Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles ging mis zit vanaf 19 september met een lekkage … op dit moment komt het naar beneden vanaf m’n gang mn keuken allebei bij twee lampen reactie Woonbron? “Doe je lamp voorlopig even niet aan” ALS... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eerst iets meer dan een uur in de wachtrij gestaan bij de klantenservice, opzich kan gebeuren als het druk is en dit werd gemeld in het bandje. Daarna bleef het bandje zeggen: "Wachttijd meer dan 20... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Woonbron zeer slecht Meerdemalen reparatie aangemeld kom ze langs doen ze niks beter vaak kom ze gaan ze weer weg zonder oplossing, Hoge huur nu betaal ik €880 per 1 juli €913 per maand

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas krijg ik geen reactie op mijn e-mails en telefonisch lukt ook niet. Meerdere keren sta ik meer dan 30 minuten in de wachtrij zonder dat er uiteindelijk wordt opgenomen. Ik vind Woonbron zo’n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de inmuebles
  2. Agencia de alquiler de apartamentos
  3. Compañía de administración de propiedades
  4. Agencia inmobiliaria

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Woonbron: voor huurwoningen en bedrijfsruimtes in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Bekijk ons aanbod of maak gebruik van onze online diensten. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beurs. Kwetsbare mensen k...

1,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na het overleiden van onze vader hebben…

Na het overleiden van onze vader hebben we het huis leeg gehaald. (Die vol bleek te zitten met asbest. Hierdoor mochten we niet alles meer schoonmaken.

Echter bracht woonbron wel een na rekening over. Van honderden euro's.

Wij zijn geen erfgenaam invb niet erkend. Echter drijgt woonbron heel wat af dat we wel moeten betalen.

Nu zijn wij dus verplicht een rechtzaak te starten tegen woonbron.

En dat na zo'n periode. Te bizar voor woorden.

10 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slechte en buitengewoon…

Wat een slechte en buitengewoon respectloze woningcoöperatie.
Ik bel letterlijk het nummer dat online staat. Zegt mevrouw aan de telefoon u belt de spoedlijn. Ik probeer haar uit te leggen dat dit niet het geval is, maar ze schakelt mij door. Ondertussen een 42+ minuten aan de telefoon zonder gehoord. Nergens ook maar een e-mailadres te vinden om te mailen. Moet per ondertekende brief?! Is Woonbron blijven steken in 1990?! Schandalig bedrijf! Alles om maar niet gecontacteerd te worden!

17 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sociaal beheerder esmeralda folkersmama…

Sociaal beheerder esmeralda folkersma hele slechte ervaringen met haar.Ze doet niets over mij langdurige situatie rondom buuren,ze geeft schuld aan mij dat ik moet niet klagen en lekker moet ik verhuizen naar ergens waar geen buuren bestaa naar een wei !!! Ze echt arrogant die niet weet wat ze moet doen,voor haar beter ga wc schoonmaken communiceren met toleten dat is passende werk voor haar want met mensen weet ze niet hoe moet dat doen.Zo iemand als esmeralda folkersma als funtie gevende sociaal beheerder Snel mogelijk ontslaan geven !!! Ze doet hitler gedraag maar niet als social beheerder gedraag,ze maakt mensen dood ziek en vooral interesseerd haar absoluut niet wat mensen mee maakt met overlast,ze zegt altijd het zelfde los maar lekker zelf ik kan niets betekenen zo is haar aantvord altijd of dat ik moet verhuizen alsof ik heb andere huis sta maar ik toch blijft hier.Ze liegt ook veel en beschuldigd andere mensen mij ook natuurlijk.Ik zou willen dat haar kind of kinderen als ze hebt zelfde ga meemaken wat ik meemaakt met mij kind all jaaren lang dat zou mij blij maken als ze snel karma kreegt.Hoop ik dat snel mogelijk karma ga bezoeken esmeralda folkersma huis en dat ze ga zelfde meemaken met buuren wat ik meemaakt all 9jaar,esmeralda folkersma werkt in hoogvliet Rotterdam bij woonbron.

14 de enero de 2025

Slechte service

Ben inmiddels al ruim een kwartier in de wacht. Belachelijk dat ze totaal niet te bereiken zijn. De isolatie uit onze muur vliegt door de tuin in de vijver en op het dak van onze keuken. Niet normaal toch. Dat moet ik toch fatsoenlijk kunnen melden. Betaal er wel extra huur voor.

