Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet occasion opgehaald. Tot nu toe erg tevreden ermee. Super geholpen door Stijn van Gils. Voor ons een super verkoper en de auto keurig afgeleverd! Kunnen ve... Ver más

La empresa ha respondido
We zijn al tientallen jaren klant bij van Mossel Audi Tilburg en zijn altijd tot volle tevredenheid behandeld zowel bij de aanschaf van een auto als bij onderhoud en reparaties. Reden voor ons om ook... Ver más
La empresa ha respondido
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering is alles uitstekend verlopen. Ik ben erg blij en heb het gevoel dat ik een prachtige auto heb gekocht. Een speciaal woord van dank aan Sjors Bee... Ver más
Al enige tijd top zoek naar een demo of andere jonge aangeklede Audi A1 Sportback. Bij Van Mossel Valkenswaard telefonisch geholpen door Sjors Beeks die zijn uiterste best heeft gedaan om tot een leuk... Ver más
Escrito por la empresa
Holanda

Invita a los clientes a opinar
Sjors Beeks heeft mij een prima service verleend bij de aankoop van een Audi A6! Ik ben zèèr tevreden en beveel Van Mossel Valkenswaard en Sjors zeker aan.
vanaf eerste bezoek tot en met fleveren van de auto was alles op en top geregeld .
Bij het ophalen van mijn Audi bij Van Mossel kreeg ik uitstekende uitleg van Gert. Er werd echt de tijd voor mij genomen, zeer klantvriendelijk en professioneel. Een hele positieve ervaring!
Goed geholpen mbt leenauto en uiteindelijk oplossen van het probleem.
Geen gladde praatjes maar correct ,vriendelijk geholpen door Marco. Goed geholpen met technische zaken
Afgelopen week heb ik mijn nieuwe Audi A3 op mogen halen. We werden vriendelijk ontvangen door Gert en zijn structureel begonnen met het leverprocess. Gert neemt de tijd en zorgt ervoor dat alle administratie netjes is afgehandeld voordat we naar de auto gingen. Alle mooie snufjes en features worden haarfijn uitgelegd en je rijd pas weg, als je 100% tevreden bent. Ook het contact rondom de levering was duidelijk en netjes. Zeker een aanrader!

Respuesta de Van Mossel Audi
Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe Audi Q6 opgehaald bij Van Mossel Tilburg. Ik ben daar uitstekend geholpen door Gert Schriek. Gert heeft ons op een zeer prettige manier ontvangen en alles over de auto op een professionele en duidelijke wijze uitgelegd.

Respuesta de Van Mossel Audi
Op zoek naar een nieuwe Audi zijn we toevallig in Tilburg beland. Op een bijna nieuwe Q3 hebben we belangstellend gereageerd. Tot onze verbazing ontvingen we binnen het uur een telefoontje met de uitnodiging om de auto de volgende dag te komen bekijken. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de heer Maarten van der Vrucht. De auto was precies wat we zochten en Maarten nam de tijd om ons alles over de auto en de aankoop uit te leggen.
We zijn zeer tevreden over de ontvangst door Maarten en de nieuwe aankoop.
We bevelen deze dealer aan voor de ware Audi liefhebber.

Respuesta de Van Mossel Audi
Zeer plezierig onderhoud met Sjors en furkan, super
Heel blij met deze aflevering
Dank van Mossel Valkenswaard

Respuesta de Van Mossel Audi
Aardige verkopers, down to earth. Geen aggressieve verkooptechnieken maar gewoon op zoek naar een deal waar beide partijen blij van worden. Fijne ervaring.
en top ervaring! Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Sjors Beeks was vriendelijk, geduldig en wist precies waar hij het over had. Ik waardeer vooral hoe eerlijk en transparant hij was over alles — dat kom je niet vaak meer tegen! Dankzij hem rijd ik nu met een grote glimlach in mijn nieuwe auto. Echt een aanrader, bedankt voor de geweldige service!
Super snel de afspraak ingepland en de auto was snel klaar en gewassen. Daarnaast een heel aardig en kundig team!

Respuesta de Van Mossel Audi
Na het zien van een auto die ik graag wil. Was het contact direct goed. De verkoper zeer kundig behulpzaam. Na een onderhandeling de auto gekocht. Alles was geregeld bij ophalen.
Echt een aanrader. Dank u wel Ties.
Fam Dingemans
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van mijn nieuwe Audi is alles perfect verlopen. Hartelijke ontvangst, duidelijk in uitleg en strikt in het nakomen van gemaakte afspraken. Bij Dhr Gert Schriek van Audi Tilburg heb ik al meerdere auto’s gekocht en altijd met volle tevredenheid. Top zaak.

Respuesta de Van Mossel Audi
Ontzettend vriendelijk te woord gestaan en geholden door Gert bij Van Mossel Tilburg. Ik kreeg mijn audi niet gekoppeld bij my.audi.com. Bij audi zelf kwam ik er maar niet uit. Ik werd door de robot bij audi uiteindelijk doorverbonden met Van Mossel Tilburg. Binnen no time was het geregeld door de hulp van Gert. Mijn dank is groot!

Respuesta de Van Mossel Audi
Más información sobre otros tipos de reseñas.