Banner for Van Mossel Renault

Van Mossel Renault Opiniones 295

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben voor het eerst een Renault aangeschaft en deze bevalt ons uitstekend. De begeleiding en contact met Thomas Verhagen verliep zeer goed en n wij zijn dan ook erg tevreden. Mvrgr Ernst jan e... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ion, in roeselare bij garage Van Mossel Renault was supervriendelijk gast . alles was perfect duidelijk. alles perfect begrepen. Waarvoor dank

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Van Mossel Renault

Escrito por la empresa

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Información de contacto

Promotion box for Van Mossel Renault

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stad en land afgereisd om de auto te…

Stad en land afgereisd om de auto te vinden die ik en mijn vriendin wilde kopen. Na vele proefritten kwamen we bij Melvin, werkzaam bij van Mossel Renault-Roosendaal, waar het gevoel meteen goed was. Na een rustig verkoop gesprek, hebben we besloten om de Nissan Micra te kopen. Een week later konden we de auto ophalen, waar we nu al veel plezier van hebben gehad.
Later bleek dat er een onderdeel van het interieur niet aanwezig was. We hebben Melvin hier een mail over gestuurd en heeft ons direct gerustgesteld. Het onderdeel is besteld en hier wachten we nu op, vol smacht :p
Melvin heeft met zijn rustige manier van verkopen en uitleggen, een dikke plus gegeven aan onze ervaring.
Bedankt!

9 de mayo de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Bedankt voor uw leuke review! Ik zijn blij te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad met Melvin. Nog veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw mooie Nissan Micra!

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, regelde vrijwel direct de niet geregelde zaken

16 de mayo de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Beste meneer Alblas, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat we u hebben kunnen helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De verkoper Sam was heel correct en…

De verkoper Sam was heel correct en heeft ons goed geholpen wij zijn heel te vreden met onze aangekochte Toyota Aygo X

22 de mayo de 2025

Goedemorgen Renny,

Bedankt voor deze positive 5 sterren beoordeling!

Thomas van der Lienden
Salesmanager Tiel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed contact met fijne mensen

Goed contact met fijne mensen. Er zit duidelijk een goede organisatie en structuur in het bedrijf. Wij zijn pas sinds kort klant bij dit bedrijf. Onze eerste contacten en met name met de verkoper Steijn zijn een eerste opmaat voor ons vertrouwen in dit bedrijf in de toekomst.

22 de mayo de 2025

Beste heer Lamers,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooi review!

Thomas van der Lienden
Salesmanager Tiel

communicatie en afhandeling

communicatie en afhandeling is super goed gegaan

18 de mayo de 2025

Beste meneer Bozkurt,

Hartelijk dank voor deze mooie review en goed te lezen dat u prettig contact heeft gehad met onze verkoopafdeling.
Graag tot ziens!

Herman van Eckeveld
Vestigingsdirecteur Van Mossel Culemborg

Gewoon goed

Gewoon goed, zoals het eigenlijk hoort!

15 de mayo de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Bedankt voor de mooie review.
Alvast een prettig weekend gewenst!

Jorrit de Groot

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jammer dat als er een on line afspraak…

Jammer dat als er een on line afspraak is gemaakt voor een proefrit, dat de auto tussendoor wel aan andere klant verkocht kan worden. Vermoed geen business policy , dus hoop voor menselijke fout.

15 de mayo de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Beste heer Smit, vervelend dat u dit zo ervaart.

De verkoper heeft u nog proberen te bellen hierover en u een offerte voor een mooi alternatief toegestuurd.

Graag kom ik met u in contact hierover.

Marnix Guijs

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte reparatie

Versnellingsbak vervangen en de volgende dag staat de auto still met een kapotte koppeling.

8 de mayo de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Geachte heer Harmsen, vervelend en onze excuses dit mag natuurlijk niet gebeuren! Wij gaan u vandaag bellen en het netjes oplossen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

zo flexibel als hout......

de zgn. AFTER SALE leek nergens op.

