Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårligt telefon service. Jeg kunne ikke engang få lov at tale færdig, før hun afbrød og bare sage “vi har ikke noget”, selvom jeg ville spørge ind til forskellige muligheder, og faktisk har et... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min bostøtte og jeg ringede ind for at få hjælp. Jeg var kommet ud af deres system, og derfor, ville den ikke registrere mig. Dertil skulle man udfylde nogle sikkerhedsoplysninger, som bla. Var cpr nu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Venligt personale, god service, når der er brug for hjælp og de gør noget aktivt for at holde området pænt og rent. Lejligheden er af ældre dato og dårligt isoleret. Særligt de nyere vinduer og ram... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har boet hos abhim siden 2013 har altid været ok tilfreds med boligen indtil jeg flyttede til et helt "NYT" renoveret bolig 2016 snart 1 år nu men intet af det ting som skulle laves er lavet endnu ha... Ver más

Información sobre la empresa

1. Programa de viviendas para personas de bajos ingresos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Himmerland Boligforening er en almennyttig boligforening med et stort udvalg af boliger i Aalborg og omegn.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Efter 25 års erfaring

Vi er tilfredse med vores lejligheder, som er renoverede for 6 år siden, og der har ikke efterfølgende været huslejestigninger. Endvidere har vi nogle flotte grønne områder, med legepladser for alle aldre, grillplads og hyggekroge.

Vi er yderst tilfredse med serviceniveauet.
Altid venlige og imødekommende. Finder altid en løsning.

Martin, Hanne og Elin

15 de febrero de 2021

Respuesta de Himmerland Boligforening

Hej Elin, Hanne og Martin.

Vi er glade for, at I er glade for resultatet efter renovering samt den givne service.

Yderst tilfreds

Flyttede ind i 2011. Første gang nogen siden jeg har boet til leje. Jeg er fuldstændig tilfreds. Har aldrig boet bedre, skønne naboer/beboere omkring mig. Dygtige og kompetente ansatte. Afdelingen skulle renoveres og jeg var genhuset i 9mdr. Selvfølgelig har der været larm, svineri og rod - men det skal jo være skidt før det bliver godt! 🙃 jeg har ingen planer om nogensinde at skulle flytte igen. Ros og respekt herfra 👍 jeg kan kun anbefale Himmerland Boligforening (stort set hele min familie bor i Himmerland)

10 de febrero de 2021

Hej Tina.

Vi nyder altid at høre, når Himmerland er et sted for hele familien :-)
Tak for at dele din historie.

Boet i Himmerland Boligforening siden 2012

Boet i Himmerland Boligforening siden 2012 og i 2 forskellige lejligheder. Har kun positive oplevelser, især ved første fraflytning fik hele mit indskud tilbage efter 5 år i lejligheden. Kan kun anbefale Himmerland Boligforening

5 de febrero de 2021

Hej Simon.
Tak fordi du deler din erfaring med os. Vi er glade for din anbefaling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan anbefale Himmerland…

Jeg kan anbefale Himmerland Boligforenings ungdomsboliger, da disse boliger er meget studievenlige i forhold til pris og faciliteter. Dertil har jeg glæde af Himmerland Boligforenings “Klub Himmerland”, hvor jeg som beboer får rabat hos mange af Himmerland Boligforenings samarbejdspartnere, herunder fitness og mad. Her kan man spare en masse penge som studerende :)

5 de febrero de 2021

Hej Emma.
Vi er glade for at høre, at du både nyder din bolig og Klub Himmerland 😊

hvorfor være negativ

Jeg kan for mit vedkommende kun sige at jeg ikke har oplevet Himmerland som noget negativt bekendtskab, har boet hos Himmerland i over 30 år og er stadig tilfreds.

3 de febrero de 2021

Hej Hans.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds - og forhåbentlig også er det de næste mange år 😊

Meget tilfreds

Er for nyligt fraflyttet en bolig fra Himmerland og ind i en anden. De er altid klar på at hjælpe hvis man ringer, syntes de har været MEGET fair, ved fraflytningen mht. til opgørelsen. Vi har næsten fået hele depositummet tilbage.
Meget tilfreds lejer.

