Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En træls oplevelse blev til en rigtig god oplevelse Købte en Sodastream ENZO pakke. Ved modtagelse var maskinen beskadiget Retur ny pakke modtaget, hvor maskinen også var beskadiget Hele veje... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ved køb på nettet kan man ikke vælge udleveringssted. GLS bestemmer hvor pakken kan udleveres. De butikker der bruger PostNord kan man vælge hvor pakken kan hentes. Dårlig service. Smag sodavand... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som tidligere tilfreds kunde er jeg rasende over den måde ,Sodastream har valgt at forlade deres koncept med egne sirups. Nu har Sodastream valgt at samarbejde med Pepsikoncernen ,hvilket har bety... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de bebidas gaseosas

Escrito por la empresa

SodaStream er verdens førende producent og distributør af kulsyremaskiner. SodaStream gør det muligt at forvandle almindeligt postevand til boblevand med eller uden smag på få sekunder. Derfor skal du vælge SodaStream: - Undgå slæbet - Altid friskt danskvand - Godt for miljøet - Du sparer penge - Det er sundt - Nem og bruge

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Eksplosionsfare selvom forskrifter følges

Eksplosionsfare ved normalt brug efter deres egne forskrifter!
Vi oplede at en plastikflaske pludselig eksploderede mens vi puttede brus i en flaske.
Flasken var ikke for gammel og har aldrig været i opvaskeren, og det var meget voldsomt. Bunden gik simpelthen fra hinanden, så voldsomt så selve maskinen også gik i flere stykker og eksploderede.

Jeg kontakter straks sodastream som sender en returlabel, og får maskinen ind til undersøgelse, og deres konklusion er:
"Ved brug af SodaStream maskiner skal man sikre sig at kalk bliver rengjort bedst muligt. Vi har konstateret at der er kalk ved pakningen som gør at gassen fra kulsyrepatronen til pakningen ikke kommer korrekt ud.

Vi har også konstateret at PET-flasken har været udsat for enten varme eller opvaskemaskine, selvom den ikke kan tåle dette. Dette kan ses på flasken hals."

Flasken har aldrig været i opvaskeren, men har stået i en vindueskarm. Dette har de ikke oplyst giver eksplosionsfare.
Desuden har de intet sted nævnt kalk som noget der giver risiko for eksplosion.

De prøver at spise os af med at sende deres absolut billigste model som erstatning, og jeg siger til dem at vi skal have en med glasflasker, da vi ikke tør bruge dem med plast længere.

Det kan altså konkluderes at der er risiko for eksplosion, selvom man følger deres egne råd for sikkert brug.

Jeg ville mene de burde give en bedre form for erstatning i sådan et tilfælde, og tage mere ansvar, i stedet for at sige at det skylder brugerfejl i form af kalk og sol. Produktet er brugt indenfor oplyste rammer, og dermed ligger fejlen udelukkende hos dem.

28 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maskinen gik i stykker efter ganske…

Maskinen gik i stykker efter ganske kort tid. Jeg havde brugt patroner fra Bilka. Sodastream siger at andres patroner har ødelagt maskinen efter anvendelse med kun 2 andre. Men de kan ikke forklare hvordan det kan have ødelagt maskinen, så for mig lyder det ærlig talt som et dårligt salgstrick...

18 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer væk, det er tåbeligt svært at få byttet CO2-cylindre.

Jamen produktet er sådan set fint. Billigt plastik, men det fungerer og smager ok. Her er hvor kæden hopper af; Israelske Sodastream har lige skruet op for grådigheds-knappen og introduceret en ny cylinder-type (og den eneste som passer på deres nyere modeller, naturligvis), som du naturligvis skal have i form af en original Sodastream-cylinder for at kunne benytte. Og de cylindre kan man bare næsten ikke finde nogen steder, så det bliver et gigantisk projekt at skulle rende rundt og bytte dem hele tiden. Det er simpelthen IKKE det værd, og man bliver SÅ hurtigt irriteret over det. Når man så spørger om de har en liste over udbydere eller et kort, bliver man endnu mere irriteret over, at de ikke engang har sådan noget implementeret. Du er bare overladt til dig selv. Humbug og en rigtig dårlig forretning for dig som kunde, når man tænker på tid og energi der skal bruges på at padle byen rundt efter cylindre. Absolut ikke det værd. Mega skuffende.

