Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej, et par dage siden havde vi købt en skoda octavia og hentede den idag fra nordsjaellands bilhus. Akif som solgt bilen til os var virkelige imødekommende. Jeg kan helt klart anbefale nordsjaelland... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10 ud af 10 stjerner. Jeg fik Nordsjællands Bilhus i Helsinge anbefalet af en bekendt. Jeg kom en morgen for at få en pris på at få lavet nogle ting på bilen. Bilen kom til med det samme, og allerede... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har august 2019 startet hjulopbevaring hos Nordsjællands Bilhus som del af Falck abonnement. Bestiller skift til vinterhjul i starten af december. Da jeg kommer til aftalen torsdag 12/12 konstat... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt Nordsjællands Bilhus siden 2016. Jeg har både købt og flexleaset biler, og fået disse serviceret her. Altid bliver jeg mødt med smil, venlighed og høj service. For mig er bilkøb og servi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Concesionario de autos
  3. Tienda de neumáticos

Escrito por la empresa

Hos Nordsjællands Bilhus håndterer vi stort set alt indenfor bilbranchen i vores tre afdelinger. Vi udfører bl.a. Rådgivning om køb, salg, leasing og finansiering, ligesom vi servicerer og reparerer alle bilmærker. Er uheldet ude håndterer vi samme med over 400 andre skader om året også din forsikringsskade, og du får altid en lånebil med ved skade.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har haft min bil til service på deres…

Har haft min bil til service på deres værksted kan kun sige meget tilfreds.

25 de octubre de 2022

Hej Frederik,

Tak for din fine anmeldelse og fordi du deler din oplevelse.

Godt og hurtige arbejde

10 de octubre de 2022

Hej Joao,

Tak for de fine stjerner.
Det betyder meget for os, at du har lyst til at dele din gode oplevelse af vores værksted.

Super god service

Super god service - også lidt udover det sædvanlige.
Kan kun anbefales stort herfra 🤗

20 de agosto de 2022

Hej Michelle,

Mange tak for din fine anmeldelse og fordi, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, at vi også fremover kan få lov til at hjælpe dig med din bil.

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales! Der var god service fra start, også selvom man kunne mærke at der var travlt. Gennem flere samtaler med Benjamin fandt vi frem til den rette bil som dækkede behovene. Processen var ligetil og der bliver svaret på alle spørgsmål. Bilen stod klar fuldstændig rengjort. Mega god service!

16 de julio de 2022

Hej Naya,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi har givet din ros videre til Benjamin og takker for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Hvis der opstår spørgsmål til bilen eller andet, er du altid velkommen til at komme en tur forbi os.

Sjusket og shady service

Vi leasede en bil gennem Nordsjællands Bilhus, hvor vi havde korrespondance med en ung-smart-i-fart medarbejder som var totalt på indtil bilen var afsat, så blev man bare "ghosted" - totalt ignoreret, hvis der er problemer eller spørgsmål efterfølgende. Bilen var leveret sjusket og med en servicelampe, som reagerede på bremselyset. Papirarbejdet skulle bare hurtig igennem og der var mange ting man selv skulle kontakte og spørge ind til. Hold jer bare væk og find et andet bilhus, som er mere grundig og har respekt for kunderne.

10 de febrero de 2026

Hej Ky,

Tak for din anmeldelse af Nordsjællands Bilhus.

Vi beklager, at du har føler, at du har fået en dårlig oplevelse. Det er uhensigtsmæssigt, og noget som vi tager til os. Vi finder imidlertid, at flere ting i din anmeldelse er objektivt misvisende, mens andre måske har lidt at gøre med din egen tilgang.

Vi kan objektivt forholde os til, at bilen blev synet ved levering, og som følge deraf i sagens natur ikke kan have haft en fejl på bremselyset på leveringstidspunktet. Havde der været en fejl umiddelbart efter levering, så havde det være hensigtsmæssigt, hvis du var kommet forbi os. Så havde vi løst det.

Papirarbejdet på en leasingaftale er temmelig eksakt videnskab. Du får et link som du skal følge, og vi har intet med tempoet eller andet at gøre. Vi respekterer, at du føler, at det er hurtigt, men ikke desto mindre noget, som kunden og kunden alene skal gennemføre. Hvis du havde spørgsmål til kontrakten eller andet, så står vi naturligvis til disposition.

Hvorvidt den enkelte medarbejder kan være svær at få fat på er svært at vurdere, men vi er et stort hus med flere afdelinger og mange aktiviteter. Vi er her hver eneste dag, og vi kan derfor kun opfordre til, at du kommer en tur forbi os ved lejlighed, således, at vi kan få rettet op på hvad der måtte være af udeståender.

Bravo

Jeg har nu brugt Nordsjællands Bilhus til 3 småreparationer på men Audi køretøjer. Jeg kan kun anbefale dem for deres hurtighed, venlighed og kompetente service - til rimelige priser. Bravo!

