1 standaard en 1 op maat gemaakt rooster besteld, dat duurde erg lang, heb meerdere malen moet bellen waar het bleef. Het zijn uiteindelijk erg nette roosters. Echter zit er alleen bij de standaard m... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bijna 2 maanden zijn eroverheen gegaan voordat men (na weer een herinnering van mij), mij definitief lieten weten dat 1 van de 2 artikelen niet leverbaar was. Direct daarop is volledige bestelling doo... Ver más
Heb Zehnder Comofan Silent Move Up besteld na goed telefonisch advies. Levering op de verzochte datum en goed te volgen. Vervanging van StorkAir CMF was plug and play met goede video instructies en i... Ver más
Twee keer luchtventiel besteld. De ventielen zijn mooi, de kwaliteit lijkt voor zover ik nu kan bepalen goed. Daarnaast verliep het bestelproces soepel. Ventilatieshop doen wat ze moeten doen dus top!... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn uw betrouwbare en voordelige adres voor alles wat te maken heeft met luchttechniek en ventilatie. Ventilatieshop biedt u een alternatief voor bouwmarkten, die op het gebied van ventilatie vaak tekort komen als het gaat om de mogelijkheden binnen hun assortiment en de aanwezige kennis onder het personeel. Als onderdeel van het gerenommeerde installatiebedrijf Pro-Air, hebben we inmiddels meer dan 50 jaar kennis en ervaring in huis op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. In onze shop vindt u meer dan 100.000 voorraadartikelen en daarnaast bieden wij u vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk. U kunt daardoor met ieder vraagstuk op het gebied van ventilatie bij ons terecht.
Información de contacto
Boylestraat 21C, 6718XM, Ede, Holanda
- +31 318 645538
- service@ventilatieshop.com
- ventilatieshop.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 78% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Prima service
Prima service. Verkeerde bestel en dat werd netjes opgelost

Respuesta de Ventilatieshop.com
Goed en op tijd geleverd en prima…
Goed en op tijd geleverd en prima verpakt.
Wat n waardeloos bedrijf
Wat n waardeloos bedrijf
Afzuiger ging al na 1 jaar stuk en was geen garantie
Ze Wilden m eerst testen wat bijna 1 maand duurde
Na veel mailcontact kregen we uiteindelijk te horen geen garantie.
Ik koop hier nooit meer wat

Respuesta de Ventilatieshop.com
Moeilijk geld terug te krijgen bij retourneren
Wat spullen geretourneerd met verzekering er bij van dpd nu blijkt er iets beschadigd te zijn geraakt tijdens het retourneren en is het een hoop gedoe om überhaupt je geld terug te krijgen en bij de klantenservice denken ze niet bepaald mee aan oplossingen. Voor mij zeker de laatse keer iets besteld op ventilatieshop

Respuesta de Ventilatieshop.com
2e kans product was als nieuw.
Top ervaring
Snel na bestellen product in huis. Communicatie is duidelijk. Feit dat de handleiding werd toegestuurd was top, jammer dat deze niet volledig duidelijk is voor mijn product

Respuesta de Ventilatieshop.com
Fijne webshop met mooie ventielen
Supersnel en prijs supper
Zeer correcte en snelle verzending
Zeer correcte en snelle verzending. Contact prettig en producten zoals geadverteerd!
Snelle levering , het had wel fijn geweest als er gelijk een stekker werd aangeboden bij aanschaf buisventillator.

