Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben vriendelijk te woord gestaan, de auto goed nagekeken en gekeurd. Is gratis gewassen , binnen en buiten Ik kon thuis blijven : m'n auto werd opgehaald en teruggebracht. Ik kon kiezen welk... Ver más
La empresa ha respondido
Altijd goede service, wat tegenvalt is bij een beurt van 580 euro mag je verwachten dat de vloermatten voor even gestofzuigd worden. Zijn de kleine dingen die het ook doen.
Información sobre la empresa
- Concesionario Nissan
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Nissan
Escrito por la empresa
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Información de contacto
Holanda
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
QQ uit 2013 werd QQ 2020
Onze 12 jaar oude QQ bleek een dure reparatie te moeten ondergaan, dus Inruil en kijken naar een jonger exemplaar bleek de beste optie.
Binnen een uur met verkoper Leon een andere QQ uitgezocht: wij blij!
De financiering bleek echter een ergernis opwekkende administratieve hindernisbaan!
De oorzaak leek te liggen aan kennelijke slordigheden bij de financiële afdeling, heel jammer, de levering liep hierdoor onnodig veel vertraging op.
Maar: heerlijke auto, we hopen er nog vele jaren van te mogen genieten!

Respuesta de Van Mossel Nissan
Zeer goede ontvangst prima begeleiding tijdens de zoektocht en keuze bepaling. In alle opzichten tevreden met het resultaat.
Zeer goede ontvangst

Onderhoudsbeurt en APK
Bij het aanbieden van mijn auto voor een onderhoudsbeurt en APK is alles naar tevredenheid uitgevoerd, ook de haal en breng service is een prima oplossing.

Respuesta de Van Mossel Nissan
We zijn heel goed geholpen door Tom bij…
We zijn heel goed geholpen door Tom bij de Nissan van Mossel Tiel .Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en was erg vriendelijk en professioneel. Dankzij hem hebben we met een goed gevoel onze auto gekocht. Echt een aanrader!

Topservice en fijne communicatie
Onlangs mijn Nissan Qashqai Tekna+ e-Power gebracht voor de eerste servicebeurt bij Van Mossel. De ontvangst was vriendelijk en professioneel. Ik werd goed geïnformeerd over wat er gedaan zou worden en kreeg netjes bericht toen de auto klaar was. Bij het ophalen werd alles duidelijk uitgelegd, inclusief een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook de eventuele aandachtspunten werden helder toegelicht.
Kortom: een prettige ervaring en een service waar je vertrouwen in krijgt.

Auto was zeer net
Auto was netjes, geen zaken die nog geregeld moesten worden (evt reparaties)

Respuesta de Van Mossel Nissan
Ik heb geen factuur ontvangen alleen…
Ik heb geen factuur ontvangen alleen een werk bon na telefonisch contact is mijn beloofd een factuur toe te sturen maar ik heb alleen de werk bon toe gestuurd gekregen die ik al had maar ik wil een bon waar alles op staat wat er voor mijn service beurt is gebruikt en is gedaan ik ben over het onderhoud van mijn auto wel tevreden

Eerlijk en duidelijk advies
Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg en informatie. Afspraken correct nagekomen.

Fijne verkoper
Fijne verkoper, niet te opdringerig. Bij de aflevering bleek de autoradio niet te werken, alles bij elkaar moesten we een uur langer wachten maar toen werkte alles gelukkig. Jammer dat dit niet gecheckt wordt vóór dat de klant op de stoep staat. Er was ook een misverstand over onze winterbanden. Er werd gezegd dat onze banden die van onze oude Qashqai kwamen zeker zouden passen, dat bleek bij nader inzien niet het geval. Wij moesten andere winterbanden aanschaffen en de garage was niet van plan onze banden over te nemen. Dat vonden wij wel erg jammer. We zijn wel blij met de auto!

Respuesta de Van Mossel Nissan
Onderhoudsbeurt met juiste prijsopgave vooraf.
Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, met prijsopgave vooraf. Goede haal en brengservice. Nadeel was wel dat we lang vantevoren een afspraak hebben moeten maken.

Respuesta de Van Mossel Nissan
Wij kwamen voor de 1e keer bij jullie…
Wij kwamen voor de 1e keer bij jullie met een kapotte accu, we werden super geholpen het leek net of we al jaren bij jullie kwamen.

Respuesta de Van Mossel Nissan
Ik ben zeer tevreden over de snelle…
Ik ben zeer tevreden over de snelle service met het wisselen van een batterij van de afstandsbediening. Top

Zijn bij van Mossel Tiel/ Nissan zeer professioneel
Zijn bij van Mossel Tiel/ Nissan zeer professioneel en kundig. Klantvriendelijk én houden zich aan de afspraak..

Respuesta de Van Mossel Nissan
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prijzen zijn netjes voor een officiële dealer.