19 de enero de 2021

Hej Mette.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig fair behandlet - og rigtig glade for, at du har valgt at blive boende hos os 😊

Mvh. Jens fra Himmerland.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice
Ved fejl i betaling, efter oprettelse og betaling ved oprettelse, søges der ingen løsninger.
Firmaet søger ikke at hjælpe, men derimod at sætte dig gennem møllen igen, inklusiv at betale oprettelse og det hele.

17 de noviembre de 2020

Hej Nicklas.

Mange tak for din henvendelse.
Som jeg har forstået sagen skyldes det, at du ikke har betalt det årlige gebyr på 150 kr., som det kræves, hvis man fortsat skal være medlem af boligforeningen og dermed stå på venteliste til boliger.

Jeg er ked af, at du har oplevet, at vi ikke søger at hjælpe dig. Det vil vi naturligvis rigtig gerne. Vi må dog ikke undlade at slette et medlemskab, hvis der ikke er betalt det årlige gebyr.

Du skal endelig kontakte os på 96 31 52 00 eller info@abhim.dk hvis du vil høre mere.

Mvh. Jens fra Himmerland.

Henius House

Det er DÅRLIG service overfor de unge mennesker, som måske ikke lige altid er obs på Jeres B-ordninger, at de skal siges op/hæves inden man opsiger sit lejemål. Så beholder I bare pengene, det er bondefangeri af vore unge mennesker. Det kan I ikke være bekendt. I kunne måske hjælpe dem med det, som en god service, når de opsiger sit lejemål.

2 de septiembre de 2020

Hej Palle.

Jeg kan godt forstå forvirringen og hvorfor, det ikke er nemt at forstå A- og B-ordning., men denne information modtager alle lejere før indflytning. Det er ikke bondefangeri at beholde pengene, da disse penge tilhører BOLIGEN og ikke BEBOEREN. Derfor er det ikke nogen den enkelte beboer bare kan få udbetalt - det må kun anvendes til vedligeholdelse af boligen.

Før indflytning i Henius House har man både modtaget en velkomstfolder og et vedligeholdelsesreglement, hvor man kan læse informationen. Her står:

"B-ordningen - kort fortalt

Udlejeren sørger i boperioden for boligens
indvendige vedligeholdelse med hvidtning,
maling, tapetsering og gulvbehandling.
Udgifterne hertil afholdes over boligens
vedligeholdelseskonto, som lejeren indbetaler
til.

Vedligeholdelse udføres af lejeren, så ofte, at
boligen ikke forringes, bortset fra almindelig
slid og ælde.

Ønsker du at benytte lejlighedens
vedligeholdelseskonto kan du få udleveret en
rekvisition hos afdelingens varmemester.
Varmemesteren kan også fortælle dig, hvilke
arbejder der kan udføres over
vedligeholdelseskontoen.

Når boligen er opsagt til fraflytning, kan der
ikke længere disponeres over beløb, som står
på boligens vedligeholdelseskonto.
Lejeren afholder alle udgifter til istandsættelse
som følge af misligholdelse."

Jeg håber, at ovenstående giver mening, og ellers skal du være velkommen til at skrive til os på info@abhim.dk eller ringe på 96 31 52 00, hvis du vil have en nærmere forklaring.

Himmerland og demokrati?!?

Himmerland har udstedt et nyt dekret fra den luksuriøse førerbunker.
Denne gang oplyses der om, at selskabslokalerne er åbne som sædvanligt!
Men sjovt nok er afdelingsmøder samme steds strengt forbudt!
Det kan jo ikke undre nogen - ansatte og bestyrelser kan så i fred og ro uddele gaver til hinanden; uden indblanding fra de irriterende lejere.

23 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Larm fra overnabo - boligselskabet beskytter overnabo

Overnaboen bliver ved ned at benytte sig af et apparat som konstant giver ultra høje vibrationer ned mod min lejlighed. Det gør det stort set umuligt at være i lejligheden, når det står på.

