Moving Intelligence NL Opiniones 588

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totally untrustworthy and unreliable.. I will never trust this company with the safety of my personal belongings again. The reviews on google are even worse then here.. Reactie op moving Intell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de telemática
  2. Proveedor de alarmas para automóvil
  3. Instalador de sistemas de seguridad automóviles
  4. Compañía de software

Acerca de Moving Intelligence NL

Escrito por la empresa

Al ruim een kwart eeuw ontwikkelen we de slimste tools voor alles wat beweegt. En we staan nooit stil. We verbinden vertrouwen en gedrevenheid met daadkracht. Het resultaat? Een innovatief systeem van hard- en software dat belangrijke informatie zichtbaar maakt. Informatie die u helpt efficiënter, veiliger en duurzamer te werken.

We zijn gespecialiseerd in:
- Voertuigbeveiliging
- Rittenregistratie
- Wagenparkbeheer
- OEM-voertuigdata

Voertuigdata zonder hardwareinstallatie Met OEM-voertuigdata heeft u met een muisklik inzicht in accurate gegevens over de voertuigen in uw wagenpark. Installatie van hardware is niet meer nodig. Geschikt voor onder meer wagenparkbeheerders, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven.

CO2-reductie
Bij Moving Intelligence willen wij onze negatieve impact op het klimaat zoveel mogelijk beperken. Dit bereiken we door de CO2-uitstoot maximaal te reduceren en door een deel van de niet-vermijdbare uitstoot te compenseren in CO2-certificaten via ecommit.

Bezoek de Moving Intelligence-website

Grip op alles wat beweegt met Moving Intelligence!

Escrito por la empresa

Bij Moving Intelligence zetten we onze klanten altijd op de eerste plaats en streven we ernaar om hen het beste te helpen op het gebied van voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheeroplossingen.

Mobiliteitsoplossingen van Nederlandse bodem

Snel en deskundig geïnstalleerd

Snel en deskundig geïnstalleerd
Geavanceerde voertuigbeveiliging en wagenparkbeheer oplossingen van Nederlandse bodem. Startonderbrekers, peilzenders, live GPS tracking systemen, na-diefstal terugvindystemen. Snel en vakkundig geïnstalleerd bij u in de buurt!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Erg prettig

Erg prettig. Ze was behulpzaam en ging direct uitzoeken wat de mogelijkheden waren

1 de diciembre de 2025

Dank, Desiree!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle hulp

Snelle, vakkundige hulp. Netjes geholpen.

10 de noviembre de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Dank Rob. Wat zouden we kunnen doen om van die vier sterren vijf sterren te maken?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen bereik en ontvangst in de MI app en activatiecode

Ongeveer vier weken geleden kon ik niet meer inloggen op de MiApp-applicatie. Ik heb dit telefonisch gemeld bij Moving Intelligence. Tijdens het gesprek werd mij meegedeeld dat het systeem tijdelijk was uitgeschakeld en dat het probleem zo spoedig mogelijk zou worden opgelost. Na enkele dagen wachten bleef het probleem echter bestaan en ontving ik geen verdere informatie.

Ondanks herhaaldelijke telefoontjes kreeg ik telkens te horen dat “een verantwoordelijke medewerker contact met mij zou opnemen”. Uiteindelijk heb ik opnieuw contact opgenomen en werd er een afspraak gemaakt om met mijn auto naar uw kantoor te komen. Na onderzoek door uw medewerker werd vastgesteld dat er een probleem was met het systeem in de auto, waarna ik werd doorverwezen naar het montage­team.

Het montage­team heeft zowel de GPS-unit als het hoofd­systeem vervangen en gecontroleerd, maar gaf aan dat het probleem nog steeds aanwezig was. Zij hebben vervolgens uitgelegd dat het complete alarmsysteem vernieuwd moest worden en hiervoor een afspraak ingepland. Mijn auto is een hele dag bij uw werkplaats gebleven. Aan het einde van de dag werd mij verteld dat alles was hersteld en dat ik binnen 24 uur opnieuw kon inloggen met mijn gegevens, waarna het systeem zou werken.

Na 24 uur bleek het probleem echter nog steeds niet opgelost. Bij een volgend telefoongesprek kreeg ik te horen dat mijn inloggegevens conflicteerden en dat ik met nieuwe gegevens moest inloggen. Ook na deze wijziging bleef het probleem bestaan.

Tijdens een later contactgesprek werd mij verteld dat er een openstaand saldo op mijn account stond en dat dit naar incasso was overgedragen. Na contact met het incassobureau bleek het te gaan om een bedrag van ongeveer €125. Vervolgens heb ik opnieuw contact opgenomen met Moving Intelligence, waar men aangaf dat de fout bij jullie lag.

Ondanks al deze stappen is het probleem tot op heden nog steeds niet opgelost.
De situatie is begonnen op 15-08-2025 en duurt nog steeds voort. Er is inmiddels een afspraak gepland voor aanstaande woensdag om het probleem op te lossen.

