Super leuke meiden die letterlijk voor je rennen. Echt mega blij met onze aankopen en jullie hebben ons superrrrr geholpen ❤️❤️❤️ hier kom ik zeker terug!
Ik had online besteld. Mega goede levering! Echt lekker snel en netjes ingepakt. Ook had ik meerdere vraagjes die snel via de Instagram werden beantwoord. Goed contact en fijne levering. Ik ga hier ze... Ver más
La empresa ha respondido
Duurde anderhalve week voordat m’n pakket geleverd werd… had al contact op genomen met klantenservice dit duurde ook enkele dagen voordat ik een reactie kreeg. Product is goed.
La empresa ha respondido
Super goede service! Snelle & duidelijke communicatie met de klant gedurende gans het proces, aankoop, levering en in mijn geval ook 2 van de 4 artikelen als retour. (Dit omwille van pasvorm) Ik... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Labelish is een toonaangevende modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. Onze damescollectie biedt een scala aan keuzes, variërend van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers. Hiermee spelen we in op de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten. Voor de jongere doelgroep hebben we altijd de nieuwste mode in huis, zodat zij up-to-date kunnen blijven met de laatste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bezoek Labelish voor een complete en veelzijdige winkelervaring.
De Tamboer 1, 6093 EB, Heythuysen, Holanda
- +31683252874
- info@labelish.com
- labelish.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Super leuke winkel
Super leuke winkel! Werd ontzettend fijn geholpen. De verkoopster had een erg leuk setje aan, iets wat ik normaal nooit zou kopen. Maar na het advies toch gepast en ik was verkocht. Erg leuke en aparte kleding verkopen ze daar! En vriendelijk personeel. Dus echt een aanrader om even binnen te kijken.

Super leuke/gezellige winkel.
Ik kan niks anders zeggen dan dat je in deze winkel altijd welkom bent, De eigenaresse/ verkoopster is zo ontzettend vriendelijk. Je voelt je als klant hier altijd koning, ook al koop je niks en kijk je alleen maar rond. Het assortiment is heel erg leuk en zo ook de accessoires.
Absoluut de moeite waard om naar binnen te gaan als je in de buurt bent.

Niks op aan te merken
Snelle verzending en bezorging. Ik heb iets moeten retourneren, dit was vrij snel weer terugbetaald. Super!

Respuesta de Labelish
Nadat de verkeerde maat was opgestuurd…
Nadat de verkeerde maat was opgestuurd ben ik super fijn en snel geholpen en werd het probleem per direct opgelost.
Echt een top service en heel erg klantvriendelijk 💗

Respuesta de Labelish
Zeer slechte ervaring met deze…
Zeer slechte ervaring met deze webwinkel. 3 producten besteld waarvan ze maar 2 producten versturen en geen retourformulier bijgevoegd. Betaald met Klarna en wil graag mijn bestelling retour sturen en het bedrag aangepast hebben die past bij de geleverde bestelling. Contact opgenomen met de klantenservice om met de vraag voor een retourformulier. ik krijg alleen een automatisch bericht terug en verder geen antwoord. meerdere keren gemaild en geen reactie terwijl de factuur bij Klarna wel open blijft staan en betaald moet worden. Zeeer slechte service en totaal geen contact met de klantenservice na meermaals een mail gestuurd te hebben. Hier zeker niet bestellen!!!

Respuesta de Labelish
Erg leuke collectie voor een redelijke prijs
Erg leuke collectie voor een redelijke prijs!
Wederom plezierig geholpen door eigenaresse.👍

Respuesta de Labelish
Leuke website moest iets voor me…
Leuke website moest iets voor me vriendin bestellen goeie levering en service top winkel!

Respuesta de Labelish
Ik heb er een eerlijk en mooi advies gekregen van de vriendelijke verkoopster.
Mooie kwaliteit kleding.

Leuke mode items
Leuke mode items,goede prijzen,voor jongere en de jonge oudere dames. Fijn personeel

Respuesta de Labelish
Ik ben heel fijn geholpen. Erg vriendelijk personeel en een hele leuke winkel.
Ik ben heel fijn geholpen. Erg

Een aanwist voor Heythuysen🥰
Super lieve eigenaresse. Mooie kleren.
Goede kwaliteit kleren, goed advies.
Service is goed, als je iets wil ruilen gaat dit makkelijk.
Mooie gezellige winkel👌

Leuke, gezellige winkel. De kleding is Top👍🏻
Leuke vriendelijke kleding winkel. En ook niet te duur.
Je slaagt bijna altijd.
Leuke stijl voor ieder wat wils.
Ik kom hier erg graag. Ik raad het iedereen aan, om eens naar binnen te lopen.

Respuesta de Labelish
Nette winkel met goed advies
Nette winkel waarin in goed geholpen en geadviseerd werd door de verkoopster

Respuesta de Labelish
Más información sobre otros tipos de reseñas.