Ordered the DNA and blood test together and the whole thing just worked. Kit arrived fast, sample pickup was sorted for me, and the results came with explanations that actually made sense. The app pul... Ver más
La empresa ha respondido
Udělal jsem si krevní test a výsledky jsem měl ještě ten den večer. Nejvíc mě dostala ta AI, ptal jsem se jí na nízké vitamíny a rovnou mi napsala suplementy, ne nějaký obecný kecy. Navíc jsem dostal... Ver más
La empresa ha respondido
Odběr v laborce byl rychlej a sestřičky příjemný, výsledky přišly v pohodě ten samej den. Jediný co mě trochu zarazilo byli dvě odběrový místa vedle sebe, tak jsem nevěděla kam mám jít, jinak ale spok... Ver más
La empresa ha respondido
Skvělý že si můžu nahrát i starý papírový výsledky od doktora a mám to všechno pohromadě. Sleduju si trendy v čase, vidím jestli se něco zlepšuje. Tohle mi přesně chybělo. K tomu podpora odpoví rychle... Ver más
La empresa ha respondido
Choose from 30+ lab tests, get an in-app personalized health plan.
Českomoravská 2408/1a, 19000, Praha, República Checa
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rychlý výsledek, výběr z mnoha pracovišť, žádné čekání při příchodu

Respuesta de Macromo
Pohodlné objednání, které člověk mohl změnit na dvě kliknutí, když mu do toho něco vlezlo, naprostá přehlednost výsledků v aplikaci. Co mě naprosto překvapilo byla rychlost výsledků! Také se mi líbil odběr, byl profesionální, bez bolesti, paní na mě vzala i menší jehlu, když jsem řekla, že se mi z toho dělá zle..

Respuesta de Macromo
Extra rychlé výsledky (odběr v 11h, výsledek v aplikaci už v 15h ten samý den). Pohodlná čekárna, moderní ordinace a hlavně bezbolestný odběr, po kterém mi nezůstala modřina. Sestřička byla skvělá, profesionální, milá a především šikovná. O všem mě informoval. Aplikace, kde jsem se objednávala a kam i přišly výsledky je přehledná. Termínů na odběr bylo hodně a čas byl v ordinaci dodržen, vůbec jsem nečekala. Líbí se mi, že mi aplikace výsledky vysvětlí (často lépe než lékař) a mohu se k nim i kdykoli vrátit a například porovnat s budoucími odběry. Musím říct, že nejsem extra profík s mobilem, a i tak jsem vše zvládla bez potíží. I nákup přes eshop byl jednoduchý, rychlý a přehledný v tom, jaké markery se budou testovat (a jaký je jejich význam). Jsem moc spokojená a doporučuji Macromo. V budoucnu ráda využiji znovu.

Respuesta de Macromo
Velká spokojenost . Na testy se objednává online. Na výběr jsem měla z mnoha termínu i míst. Prostředí odběrové místnosti bylo příjemné a vše proběhlo velmi rychle bez dlouhého čekání. Co mě ale velmi překvapilo, byl velmi rychlý výsledek testů. Již ten samý den byly první výsledky v aplikaci a zbytek druhý den. Vše je velmi přehledné a srozumitelně vysvětleno.

Respuesta de Macromo
Hned v úvodu mě překvapilo, že Macromo aplikace je zdarma pouze na 7 dní, jinak se jedná a aplikaci placenou. Toto zjištění ovšem zcela převálcovalo zjištění, že se do aplikace natáhly mé skutečné výsledky z odběru krve vydělené 100, takže se mi zobrazily takové výsledky, že jsem se naprosto vážně obávala o svůj život. I když se jednalo o pracovní den a pracovní dobu spol. Macromo, dovolat se mi nepodařilo. Chybu ve výsledcích mi společnost potvrdila teprve na základě zaslaného e-mailu následující pracovní den. Chybu bych pochopila, ale ne u projektu, který na mě už nějakou dobu vyskakuje každý den na soc. sítích a ne tehdy, jedná-li se o zdraví, resp. o výsledky související se zdravotním stavem. Předpokládala jsem, že takové chyby mohla mít aplikace před spuštěním do ostrého provozu. Za mě velké zklamání a nevidím důvod, proč absolvovat krevní odběr s Macromo, když si mohu vše zaplatit jako samoplátce v laboratoři a obdržet správné výsledky na papíře.