Deze lange en ingewikkelde gang van zaken is zeer frustrerend en tijdrovend geweest. Ik vertrouw erop dat dit probleem nu definitief wordt opgelost.

13 de octubre de 2025

Beste heer Selim,

Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. We streven er altijd naar onze klanten zo goed mogelijk te helpen en nemen uw feedback mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Vriendelijke groet,
Team Moving Intelligence

Top service

Top service, en bedankt voor het snelle schakelen Alexander !

1 de septiembre de 2025

Dank, ook namens Alexander

Geweldige medewerkers

Geweldige medewerkers, die ter plekke alle vragen beantwoorden en de problemen oplossen en regelen.
Een dergelijke service kom je tegenwoordig maar zelden tegen.

11 de julio de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

We doen het graag! Dank voor de mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meedenkend team welke het perfecte…

Meedenkend team welke het perfecte systeem voor mijn wagenpark heeft voorgesteld. Ik bespaar een hoop geld. Heb een ideaal beheer. En er werd enorm snel follow up gegeven met inbouw. Alles werd uit handen genomen. Een aanrader voor iedereen en ieder voertuig.

4 de julio de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Dank voor de review, fijn dat we het perfecte systeem hebben kunnen aanbieden. En natuurlijk dat we een hoop geld kunnen besparen ;)

Perfecte klantenservice

Zojuist gebeld met Moving Intelligence , perfect geholpen met overschrijving !! , Binnen 30 minuten een nieuw actueel certificaat ontvangen ....
Dit is wat ze noemen klantenservice !!!
Hier kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

26 de junio de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Geen reden om er langer over te doen ;). Fijn dat we snel konden helpen.

Offerte binnen een dag

Offerte binnen een dag. Dag later afspraak voor installeren, 45 min later gereed. Ook direct antwoord op vragen via email. Meer dan tevreden.

25 de junio de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Dank voor de 5 sterren en deze review. Fijn dat we snel konden helpen!

Helpdesk Moving Intelligence

Gisteren werd mijn nieuwe BMW beveiliging bij Moving Intelligence aan gemeld.Echt prettig en vriendelijke helpdesk medewerkers en het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, je wordt klant gericht prima geholpen. Ik kreeg de heer Maikel Spee aan de lijn die zich gelijk kon verplaatsen in mijn info vragen over de beveiliging. Op al mijn vragen kreeg ik duidelijk (begrijpelijk) antwoord. Fijn zo'n top helpdesk bij Moving Intelligence beveiliging voor mijn nieuwe BMW.

24 de junio de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Hallo Reinder, fijn dat we goed konden helpen en dank voor de mooie woorden en 5 sterren.

Top service

Correcte en snelle behandeling door Maikel om bestaande configuratie over te zetten.

23 de junio de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Geen probleem, we doen het graag. Dank voor de 5 sterren en mooie woorden.

Strakke organisatie

Strakke organisatie, duidelijke afspraken en opvolging

6 de junio de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Dank voor de 5 sterren en mooie woorden, GA!

Topservice en goede dienstverlening

Goede duidelijke informatie over de verschillende producten en diensten. Denken echt mee met de klant advies op maat.

Super tevreden

15 de mayo de 2025

Dank, Ralph!

Informatie volgsysteem

Na aanschaf van mijn nieuwe auto wist ik niet welk volgsysteem er in mijn auto zat, erg goed geholpen door Maikel Spee van Moving Intelligence. Op basis van mijn kenteken kon hij alle informatie voor mij ophalen en gelukkig zat er een volgsysteem in van MI
Binnen een paar minuten de activatie gegevens in mijn mail ontvangen waardoor ik het systeem op mijn naam kom activeren. Nog geen half uur laten kon ik mijn auto volgen via de app! Super service

9 de mayo de 2025

Dank.
Altijd slim om te checken of een gekocht (tweedehands) voertuig al een beveiliging- en volgsysteem heeft, dan kunnen we dat veelal makkelijk heractiveren. Dat scheelt weer inbouwen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Contractant wijzigen is blijkbaar…

Contractant wijzigen is blijkbaar moeilijk.

Voor de 3e keer het formulier toegezonden, maar op een of andere manier blijft het intern mis gaan. Ondertussen vallen ze mij wel lastig met betalingsherinneringen terwijl ik zeer op tijd was met de wijziging. Althans, de eerste keer dat ik het formulier verzond.

23 de abril de 2025

Respuesta de Moving Intelligence NL

Wij hebben uw case zorgvuldig bekeken en constateren dat dit traject niet is verlopen zoals u dat van ons mag verwachten.

Inmiddels is het probleem opgelost en is de gewenste aanpassing voor u doorgevoerd.

Onze oprechte excuses voor het ervaren ongemak.

Team Moving Intelligence

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.