Al enige tijd top zoek naar een demo of andere jonge aangeklede Audi A1 Sportback. Bij Van Mossel Valkenswaard telefonisch geholpen door Sjors Beeks die zijn uiterste best heeft gedaan om tot een leuk... Ver más

In de loop der jaren hebben we meerdere auto's gekocht bij van Mossel, telkens waren we tevreden over de afhandeling. Bij de laatste twee auto's werden we geadviseerd door Bart van der Ven. Bart d... Ver más
La empresa ha respondido
Inmiddels alweer 1 week in het bezit van een prachtige audi Q3 sportback! Bij het 1e bezoek op afspraak bij Sem Vermeulen op zaterdagmiddag zeer gastvrij ontvangen. Na de proefrit verliefd geworde... Ver más
La empresa ha respondido
Inmiddels 2 weken in het bezit van een mooie Q5. Na afhandelen van de papierwinkel, en het aanmaken Audi App werd het tijd om naar de auto te gaan. Daar werd door Gert Schriek alle tijd genomen... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario Audi
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Audi
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Holanda
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
Stijn van Gils
Stijn van Gils heeft ons goed geholpen tijdens het uitleggen van de auto. Hij nam lang de tijd en vertelde vol passie!

Respuesta de Van Mossel Audi
Wij hebben afgelopen week de nieuwe…
Wij hebben afgelopen week de nieuwe Audi opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Heel goed contact met Bart van der Ven in de showroom, maar ook via mail en telefoon gehad. Bij de aflevering hebben Bart en Stijn de tijd genomen en alles goed uitgelegd! Complimenten voor deze perfecte afhandeling!

Respuesta de Van Mossel Audi
Snelle en goede communicatie.
Snelle en goede communicatie.
Tegenwoordig al snel speciaal.

Netjes en vriendelijk geholpen
Bij de aankoop van mijn auto fijn geholpen door Diego en bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen door Stijn en Sem. Verder bij het ophalen ook een nette en duidelijke uitleg gekregen over de auto.

Respuesta de Van Mossel Audi
Erg moeilijk om een afspraak te maken
Erg moeilijk om een afspraak te maken. Online afspraak was bevestigd via e-mail maar een paar dagen voor de afspraak nog maar eens gebeld voor de zekerheid. Werd toen van het ene naar het andere telefoonnummer doorverwezen want er stond niets vermeld. Toen maar telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt. Twee dagen later, 2 dagen voor de 1e afspraak, kreeg ik een telefoontje dat ik voor de 1e afspraak om 8:00 🕗 daar moest zijn. Verder goed geholpen daar en reparatie correct uitgevoerd
Uitstekende ervaring bij Van Mossel in Tilburg
Vanmorgen de nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Goed contact met Bart via de mail en telefoon gehad. Alles is Uitstekend verlopen en bij de aflevering heeft Bart de tijd genomen om alles even uit te leggen.

Netjes en correct behandeld
Netjes en correct behandeld. Gewoon de service was goed

Goed ontvangen op locatie
Goed ontvangen op locatie, goed aftersales contact. Fijne uitgebreide uitleg over de auto op de dag van ophalen.

Respuesta de Van Mossel Audi
Zeer correct en professioneel geholpen.
De auto had een lekke band
De auto had een lekke band. Werd direct snel gerepareerd
Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd…
Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd gekregen door Gert Schriek. Top aflevering, waar enorm veel tijd en aandacht aan de levering is besteed.

verkoop audi A1
Marco heeft mij goed geholpen bij de aankoop van de audi A1, correct, vriendelijk en technisch op de hoogte , geen gladde verkooppraatjes

Respuesta de Van Mossel Audi
Heb een Audi q3 bij v mossel…
Heb een Audi q3 bij v mossel Valkenswaard gekocht in februari dit jaar kreeg motormanagement storing die ze in Den Haag er niet uit kregen
V mossel Valkenswaard heeft auto opgehaald vanuit wateringen en weer gerepareerd teruggebracht
Zeer nette en vlottte service
Zal Audi Valkenswaard zeker aanraden
Sjors Beeks heeft mij een prima service…
Sjors Beeks heeft mij een prima service verleend bij de aankoop van een Audi A6! Ik ben zèèr tevreden en beveel Van Mossel Valkenswaard en Sjors zeker aan.
Toppers bij van Mossel
vanaf eerste bezoek tot en met fleveren van de auto was alles op en top geregeld .
Perfect👌🏻
Bij het ophalen van mijn Audi bij Van Mossel kreeg ik uitstekende uitleg van Gert. Er werd echt de tijd voor mij genomen, zeer klantvriendelijk en professioneel. Een hele positieve ervaring!
Goed geholpen mbt leenauto en…
Goed geholpen mbt leenauto en uiteindelijk oplossen van het probleem.
Audi A1
Geen gladde praatjes maar correct ,vriendelijk geholpen door Marco. Goed geholpen met technische zaken
Más información sobre otros tipos de reseñas.