Alles ging mis zit vanaf 19 september met een lekkage … op dit moment komt het naar beneden vanaf m’n gang mn keuken allebei bij twee lampen reactie Woonbron? “Doe je lamp voorlopig even niet aan” ALS... Ver más
Eerst iets meer dan een uur in de wachtrij gestaan bij de klantenservice, opzich kan gebeuren als het druk is en dit werd gemeld in het bandje. Daarna bleef het bandje zeggen: "Wachttijd meer dan 20... Ver más
Woonbron zeer slecht Meerdemalen reparatie aangemeld kom ze langs doen ze niks beter vaak kom ze gaan ze weer weg zonder oplossing, Hoge huur nu betaal ik €880 per 1 juli €913 per maand
Helaas krijg ik geen reactie op mijn e-mails en telefonisch lukt ook niet. Meerdere keren sta ik meer dan 30 minuten in de wachtrij zonder dat er uiteindelijk wordt opgenomen. Ik vind Woonbron zo’n... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de alquiler de inmuebles
- Agencia de alquiler de apartamentos
- Compañía de administración de propiedades
- Agencia inmobiliaria
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Woonbron: voor huurwoningen en bedrijfsruimtes in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Bekijk ons aanbod of maak gebruik van onze online diensten. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beurs. Kwetsbare mensen k...
Kruisplein 25L, 3014 DB, Rotterdam, Holanda
- woonbron.nl
Chaotische organisatie !
Reageren ook qua service verzoekjes/vragen als wel service feedback helemaal nergens op, niet middels mail en niet middels telefoon, praktisch onbereikbaar zoals situaties met Bonarius samenwerking Woonbron voor cv ketel onderhoud voor agenda planning, nee je moet als bewoner maar onzinnig afwachten in een periode in het jaar dat ze ouderwets een willekeurig kaartje voor onderhoud in brievenbus achterlaten ! Woonbron corporatie totaal niet van deze tijd, evenals Bonarius servicediensten cv ketels die lekker onhandig 2 gescheiden afdelingen hebben met verschillende telefoonnummers en klantenservice voor 1 afdeling techniek en 1 andere voor service, zonder duidelijke coordinatie !
Wij wonen hier nu zo'n 8 jaar
Wij wonen hier nu zo'n 8 jaar, ontvangen we een brief dat de € 20,00 per maand voor de parkeerplaats , vergeten is automatisch af te houden, ik nam aan dat het bedrag automatisch zou gaan , dus niet. En eind oktober hebben ze weer de € 200,00 niet automatisch afgehouden. Nu krijgen we een brief, ( ik geef u een laatste kans ) met een dreigement over de deurwaarder enz. Wat is het toch een onbeschoft zootje, ik heb geen eerdere herinnering ontvangen o.d . Dus was ik aardig over de rooie, en bellen had ook geen nut, want je blijft 5 wachtende voor je hebben. We gaan zo snel mogelijk een andere woning zoeken, waar je als mens normaal word behandelt. Mevr. van Eck
Waardeloze woningbouw
Waardeloze woningbouw, nemen niet op, komen niet langs en ondertussen de hoofdprijs aan huur en verwarming betalen. En dan je gewoon in de kou laten zitten
ik zou graag -10 ster geven maar kan…
ik zou graag -10 ster geven maar kan niet ,het bedrijf is ingericht om mensen te molken geen service geen onderhoud, vve bijdrage is erg hoog , telefonisch niet bereikbaar, geen duidelijkheid over verkopen van woningen het is gewoon vriendjes politiek ze geven de woningen dat vrij komt aan mensen dat ze kennen of op andere wijze wordt toegekend.
De telefonische wachttijd is bizar…
De telefonische wachttijd is bizar hoog. Ook bij een spoedmelding, die dus niet online kan.
