Meget dårligt telefon service. Jeg kunne ikke engang få lov at tale færdig, før hun afbrød og bare sage “vi har ikke noget”, selvom jeg ville spørge ind til forskellige muligheder, og faktisk har et... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min bostøtte og jeg ringede ind for at få hjælp. Jeg var kommet ud af deres system, og derfor, ville den ikke registrere mig. Dertil skulle man udfylde nogle sikkerhedsoplysninger, som bla. Var cpr nu... Ver más
La empresa ha respondido
Venligt personale, god service, når der er brug for hjælp og de gør noget aktivt for at holde området pænt og rent. Lejligheden er af ældre dato og dårligt isoleret. Særligt de nyere vinduer og ram... Ver más
La empresa ha respondido
Har boet hos abhim siden 2013 har altid været ok tilfreds med boligen indtil jeg flyttede til et helt "NYT" renoveret bolig 2016 snart 1 år nu men intet af det ting som skulle laves er lavet endnu ha... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Himmerland Boligforening er en almennyttig boligforening med et stort udvalg af boliger i Aalborg og omegn.
Información de contacto
Rendsburggade 22, 9000, Aalborg, Dinamarca
- info@abhim.dk
- www.abhim.dk
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
4 skønne år i Himmerland boligforening
Min familie og jeg har haft fornøjelsen af at bo i Himmerland Boligforening, Seminariebyen, i hele fire år nu, og vores tid her har været usædvanlig positiv.
Vi vil gerne sende en særlig tak til de utroligt hjælpsomme varmemestre, der altid har været tilgængelige og dygtige til deres arbejde. Hver gang der har været et problem med noget i lejligheden, har der været hurtig assistance.
Seminariebyen er en sand oase for børnefamilier, og vores lille datter har nydt hvert øjeblik her. Den trygge atmosfære og det venlige nabolag har gjort det til det perfekte sted at starte op som nystartet børnefamilie. En stor anbefaling herfra.

Forfærdeligt boligselskab.
Forfærdeligt boligselskab.! 🤯
Har kæmpet og repeteret for at få styr på en bolig på Næssundvej 59 i sundparken der ikke har været i orden hele 4 beboer tilbage. Har måtte kontakte og hente papirer og udtalelser fra 3 og 4 tidligere beboer da det var helt vanvittigt hvad der forgik i den bolig jeg flyttet ind i. Alt var ødelagt,kloak skade,mange forskellige vand skader, og svamp på toilettet. De malede bare skaderne over igen og igen, betalte for nyt køkken der havde en del vand skader men alligevel satte man bare nyt køkken ovenpå guldet med disse vandskader og hul i gulvet. plus tingene i køkkenet i fungerede. (En gammel emhætte i nyt køkken som ikke kunne suge.) skader i skurene som de ikke vil ta ansvar for på trods vandet kunne løbe lige igennem og tag pladerne var helt ødelagte. Både inspektøren i sundparken og drift chefen af Himmerland nægtede at ta ansvar og var direkte ubehøvlet og modbydelige på trods de ikke havde været inde og se boligen el skaderne. Varmemesteren i sundparken snakkede bare udenom og heller ingen ansvar og fik ofte heller ikke lavede de ting der var aftalt og når det blev gjort lavede de bare nye skader. Det har mildest talt været de sygeste jeg har været udsat for af en boligforening. Advarer børnefamilier og generelt alle imod at få bolig i Himmerland boligforening og især sundparken som ikke har styr på noget som helt og på ingen måder holder loven el deres ansvar for hvad du betaler for.! Min familie og jeg har nu måtte fraflytte boligen pga længere varig sygdom og været kørt helt ned pga dette.! 😠😡😭

Respuesta de Himmerland Boligforening
Aconto beløber er sat utroligt lav
Aconto beløber er sat utroligt lav. Du får falsk sikkerhed i dit budget, når der pludselig kommer en enorm regning. Der må være en fejl i varmeforbruget, man kan sku da ikke bruge 4500kWh over 9 måneder, der jo nærmest aldrig varme andet end i vinterhøjtiden

Respuesta de Himmerland Boligforening
Troels og Trine fra receptionen på…
Troels og Trine fra receptionen på Hadsundvej 182 er rigtig gode til at hjælpe en med lejligheden. De svarer på alle ens spørgsmål og holder deres aftaler om at reperere lejlighed ved indflytning. Altid søde og smilende.

