Alles ging mis zit vanaf 19 september met een lekkage … op dit moment komt het naar beneden vanaf m’n gang mn keuken allebei bij twee lampen reactie Woonbron? “Doe je lamp voorlopig even niet aan” ALS... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Eerst iets meer dan een uur in de wachtrij gestaan bij de klantenservice, opzich kan gebeuren als het druk is en dit werd gemeld in het bandje. Daarna bleef het bandje zeggen: "Wachttijd meer dan 20... Ver más
Woonbron zeer slecht Meerdemalen reparatie aangemeld kom ze langs doen ze niks beter vaak kom ze gaan ze weer weg zonder oplossing, Hoge huur nu betaal ik €880 per 1 juli €913 per maand
Helaas krijg ik geen reactie op mijn e-mails en telefonisch lukt ook niet. Meerdere keren sta ik meer dan 30 minuten in de wachtrij zonder dat er uiteindelijk wordt opgenomen. Ik vind Woonbron zo’n... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de alquiler de inmuebles
- Agencia de alquiler de apartamentos
- Compañía de administración de propiedades
- Agencia inmobiliaria
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Woonbron: voor huurwoningen en bedrijfsruimtes in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Bekijk ons aanbod of maak gebruik van onze online diensten. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beurs. Kwetsbare mensen k...
Información de contacto
Kruisplein 25L, 3014 DB, Rotterdam, Holanda
- woonbron.nl
Ongelooflijk slecht bereikbaar
Ongelooflijk slecht bereikbaar. Logge organisatie die amper functioneert.Ondeskundige medewerkers als je al iemand te pakken krijgt. Emails worden niet beantwoord. Een rampenplan.
Overlast
3 weken geleden een mail gestuurd mbt overlast. Echter geen reactie.
Elke keer een mail we zijn er mee bezig.
Tot op heden nog niets gehoord.
Bedankt woonbron
Er word niks gedaan aan de directkans…
Er word niks gedaan aan de directkans woningen die worden verhuurt via het woonnet.Dit is heel oneerlijk voor mensen die 10 12 jaar staan ingeschreven. Woonnet maakt er een casino van en dat kan gewoon niet in deze tijden van woningschaarste.
Geldwolven
Een Woningbedrijf wat alleen maar geld binnenhaalt en zo weinig mogelijk uitgeeft, heeft geen respect voor huurders, kunnen je goed doodzwijgen door nergens op te reageren en liegen daar zijn ze ook de besten in.
Meer ga ik niet schrijven, het meesten is al vermeld door anderen en het klopt allemaal, dus lees andere beoordelingen.
Woonbron is slecht
Woonbron is slecht
Huur sinds 2016 al een huisje hier bij woonbron Delft en alles kwa reparatie en slechte onderhoud op hede nog niet opgelost ben te goed om het af te wachten,
maar houd een keer op dus schrijf nu ook een resentie hier dat het niet een beoordeel is voor andere huis zoekende slechtste service heb ik nog nooit mee gemaakt, het mooiste is Vestia heeft hun woningen al opgeknapt een duurzaam gemaakt en wat woonbron is eerder de flaten en huizen onder houden die nieuwer zijn waar ik in woon komt echter uit 69 en dan kan je die toch plat gooien en niet meer verhuren en niet voor zo duur bedrag wat ik hier betaal dan zou je zeggen ik zit aan de socaaile sector
Super slechte klantenservice die hun…
Super slechte klantenservice die hun belofte niet nakomt. Je kan het eigenlijk geen service noemen. Verder nemen ze geen klacht in behandeling.
Sinds 2017 een lekkende riool buis tot…
Sinds 2017 een lekkende riool buis tot heden nog nooit opgelost.
Ronald
1 ster nog eigenlijk nog teveel. Woonbron is niet te bereiken. Aan de telefoon meer dan 20 minuten aan de wacht, meerdere malen via facebook/WhatsApp berichten gestuurd, diverse mails gestuurd.
Reageren niet, iedere keer is een "andere" medewerkster ermee bezig.
Werkzaamheden van de diverse balkon op de Van Langendonckstraat duren inmiddels 3 maanden. Woonbron informeert de bewoners niet, maar bewoners betalen wel voor de balkon.
Kortom service ver te zoeken bij Woonbron en iedere keer beloven ze contact op te nemen, maar doen dit niet.
Goede dienstverlening en informatieverstrekking m.b.t. tot een huurwoning in Delft
Voor een huurwoning in het centrum van Delft was ik kandidaat nummer 1 en ik werd uitgenodigd om de woning te bekijken. Bij de bezichtiging werd door de vrouwelijke verhuurmakelaar veel informatie over de woning verschaft en al mijn vragen werden beantwoord. Ik heb meer bezichtigingen gehad, maar ik ben nog nooit zo goed geïnformeerd over een woning. Kortom, een positieve ervaring.
Met dat mve a wordt je echt niet…
Met dat mve a wordt je echt niet vrolijk van. Ze zeggen dat ze ook delen in verlies. Wel die maak je alleen zelf zij niet. Ja ze maken bijvoorbeeld max 50.000 euro verlies (dan is het huis 0 euro waard) maar delen in de winst is sky is de limit. Oja gerekend vanaf de korting. Want die mag je ook terug betalen voor de helft. Maar huizen zakken nooit naar 0 euro dus max 25.000 ofzo wat ook nooit gebeurt. Echte woeker hypotheken waarbij ze hun zakken vullen oja taxaties laten ze ook doen door hun bekende taxateurs en natuurlijk in hun voordeel. Nog maar te zwijgen vd slapende vve en de ahum 2 jaarlijkse vergaderingen die je nooit krijg. Laat staan de overzichten wat ze doen met je bijdrage of jaarlijks overzicht. Stoppen ze gewoon ook in hun zak om te doen wat ze zelf willen. Vraag je hoe het zit dan loop je tegen een muur van stilzwijgen of ik weet niet.
Slechtste verhuurder die je maar kan krijgen
Slechtste verhuurder die je maar kan krijgen. Heb helaas een woning gehad via Woonbron Delfshaven. Doen werkelijk niets voor je, waardeloos in onderhoud, doen niets met klachten, het enige waar ze goed in zijn is de huur verhogen. Ben blij dat ik hier niet meer hoef te huren.
Oplichters leveren niets!
Más información sobre otros tipos de reseñas.