Zonder afspraak meldde ik me bij de receptie omdat het tankdopklepje was afgebroken. Direct werd gekeken naar de mogelijkheden, een prettige prijsafspraak gemaakt, het artikel besteld en de volgende d... Ver más

De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Ver más
Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Ver más
La empresa ha respondido
Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over inge... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa

Schade, wat nu?
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
Alles is volgens afspraak volledig…
Alles is volgens afspraak volledig opgelost.”Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” Grote klasse! Van Mossel maakt het waar!

Heel erg tevreden
Heel erg tevreden. Onze auto had schade, deze van te voren aangemeld voor een afspraak. We konden de auto smorgens brengen en kregen netjes een leen auto mee. Na 1,5 dag, werden we keurig gebeld, dat de auto klaar was en als nieuw!

Auto gespoten
Auto is aan achterkant en zijkant gespoten door lakschade van een pauw. Vakkundig gedaan. Prima services.

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
De reparatie is onzichtbaar verholpen.
De reparatie is onzichtbaar verholpen.
De hele auto is aan de buitenkant schoon afgelevert.

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
Kon snel een afspraak maken om schade…
Kon snel een afspraak maken om schade te laten herstellen. Keurige leenauto gekregen. Mijn eigen auto weer super netjes terug gekregen!
Goede service!!

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
goede service en planning en goede leenauto
prettig contact met de werkvoorbereider Ellen en het hele team, werd op de hoogte gehouden over de vordering van herstel.
resultaat herstel heel goed !!

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
Heel netjes geholpen fijne leen auto…
Heel netjes geholpen fijne leen auto gekregen.

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
De schade is perfect hersteld
De schade is perfect hersteld, personeel heel vriendelijk, behulpzaam en benaderbaar.

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
Ik heb leenauto gehad van die tweede…
Ik heb leenauto gehad van die tweede dag die is gestopt in die snelweg
En ik heb zelf geregeld om die auto gesleept te worden en dan jullie hebben gezet dat moet ik 812€ moet betalen voor die moter

Alles wordt goed geregeld
Alles wordt goed geregeld
Vervangende auto
Goede na controle of alles weer goed werkt
En het resultaat als nieuw

Respuesta de Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijke snelle service en een…
Vriendelijke snelle service en een spatzuiver resultaat meer dan tevreden.