7 de mayo de 2025

Goedemiddag meneer Rike,

Allereerst wil ik u zeggen dat ik het zeer spijtig vind dat niet alles naar volledige tevredenheid is verlopen.
Ik kom daarom dus ook graag met u in contact om uw kant van het verhaal te horen.

Zojuist heb ik telefonisch contact met u geprobeerd op te nemen, om het met u op te lossen.
Zou u mij bij gelegenheid kunnen terugbellen op 06-11855674?

Jorrit de Groot

van Mossel Culemborg

Zeer goede service en ERG vriendelijk..
lekkere koffie! Had een lekke band, 15 min later kon ik weer wegrijden.. even tussendoor zeiden ze al. ZÉÉR tevreden!!

5 de mayo de 2025

Beste Vincent,
Ontzettend bedankt voor deze leuke 5 sterren review!
De lekke band was vervelend maar gelukkig konden we je snel helpen zoals we altijd doen.

Graag tot een volgende keer. Doen we weer een lekker kopje koffie :)

Herman van Eckeveld
Vestigingsdirecteur Van Mossel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vriendelijkheid en bereidwilligheid…

De vriendelijkheid en bereidwilligheid om ons tevreden houden zonder drang van je moet dit of dat zeer aangenaam om zaken te doen, nog maals bedankt Sjoerd.

24 de abril de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Jeroen van Dongen
06-26056618

Tessa engelengeduld…

Tessa Heijligers heeft eindeloos geduld met me gehad. Met mijn gebruikte ZOE waar ik ook nog een waslijstje aan extraatjes bij wilde hebben. Zo’n aankoop is toch altijd een beetje spannend maar Tessa heeft al mijn zorgjes weggenomen met een brede glimlag en engelengeduld. Hartelijk dank daarvoor!🫶

12 de abril de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Ik zijn blij te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad met Tessa. Het is fijn om te lezen dat ze u met geduld en een glimlach heeft geholpen bij het vinden van de perfecte ZOE. Nog veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw mooie Renault Zoe!

Aanschaf Renault 5 E-tech

We zijn goed geholpen bij onderhoud en reparatie van de Zoë. Dus zijn we voor een vervanging daarvan bij jullie gaan kijken. We zijn toen heel vriendelijk door Melvin te woord gestaan en met veel informatie geholpen. Alles goed uitgelegd, zodat ik de aankoop wel aan durfte. Het gaf ons vertrouwen om bij jullie een auto te kopen. Door Melvins handelen verliep alles om de auto heen heel soepeltjes, zo koop je met plezier een auto.

5 de abril de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Het is fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met onze service. Ik ben blij dat Melvin u zo goed heeft geholpen en dat u zich door hem goed geïnformeerd voelde. Het is onze missie om onze klanten een prettige en transparante aankoopervaring te bieden. Heel veel plezier met de nieuwe schitterende Renault 5! Veel veilige en plezierige kilometers en graag tot ziens.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer adequaat en service gericht…

Zeer adequaat en service gericht gehandeld door Dennis van Gent. Naar aanleiding van vragen die ik had gesteld voor mijn nieuwe auto werd geleverd Contract hierdoor wat aangepast. Echt top geregeld zeer klant gericht gehandeld. Zal in de toekomst zeker weer bij van Mossel Rotterdam Alexander winkelen en reclame voor ze maken.

2 de abril de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Beste Dennis, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Jeroen van Dongen
06-26056618

Klantvriendelijk

Prettige ontvangst, goede uitleg en mogelijkheid om tot prijsafspraak te komen.

Fam.Nuijten

28 de marzo de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Hartelijk dank voor uw positieve review! Ik ben blij te horen dat u tevreden bent, en ik wens u dan ook heel veel plezier en veilige kilometers met de Renault Symbioz! Graag tot ziens.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg prettig geholpen door Tessa bij de…

Erg prettig geholpen door Tessa bij de aanschaf van een Capture. Zij heeft het proces heel goed begeleid. Erg vriendelijk en gezellig. Stond altijd open voor vragen.
Zo wil je als klant behandeld worden.
Top👍🏻😊

21 de marzo de 2025

Respuesta de Van Mossel Renault

Bedankt voor de leuke review Aad!

Bianca Slotboom
Van Mossel Renault

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.