Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt smakrikt och gott. Intressanta fräscha rätter med goda och påhittiga sallader till. Jag är positivt överraskad och maträtterna får av mig mellan 4-5 poäng av 5 möjliga. En rätt var bland det... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The Simple Feast meals are truly delectable. They are so easy to cook and absolutely delicious. They really do provide a complete vegetarian feast that our family of three thoroughly enjoys. The one d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supernöjd. Väldigt god mat och enkelt och snabbt. Rekommenderar verkligen. Kommer fortsätta med denna 5middagars box då det är så himla smidigt och gott. Det mesta behöver du bara värma upp utan och b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket god mat och jag älskar att en del av maten är förberedd (till exempel lök som redan är ugnsbakad) för det sparar mycket tid och energi. Värt på alla sätt! En sak jag däremot tycker är lite stör... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicio de pedidos de comida online
  2. Catering

Escrito por la empresa

Simple Feast er en 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning. Hvert eneste af vores velsmagende måltider er lavet med kærlighed fra vores kokke, altid med tanke på smag og sæsonernes råvarer. Vi leverer direkte til din dør.

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så himla god mat, bra råvaror, fräscht och bekvämt!

Så himla god mat, bra råvaror, fräscht och bekvämt. Solklart den bästa matkassen på marknaden!

Respuesta de Simple Feast

WOW vad vi blir lyckliga ända in i själen av att höra detta! Stort tack Ida, så otroligt roligt att du gillar vårt koncept och måltider!

God vegetarisk mat

Gott, nyttigt och innovativt

Hej Tina!

Vi blir alldeles överlyckliga när vi mottar recensioner som denna! Det är precis vad vi vill uppnå med Simple Feast - det ska vara enkelt att äta mat som gör gott för oss själva och vår planet! Så stort tack!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Simple Feast er ikke så simpelt

Nem løsning med app og god levering men måltiderne er ikke særlig simple at tilberede. Et enkelt måltid kunne kræve både snitte, stege, koge og ovn. Råvarerne var ikke altid helt friske eller optimale til at ligge er par dage i køleskab før brug. Indpakningen heller ikke optimal, dressinger mv. var pakket i samme pakke som mad, så helt fedtede til. Meget genganger af samme ingredienser på en uge.

Hej Louise!

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger, og at måltiderne har været omstændige at tilberede. Vi arbejder konstant på at blive bedre på alle parametre, så en anmeldelse som din, tager vi selvfølgelige til eftertragtning.

Det er ikke meningen, at du skal modtage råvarer, som ikke er friske. Hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeservice, så må du meget gerne kontakte dem på kundeservice@simplefeast.com, så de kan tage sig af din sag.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

De bedste hilsner,
Amanda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maten är verkligen god och håller hög…

Maten är verkligen god och håller hög kvalitet!

Respuesta de Simple Feast

Vilken fin recension Johanna!

Vad glada vi blir att du är så nöjd med våra måltider och koncept, det värmer verkligen och ger en riktig energiboost!

Titti @ Simple Feast

Så gott och enkelt!

Respuesta de Simple Feast

Stort tack Britt för dina fina ord!

Det ska vara enkelt att äta gott och nyttigt. Så vi är väldigt glada att du känner att vi lyckats med det!

Titti @ Simple Feast

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tasty meals, great packaging and service!

Just got my first box and I'm very pleasantly surprised by the quality, taste, and even packaging of the meals. This seems not to be your average low-cost box. I was a hello fresh subscriber but was very disappointed with the quality of their offering. So far the Simple Feast meals exceed expectations!

Keep it up, you got a great product!

23 de enero de 2022
Opinión espontánea

God och varierande mat

God och varierande mat, roligt och framförallt enkelt att testa ny mat men lite för mycket olika smakkombinationer ibland och skulle inte rekommendera till barnfamilj.

22 de enero de 2022

Hej Sanna,

WOW, så underbart att höra att du gillar vår mat och att du känner dig inspirerad av våra smaker och texturer! Vi tackar och bockar och skulle det dyka upp någon fråga, fundering eller tanke så tveka inte att höra av dig till oss.

Titti @ Simple feast

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag saknar märkning på såserna då det…

Jag saknar märkning på såserna då det kan vara svårt att lista ut var dom ska till…
Men är nöjd med balanserade smaker på rätterna!

22 de enero de 2022

Hej Birgitta!

Underbart att höra att du gillar våra måltider och att du känner att våra mästerliga kockar har lyckats! Vi vill även passa på att tacka dig för att du tagit dig tiden att ge oss feedback på märkningen av våra dressingar och såser. Då vi arbetar stenhårt med att finna den bästa och mest miljövänliga förpackningen som finns där ute så är vi otroligt tacksamma för denna feedback!

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några fler tankar som du gärna vill dela med oss!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uge 3

Ret så skuffet over den levering (uge 3) som vi har modtaget. Brødet er tørt og sejt, retterne smager af pap. Det virker som om det har stået alt for længe i emballage inden det leveres. Færdigretterne nede i remas fryseboks er mere velkrydrede end det vi har modtaget. Øv..

21 de enero de 2022
Opinión espontánea

Hej Cecilie

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt ærgerlige over at høre, at leveringen i uge 3 ikke levede op til dine forventninger.
Det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal modtage råvarer som ikke er friske. Hvis du ikke allerede har kontaktet vores kundeservice, så må du meget gerne kontakte dem på kundeservice@simplefeast.com, så de kan tage sig af din sag.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre smagen, og derfor kan du også anmelde retterne via vores app 'Simple Feast'. Vores kokke sidder hver uge og læser disse anmeldelser og justerer i retterne baseret på de mange anmeldelser vi modtager.

Du må have en rigtig god weekend.

De bedste hilsner
Lina, Simple Feast

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.