Respuesta de Ventilatieshop.com
Klant krijgt standaard de schuld bij een defect van een buisventilator
Ik plaats dit review nu ook hier omdat ik, in tegenstelling tot een positieve product-review van mijn hand, deze review nergens zie bij Ventilatieshop.com. [Een kleine aanvulling is hieronder erbij geplaatst: mijn conclusie dat er eerder een inferieur Chinees product werd verkocht, wat nu uit het assortiment is verwijderd.]
Klantenservice behulpzaam, maar de garantie blijkt bijzonder slecht wat betreft de 5-jaarsgarantie op buisventilator Whisper WGLE-100/125. Deze was defect geraakt. Volgens de Ventilatieshop is de oorzaak standaard de vervuiling van de ventilator, dus mijn schuld. Standaard, getuige de andere reviews die ik hierover inzag, waarbij in één geval zelf een beroep op de garantie van eenzelfde ventilator die nog geen jaar in gebruik was. (review van 26 juni 2025, Trustpilot). De gebruiker meldt daar dat de klantenservice hem meldt dat dit hun beleid is: het is dus de standaardaanpak bij Ventilatieshop. Zijn verzekering geeft hem gelijk en gaat actie gaan ondernemen tegen Ventilatieshop. Ik heb mijn ventilator vandaag retour ontvangen, en deze geïnspecteerd omdat ook mijn ventilator vervuild zou zijn, en dat dit een geldige reden is mijn beroep op de garantie af te wijzen. Maar de ventilator is nauwelijks vuil; ietsje aanslag hier en daar. Ook niet raar vanwege de prima, regelmatige gereinigde en z.n. vervangen filters, die vóór de afzuiging zijn aangebracht. Maar, meldt Ventilatieshop, het ligt eigenlijk aan het herhaaldelijk aanschakelen via de toerentalregelaar en het weer opnieuw aansluiten van de toerenregelaar op de ventilator, waarna deze pas weer werkte. Dus geeft men toe: eigenlijk NIET aan de vervuiling,. Hiermee wordt bevestigd dat vervuiling standaard als reden wordt genoemd; de schuld ligt altijd bij de klant. Maar wat moet je als klant? Als de ventilator niet draait, probeer je als gebruiker uiteraard door deze vaak aan- en uit te schakelen en deze een aantal keren opnieuw aansluiten weer aan de praat te krijgen. Dat is toch heel normaal, en dus is ook sprake van normaal gebruik. Een medewerker gaf aan dat de Chinese Whisper vervangen is door de Italiaanse Vortice LINEO 125 QUIET. Dat is natuurlijk niet voor niets. De Whisper is klaarblijkelijk van een inferieure kwaliteit en de Vortice Lineo niet. Dat lijkt mij de werkelijke reden van het falen van de Whisper, die daarom ook uit het assortiment is gehaald.
Conclusie: Het is weer eens de slager die zijn eigen vlees keurt. Wel kreeg ik als goede klant een mager compensatiebod. Afgewezen en een beter bod gekregen. Dat uiteindelijk geaccepteerd, wat moet je anders? Jammer dat zo mijn vertrouwen in mijn eigen standaard ventilatieleverancier zo is aangetast.

Respuesta de Ventilatieshop.com
Goed advies gekregen in de winkel
Goed advies gekregen in de winkel. Uiteindelijk toch gekozen voor groot ventilatie(afzuigings)systeem i.p.v. ventilatierooster i.v.m. lokatie dicht bij douchekop. Blij mee!!!

Respuesta de Ventilatieshop.com
geen garantie ivm onderhoud?
Ruim twee jaar terug kocht ik een ventilator voor een toilet. Bewust een model gekozen met meerdere jaren garantie. Na 2 1/2 jaar stopt de ventilator met werken en gaat deze retour naar ventilatieshop. Communicatie verloopt daarna niet spontaan, ik moet er zelf achteraan om dan te horen dat er geen garantie is omdat er te weinig onderhoud zou zijn gepleegd. De ventilatorbladen zijn 2 x jaar schoongemaakt omdat de unit anders ging vibreren, maar schijnbaar is dat niet genoeg?? Wat mij betreft een raar en makkelijk verhaal om het op het onderhoud te gooien. In elk geval is duidelijk dat de garantie zo weinig voorstelt.

Snel geleverd, geen opmerkingen
Ruom assortiment, snel geleverd en goed verpakt. Goede prijs, kortom geen opmerkingen

Metalen cover
Mooie metalen cover voor de buitenunit van de airco, voor een goede prijs.
Aardige werknemer aanwezig die meedenkt.