10 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slecht aanpak

Het slot van de schuur veranderen en de nieuwe sleutel niet geven, dit kan echt niet! Ik moet zelf contact opnemen met de spoedlijn en wachten op een monteur op een vrijdagavond. Dag fiets die ik op dat moment nodig had. Mijn afspraak mis ik. Dit is niet ok! Je kan niet een slot veranderen zonder bewoners op de hoogte te stellen en dan ook de nieuwe sleutel niet geven. Heel jammer dit!

13 de diciembre de 2024

Wachtlijn telefoon verbroken

Bij telefonisch contact kan je uitsluitend kiezen uit de door hun aangeboden vaste telefoon nummers. Je wordt vervolgens op een wachtlijn gezet. Na 15 minuten wachten wordt de lijn verbroken. Dit is standaard handelswijze. Vervolgens stuur je een e-mail naar een algemeen e-mail adres. Beantwoording duurt vervolgens dagen.

14 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn omaatje van 94 komt vandaag thuis…

Mijn omaatje van 94 komt vandaag thuis (waar al een week de ketel uit staat ivm lekkende leiding in het plafond wat nog steeds niet op de reparatie afspraken lijst staat) in een huis wat steenkoud is ,er is al verschillende keren gebeld en gemeld bij de Woonbron dat er gerepareerd moet worden maar er gebeurt nog steeds niks na een melding te hebben gemaakt bij de spoed reparatiedienst en ik zou worden teruggebeld diezelfde avond is er nog steeds niets gebeurd niet teruggebeld niet gerepareerd dus hoe spoed is het nu?
Er moet vandaag een loodgieter komen die de leiding repareert zodat de ketel aankan en mijn oma thuis kan komen vanuit het ziekenhuis in een warmhuis met warm water zodat ze zich kan douchen niets met heaters die de Woonbron aanbeveelde te kunnen komen brengen daarmee kan oma niet douchen en komt ze nog op extra elektriciteit kosten achteraf ik ben heel erg ontevreden je wordt niet door geschakeld naar managers of eindverantwoordelijke die zoals naar behoren de woning zouden moeten onderhouden en eventueel spoed reparaties horen uit te voeren want er wordt namelijk wel betaald elke maand.
Vandaag wordt er gerepareerd en warmte geboden die er hoor te zijn dan worden de kosten gedeclareerd of ze komen zelf reparaties uitvoeren voor 3 uur als om 3 uur de reparatie niet is uitgevoerd dan hebben we echt een probleem.

11 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

There is more than a reason makes this…

There is more than a reason makes this company not even deserve one star.
The most important one is how thry deals with complaints, my building is completely out of orders, people put there bikes inside the entrance also beg carton boxes if they don't like to take to garbage. I complain and complain without any reaction.

7 de septiembre de 2024

Geen service voor klanten

Super slechte klantenservice die hun belofte niet nakomt. Je kan het eigenlijk geen service noemen. Verder nemen ze geen klacht in behandeling.

27 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Al bijna een jaar lekkage!! Woonbron laat heel veel steken vallen in het herstelproce en communicatie naar mij als huurder.

Sinds september ‘23 huurder van een bedrijfsruimte. Sinds oktober ‘23 lekkage in een groot gedeelte van de ruimte waardoor ik die niet kan gebruiken. Betaal netjes al sinds het begin de volledige huur voor een ruimte waar ik maar een gedeelte van kan gebruiken. Bij de klantenservice wordt je van het kastje naar de muur gestuurd (nadat je 30 min in de wacht hebt gestaan), moet vaak bemiddelen in het contact tussen woonbron en het aannemersbedrijf dat ze hebben aangesteld. Er staat al 4 maanden een droger te blazen. Energierekening loopt enorm op. Woonbron incasseert al vanaf het begin volledige huur, maar hebben het over een huurcompensatie van 1 maand. Ik heb contact met de vorige huurder gehad en het blijkt dat diezelfde lekkage heeft gehad. Ik heb bij de bezichtiging gevraagd naar de reden van het behang dat een beetje los zat. Toen werd gezegd dat ze niet wisten waarom en dat het waarschijnlijk gebruiksschade was. Belachelijk. Al met al echt een hele nare ervaring met deze club!

30 de mayo de 2024

Woonbron totale bagger

Woonbron, slechtste wooncoorperatie waar je maar van kan huren. Dikke zwarte schimmel door het hele huis. Reactie moet je maar beter ventileren. Gezin van 5, kids om de haverklap ziek. Niet zo gek. Meldingen van reparaties worden niet zo nauw genomen. Word contact opgenomen komt iemand kijken en dan mail hoe was de reparatie terwijl er niets is uitgevoerd. Documenten opgevraagd staan notities in “klant heeft alweer gebeld met een klacht”. Problemen worden niet aangepakt maar bij de huurder neergelegd. Bijna 1200 kale huur voor een huis wat bijna uit z’n voegen scheurt en niet meer ziet dan schimmel. 1 ster te veel jammer dat je niet de min in kan gaan.

