke opstelling
Mooie overzichtelijke opstelling. Fijne dames, goede service en hele knappe prijzen 👌

aanrader
mooie winkel, positieve benadering goed advies mooie mode van goede kwaliteit en ouderwetse service, klantgericht. Voor jongere en oudere vrouwen die houden van stijl en kwaliteit.

Goede service mooie collectie
Goede service mooie collectie en vriendelijk personeel

gezellige gastvrije winkel
gezellige gastvrije winkel
leuk personeel en ze helpen je met beslissen
leuke prijzen ook

Top verkoopster!!
Heel aardig meisje die goedvan alles op de hoogte is. Mooie merken

Leuke dames kledingzaak
Leuke dames kledingzaak met mooie kleding van goede kwaliteit.je wordt er heel fijn en vriendelijk geholpen.

Respuesta de Labelish
De eigenaresse is heel behulpzaam
De eigenaresse is heel behulpzaam, leuke kleren!

Respuesta de Labelish
Más información sobre otros tipos de reseñas.