14 de septiembre de 2023

Dårligt lavet plastilmøj

Så fandt man da ud af, hvorfor Sodastream havde sådan et godt sommertilbud inklusive gaspatron og flasker…..Maskinen gik i stykker, da jeg prøvede at skifte patron første gang!!! Billigt uholdbart plastiklort!!!!
Og så praler de at være så gode for miljøet, fordi man sparer plasticflasker. Det hjælper jo ligesom ikke noget, når man er nødt til at smide deres uduelige maskine ud efter en måned!!!
Nu vil jeg finde et andet mærke!!!!

10 de septiembre de 2023

Alletiders service

Alletiders service! Vi har kørt med en spirit maskine i mange år efterhånden - måske 8 år. Og har været så glade for den og brugt den flere gange dagligt! Men den anden dag knækkede knappen på den desværre. Så vi måtte købe en ny. Vi købte en Terra model, denne gang og opdagede til vores store ærgrelse, at de gas cylindere vi havde liggende fra vores spirit maskine, ikke passer til en Terra model, fordi der er kommet nyt smart Quick Connect system uden skruefunktion. Super træls, når vi havde gang i en patron, som vi nu ikke kunne tømme fordi vores gamle maskine var gået i stykker. Jeg kontaktede Sodastream og de hjalp mig super hurtigt - svarede indenfor én dag. De spurgte, hvor jeg købte mine gas cylindere, for så ville de kontakte dem og sige, at jeg kom for at bytte en allerede åben gas cylinder til en helt ny, som passede til vores nye maskine - uden beregning. Og ydermere kunne vi selvfølgelig også bytte vores uåbne gamle cylinder til en ny uden beregning. Og jeg var i Imerco og de havde allerede modtaget og læst henvendelsen. Så det gik som smurt! Mega god service! Tusinde tak! :-)

14 de julio de 2023

ELENDIG SODASTREAM-PATRON - AGA UENDELIGT MEGET BEDRE

"Tvunget" til at erstatte min AGA-patron med en Sodastream-patron, fordi Imerco ikke længere forhandler AGA. Der er imidlertid stort set ingen som helst kulsyre i Sodastream-patronen - et problem, jeg aldrig har oplevet med AGA. Ikke blot har jeg derfor nu spildt penge på en patron, som ikke fungerer, men jeg har spildt endnu flere, fordi flere forhandlere af AGA ikke tager imod Sodastream-patroner, og jeg derfor ikke kan komme tilbage til AGA uden at betale en masse ekstra. Efter dette kunne jeg aldrig nogensinde drømme om at købe en Sodastream-maskine.

8 de julio de 2023

SUPER kundeservice

SUPER kundeservice - Havde et defekt produkt som jeg henvendte mig omkring.
Trods de kunne have sagt "DIT problem" - Så sendte de uden bøvl et nyt. Se DET er god kundepleje. Jeg siger tak for hjælpen og bobler tilfreds videre ;-)

27 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Selvom jeg trykkede 8 gange var det…

Selvom jeg trykkede 8 gange var det forsvindende lidt brus der kommer ud ..
Nu har jeg byttet 2 gange og Sodastream er lige til at smide ud .
Hvorfor sørger Elgiganten ikke for at kvalitestsikre deres produkter?£..

I øvrigt ved ekspedienterne ikke meget om de produkter de sælger. Vil ikke købe hos dem en anden gang . Det drejer sig om Elgiganten.