29 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Woonbron die alleen naar cijfertjes kijkt

10 jaar woon ik met mijn gezin in een huis van woonbron al 10 jaar ellende met deze verhuurder.
er zijn al vele reparaties uitgevoerd in en rond mijn huis maar telkens als er een komt dan word er niet gedaan wat er op de bon staat, dat het geen wat er is besproken met de opzichter. toen ik samen met mijn vrouw het contract ging ondertekenen werd er gelijk belooft aan ons dat zodra wij willen en het gaat dat wij dan onder koopgerant het huis van hun konden kopen maar ook daar kunnen ze zich niet aan houden, medewerker kon zelfs vertellen dat er geen koopgerant bestond bij hun terwijl dat het wel op hun site staat zo volhoudend dat ik ben heb ik het een aantal jaar toch geprobeerd het huis te kunnen kopen maar telkens kwamen ze met een andere (naar mijn mening) smoes, eerst mochten we het niet kopen toen in een keer wel maar dan voor de volle pont dus met een dubbele taxatie werd daar bij de koopsom gemaakt, dan werd er weer gezegd nee u mag hem niet kopen maar zodra u er uit ga dan word de huis te koop gezet en als laatste werd er verkondigt dat het huis totaal niet verkocht zou gaan worden ongeacht of we er nog in zitten ja of de nee. woonbron houd zich daar bij niet aan de afspraken en liegt er maar op los om maar elke maand een groot bedrag naar binnen te mogen harken. wand daar kijken ze ook niet naar. elke jaar gaat de huur fors omhoog waardoor het steeds moeilijker gaat worden om normaal rond te komen maar daar wil woonbron ook niet in mee denken, het enige wat zij dan zeggen is dan gaat u toch lekker verhuizen als u het niet kan betalen. heel woonbron denkt alleen maar aan de centen dat je 1000+ euro betaal voor je huur en elk jaar duurder word interesseert ze niks, kwa service is het ver te zoeken en een on afhankelijke klachten commissie daar hebben ze ook nooit van gehoord wand doe je daar aanspraak op maken dan word er gesproken in wij vorm. het is echt jammer dat je als persoon in een vrije sector dat je totaal nergens geen recht op spreken heb bij hun zo dat het over komt maar hier moet echt wat aan gedaan worden. het is een onmenselijk bedrijf die alleen maar naar de cijfertjes kijkt en voor de rest kan het hun niks boeien hoe het gaat want wat er letterlijk tegen mij is gezegd is dat ik niet moet zeuren dat ik blij mag zijn dat ik een huis heb en dat ik er maar mee moet doen en anders maar verhuizen.

18 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De Woonbron en zeker de opzichters van…

De Woonbron en zeker de opzichters van de VVE die gaan over reparatie verzoeken moeten zich diep schamen hoe ze de kopers en huurders aan het lijntje houden om klachten niet op te lossen !!!! Ik ben nu al 16 maanden bezig om een lekkage gemaakt te krijgen op de galerij en steeds word er maar gezegt ze komen . En als ze komen is er wel altijd een smoes om het niet voor mekaar te krijgen om het probleem op te lossen. Woonbron belooft alles maar doen niets behalve iedere maand de huur of VVE kosten af te schrijven. 1 ster is nog te veel voor deze Woon coöperatie .er wordt ook altijd gezegd u wordt binnen 3a5 werkdagen gebeld door de opzichter nou vergeet het maar tot nu toe nog nooit gebeld zelf als je het nummer vraagd of een naam geven ze niet door het is 1 grootte schande. !!!😡😡😡😡

12 de marzo de 2024

Nare en arrogante mensen

Nadat wij 33!!!!!!! Minuten in de wachten hebben gestaan en wij een opzichter aan de bel kregen werd ons direct gezegd “ wat jullie willen gaat gewoon niet gebeuren - wie denken jullie wel wie jullie zijn” en eindigde dit met een arrogant lachje.
Nu is onze vraag wie denkt woonbron wel die ZIJ zijn? Alleen maar de huur innen maar geen enkele euro uitgeven voor onderhoud cq reparatie. Ik hoop dat het personeel van woonbron deze reviews ook lezen en zich afvragen bij wat voor soort baas zij werken met tientallen 1 ster reviews .