Der står tydeligt i husordenen følgende:

”Benyttelse af radio, fjernsyn, musikinstrumenter m.v. skal ske under hensyntagen til naboerne. Spil altid for
lukkede døre og vinduer! I de sene aftentimer skal du vise særlig hensyn til de omkringboende, bl.a. ved at
dæmpe musik og samtale, så andres nattero ikke forstyrres. Normalt skal der være ro efter kl. 23.00”

Seneste svar jeg har fået fra inspektøren er følgende:
"Vi er blevet gjort opmærksom på, at du banker med kosteskaft eller lignede i loftet, når der bliver brugt røremaskine i de omkringliggende lejemål. Selvom det er inden for det tidsrum man må benytte små maskiner i henhold til husordenen.
Det kan skabe utryghed hos de andre lejere, derfor skal dette skal stoppe med det samme. "

Hvis det var et mindre apparat, som ikke larmer over normalen hvorfor vil jeg så klage over det? Hvorfor vil jeg sige at det ikke er til at være i lejligheden, når de gør brug af dette apparat?

Apparatet larmer meget mere end gennemsnittet af normale apparater! Alene af den grund skal man ifølge husordenen tag hensyn til ens naboer. Vi skal jo trods alt være her alle sammen.

Vi har at gøre med en overnabo som stamper adskillige gange i gulvet, når jeg laver mad. Overnabo har klaget adskillige gange til boligselskabet over "lugtscener". Boligselskabet har lavet 2 renoveringer i min lejlighed af min emhætte. Du kan læse mere om dette i min anden anmeldelse på denne side.

Overnabo har på intet tidspunkt taget hensyn. De har i en skrivning til mig udtalt at de ønsker tag hensyn, men det er ikke sket. De er fuldstændig ligeglad. De har jo boligselskabet på deres side, og jeg kan nærmest intet gøre.

Jeg klager ikke over når de borer eller andet normalt larm. Det er altså hvad man kan betegne som normalt larm. Dette apparat larmer ikke på samme måde og lyden er ekstremt højt og de benytter den i flere timer. Apparatet kan ikke betegnes som værende normalt larm.

Jeg er desværre fanget i denne lejlighed i langt tid endnu, da jeg ikke har råd til at flytte.

Det er ikke så rart at blive mobbet af ens eget boligselskab.

Boligselskabets eneste svar til mig er at de "kede" af at jeg har haft sådan en oplevelse. De vil gerne "fortsætte" med den gode dialog. Det er ikke så godt i synes mobberi er dialog, men det kunne være rart hvis i startede med at føre en dialog fremfor at skabe mere splid. Splid ønsker jeg faktisk ikke.

Jeg vil bare have overnaboen følger de regler som står i husordenen, så jeg også kan have det godt i at være her. Er det for meget at forlange?

I starten ønskede i jo at gøre overnabo opmærksom på husordenen efter jeg har klaget, men pludselig så vil i ikke det mere efter varmemester og inspektør er kommet ind i billedet.

Please lad nu være med at tilsidesætte dette apparat som "normalt larm". Havde jeg klaget over normalt larm såsom boring eller man går over gulvet vil i have set et mønster, men det er jo ikke tilfældet, så lad vær med det tak.

Det eneste problem mellem mig og overnabo er denne forbandet maskine. Så please få dem nu til at rette ind, så vi alle kan være her.

9 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlige service og boliger.

Tage beboer ikke seriøst, Boliger er fuldt men tekniske fejl ( især dem på Fyrkildevej ). Oversvømmelse i kælder hvergang der kommer lidt regn

Hej Jamal.
Tak fordi du skriver til os 😊
Ved oversvømmelse i kælderen skal du i første omgang kontakte dit eget forsikringsselskab, og hvis de ikke vil tage sagen op, så endelig kom hen til servicekontoret på Fyrkildevej. Så hjælper vi.

Du skal også være velkommen til at komme hen og låne en palle hos os, hvor du kan stille dine ting op på. Vi ved godt, at det ikke løser alt, men den kan hjælpe til næste voldsomme regnskyl.

Hav en god dag.

Højt informationsniveau.

Jeg bor ikke i øjeblikket i Himmerland, så jeg giver de fem stjerner for det meget høje informationsniveau og den altid positive oplevelse man får når man besøger kontoret. Mvh. Leif Jensen Åparken, Aalborg.

Hej Leif.

Vi sætter pris på din feedback. Og så håber vi, at du snart finder en bolig, som passer lige netop til dig 😊

Information

Himmerlands boligforening har en faktistisk god information til såvel bestående som nye lejere. Lejlighederne er alt andet lige også i et fornuftgt prisleje.