Ik stond zojuist meer dan twintig minuten in de wacht voordat de verbinding opeens verbroken werd…Bijzonder frustrerend en slecht, als je een spoed melding wil doorgeven. Ik kan weer opnieuw in de wacht gaan staan en maar hopen uiteindelijk iemand te spreken te krijgen.
Bovendien blijft Woonbron maar huurverhogingen toepassen, terwijl wij bijvoorbeeld geen eens dubbel glas e.d. voorzieningen hebben. Geldwolven.
Corrupte bende!
Woonbron ook een vieze geld harker die niks aan zijn woningen doet. Leef al 8 jaar in schimmel en lekkages. Tig keren aangegeven, maar er gebeurd helemaal niks! Ben blij dat ik een koopwoning heb gekocht en niks met huur te maken wil hebben!! Allemaal een grote corrupte bende!
1 ster is nog te veel.
1 ster is nog te veel. Sinds Woonbron mijn verhuurder is, niks als ellende. Uiteindelijk via de Huurcommissie mijn gelijk kunnen halen. Problemen opgelost, schade hersteld en huurverlaging met terugwerkende kracht over een bepaalde periode. Tip: Doe alle contacten schriftelijk, via WhatsApp of facebook chat. Geen reactie of oplissing binnen 6 weken? Schakel de Huurcommissie is. Vraag hulp als je niet weet hoe. Dit is volgens mij de enige manier om Woonbron op de knieën te krijgen. Succes!
Is gewoon niet normaal als je Woonbron…
Is gewoon niet normaal als je Woonbron in Dordrecht of Delft. Iemand aan de telefoon wil spreken heb gebeld heb 2 uur aan de telefoon zitten wachten dat ik een medewerker wou spreken is gewoon niet normaal ik geef Woonbron dan ook schrijver 0 nu ik woon al 7 jaar in de takvan poort vliet straat. En al 7 jaar. Probeer je dat bedrijf te bellen.
Huur niet bij deze organisatie
Huur niet bij deze organisatie. Ze laten je als huurder compleet in de kou staan, bieden geen oplossingen bij ernstige overlast situaties die al 4 maanden duurt.
Bieden geen andere woningen aan, willen je niet laten doorstromen, en vragen wel de volle mep huur. Belachelijke organisatie waarin wij diep teleurgesteld zijn.
1 ster nog teveel
Wederom mail gestuurd in april met een klacht, natuurlijk weer geen reactie, zelfs geen ontvangstbevestiging. Weer opnieuw gemaild waar reactie blijft, je raad t al, net voor de zoveelste x gebeld, wordt gewoon niet opgenomen. Je kunt ook geen vm inspreken om teruggebeld te worden. Wat m kansloos bedrijf is dit, schandalig hoe men daar met hun klandizie omgaat, geen woorden voor.
WOONBRON een dikke NUL, Klantenservice een DIKKE 10!
De ene ster is voor de mensen aan de telefoon, zij verdienen wat mij betreft een 10.
Woonbron heeft de mentaliteit om schimmel problemen en andere woonproblemen bij de bewoner neer te leggen onder het mom van: "Je bent de enige die klaagt."
In mijn geval al jaren met een schimmel probleem in de badkamer bezig, na een lekkage boven het plafon. Nat materiaal is boven het nieuwe plafon gelaten, was geen probleem zou zijn werd er op mijn vraag geantwoord.
Ik kan schimmel verwijderen, maar het probleem komt keer op keer terug. Logisch als de bron in diepere lagen ontstaan is en daar niet verwijderd kan worden.
De belofte om bij andere werkzaamheden het op te lossen en evt. achtergebleven materiaal waar schimmel in gevormd is weg te halen, daarna een schimmel reiniging uit te voeren is van de baan omdat de andere werkzaamheden geen doorgang hebben. Ondanks mijn verzoek is dit niet zwart op wit gezet omdat de meneer geen schrijver zegt te zijn. (opmerkelijk).