6 de marzo de 2024

Liegende oplichters

Helaas kan je niet minder dan 1 ster. Walgelijke onbeschofte liegende oplichters zijn het!!!! Gebrekken en reperaties worden niet opgepakt of uitgevoerd. Is niet eens een klachtencommissie. Als je belt sta je makkelijk 2 uur in de wacht. Alleen maar smoesjes en excuses om niets te doen. Botweg liegen!! Al 4 maanden lekkage op zolder ook langs stopcontact! Komrn ze kijken, geen spoed. Over ca 8 maanden pas!!! En dan komt de aap uit de mouw!!! Zeggen zelf, dat is goedkoper!!! Gierige oplichters!!!

23 de febrero de 2024

Waardeloze service

Ze gingen massaal verbouwen (aannemer breijer, ed vd berg als project leider). Daarvoor moest een doorgang in mijn tuin. Nu is me halve tuin verzakt en weet niemand meer iets.
Na maanden bellen en whatsappen komen we er gewoon niet uit.

14 de febrero de 2024

4 weken rioolbreuk

4 weken rioolbreuk. Ontlasting loopt kruipruimte in. 4 weken verder. Naar kantoor gegaan. Meneer komt even vertellen ja word aan gewerkt. Ik uit mijn ongenoegen aangezien en geef * wat een k** woning cooperatie zijn jullie. Kijkt me aan en zegt... dan ga je toch lekker verhuizen?

Mevrouw vd receptie staat erbij. Ik zeg...jij bent mijn getuige dat hij dat heeft gezegd. Hij zegt ....Nee.

Maakt niks uit heb alles opgenomen.

Zo word er dus gereageerd. Meer dan 1000 euro huur. En dan...ga je toch lekker verhuizen.

Dit zegt meneer nadat hij hoorde dat ik ziek was en de toilet hard nodig hebt.

Waar gaat dit heen en komt hij er mee weg met zulk gedrag?

5 de diciembre de 2023

Woonbron

Woonbron
Het meest asociale, woningbouwbedrijf ooit.
Ben het nou zo spuugzat hoe jullie je klanten behandelen.
Al jaren lekkages aan de ramen, houtrot aan de binnen- en buitenkant in kamer van mijn dochter. Kromgetrokken vensterbanken vanwege de vele lekkages. Meters lange scheuren in muren, maar er word geen bouwkundig onderzoek gedaan. De scheur loopt trapsgewijs dat is niet erg, dat de scheuren zo diep zijn dat ik de muur van mijn onderbuurvrouw zie ook niet.
Dat mijn vloer aan het verzakken is, ja is doorgegeven aan de juiste afdeling. Gaten achter plinten waar kou uitkomt, geen wonder dat dit huis niet warm te krijgen is.
Gisterenavond ontdekte mijn dochter dat er één gedeelte van de vloer hoger was de het andere gedeelte. Vandaag dacht ik, nou ga eens onder het zeil kijken. En dan vraag ik mij weer eens af Diana waarom doe je dat nou?
Houten vloerdelen met gebrokkeld stucwerk ertussen hoe dan. Ik heb een trapleuning hier in huis, als mensen slecht ter been zijn en veel kracht moeten gebruiken om boven te komen, ligt er daarna allemaal gruis op de trap. Muren zijn hier van zulke slechte kwaliteit dat een medewerker van een bouwbedrijf al had geweigerd om een nieuwe trapleuning te plaatsen. Hij was nl ZZP'er en als er iets gebeurt is hij aansprakelijk. Lekkage aan het dakraam wat officieel geen lekkage is maar condensvorming. Regelmatig liggen we in de avond, of nacht wakker van de plok plok plok geluiden. Er ligt water voor de trap afkomstig van het dakraam, leuningen zijn hartstikke nat. Roestwater wat van het dakluik naar beneden komt, alsof je tekeer bent gegaan met een fles jodium.
Je probeert je huis op te knappen, maar het heeft geen enkele zin. Paar jaar geleden alles opnieuw behangen hier, onder het dakraam komt het behang los.
En als je dan een advocaat in de arm neemt heb je heel even het gevoel dat ze je serieus nemen. Maar dat is echter maar heel even, want er word helemaal niks gedaan aan je huis.
Ow wacht er worden afspraken gemaakt om reparaties uit te voeren, maar met wie die gemaakt zijn? Niet met mij.
Helaas is dit niet de hele lijst, topje van de ijsberg. Ik heb de datum van vandaag maar ingevuld, maar dit speelt al jaaaaaren

30 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.