Hej Knud.

Det sætter vi pris på, at du synes.

Hav en god dag 😊

I får 5 stjerner

I får 5 stjerner for “ ejendomsinspektørenes “ arbejde 👍✔️
I får 5 stjerne for “ Inspektørenes “ arbejde 👍✔️
I får 5 stjerner for “ Husleje priserne “ 👍✔️
I får 5 stjerner for “ Receptions / Receptionisternes “ arbejde 👍✔️
I får 2 stjerner for “ Bestyrelsen i afdeling “ 👎✔️
I får 2 stjerner for “ vedligeholdelse / reperationer “ af ting der er gået i stykker 👎✔️
I får 2 stjerner for “ Håndværkernes arbejde “ Tømre / murer / anlæg 👎✔️
I får 1 stjerne for “ synlighed i dagligdagen af bestyrelsen i afdeling “
I får 1 stjerne for “ Håndtering af handel og salg af narkotiske stoffer “ åbenlyst i området hos os , handles der åbenlyst , hver dag med narkotiske stoffer , og politi / myndighederne er orienteret , men afdelingsbestyrelsen , anmelder intet ind til politiet om observationer , som ønsket er fra myndighederne , for at få det stoppet...
Det har været stoppet helt !!
Men er blusset op igen , meget fordi der ikke dagligt tages hånd om det , og at det bliver anmeldt...
Ellers har jeg INTET negativt at sige om Himmerlands hoved organisation og ej heller og ansatte , de knokler for at få vores områder holdt pæne , rene og iorden

Hej Søren.
Mange tak for din ærlige feedback. Vi er glade for, at du sætter pris på din bolig, din husleje og vores ansattes indsats.

De andre punkter, hvor du foreslår forbedringer, tager vi med videre.

Hav en god dag 😊

Højt serviceniveau og engagement

Jeg boede på et af Himmerlands boligforenings kollegier alle fem år af mit studie og kan kun varmt anbefale dem til alle der ønsker en tryg base under deres studier. Generelt oplevede jeg et utroligt højt serviceniveau fra de ansatte og stort fokus på at give de mange unge der flyttede hjemmefra en god oplevelse. Trods et stort fælleskøkken der blev delt af mange beboere var der et rimeligt niveau af rengøring – dels fordi de ansatte satte mange redskaber til rådighed men også fordi de hjalp med velkomst og introduktion af de nye beboere. Jeg kan kun anbefale Himmerland boligforening og kan ikke genkende de fleste af de negative holdninger der er blevet ytret herinde – Himmerland har for mig været meget engagerede i alle de aspekter af min tid ved dem som de havde en chance for at have indflydelse på.

26 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt, godt, billigt og unikt!

I 2014 boede jeg i en af Himmerland Boligforenings nye bygninger ud til Aalborg Havn. Det var en helt unik mulighed at bo med udsigt til fjorden og samtidig tæt på centrum til en pris, der sagtens kunne lade sig gøre at betale for en studerende på SU. Jeg oplevede stor professionalisme i kommunikationen med boligforeningen, og generelt er det en organisation jeg forbinder med stor tryghed. Modsat mange andre på boligmarkedet, føler man, at de er på lejers side og ønsker at tjene os bedst muligt - man er med andre ord på ingen måde ikke bange for, at der bliver løbet om hjørner med en! Da min lejeperiode ophørte, foretog de en vurdering af lejligheden, og jeg fik alle penge fra depositum igen.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Himmerland Boligforening!

24 de abril de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sørg for at læse leje kontrakten …

Sørg for at læse leje kontrakten ordentligt. Jeg troede det var god boligforening og kan se at de har taget knap 12000 kr til forbedring af et køkken når jeg flytter.

Hvis man ikke betaler, truer de med deres advokater for at gøre en bange. De skulle have sparket. De kalder det en frivillig køkkenordning, men det er ikke frivilligt, om man vil betale til den.

De siger det er en tidligere lejers ønske om at få nyt køkken i 2009, men der er ikke nogen der har fået noget nyt køkken til dags dato. Det er mere sandsynligt at de manglede penge under finanskrisen.