Respuesta de Himmerland Boligforening
Boet der i 17 år fik den værste…
Boet der i 17 år fik den værste behandling af gunhild Bjørn uforskammet menneske , og forfærdelig som de snyder når man fraflytter . Skal aldrig nogensinde tilbage værste boligselskab flabet og ubehagelig var hun

Respuesta de Himmerland Boligforening
Alt for mange problemer, som ikke kan løses.
Det er ikke et tilfælde at de fleste kun har givet 1 stjerne. Personalet er uhøflig, aggressiv, de sladrer om beboerne og fornærmer dem. De kommer konstant og klager over småting uden advarsel. Man må ikke have noget som helst stående fremme. Desuden er der sindsygt meget sølvfisk i boligen, da det er en gammel bygning og der nærmest ingen udluftning er omkring badeværelset. Vi har også haft invasion af myrer i år (også en mindre invasion næste år), og blev selv nødt til at lægge ud for myregift, mens det er Himmerlands skyld at de invaderer os, da de kan komme ind pga. stedet er utæt. Når det regner, så regner det ind af vinduer og der kommer yderligere skimmelsvamp pga. fugt. De har heller ikke styr på dem, som booker deres festlokale. Vi har oplevet næsten hver gang at vi ikke kunne sove pga. larm. Har de tænkt sig at gøre noget ved det? Næhh.. Med andre ord, Himmerland er et dårligt sted at bo, og man får intet fred herovre. Vi vil ikke anbefale at nogen flytter hertil. Der er så mange problemer, at tekstfeltet ikke er stort nok.

Snyder med udflytning
Min kæreste og jeg skulle flytte ud af vores lejlighed ved Larsen Waterfront. Dagen vi har udflytning, bliver vi bonet for ikke mindre end 3000kr!! Da rengøringen ikke var acceptabel.
Her påstod varmemester, at der var totalt rengøring af hele lejligheden, men hvor der på billeder viste at der lå meget lidt fnug som var kommet efter vi havde gjordt rent, og havde ventet en uge på udflytningssyn! Dette kan ikke være rimeligt.
Rengøringsfolkene som de har hyret, havde så brugt 12 timer. 12 timer?!!
Da vi flyttede ind, kunne de ikke engang fjerne en kalkplet på køkkenbordet fra tidligere lejer?!
Vi føler os godt trådt over træerne her, og fraråder alle studerende til at flytte ind hos Larsen Waterfront, Rendsburggade. Medmindre du har en formue i baglommen.

Danagården
Dårlig service afdeling der direkte chikanerer en, når man ikke lige danser efter deres pibe. Urimelige haveeftersyn og har oplevet personale der spytter ved indgangen til min have når de går forbi.

Respuesta de Himmerland Boligforening
Lejede en bolig hos Himmerland…
Lejede en bolig hos Himmerland boligforeningen, og det hele kørte fint, indtil de valgte at få parkeringskontrol af Q-park I AALBORG ØST!! Der er fejl i deres it systemer ifbm. registrering af mit køretøjs nummerplade, og jeg bliver kort efter opkrævet 790 kroner af Q-park, pga fejl i systemerne.
For dårligt! Vil ikke anbefale andre at leje en bolig gennem disse mennesker!

Respuesta de Himmerland Boligforening
God service og flinke viceværter
Vi har boet i Himmerland Boligforening afdeling 69 i 5 år.
Vi har været med glade for området og viceværterne er utrolig flinke og altid hjælpsomme.
Ligeledes ved flyttesyn et ved fra flytning, var rapporten herfor meget fair, og vi betalte kun for det der skulle udføres.
Alle gamle skader kendte de til i forvejen og blev ikke korrekt medtaget.
Kan klart anbefales.
Her skal jeg aldrig bo igen
Jeg oplever, at boligforeningen uden spørgsmål stiller sig på min nabos side i hendes chikane af mine børn og mig kort til efter min mands død.
Kan desværre ikke få lov til at give…
Kan desværre ikke få lov til at give flere stjerner. Super service hele vejen igennem. Da jeg flyttede ind havde kommunen lavet en fejl ang. boligindskudslån og den klarede Himmerland da lige. Er der det mindste, så er vores varmemester m.m. klar. Jeg har KUN rosende ord overfor hele personalet og frivillige. Super service og altid smil...

Respuesta de Himmerland Boligforening
Min datter skulle flytte ind i studie…
Min datter skulle flytte ind i studie bolig larsen waterfront. Hun får så at vide da hun henter nøglerne til lejligheden, at de skal bruge 14 dage på at male vægge og lofter, samt gøre rent. 1.5 meter gulv langs vægge skal holdes fri for møbler, så der kan blive malet. Dvs i praksis sige at hun jo ikke kan bo i lejligheden. Men skal alligevel betale husleje 😔
Foreningen elsker deres lejere
Jeg boede i en studiebolig i 4 år, som var udlejet af Himmerland.
Da jeg fraflyttede efter studiet, havde jeg lyst til at aflevere chokolade og blomster til varmemester-kontoret. Himmerland boligforening har de dygtigste, mest empatiske medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe. Da jeg afleverede lejligheden, stod en medarbejder trygt og venligt og trøstede mig, fordi jeg var trist over at skulle af med min skønne bolig. 100% den bedste boligforening i landet.

