Wolplein Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wol was goed op voorraad, werd snel verstuurd waardoor ik snel aan mijn project kon beginnen. Wel jammer dat het niet dezelfde kleuren beschikbaar heeft binnen hetzelfde merk (yarn and colors) voor de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik tevreden ben van jullie service, maar alleen vind ik wel dat je zou moeten kunnen omruilen van wolkleur,daar de kleur niet altijd is wat je ervan verwacht,in het licht van de GSM is de li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Wolplein. Mooie materialen van goede kwaliteit, snelle levering en alles werd correct afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die graag haakt of breit!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Wolplein is asociaal. Ik heb een bestelling geplaatst een week geleden en alles was op voorraad dus zou dezelfde dag verzonden worden. Ik heb contact opgenomen via WhatsApp omdat hun klantenservice t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. Tienda de lana

Escrito por la empresa

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

416 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles wordt snel bezorgd en bij vragen…

Alles wordt snel bezorgd en bij vragen hoef je ook niet lang op antwoord te wachten. Tevreden klant

14 de julio de 2026

Behulpzaam

de medewerkster was erg behulpzaam en veranderde het mandje omdat het anders te lang zou duren met het toezenden van de wol.
Enige nadeel is dat als er een kleur niet op voorraad is, ze de rest ook niet opsturen. Dus als je niet belt weet je dat niet.

10 de julio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Zondag besteld de volgende dag geleverd.

5 de julio de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geen melding dat je bestelling niet wordt verstuurd

Ik deed een online bestelling. Kreeg een bevestiging maar hoorde daarna niks meer.
Ik heb zelf contact gezocht wat de reden daarvan was. Ik bleek dus een artikel besteld te hebben dat niet voorradig is. Het systeem van Wolplein zet je bestelling dan in de wacht en maakt er naar jou toe verder geen melding van.
Ik let altijd al heel goed op if ik niet per ongeluk iets bestel dat er niet is. En toch is dit al de derde keer dat het me gebeurt
De eerste keer was onwetendheid.
De tweede en derde keer was onduidelijkheid.
Ik zie onder het produkt een groen balkje om het te bestellen. Ah! Dan zal het dus wel op voorraad zijn!!! Maar nee dus! Je moet verder naar onderen scrollen (buiten je beeld dus) om te zien dat het artikel er niet is.
Misschien kan Wolplein eens iets doen aan deze onduidelijkheid én stuur mensen een mail als de bestelling niet verstuurd wordt!!
Nou, ik ben benieuwd want ik heb het al eerder gemeld bij Wolplein.
Ik bestel liever bij Zaans geluk. Minder verzendkosten en gratis verstuurd vanaf 50 euro.

10 de julio de 2026

Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling!

Wij hebben sinds gisteren onze nieuwe website online gezet en zijn hier mee bezig om alles duidelijker en overzichtelijker op de website te zetten.

Hele snelle levering !

Hele snelle levering !

12 de julio de 2026

Prachtige kleuren katoen

Lekker snel binnen en prachtige kleure katoen voor mijn zomer haakwerk ❤️

8 de julio de 2026

Ik bestel er graag

Ik bestel er graag. Veel keuze en niet heel duur. 1 klein minpuntje... in de webshop zijn heel veel artikelen die niet op voorraad zijn. Dus ben je lekker een leuke set kleuren aan t samenstellen...is een deel er niet

1 de julio de 2026

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

Net geen 5 sterren

Net geen 5 sterren, omdat kleuren uitverkocht waren. Verder dik tevreden. Snelle en nette levering.

1 de julio de 2026

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

retour sturen kost 2 x zoveel porto als…

retour sturen kost 2 x zoveel porto als de kosten van het matriaal

29 de junio de 2026

Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling!
Als je de gehele bestelling retourneert wordt het het bedrag inclusief verzendkosten aan je terug betaald. Je betaald dan alleen de retourkosten.
Retourneer je een deel van je bestelling dan betaal je ook de verzendkosten van deze bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop…

5 de julio de 2026

Zoals altijd snel binnen

Zoals altijd snel binnen, goed verpakt en alles prima in orde

27 de junio de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik was altijd fan van Wolplein maar ik…ben wat teleurgesteld.

Ik was altijd fan van Wolplein maar ik vind dat er veel te veel garens op de site staan die niet meer leverbaar zijn. Zo scroll je je dus een ongeluk tussen keuzes en als je denkt er één gevonden te hebben krijg je de opmerking dat het niet meer leverbaar is.
Tweede kritische noot...laatst zeven bolletjes garen van 50 gr besteld en werd geleverd in een enorme doos....totaal overbodig.
Sorry.....maar Wolplein is niet langer meer mijn eerste keus voor online garen kopen.

29 de junio de 2026

Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling!
Wij nemen je feedback mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en mooie kwaliteit wol

Snelle levering en mooie kwaliteit wol. Kleur kwam ook overeen met de website. Goeie prijs kwaluteit verhouding.

28 de junio de 2026

Goed bedrijf

Mooi garen en veel keuze

23 de junio de 2026

Mijn go-to garenwinkel

Altijd goede ervaringen gehad. Website is makkelijk in gebruik, duidelijke foto's, de bezorging is altijd snel en je krijgt wat je besteld hebt. Aanrader!

17 de junio de 2026

Sylvia - Wolplein.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.