Der bliver ikke gjort ordentligt rent i vaskehuset og bedene og hækkene er ikke ordnet ordentligt.

6 de abril de 2020

Håndtering af larm

Vi har i et år været i dialog med en bolig konsulent der modvilligt har ville hjælpe os med naboer der larmer. Vi har skrevet til ham over mail, hvilket er anvist på deres side er måden man henvender sig på, vi fik aldrig svar på mail. Da vi endelig fik respons var det, da han kom uanmeldt og bankede på vores dør. Hvor han blandt andet sagde at ro er relativt. Han sagde også at han kender dem og det er bare en del af deres kultur. Ro er efter kl 22 i hverdagene og 23 i weekenden, og man viser særligt hensyn i de sene aften timer, hvilket på dagligt basis ikke er blevet overholdt, foruden ekstremt højt musik fra tid til anden. Der er høje lange samtaler, der varer i flere timer, og fjernsyn til langt over hvad der står i ordensreglerne. Der blevet holdt fest uden at give besked til naboerne, heriblandt på hverdage. Vi har et lille barn og en ny på vej der vil være afhængig af ro til at kunne få en lur. I vores afdeling er der opfordret til dialog med naboerne, da vi bankede på og sagde vi var kede af at have banket på væggen de sidste sene nætter, og at vi havde følt os nødsaget til det pga vi egentlig gerne villle have lov til at sove, vi har arbejde og hverdag der skal hænge sammen, men at vi håbede på at reglerne ville overholdes. (Det skal siges at vi på det tidspunkt har været venlige stemt over for dem og fra en sjælden tid til anden havde banket på og forsøgt dialog. De har ufortrødent fortsat med larm, og derfor har vi i frustration banket på væggen for at makkere, i et spinkelt håb om at det ville vække en tanke hos dem). Dagen efter kom den voksne datter i selskab med moderen, og bankede på døren og råbte af mig med rigtig grimme ord (jeg er højgravid på tidspunktet og alene hjemme). Da dette blev nævnt til konsulenten havde det ikke den store effekt hos ham. Han foreslog til gengæld et dialogmøde, hvor han selv var til stede. Hvilket politiet kraftigt havde sagt, ikke var i vores hænder som naboer mere, men at det var op til boligforeningen at håndtere, idet der havde været så grim retorik. Vi har modvilligt deltaget i mødet, idet der ikke er så meget andet at gøre. Under mødet sagde konsulten til episoden med den voksne datter, at vi blev nød til at se frem ad. Vi fik besked på ikke at banke på væggen mere og skulle vi opleve larm måtte vi komme dagen efter og banke på. Datteren deltog til mødet hvor hun sad og lavede øjne hver gang min kæreste talte og afslog at det aldrig var sket med episoden. Min kæreste kunne læse op præcis hvad der var blevet sagt og hvornår, hvortil der ikke var den store respons. Samme aften samt nat efter mødet blev holdt, var der larm og der har konsekvent været det på daglig basis siden, hvilket bliver mere og mere for hver dag.

16 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er først gang jeg mangler ord

Det er først gang jeg mangler ord, for hvordan man bliver behandlet her i boligforeningen, de er fuldstændig ligeglad med os lejere, jeg har boet her mens renovering ( Blåkildevej ) dvs at jeg har været med til byggerod/ larm med børnehaven - Ravnkildevej og sidst og ikke mindst 3 punkthuse, renoveringsfolk mv er total ligeglad med at vi bor her, de spærrer af, som det passer dem, jeg har oplevet at bruge 15 minutter bare for at komme ud af Blåkildevej , nu hvor punkthuse nu er kommet og snart 2 huse mere som skal beboes, de har laver 8 p pladser, til vel 250 personer ??? I har ikke svaret på min mail for længe siden, men tænker at I er ligeglad, har man et arbejde hvor man har sent fri, kan man holde langt væk fra sin bolig ? Sammen med at min bolig skulle 1 års tjekkes , I har ikke kunne finde en tid, hvor det kunne lade sig gøre, I kommer kun når det passer jer, jeg har fri hver anden uge, det har i ikke kunne finde ud af. at lave en tid, fik af vide i telefonen, at det kunne I ikke styre, men jeg kunne lægge min nøgle, det kommer aldrig til at ske, bum......

4 de marzo de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.