Sodastreams produkter har vundet indpas hos stort alle forhandlere. Som køber har man stort set ikke mulighed for at vælge anden forhandler. Dvs Sodastream er derfor ikke interesseret i at deres produkter lever op til kvalitet fordi de har hele markedet
Derfor anbefaler jeg at man ikke køber Sodastream produkter.
Hvis produktet ikke virker kan man ikke få pengene retur. Produktet skal først returneres til Sodastream for at finde evt fejl. Og hvis de ikke finder fejlen er dine penge tabt

12 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sodastream sprang i luften da min…

Sodastream sprang i luften da min datter på 16 år ville lave sodavand.
Det resulteret i vand over hele køknet og plastik stykker der blev skudt direkte i ansigtet på hende. En meget ubehagelig oplevelse

30 de marzo de 2023
Logotipo de Sodastream Danmark

Respuesta de Sodastream Danmark

Hej Mia,
Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig uden held. Du kontaktet os på Facebook Messenger som vi svaret indenfor kort tid.
Det er meget vigtigt for os at komme i dialog med dig så vi kan finde ud af hvad grunden til maskinen er sprunget og vide om alle er i godt behold.

Du må derfor meget gerne svare på vores Messenger besked.

Rigtig god dag.

Mvh SodaStream Kundeservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunstigt begrænset til egne flasker

Man kan kun bruge deres egne flasker. En unødvendig begrænsning tilvejebragt af de sædvanlige taberagtige mennesker blottet for socialt ansvar og etisk opførsel. Det er selvfølgelig for sent nu, og I har tjent jeres penge. Sov godt om natten. Jeg smider maskinen ud og beholder den nye patron.

22 de enero de 2023

Ubrugelig Sodastream

Efter at den gamle Sodastream gik i stykker, købte jeg en ’pakke’ med en Sodastream Terra, et par flasker og en patron til kr. 599.

Efter at have brugt Sodastreamen i et stykke tid, er det blevet tid til at bytte patronen, og jeg tog ned til den lokale Købmand hvor jeg plejer at bytte min patron ca. hver 3. uge til kr. 69.

MEN den nye Sodastream Terra bruger åbenbart en speciel patron som jeg ikke kan få byttet i nærområdet mere, og det er ikke realistisk jeg vil køre over 10 km. for at få byttet patronen.

Det vil sige at jeg lige har smidt kr. 599 ud af vinduet, da jeg har smidt original emballagen ud og Bilka derfor ikke vil tage skidtet retur.

Hvor er det ringe at Sodastream ikke køre med ens patroner… Slut med Sodastream herfra.

18 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sodastream plastic button broke after…

Sodastream plastic button broke after 2year 4months, it's a cheap plastic bit that you use to press down on to get the gas flowing.

You can't buy it or get it from anywhere directly (only 3d print it). SodaStream told me to buy a new machine. Yeah right.

28 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde problemer med at flasken ikke…

Jeg havde problemer med at flasken ikke kunne sættes i maskinen. Efter mailkorrespondance med en meget kundeservicemindet Monica, blev maskinen sendt til dem. Jeg får en ny maskine retur med lidt ekstra ting helt uden beregning. Jeg er meget meget tilfreds :-)

10 de agosto de 2022

Drik hellere rent saltsyre

Produktet er virkelig ringe. Jeg blev meget syg af at drikke det og jeg vidste ikke at det var sodastream som gjorde mig dårlig. Men så prøvede jeg et par gange mere med samme resultat.Og det smager syntetisk og boblerne forsvinder rekord hurtigt. Men det der var prikken over i’et var et lille insektlignende dyr som var i låget.

Alt i alt det værste man kan udsætte sig selv for.

8 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problem med kulsyre patron.

Jeg havde et problem med min Sodastream model Power.
Når jeg skiftede gaspatron fes alt gassen ud. Vi fik en fantastisk service af Monica og de andre hos Sodastream. Vi blev bedt om at sende maskinen ind til undersøgelse og resultatet blev at vi fik en helt ny Sodastream maskine model Power.
Tusind tak for en helt igennem fantastisk kundeservice.

27 de marzo de 2022
Logotipo de Sodastream Danmark

Respuesta de Sodastream Danmark

Mange tak for din anmeldelse:) /SodaStream - Sofia

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.