22 de diciembre de 2021

Hej Steen,

Mange tak for den flotte anmeldelse og fordi du vil dele dine gode oplevelser. Vi håber, at vi også kan få lov til at hjælpe dig næste gang.
Med ønsket om en rigtig glædelig jul.

Bedste hilser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Meget imødekommende personale, hurtig ekspedition. Kan varmt anbefales

7 de diciembre de 2021

Hej Anette,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for, og samtidig rigtig glade for, at du har givet dig tid til at dele den gode oplevelse, som vi hver dag forsøger at give alle vores kunder.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra ! Alt spillet bare, super service. Også de altid til at snakke med.

1 de diciembre de 2021

Hej Nicklas,

Tak for de fine stjerne og fordi du tog dig tid til at dele din anbefaling. Det betyder rigtig meget for os.

Rigtig god service

Rigtig god service. Især Thomas var bare en god mand til at finde den rigtige bil.

29 de noviembre de 2021

Hej Frederik,

Tak for den fine anmeldelse. Vi søger for, at Thomas får overbragt din ros og håber samtidig, at vi kan få lov til at være dig behjælpelig en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Nordsjællands Bilhus.....

Kan varmt anbefale Nordsjællands Bilhus. Fik god godt service omkring køb af min Passat - samt muligheden for at få monteret elektrisk træk.

Så 5 STORE stjerner herfra.

Mvh
Casper

26 de noviembre de 2021

Hej Casper,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har fået en god oplevelse omkring dit køb. Vi håber, at du er glad for din nye Passat og ser frem til at vi en dag igen kan byde dig velkommen i butikken.

Lej ikke bil hos Nordsjællands Bilhus

Lej ikke bil hos Nordsjællands Bilhus. Havde booket en kassevogn med afhentning lørdag mellem kl. 9 og 9:30. Var der kl. 9:02 og kl. 9:40 var der ikke dukket nogen op i firmaet. Ringede til Oscars hotline, men de kunne ikke få fat på nogle. Var forbi her søndag i firmaets åbningstid, for at fortælle om problemet, men fik bare en beklagelse fra en mand, der ikke virkede som om, han mente det. Han var mere interesseret i hvornår, jeg havde booket, og kunne vise ham en bekræftelsesmail, men gjorde tilsyneladende ikke det store indtryk. Tror ikke jeg ville turde handle bil der heller. Tag hellere til Oscars biludlejning i Hillerød. God behandling her.

7 de noviembre de 2021

Hej Jesper,

Tak fordi du har givet dig tid til at dele din oplevelse med vores HejOscar-udlejningskoncept.

Desværre har du ikke fået den oplevelse, som 99,9 % af vores kunder får, og det vil vi meget gerne have lov til at beklage. Der er sket en fejl, som vi arbejder på at lokalisere, således, at andre ikke skal være ligeså uheldige som du har været.

Når vi oplever fejl i vores systemer, så gør vi altid meget ud af at finde ud af, hvor og hvordan den er opstået. Det er også grunden til, at du har mødt en mand som var meget interesseret i at finde ud af hvornår du havde booket. Det er vores eneste måde at finde frem til, hvordan sådan en fejl kan ske.

Vi har i sagens natur intet ud af at miste en udlejning, og har ingen interesse i, at en kunde får en dårlig oplevelse. Oplevelsen kan vi desværre ikke ændre, men vi kan arbejde på, at det ikke sker igen.

Vores udlejningsafdelingen kører som en digital udlejningsplatform via HejOscar, hvilken vi ingen indvirkning har på. Vi stiller blot biler til rådighed for konceptet. At du vælger at blande vores salgsafdelingen ind i denne anmeldelse vil jeg ikke kommentere mere på for nærværende, men da blot konstatere, at de intet har med hinanden at gøre og, at din oplevelse udelukkende vedrører udlejning og intet har med vores salgsafdeling at gøre.

Hvis du en dag måtte have lyst til at komme forbi til en kop kaffe og vurdere, om vi alligevel kan ændre din indstilling til os, så står vi meget gerne til disposition.

Niels Jørgen, adm, dir.

God oplevelse hver gang!

Jeg har flere gange brugt Nordsjællands Bilhus. Dette både ved køb af bil og efterfølgende brug af værkstedet. Hver gang har oplevelsen været den samme med en god service og kompetente medarbejdere, der vender tilbage, vedr. på de ting vi har aftalt.
Jeg kan helt klart anbefale både salgsafdelingen og vækstedet.

18 de enero de 2021

Hej Jakob,

Tak for de fine stjerner. Det betyder meget for os, at folk har lyst til at dele deres gode oplevelser herinde. Du er altid velkommen i butikken, og vi håber, at du også fremadrettet vil dele både ris og ros med personalet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Nordsjællands…

Kan varmt anbefale Nordsjællands Bilhus. Fik god vejledning om hvilken bil jeg skulle kigge efter til mit behov, endte med at købe en flot Mercedes-Benz som jeg er blevet mega glad for. Så 5 STORE stjerner herfra.
Mvh
Claus C.

