Ventilatieshop.com Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

1 standaard en 1 op maat gemaakt rooster besteld, dat duurde erg lang, heb meerdere malen moet bellen waar het bleef. Het zijn uiteindelijk erg nette roosters. Echter zit er alleen bij de standaard m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bijna 2 maanden zijn eroverheen gegaan voordat men (na weer een herinnering van mij), mij definitief lieten weten dat 1 van de 2 artikelen niet leverbaar was. Direct daarop is volledige bestelling doo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb Zehnder Comofan Silent Move Up besteld na goed telefonisch advies. Levering op de verzochte datum en goed te volgen. Vervanging van StorkAir CMF was plug and play met goede video instructies en i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee keer luchtventiel besteld. De ventielen zijn mooi, de kwaliteit lijkt voor zover ik nu kan bepalen goed. Daarnaast verliep het bestelproces soepel. Ventilatieshop doen wat ze moeten doen dus top!... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hágalo usted mismo

Escrito por la empresa

Wij zijn uw betrouwbare en voordelige adres voor alles wat te maken heeft met luchttechniek en ventilatie. Ventilatieshop biedt u een alternatief voor bouwmarkten, die op het gebied van ventilatie vaak tekort komen als het gaat om de mogelijkheden binnen hun assortiment en de aanwezige kennis onder het personeel. Als onderdeel van het gerenommeerde installatiebedrijf Pro-Air, hebben we inmiddels meer dan 50 jaar kennis en ervaring in huis op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. In onze shop vindt u meer dan 100.000 voorraadartikelen en daarnaast bieden wij u vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk. U kunt daardoor met ieder vraagstuk op het gebied van ventilatie bij ons terecht.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 78% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

97 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een verkeerd product besteld en…

Ik had een verkeerd product besteld en geretourneerd. In korte tijd netjes gecommuniceerd en gecrediteerd.

10 de julio de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de retour en creditering soepel zijn verlopen. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Goedemorgen snelle verzending

Goedemorgen snelle verzending

7 de julio de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is geleverd. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan helpen we u graag verder.

Snelle afhandeling en levering

Snelle afhandeling en levering. Product netjes verpakt.

1 de julio de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het was onmogelijk om de airco…

Het was onmogelijk om de airco omkasting in elkaar te zetten en aan de muur te monteren. Het klopte gewoon niet. bv richting van sleufgaten en niet bij boutjes en moertjes kunnen.

30 de junio de 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren bij het monteren van de airco omkasting. Montage kan soms uitdagend zijn, vooral als de sleufgaten niet goed lijken te passen. We raden aan om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te herzien en te kijken of er mogelijke oplossingen of tips zijn voor het montageproces.
Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar om u te helpen.

Dunne slappe buizen

De buizen en koppel stukken lieten gemakkelijk los nadat de airco aan stond. We moesten het vast tapen. Ze waren ook erg dun!

28 de junio de 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als de buizen en koppelstukken niet goed aansluiten en loslaten. Het is belangrijk om te weten dat onze spiro buizen en flexibele slangen echt gemaakt zijn voor de ventilatie. De lucht van een airco kan erg warm worden, wat onze buizen niet goed kunnen hebben.

Heel goed en snel geleverd

Heel goed en snel geleverd

19 de junio de 2025

Onterecht afwijzen van garantie

Vorig jaar een Whisper buisventilator gekocht van €184 met garantie tot 2029. Binnen een jaar na montage werkte hij niet meer en retour gestuurd. Als reactie kreeg ik te horen dat de garantie niet van toepassing was omdat geen of niet voldoende onderhoud gepleegd zou zijn. Tijdens een gesprek met de klantenservice uitgelegd dat het toegangskanaal regelmatig stofvrij was gemaakt en dat de rest van de ventilator na inbouw in het plafond niet toegankelijk is en het naar mijn mening onredelijk is om te verlangen dat de ventilator steeds ter onderhoud wordt gedemonteerd. Klantenservice antwoordde echter dat dit hun beleid was en dat er geen restitutie of vervanging zou plaatsvinden.

Ondanks alle positieve recensies over Ventilatieshop kan ik niet anders dan constateren dat dit een bedroevend slechte service is, en voor mij een reden om hier nooit meer iets te kopen.

Inmiddels is deze zaak voorgelegd aan mijn rechtsbijstandsverzekering en die hebben mijn standpunt bevestigd en medegedeeld actie te ondernemen tegen Ventilatieshop.

23 de junio de 2025

Beste klant,

Wij begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring voor u is geweest. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw garantieclaim. We waarderen uw feedback en nemen deze serieus. Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te zorgen voor correcte afhandeling van problemen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product was aanvankelijk met kapotte…

Product was aanvankelijk met kapotte behuizing geleverd en na contact is er meteen een nieuwe opgestuurd. Top service.

19 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We waarderen uw begrip en geduld. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar.

