Jay heeft mij goed geholpen nadat postnl de bestelling kwijt was geraakt. De carbar cotton breeze ruikt echt heerlijk. Zeker een aanrader.
Update: het probleem is inmiddels netjes opgelost. Het ontbrekende product is nageleverd en ik ontving zelfs nog een extraatje. Fijn dat het uiteindelijk serieus is opgepakt. Daarom pas ik mijn re... Ver más
Ga je deze zomer met de auto naar Italië (of ander ver land), dan kan ik je zeker de carspray adviseren. In plaats van een muffe auto na zo lang te zitten,heb je gewoon een heerlijk fris ruikende auto... Ver más
De producten zijn van een goede kwaliteit en voor een prima prijs. Er is ruime keuze aan geuren en er is bijna altijd wel een locatie waar je fysiek kan halen. Verder een goede communicatie van bedrij... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Niemand wil een auto die muf of onfris ruikt. Toch blijkt het soms moeilijk te zijn om vervelende geurtjes uit je auto verwijderd te krijgen. Gelukkig bieden onze autogeurtjes de oplossing! The Car Parfum verkoopt diverse luchtjes die jouw auto weer heerlijk fris laten ruiken. Bekijk snel ons assortiment auto geuren en bepaal welke geur jou het meeste aanspreekt!
Collse heide 28, 5674VN, Nuenen, Holanda
- klantenservice@thecarparfum.com
- thecarparfum.com
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
100% Top Dank jullie wel
netjes en snel geleverd
netjes en snel geleverd. het enige nadeel was dat het flesje iets los was waardoor er wat parfum was uitgelekt maar dat kan altijd een x gebeuren
Rooklucht in de auto ,is nu al een stuk…
Rooklucht in de auto ,is nu al een stuk minder met een paar sprays in de week ,heerlijke geuren .
Heerlijk geuren voor in de auto
Heerlijk geuren voor in de auto! Het valt andere mensen op.
Snelle levering, frisse geuren die goed aanwezig zijn maar niet overheersen!
parfum ruikt erg lekker
parfum ruikt erg lekker, na een paar keer spuiten blijft de geur goed hangen.
erg positieve reacties van mede reizigers
wij gaan vanaf nu deze parfum in onze winkel aanbieden.
Goeie parfum
Parfum ruikt erg sterk👍🏻 Voor je matten een keer spuiten en dan ruik je het heel goed en blijft lang hangen!
Geur is perfect
Verzending was snel en goed verpakt
Verzending was snel en goed verpakt. Luchtje had ik voller verwacht waardoor het eigenlijk net een beetje te 'duur' is. Ik heb nu de Ocean deze ruikt erg lekker. Ik heb ook de one million look a like geur gehad en deze was ook erg goed.
Levering had gelekt in de doos
Levering had gelekt in de doos , werd netjes opgelost door een nieuwe toe te sturen!
Goed geregeld!
Super eerlijke service.
Super eerlijke service.
In wilde bestellen naar er kwam een actie aan dit maakte ze meteen kenbaar. Alleen ruikt het product eerder uren dan dagen helaas erg duur dus
Goede geur maar vervliegt
Goede geur! Maar jammer genoeg vervliegt de geur al na 1 dag. Ookal spuit ik 4 maal op elke mat..
Uitstekende geuren
De geuren ruiken goed maar blijven niet…
De geuren ruiken goed maar blijven niet lang hangen
Makkelijk besteld en snel geleverd
Makkelijk besteld en snel geleverd. Lekkere geuren.
Prima service en product (parfum variatie box)
Prima service en product. Een echte aanrader
Op de site staat niet vermeld hoeveel…
Op de site staat niet vermeld hoeveel dagen je de parfum kunt ruiken nadat je per automatten 4 x hebt ingespoten. Na 3 dagen rook ik de geur niet meer die ik had ingespoten. Ik had de verzamelbox besteld en uit 1 van de geuren een keuze gemaakt om de auto lekker te laten ruiken. Beetje teleurgesteld in de prijs/ qualiteit verhouding. Geur is snel verdwenen😢

Respuesta de The Car Parfum
Más información sobre otros tipos de reseñas.