Telefonische/ communicatie afspraak gemaakt en gevraagd of ik er op kon wachten (raamstrip vervangen), bevestigd! echter per email staat vermeld einde dag klaar. weer gebeld: niet doorgegeven als wach... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klant... Ver más
La empresa ha respondido
Aankoop nieuwe auto onlangs, mooi bedrijf en fijn contact gehad met verkoper Marcel. Veel aandacht voor de klant en goed meedenken, servicegericht. Verwacht dat onderhoud auto ook goed zal zal gaan, z... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario Peugeot
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Información de contacto
Bouwerij 6, 1185 XX, Amstelveen, Nederland, Holanda
- 088 001 4400

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
Eerlijk behulpzaam en constructief

Uitgevoerde werkzaamheden onduidelijk
Mijn Peugeot kreeg een grote onderhoudsbeurt (38.000km). Bij het vooraf online inchecken werden de benodigde werkzaamheden door Van Mossel aangegeven voor een totaalbedrag van 660,- euro. Dit was inclusief de apart gespecificeerde 120,- euro voor het vervangen van de remvloeistof. Ik heb deze werkzaamheden en kosten vooraf online geaccordeerd. Bij afronding van de grote beurt moest ik 720,- euro afrekenen. Dit hogere bedrag kwam omdat ook mijn achterruitenwisser vervangen was... Enkele dagen later checkte ik de gespecificeerde factuur, en bleek het vervangen van de remvloeistof (120,- euro) er niet op te staan. Was dus blijkbaar geen onderdeel van de betaalde 720,- euro. Het was voor mij onduidelijk of de remvloeistof nu wel of niet vervangen was tijdens deze beurt, zoals vooraf bij de check-in door Van Mossel was aangegeven dat nodig was. Na meerdere contactpogingen (contactformulier en telefonisch) gedurende de afgelopen 6 weken is dit nog steeds niet duidelijk. Van Mossel reageert geheel niet op mijn berichten. Ik vermoed dat ze het zelf ook niet weten. Ook onduidelijk voor mij of het kwaad kan als de remvloeistof eventueel niet vervangen is als dat wel nodig was. Zal me nu bij een andere garage laten informeren. 'Geen goede' (eerste) ervaring voor mij dus bij Van Mossel Amstelveen.

Respuesta de Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Het bedrijf is zeer slecht om…
Het bedrijf is zeer slecht om telefonisch te bereiken, en dan ook zeer slecht!!
Altijd vriendelijk en snel
Altijd vriendelijk en snel. Eén minpuntje: een al aangevraagde leenauto was niet zomaar beschikbaar, na een aantal belletjes was er toch eentje.
Altijd correct en vriendelijk…
Altijd correct en vriendelijk personeel. 100%vertrouwd adres..kom al jaren bij deze Peugeot dealer. En dat blijft zo....

Respuesta de Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Goed en snel geholpen en vriendelijke …
Goed en snel geholpen en vriendelijke aan de balie

Respuesta de Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Van Mossel denkt mee met de klant
Het bedrag en de werkzaamheden van het onderhoudsplan werd aangepast aan mijn gebruik van de auto
Ik gebruik de auto maar een paar keer per maand , nog geen 4000 km per jaar
Goed meegedacht met mijn wensen.
Wel gek dat de gratis APK in combinatie met de onderhoudsbeurt aangeboden via internet niet meer
gold,
Mee lopen met twee monteurs naar…
Mee lopen met twee monteurs naar parkeerplaats om mij aan te geven wat ze veranderd hadden en hoe ik het moest bedienen. Alsmede reparatie goed uitgevoerd.

Respuesta de Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Zonder afspraak meteen geholpen.
Ik had een probleem met mijn raam wat niet meer ducht wilde gaan. Op zaterdag ochtend reed ik zonder afspraak naar de garage in Amstelveen. Ik werd gelijk geholpen. Het probleem werd niet opgelost maar mijn auto mocht gewoon binnen blijven staan. Op maandag is mijn auto gemaakt en hebben ze gelijk mijn terug roep actie kunnen repareren. Uitstekende service, goed contact en zeer behulpzaam.

Respuesta de Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Het hele team heeft altijd de klant in beeld
Het verkoopteam van van Mossel Amstelveen heeft ook altijd de belangen van de klant in beeld ! Zo voelt elke inruil voor weer een nieuw model Peugeot als een warm bad: een perfecte balans in het zaken doen. Ook het onderhoudsteam in Amstelveen levert altijd een klantvriendelijke topprestatie

Fijn toch.
Er wordt meegedacht met klant en goed gecommuniceerd. Heel prettig dus.

Vriendelijke verkoper
Vriendelijke verkoper, alle medewerking, zelfs opgehaald toen ik mijn auto moest ophalen

Respuesta de Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Op zaterdag voorafgaande aan vakantie storing verholpen
Omdat ik op vakantie ging heeft men op een zaterdag een storing in de auto verholpen. Heel bijzonder

Fantastische garage
Fantastische garage. Altijd vriendelijk en uitstekende communicatie.

Respuesta de Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Meedenkend met de klant en goede…
Meedenkend met de klant en goede prettige service