17 de enero de 2021

Hej Claus,

Mange tak for den fine anmeldelse, og stort tillykke med bilen.
Det er altid dejligt med en god handel hvor alle er glade.
Vi håber, at vi også fremadrettet kan få lov til at betjene Jer i butikken, og står meget gerne til rådighed for en god snak samt ris og ros hvis vi kan være Jer behjælpelige.

God oplevelse og service

God oplevelse ved leje af varebil. Klar til brug som aftalt og god service.

17 de enero de 2021

Hej Mads,
Tak for de pæne ord.
Vi er mest af alt glade for, at du har haft en god oplevelse.
Hvis vi på nogen måde kan være dig behjælpelige en anden gang, står vi altid til rådighed.

Super professionelle

Super professionelle, hurtige, altid med et smil på læben og særdeles fornuftige priser. Kan varmt anbefales.

Hej Charlotte,

Tak for de fine ord.
Vi er meget glade for, at du er glad for at være kunde hos os, og du er altid velkommen til en kop kaffe og lidt ris og ros, hvis du har forslag til, hvordan vi gør det endnu bedre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor lejebil til flytning.

Stor lejebil til flytning.
Imødekommende personale.
Bilen kørte perfekt. Afhentning og aflevering fungerede helt gnidningsfrit.
Kan godt anbefales.

Hej md,

Tak for de fine ord.
De store udlejningsvarevogne er et nyt koncept, som vi er ved at rulle i gang.
Vi er glade for, at det bliver taget godt imod, og vi håber at se dig som kunde hos os igen når behovet byder sig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TAK for leje af varevogn - genialt koncept og fantastisk service!

Vi har i forbindelse med noget flytning lejet varevogn vi Oscar hos Nordsjællands Bilhus.

Fantastisk fleksibilitet, kundeservice og flotte priser.

Fedt at kunne køre i en lækker, stor og flot vogn som er til at betale.

Det er bestemt ikke sidste gang vi vælger at leje hos Nordsjællands Bilhus.

Hej Hcve,

Tak for den fine anmeldelse.
Vi kæmper for at få sat godt gang i vores nye udlejningskoncept, og er rigtig glad for den modtagelse, som vi har fået rundt omkring.

Vi håber at se dig som kunde hos Nordsjællands Bilhus næste gang at behovet byder sig.

45000 km service 3.260 kr

45000 km service 3.260 kr. fuldstændig vanvittigt
Motorolie til 172 kr. pr liter
Sprinklervæske til 35 kr. pr liter
Og så ovenikøbet 700 kr. i timen for at hælde det på
Lidt filtre og olieskift. Altså ikke noget særligt.
Nogen burde skamme sig !!!

Hej Dan,

Først og fremmest, så gælder det for dig som med alle andre - hvis du mener, at vores fakturering, service eller andet er forkert eller unfair, så er du altid velkommen til en snak her i butikken.
Personligt kan jeg ikke se, at det er rimeligt at hænge os som virksomhed ud på nettet, når du ikke først har forsøgt dialogens vej.

Nuvel, jeg har gennemgået din regning, og du har fået et 45.000 km service.
I den pris som du oplyser, skal du måske huske at oplyse, at der også inkluderer luftfilter, pollenfilter, lejebil samt rensning og smøring af dine bagbremser inkl. materialer og arbejdstid.
Priser på olie og sprinklervæske er vejledende udsalgspriser, og jeg tror ikke, at du finder det meget billigere i Hørsholm.

Vores værkstedstimepris på 699 kr. pr. time + moms er sat ud fra en generel vurdering af prisen i vores lokalområde. Jeg vil da opfodre dig til at spørge ind til timepriserne hos nogle af vores kollegaer i de andre bilhuse rundt omkring os. Mit bedste bud vil være, at det i hvert fald ikke er billigere. Dette tror jeg heller ikke er tilfældet hvis du spørger den lokale elektriker, tømrer eller andet - hvis du altså medregner servicevogn, kørsel etc.
Vores beliggenhed i et af Danmarks absolut dyreste postnumre gør desværre, at vi hverken kan, skal eller vil tage kampen op med vores kollegaer på Lolland eller Sønderjylland f.s.v.a. vores timepriser.

Vi skammer os på ingen måde over hverken vores arbejde, vores priser eller andet og har på ingen måde købetvang. Du er selvsagt velkommen til at finde et andet - og billigere - værksted, tillige med at du naturligvis er velkommen til en dialog her i huset.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har virkelig kun positivt at sigeom…

Har virkelig kun positivt at sigeom Nordsjællands Bilhus, de er super serviceminded og gør bare den forskel for dig, selvom det kun handler om opbevaring og skift af dæk har jeg nu i årevis mødt medarbejdere som kan huske en, og sørger for at man altid får en sublim service. Varmeste anbefalinger til NSBH.

17 de noviembre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.