Wolplein Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wol was goed op voorraad, werd snel verstuurd waardoor ik snel aan mijn project kon beginnen. Wel jammer dat het niet dezelfde kleuren beschikbaar heeft binnen hetzelfde merk (yarn and colors) voor de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik tevreden ben van jullie service, maar alleen vind ik wel dat je zou moeten kunnen omruilen van wolkleur,daar de kleur niet altijd is wat je ervan verwacht,in het licht van de GSM is de li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Wolplein. Mooie materialen van goede kwaliteit, snelle levering en alles werd correct afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die graag haakt of breit!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Wolplein is asociaal. Ik heb een bestelling geplaatst een week geleden en alles was op voorraad dus zou dezelfde dag verzonden worden. Ik heb contact opgenomen via WhatsApp omdat hun klantenservice t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. Tienda de lana

Escrito por la empresa

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

416 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bestelling gedaan op 15 juni

Bestelling gedaan op 15 juni, een week geleden dus en betaald, maar nog steeds niets ontvangen.
Ik hier een mail overgestuurd, hoe dit kan en of dit opgelost kan worden.
Het enige bericht dat ik krijg, is of ik een revieuw kan sturen hoe tevreden ik ben!!!😱 Nou niet tevreden dus, maar zeer ontevreden 😖.

22 de junio de 2026

Bedankt voor jouw beoordeling.
Wij hebben dit doorgezet naar onze klantenservice om even contact met je op te nemen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitgebreid assortiment en snelle…

Uitgebreid assortiment en snelle levering

12 de junio de 2026

Supersnelle levering

12 de junio de 2026

Echt een aanrader!

Ze verwerken je bestelling heel snel en het gaat ook heel snel op de post. Het product is altijd zoals omschreven geweest bij mij. Ik bestel altijd hun budgetyarn en het is echt een aanrader als je iets minder geld uit wil geven!

18 de junio de 2026

Snelle levering.
Goede prijs-kwaliteit.

17 de junio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

altijd goede produkten en snelle…

altijd goede produkten en snelle levering

17 de junio de 2026

Garen is prima

Garen is prima, heel fijn garen om mee te werken. Jullie hebben het snel verpakt en verzendklaar gemaakt.
Had alleen aangegeven dat ik het met DHL verstuurd wilde hebben, omdat post. nl er op moment echt een zooitje van maakt. Ze stellen bijna iedere bezorging op dit moment voor minstens 1 dag uit. Helaas hebben jullie toch voor Post. nl gekozen waardoor ik de volgende dag mijn project niet af kon maken., En de opdrachtgever teleur moest stellen door nog een dag te wachten. En dan te bedenken dat ik maar 1 meter te kort kwam.

4 de junio de 2026

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

Wij hebben het even nagekeken en zien dat je bij de bestelling voor de verzendoptie van Postnl hebt gekozen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte levering. Duurt veel te lang

Slechte levering.

15 de junio de 2026

slechte ervaring

Mijn bestelling 2 weken geleden geplaatst ; status = voorraad maar nog steeds geen bevestiging dat bestelling verstuurd is.
Bij navraag krijg ik telkens een andere uitleg waarom nog niet verstuurd. Weinig geloofwaardig dus.
Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf meer.

15 de junio de 2026

Bedankt voor jouw beoordeling.
Wij zien dat onze klantenservice contact met je heeft gehad en hopen dat het naar tevredenheid is opgelost.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tot heden heb ik nog steeds niets…

Tot heden heb ik nog steeds niets ontvangen heb 7 juni het besteld en betaald

7 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor jouw beoordeling!

Heerlijk om te shoppen

Ik heb niets anders dan lof over wolplein,ik wordt altijd goed geholpen bij advies snel een reactie .
Snelle verzending ook.

11 de junio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels heb ik mijn volledige…

Inmiddels heb ik mijn volledige bestelling goed ontvangen. De verschillende kleurtjes zijn prachtig. Ben er heel content mee.

2 de junio de 2026

vraag over het patroon

Ik had een vraag over het patroon en kreeg lekker snel antwoord. Heel fijn.

22 de mayo de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duidelijkheid dat het op voorraad is

Duidelijkheid dat het op voorraad is. en snelle bezorging.

13 de mayo de 2026

Prettige winkel

Volop keuze en verzending dezelfde dag.
Vind alleen de verzendkosten hoog. Je moet wel heel veel kopen voor gratis verzenden.

19 de mayo de 2026

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

Wij nemen je feedback mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle levering en super snel op…

Zeer snelle levering en super snel op reageren op mail. Ze denken met je mee. Helemaal top!

12 de mayo de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Late levering

Het bestellen via de site ging goed. Ik kreeg een bestelbevestiging. Op de site staat dat de bestelling de volgende dag wordt verzonden als je vóór 23.59 uur besteld. Dat is nu bijna een week geleden en ik heb nog geen track and tracecode ontvangen. Hierover is niet gecommuniceerd door het bedrijf.

18 de mayo de 2026

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling!

Was er misschien een artikel bij met een langere levertijd? Voor vragen mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Sylvia - Wolplein.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.