Väldigt smakrikt och gott. Intressanta fräscha rätter med goda och påhittiga sallader till. Jag är positivt överraskad och maträtterna får av mig mellan 4-5 poäng av 5 möjliga. En rätt var bland det... Ver más
La empresa ha respondido
The Simple Feast meals are truly delectable. They are so easy to cook and absolutely delicious. They really do provide a complete vegetarian feast that our family of three thoroughly enjoys. The one d... Ver más
Supernöjd. Väldigt god mat och enkelt och snabbt. Rekommenderar verkligen. Kommer fortsätta med denna 5middagars box då det är så himla smidigt och gott. Det mesta behöver du bara värma upp utan och b... Ver más
Mycket god mat och jag älskar att en del av maten är förberedd (till exempel lök som redan är ugnsbakad) för det sparar mycket tid och energi. Värt på alla sätt! En sak jag däremot tycker är lite stör... Ver más
La empresa ha respondido
Simple Feast er en 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning. Hvert eneste af vores velsmagende måltider er lavet med kærlighed fra vores kokke, altid med tanke på smag og sæsonernes råvarer. Vi leverer direkte til din dør.
Refshalevej 159A, 1. sal, 1432, København K., Dinamarca
Synes generelt at de er gode til at sammensætte maden, og udmærker sig ved at være meget smagfuldt.
Virkeligt lækkert mad, varieret og smagfuldt. Derudover bæredygtigt og ukompliceret. Fungerer fint til småbørn også.
Vi har kun fået Simple Feast i to uger nu, men er allerede store fans! Maden er rigelig, smager fantastisk (de er ikke bange for krydderrierne) og så tager det kun ca. 15 minutter at tilberede maden. Det er SÅ nemt og så er jeg vild med at Simpe Feast tænker på miljøet med deres emballage. Tak for det og tak for mad!
Maden leveres til døren er nem at tilberede, og så smager det virkeligt godt.
God och fräsch mat. Jag gillar att det går fort och redan är halvlagat när det kommer hem till en. Också bra att det inte blir något matsvinn. Största nackdelen är att det är ganska dyrt.

Smakar inte bra.
Dessvärre smakar inte maten bra. Alldeles för dyrt sett till råvaror

Respuesta de Simple Feast
Voldsomt nemt, meget, meget lækre retter og generelt kæmpe tilfredshed herfra
Simpel feast kan varmt anbefales. Troede ikke at jeg ville blive fan af vegetarisk, men det er nu mit foretrukken!
Synes ikke helt det var pengene værd. Indpakningen kunne Godt gentænkes. Fx Små plastikbægre med låg som bliver proppet ned til og i maden, kunne komme ved siden af.

Respuesta de Simple Feast
Alltid fräscht och gott, plus att man får inspiration att laga egen vegansk mat baserat på vad man ätit.
Meget ringe i forhold til prisen.
Vi har tidligere prøvet flere forskellige måltidskasser og sidst i række prøvede vi simple feast i tre uger.
Maden tager rigtig lang tid at tilberede og poser/kasserne er dårligt mærket, eller slet ikke, så man ved aldrig rigtig hvad der skal bruges til hvilket måltid.
Derudover oplevede vi flere råvare der måtte komme direkte i grøntspanden, da de enten var rådne eller med tydelige spor af dyr.
Der står ofte i opskriften at hvis børn spiser med, kan man undlade én ingrediens. Men det er meget få måltider der var børnevenlige. Det ene måltider skulle afsluttes med en kæmpe lotion kimchi, og det er jo knap nok til voksne (en smags sag).
Dag et i sidste måltidskasse gav os alle madforgiftning. Og vi var sygemeldt i over en uge.
Da vi ringede til Simple Feast fik vi pengene tilbage for det éne måltid. Da vi sagde vi ikke havde tænkt os at spise resten af kassen, da vi jo ikke vidste hvor meget der ville være forgiftende, så fik vi svaret at det var jo op til os. Så mere økologi til grøntspanden.
Ærgerligt at det var tre dage før jul og vi ikke kunne spise noget.
Måltiderne er meget små og vi har flere gange måtte supplere med meget ekstra.
Derudover har vi prøvet at et måltid slet ikke levede op til sundhedsstyrelsens målpyramide. To måltider i samme kasse uden nogen form for protein - det giver jo ingen mening!
Ærgerligt at noget så dyrt og hypet kan være så ringe.

Respuesta de Simple Feast
Alt for ufleksibel og rigid refusionspolitik. Jeg har for nylig skiftet til Simple Feast, da jeg havde hørt det skulle være nemt og lækkert (det er det også). Jeg har da også set lidt igennem med at jeg nogle gange har oplevet levering der ikke stemte overens med det bestilte og enkelte grønsager der ikke var friske, men da jeg oplevede at en af leveringerne manglede hovedingrediensen til en af menuerne, ringede jeg alligevel til kundeservice. Jeg havde forventet refusion af den menu der manglede hovedingrediensen, men det kunne ikke komme på tale. Det er simpelhen for dyrt ifht den kundeservice man bliver mødt ifbm manglende levering.
Det er fantastisk
Det er dyrt
Men det spare jo mig for at tænke og købe ind og jeg får gourmet mad 😉
Fantastisk måde at få mad på selv i vandkantsdanmark
Pålidelig levering og superlækre måltider, men opsiger alligevel mit abonnement, da jeg ikke ønsker at modtage magasinet "guaca", hvis indhold i allerhøjeste grad konflikter med min livsstil.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.