Slecht slecht, niets bestellen

Bestel een mat zwarte badkamer ventilator en ik krijg een witte ventilator met een mat zwart kapje. Terwijl er op de doos staat dat de ventilator ook in het zwart bestaat en dat daar dus keuze in is. Dit gehaald en kreeg als reactie vervelend dat u niet tevreden bent wij hebben de zwarte niet, oftewel succes ermee fijne dag verder. Klantenservice is erg slecht en niet meedenkend. Zit nu met een ventilator aan het plafond die oer lelijk is zo. Nooit meer wat bestellen hier.

11 de junio de 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat de situatie met de kleur van de ventilator frustrerend kan zijn. Het is altijd ons streven om de juiste producten en een goede service te bieden.

Mocht u nog verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, laat het ons alstublieft weten, dan staan we klaar om u te ondersteunen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is pas maatwerk, voor een fatsoenlijke prijs !

Puik werk, Men heeft verstand van zaken en denkt op een ondersteunende en innovatieve manier met je mee
Puike service, groot assortiment en correcte ( vooral onbeschadigde leverden !)

9 de junio de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met ons maatwerk en onze service.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere producten nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Snelle levering maar slechte service na verkoop

Snelle levering, goede prijzen, ruim aanbod, tot daar alles goed, maar… een ventilator(Orcon) gekocht in februari, geplaatst in maart begon in april te haperen (draaide nog steeds in fabrieksinstellingmodus), werkte terug na een reset en even tegen de printplaat te tikken. Begin mei viel de ventilator uit. We hebben een filmpje opgestuurd. Resultaat: ventilator volledig afbreken ( dus niet alleen het motorgedeelte) en opgestuurd. Na twee weken het bericht gekregen dat de ventilator naar de fabriek moest- 4 weken wachten…. Geen service voor een gloednieuwe installatie.

9 de junio de 2025

Beste klant,

Dank u voor uw bericht en uw eerlijke feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een nieuwe ventilator niet naar behoren werkt en dat het proces van retourneren en wachten op de fabriekstijd erg vervelend kan zijn. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We hopen dat uw ventilator snel gerepareerd wordt zodat u weer kunt genieten van een goed functionerende installatie.
Mocht u intussen graag gebruik willen maken van een tijdelijke leenbox, zou u dan contact willen opnemen met de klantservice?

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, horen we dat graag. We staan klaar om u verder te ondersteunen waar mogelijk.

Top shop

Een bedrijf die nog weet hoe het moet.

1 de mayo de 2025

Goedemorgen,

Dank u voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u ons als een "top shop" ervaart en waarderen uw positieve feedback enorm. We streven ernaar om onze klanten altijd op de best mogelijke manier te helpen.

Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt!

Alles was perfect

Alles was perfect. Hier kunnen veel sites nog iets van leren.

6 de junio de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! Het is fantastisch om te horen dat alles perfect was en dat u ons aanbeveelt als een voorbeeld voor andere sites.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden!

Goede producten

Goede producten en een snelle levering

3 de junio de 2025

Beste,

Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Nogmaals bedankt!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

prima afwerkrozet van metaal

prima afwerkrozet van metaal. maten waren specifiek en correct.

4 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve feedback over de afwerkrozet van metaal! We zijn blij te horen dat de maten specifiek en correct zijn. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie, correcte afhandeling

28 de mayo de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u de informatie duidelijk vond en dat de afhandeling naar tevredenheid was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd, goede info, prima site

Snel geleverd, en kon voor extra info over aansluiten via telefoon bij jullie terecht.

2 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent met de extra informatie die we telefonisch konden bieden.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij het graag!

Snel en correct 👍🏽

Snel en correct 👍🏽

2 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en correcte service. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Luchtroosters

Nadat ik per abuis de verkeerde luchtroosters had besteld heb ik deze terug gestuurd, al snel creditnota ontvangen.Als het geld terug betaal is ga ik de juiste bestellen.

23 de mayo de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat het terugsturen van de verkeerde luchtroosters soepel verliep en dat u snel de creditnota heeft ontvangen. U kunt binnen enkele werkdagen het aankoopbedrag terug verwachten op uw rekening.

Als u klaar bent om de juiste luchtroosters te bestellen, staan we klaar om u te helpen met advies en ondersteuning. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat graag.

Tsja jammer

Tsja jammer. Net even meer dan een jaar geleden een pro-remote plus draadloze ventilator bediening gekocht. Deed het direct niet, direct gemeld en kreeg onduidelijke instructies met een handleiding waar kennis van het Chinees voor nodig is... Wegens verbouwing toen geen tijd en nu blijkt apparaat defect te zijn. Maar uiteraard: net uit garantie en geen clementie van ventilatorshop.

20 de mayo de 2025

Goedemorgen,

Wat vervelend dat de HSW06 (pro-remote plus) niet werkt en ook erg vervelend dat u geen goede handleiding hiervoor heeft gekregen.

Hier zit echter 2 jaar garantie op. Dus zou u contact op willen nemen met de klantenservice via het volgende emailadres? Als u uw ordernummer erbij vermeldt (begint met 2000), dan helpen we u graag verder!
service@ventilatieshop.com

Excuses voor het ongemak!

Klantenservice

8 consejos para escribir buenas reseñas.