Tja en dan is het ineens mijn schuld, ik droog de muren niet af omdat men geen trekker kon zien en omdat een zichtbaar raampje in mijn slaapkamer niet open stond lucht ik niet voldoende. (Ik heb altijd ramen open, balkon open en zelfs regelmatig de voordeur) De muur van badkamer naar gangkast was ook erg vochtig en is gelukkig na jaren wel afgestoken en geschilderd.
WOONBRON, jullie ventilatiesysteem doet het van 7:00 tot 9:00 uur en in de avond rond kooktijd twee uurtjes op volle toren en daarna op een 'te laag pitje' voor mensen die buiten deze uren douchen. Bovendien wordt vergeten dat het ventilatiesysteem erg lang buiten werking is geweest wegens technische problemen. (maanden)
Dan vraag je naar de leidinggevende van de man die de beslissingen neemt. Deze stuurt een mail met hoe ik mij als huurder t.a.v. schimmel dien te gedragen. Goede tips, maar past niet bij de oorzaak en doe ik al. Bovendien zegt hij in de mail dat er geprobeerd is mij telefonisch te bereiken, nou mij niet iig.
Een woning van woonbron gekocht eind…
Een woning van woonbron gekocht eind 2012 nadat ik wegens gevaar moest vluchten uit mijn huurwoning op rdam zuid. Tijdens de verbouwing viel er van alles op, lekkende puien en ramen en vocht. Gebeld met woonbron de ramen en puien beetje kit op en verder moest ik het zelf maar oplossen. Bedrijf wat ik liet komen zei dat de muren geïmpregneerd moesten worden en dat heeft woonbron vergoed onder voorwaarde dat ik nooit meer iets zou claimen. Had ik het maar nooit gedaan. Tot op de dag van vandaag zit ik met schimmel en vocht en echt niemand weet hoe dit opgelost moet worden. Ik ben een zak geld kwijt aan alles oplossen waar je eng van wordt en had het nou nog resultaat! Het is al veel en veel eerder voor mijn koop bekend geweest want er zijn volop meldingen uit de straat geweest voordat ik hier kwam wonen plus precies op de plekken waar hier en bij de buren vocht doorkwam zat trespa geplaatst. Een materiaal wat ingezet wordt voor dit soort zaken als tijdelijk lapmiddel. Omdat ik uit zo een nare situatie kwam heb ik niet meteen aan rechtsbijstand gedacht (1e koophuis) en die sloot ik dus enkele maanden later af waardoor ik geen hulp krijg vanuit daar. Ik heb via de directeur van woonbron een klacht mogen indienen "bij een onafhankelijke" commissie en die is ongegrond verklaard. Terwijl ik een compleet dossier met kosten en werkzaamheden en ellende heb gedeeld. Ik ben beheerder in een facebook groep klachten woonbron Pernis en Hoogvliet en daar zitten al 86 gedupeerden in. Iedereen is overigens welkom, ook van buiten Hoogvliet/Pernis. Misschien binnenkort de naam veranderen. Plan is iedereen te mobiliseren, verhalen te bundelen en naar de media te stappen. Alle andere wegen zijn vanuit die groep al bewandeld en leveren niets op. Meld je aan, samen staan we sterk. Het is vreselijk wat hier gebeurt!
Zeer slechte service
Zeer slechte service! Ik woon nu in deze woning sinds november 2023. Begin januari 2024 zag ik ineens beestjes uit de roosters komen en voordat ik het wist zaten ze in me bank en bed. JA HOOR BEDWANTSEN!
Huilend lag ik wakker. Dit had ik nog nooit meegemaakt. 3x een professionele service langs laten komen, omdat woonbron beweerde dat dit een eigen probleem was, terwijl de professionals me zeiden dat ze wel in het portiek zelf moeten zitten. Wil ik het echt goed qanpakken moet ik eigenlijk het hele huis strippen. De vloer eruit, die er al in lag en eigenlijk al mijn meubels/spullen weggooien. Een hele grondige aanpak door middel van hitte kost al met gemak 3000 euro en dan hebben we nog de aanschaf van nieuwe spullen. En dan ben je er nog niet, want zolang het portiek zelf niet aangepakt wordt is de kans groot dat ze terug komen.