Kun ros herfra
Lige fraflyttet en lejlighed fra Himmerland med et fair fraflyttersyn, hvor det blev set på boligen fra både fraflytter og nye lejers synspunkt, så alle kan være med. Derudover skal der gives en masse ros til viceværterne og boligforeningen for altid at være klar til at hjælpe og igangsætte udskiftning og reparationer hurtigt.

De er rimlig gode
Har haft 4 forskellige lejligheder ved dem, og har været godt tilfreds. Viceværterne yder en meget god service, og er super flinke.
Jeg har oplevet en lille smule korruption i himmerland, men sådan er det jo ofte i store instutioner. Sammenlignet med andre boligselvskaber, tror jeg de er bland de bedste.
Himmerland forærer nu igen.....
Himmerland forærer nu igen “gratis” billetter til egne ansatte.
Det er decideret sygt, særlig i betragtning af den opmærksomhed, der netop nu florerer om boligselskabernes ansattes grandiose lønninger.
Pli og anstændighed er ord, der ikke eksisterer i Himmerlands vokabular.
Frås med lejernes penge er til gengæld noget, der ligger dybt under huden.

Respuesta de Himmerland Boligforening
Der er ikke styr på noget som helst!!!
Jeg flytter ind i min lejlighed på fyrkildevej 15 lørdag i påsken, med hjælp fra et flyttefirma. Problemet er, at Himmerland ikke på noget tidspunkt har oplyst mig at kælderrummene ikke er bygget endnu og derfor har jeg ikke nogen steder at sætte mine ting som ikke kan være i stuen. Derfor må flyttefolkene køre igen, og mine ting ender derfor med at stå i et uaflåst teknikrum indtil de blev flyttet d.12/4 og i var tilsyneladende ligeglade med den manglende information. Efter indflytningen er der ET HAV AF MANGLER!! Der mangler udluftningsdæksler, dækskruer, der er hul i loftet pga manglende lem, mangler skruer til troltex plader, toilettet er ikke sat ordentlig fast, og der mangler fuge ved toilettet samt store ridser og spartelrester. Det eneste svar man får fra servicekontoret på fyrkildevej er, at det vil blive taget til indflytningssynet. Problemet er bare at servicekontoret tilsyneladende ikke magter opgaven med at kontakte de rette, og iøvrigt har jeg fået at vide at det er byggelederen jeg skal snakke med. Mit første opkald på grund af ovenstående mangler blev foretaget 8/4. Vi har nu 7/5 og det er ikke ordnet endnu. Det er kraftedme imponerende i skriver i kontrakten at i har mulighed for at udskyde indflytningen helt eller delvist i 14 dage men stadig vælger at pisse på dem som flytter ind i lejemål der er fyldt med mangler. Det værste er sådan set ikke der mangler en loftsplade eller toilettet sidder løst, vi alle kan glemme eller lave fejl. Men jeg har ALDRIG oplevet et firma som har styr på så lidt som jer, det sejler totalt. Har ikke tal på hvor mange gange jeg har ringet til servicekontoret hvor det eneste i kan sige er “det ved jeg ikke” “det finder jeg ud af” “du skal kontakte ham og ham” har ikke fået noget som helst konkret, og manglen på information fra servicekontoret er en stor joke. Tag noget ansvar og få styr på tingene, kontakt de rette personer og vend tilbage med noget man kan forholde sig til. Det er til grin det eneste i kan sige er ‘jeg prøver lige at sende en mail mere’. Det udtryk har jeg hørt på i over en måned nu!!! og der er intet sket, jo loftspladen er skruet på og kan endelig også åbne min terrassedør fordi i havde glemt håndtaget. Imponerende taget i betragtning jeg rent faktisk betaler for at bo her.

Er meget tilfreds
Er meget tilfreds. Har været skrevet op i en måneds tid og har allerede fået 2 boligtilbud

Fuldt ud tilfreds!
Fuldt ud tilfreds!!
Kundeservice er altid behjælpelig med et svar på ens spørgsmål, og gør hvad de kan for at hjælpe!
Der ud over vil jeg gerne lige rose vores vicevært Kim, så super rar, og altid behjælpelig med hvad end jeg har skulle bruge hjælp til☺️

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.