Respuesta de Macromo
Možnost rychle zjistit zdravotní stav, případně nechat si výsledky vysvětlit od lékaře.

Respuesta de Macromo
DNA test mi dal tolik informací, které bych jinak nikdy nezjistil. Konečně chápu, proč u mě některé diety a cvičení fungují lépe než jiné. Doporučení byla trefná a už po několika týdnech vidím zlepšení v hladinách energii. Skvělá investice...

Respuesta de Macromo
Aplikace Macromo je první místo, kde si konečně mohu ukládat veškerou svou zdravotní dokumentaci, mít ji po ruce a vidět trendy. Když mi nějaká data chyběla, tak jsem si udělal odběr. Prostě vše v jednom

Respuesta de Macromo
Objednala jsem se na základní krevní testy a nestačila jsem se divit kolik výsledků se z toho dá vytáhnout. Dobrý dojem na mě udělal milý personál kliniky i celková rychlost. Během jednoho dne jsem měla odběr i kompletní výsledky. Pecka.

Respuesta de Macromo
Hned jak jsem viděl, že je odběr možný už i v synlabu, tak jsem se objednal a šel. Laboratoř je fakt moderní, personál příjemný a šikovný. Odběr jen asi dvě minuty a výsledky do 5 hodin, teda jen z krve. Ale jsou nádherně přehledné a praktické. Jsem rád, že je to teď tak dostupné všude.

Respuesta de Macromo
Skvela skusenost, objednate si test a hned cez aplikaciu si vyberiete miesto aj cas odberu. Na mieste uz o mne vedeli a vsetko islo rychlo a lahko. Vysledky som mala uz o par hodin v aplikacii. Len mam pocit, ze v aplikacii su zle uvedene relativne hodnoty urcitych markerov, ktore takto ukazuju velmi nizku hladinu oproti referencnym hodnotam, ale po prepocitani su hodnoty v norme.
Trochu ma sklamalo zdravie stitnej zlazy - merany iba 1 marker, TSH, to nemusi vobec nic povedat. Odporucila by som lepsie nakombinovat niektore balicky. Ale na zakladny prehlad postacuje

Respuesta de Macromo
Jsem nadšený, že jsou testy Macroma konečně i v synlabu. Mám ho blízko domu, takže odběr byl mnohem rychlejší. Všechno proběhlo rychle, profesionálně a výsledky v aplikaci byly jako vždy perfektní.

Respuesta de Macromo
Navsteva v laboratori probehla velmi hladce, bez cekani a sestricka moc mila, testy se hned propojily s mym driverjsim DNA testem a dostala jsem zajimave typo co zlepsit - trochu toho je

Respuesta de Macromo
Byla jsem dnes na odběru ve Spadii a za asi 3 hodiny jsem viděla, jak na tom jsem, a hlavně jsem pochopila, co to vše znamená. Jsou to sice zkratky jako LDL, ale appka vysvětlila všechno jednoduše. Skvělá investice do zdraví.

Respuesta de Macromo
Tried the DNA Lifestyle test and was impressed by how specific the recommendations were. There’s still room for improvement in speed and delivery updates, but overall I think Macromo is ahead of the curve in personal health.

Respuesta de Macromo
I wanted a single platform where I could track long-term changes from diet and training. After uploading old tests and doing at-home tes, I can finally see how my habits are impacting my health.

Respuesta de Macromo
The interface is sleek and the DNA report was interesting.

Respuesta de Macromo
From DNA to blood markers, breaks down complex health info. I feel in control of my own health decisions.

Respuesta de Macromo
The recommendations were spot-on. I just wish it synced with Garmin or other wearables. Once that’s added, it’ll be perfect.

Respuesta de Macromo
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.