Aangezien het grootste gedeelte van de bewoners hier mensen zijn met drugsproblemen/verslavingen en/of geestelijke uitdagingen zullen deze het niet snel doorhebben en dus geen klachten maken. En hierdoor schuift woonbron dus gewoon het probleem op mij af.
Daarnaast zijn de woningen zeer slecht onderhouden, heb je geen eigen balkon en berging, maar willen ze wel de hoofdprijs kwa huur ontvangen.
Ben nu echt op zoek naar een andere woning, waar ik met nul zou beginnen, maar helaas is dit niet gemakkelijk. Ik vindt echt dat woonbron een pandjesmelker is. Zoveel mogelijk verdienen met zo weinig mogelijk service. Deze woning coöperatie zou echt aangepakt moeten worden!
Woonbron is er totaal niet voor hun…
Woonbron is er totaal niet voor hun huurders.
Ze verzinnen hun eigen gemaakte regels als het hun uitkomt.
Met klachten wordt niks gedaan.
Ze zijn totaal onbereikbaar.
Dit bedrijf mag zich héél diep gaan schamen over hoe ze met hun huurders omgaan.
Bij Woonbron telt 1 ding
Bij Woonbron telt 1 ding. De bonussen voor bestuurders. Als kritische huurder ben je slechts een stuk vuil.
Huis viel bijna uit elkaar van ellende
Huis viel bijna uit elkaar van ellende. Overal schimmel, onderin de kasten, lekkages, schimmel op de muren. Zelfs onder het matras en op de lampenkap. Uiteindelijk wist ik dat ik zou gaan verhuizen. Wel alle filmpjes foto's/kapotte materialen laten zien maar er verder geen werk van gemaakt omdat ik het intens druk had met de aankomende verhuizing. Uiteindelijk nog een boete van 220 euro kunnen betalen voor muren die niet goed wit waren en een vloer die ik erin mocht laten maar er Uiteindelijk toch uit moest. Nog aangeboden dit zelf te doen om de kosten te voorkomen, werd geen gehoor aan gegeven. Ruim drie maanden later reed ik langs het huis en zag ik dat het nog leeg stond en de muur en vloer niet gedaan waren. Wij hebben in een huis geleefd die volledig onder de schimmel zat maar wel van mij verwachten dat ik in die omstandigheden nog even het huis nog net niet opnieuw ging bouwen. Ze vroegen zelfs aan mij om dingen te repareren die al zo waren voordat ik erin kwam (waar ook foto's van stonden in het huurcontract) Zogenaamd was het beleid veranderd en moest ik dit nu wel zelf vervangen. Ook dit klopte niet. Al met al Mevrouw Hulya en Esther, chapeau voor jullie belachelijke manier van werken. Ga zelf maar eens in een schimmelhut zitten en dan nog noten op de zang hebben. Uit op geld en wit voetje halen bij de baas denk ik..
100 minuten wachttijd bij het…
100 minuten wachttijd bij het telefonisch melden van een lekkage. BELACHELIJK!!!!!
overigens was de mevrouw die uiteindelijk aan de telefoon kreeg heel behulpzaam en het gesprek werd positief afgesloten en ik werd doorverbonden naar de aannemer die vervolgens binnen 10 minuten voor de deur stond en ook heel behulpzaam was. Kon de lekkage helaas niet verhelpen want een van de bovenburen was niet thuis.
