Bij de aflevering van mijn C klasse 300e was door een mis communicatie de beschadigde velg niet volgens afspraak hersteld en na 3 weken bleek de inruil auto niet van mijn naam was afgeschreven. Na ee... Ver más

La empresa ha respondido
Het probleem waarvoor ik ben geweest is niet volledig verholpen. Ik ben een ochtend kwijt geweest zonder positief resultaat, dat was mijn 2e keer en nu is er een vervolgafspraak gemaakt. Op hoop van z... Ver más
La empresa ha respondido
Wir waren in Gouda im Parkhaus und hatten einen platten Reifen. Van Mossel hat alle Möglichkeiten ausgeschöpft, um uns eine Reparatur noch am gleichen Nachmittag zu realisieren. Vielen lieben Dank... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer vriendelijk en vlot geholpen door Raqeem bij het uitzoeken van onze nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse! Tussentijds netjes op de hoogte gehouden van de levering en ook de levering zelf was top. De ben... Ver más
Escrito por la empresa
Grote Esch 50, 2841 MJ, Moordrecht, Nederland, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Ik ben goed en fijn geholpen door Raqeem. Top service, vanaf het begin tot het einde van het proces. De verkoop ging soepel en duidelijk. Ik heb een mooi aankoop gedaan waar ik nu van ga genieten. Heel erg bedankt voor de mini occasion de kleine geniet er volop van! De service tot huis verdiend een dikke pluim. Dankjewel.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Auto bij Arno Gelms gekocht zeer tevreden! We worden altijd netjes en correct geholpen!

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Perfecte communicatie en alles naar tevredenheid afgehandeld

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
We werden zeer behulpzaam en correct geholpen door Raqeem👍

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Proactieve communicatie en prettig contact.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Wij zijn ontzettend goed geholpen in het hele traject door onze contactpersoon bij Mercedes Benz van Mossel Gouda. Kortom een top service !

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Einde dag nette uitleg wat gedaan was mbt factuur. Merendeel personeel zeer klantgericht en vriendelijk. Kortom goede klantervaring.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Ik ben vaste privéklant en altijd blij met de kennis en ervaring. Het is bepaald niet goedkoop maar daarvoor rijd je wel met een heel gerust gevoel rond.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
De receptionist Marc Trouwborst heeft met succes bemiddeld om een unit ter waarde van €1000,- voor rekening van Mercedes vergoed te krijgen.
De unit regelt de klimaatbeheersing van electrische aandrijving naar benzine aandrijving

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Ik ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen van Raqeem.
De auto die ik op het oog had, een Mercedes E-klasse had wat kleine gebreken, maar Raqeem heeft alles voor mij grondig na laten kijken.
Zo zorgde hij ervoor dat alles in orde kwam met mijn Mercedes. Een enorm vriendelijke verkoper wat mijn ervaring enorm positief maakte. Ik werd altijd met open armen ontvangen, wat niet vanzelfsprekend is.
Kortom, ik kan Raqeem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Mercedes. Bedankt voor jou hulp jongen, en tot de volgende keer!
Groetjes Youri Degeling

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
prettige afspraak. Toen wij op het laatste moment nog met een extra wens kwamen, was dat na wat geschuif ook mogelijk.
Heel fijn.

Fijne verkoper
Duidelijk en eerlijk.
Auto is naar tevredenheid afgeleverd.
Ondanks dat toestemming voor onderhouds beurt laat werd goedgekeurd door lease maatschappij, heeft auto toch dezelfde dag nog de hoog noodzakelijke onderhouds beurt gekregen. Als klap op de vuurpeil werd ook APK uitgevoerd (welke een inspectie/controle kreeg) waar auto goed doorheen kwam. Zo was alles toch op tijd klaar en hoefde ik met de auto niet nog een keer terug, hebben het druk zat met andere zaken.
Prima geholpen, vriendelijk en kundig personeel. Wel zoals bekend aan de prijs voor beperkte werkzaamheden en daarom geen 5 ster.