Maar verdomme Woonbron, zorg dat je meer medewerkers aanneemt om de storingen aan te nemen of bouw je huizen beter zodat ze niet gaan lekken. De stoom kwam na 100 minuten uit mijn oren
Beste mensen
Beste mensen
Wat is die woonbron slecht
Ongeveer 5weken geleden water lekkage in de hal
Nog steeds niet gemaakt
Woonbron
Woonbron
Als ik had geweten dat deze woningcorporatie zo verschrikkelijk was had ik wel 10 keer nagedacht of ik dit huis had genomen.
Ik woon hier sinds nov 2023. De eerste maand, waarbij ik een paar verwarmingen op 18 graden had gezet gelijk een rekening: 400 euro aan gas.
Dat was wel even andere koek als de 80 euro die ik betaalde in het slechtst geïsoleerde huis van spijkenisse waar ik hiervoor woonde waar de verwarming overuren maakte.
Paar keer een melding gemaakt, iedereen wijst naar elkaar en niemand die me kon helpen. Afgelopen winter kon ik de verwarming op maximaal 13 graden zetten: rekening 200 euro aan gas alleen voor een verwarming die op 13 graden staat!
Na 1.5 jaar werd mijn klacht pas doorgezet naar een klachtenafdeling. 1.5 jaar nadat ik dit gemeld had! Ik was allang blij, want ik hoopte dat er eindelijk wat gedaan werd. Binnen 2 weken zou Woonbron contact met mij opnemen. 1 dag voor de 2 weken verstreken waren kreeg ik een e-mail dat het nog langer ging duren. Weer gingen er 2/3 weken voorbij en ik hoorde niks. Gister bel ik woonbron en ik moest nog langer wachten? Ze kon ook geen contact opnemen met de klachtenafdeling. Welk bedrijf kan er nou niet intern overleggen?
Ik ben het wachten zat. Ik betaal een godsvermogen voor een verwarming die op 13 graden staat, het is ijskoud. Het huis tocht zo erg dat een aansteker uitgeblazen word. Mijn kind van 3 zit met blauwe lippen. Winters kunnen we amper thuis slapen omdat de verwarming hoger zetten onbetaalbaar is!
November 2024 was er een opzichter langs geweest. Zijn woorden: ja het is echt vreemd, ik zie het. Dit klopt niet, maar we kunnen niks voor je doen.
Je erkent dat het vreemd is, maar je gaat niks doen? Andere bewoners hebben namelijk niet zulke hoge gasrekeningen.
Zijn voorstel was om een bedrijf te laten komen die mijn huis van binnen etc ging nakijken. Hij zou me binnen een week terug bellen. Februari 2025 heb ik zelf maar gebeld wanneer dit ging gebeuren, ik was nog steeds niet gebeld.
Toen ik zelf belde kon ik binnen een dag terug gebeld worden met de mededeling dat er inderdaad huizen van binnen en buiten nagekeken worden, maar dat mijn huis er niet bij zat….
Dus je beloofd me wat… vervolgens kom je het niet na en kies je andere huizen uit ipv het huis die de klacht heeft….
Bedankt Woonbron, dat jullie h
et allemaal zo serieus nemen en dit gewoon al 1.5 jaar bezig is.
Ik begin echt wanhopig te worden, want ze nemen gewoon 0 contact op. Doen niks, komen beloftes niet na. Ze denken geloof ik die mevr is afhankelijk van ons, dus laat maar.
Huur hier niet, schimmelhuizen en veel ellende
Huur hier niet. Huurhuis verhuurd onder de schimmel. Woonbron heeft over schimmel gestuckt ipv sarnering en echt aanpakken probleem. Na 1 nacht in dit huis ben ik doodziek geworden. Bloed ophoesten door diverse giftige schimmels. 5 Maanden prednison en puffers moeten gebruiken. Bouwkundig onderzoek laten doen en huurcontact ontbonden....duizenden euro's schade, nog niks vergoed. Water liep door dak en muur naar binnen, een moerasschimmel groeide in het huis. Bah , nog klachten en nachtmerries van
Más información sobre otros tipos de reseñas.