Waardeloos bedrijf. Afspraak stond vandaag tussen 15.15 en 17.15. Hele periode wachten, niemand te bekennen, geen melding niks. Vervolgens MOEST ik de deur uit, paspoort thuis gelaten zodat mijn vrien... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
ik word snel doorverbonden naar een verwarrende site met heeeeel veel info over AMP maar geen oplossingen Ik moet steeds inloggen met een tweetal nieuwe codes die niet te onthouden zijn en die niet... Ver más
La empresa ha respondido
Vandaag voor de eerste keer geleverd gekregen van de AMP groep Ben heel erg tevreden Hele vriendelijke nette behulpzame bezorger Tijdsblok klopte Bezorger wilde zelfs de zware doos op de plaats... Ver más
La empresa ha respondido
Als COPD patiënt, is het een hele onderneming om voor een paspoort tweemaal naar het gemeentehuis te moeten. Was blij verrast toen ik hoorde dat het thuis bezorgd kon worden. Had al een bericht gekr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We lezen elke werkdag alle reacties.
Información de contacto
Pakketboot 57, 3991CH, Houten, Holanda
- 0302408020
- info@ampgroep.nl
- www.ampgroep.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wederom te laat
Komen altijd te laat. Al jaren dikke ellende met dit bedrijf, maar Kiwa laat je geen keus om het anders te doen

geweldige service
Ik wist niet wie ze waren en wat ze deden maar tot iemand de service ervan bekend maakte toen ik om hulp vroeg bij de gemeente Rotterdam. Man met vergevorderd ms. Reizen lastig, geen handtekening kunnen zetten, veel energie voor hem.
Paspoort thuis laten regelen en bezorgen ging perfect en duidelijk en transparant. Dik tevreden en geen negatief puntje te melden!

Heel prettig
Mijn medicatie wordt door AMP groep gekoeld geleverd. Dat luistert nauw. Altijd wordt een kleine 10 minuten van tevoren een bericht gestuurd waardoor het soepel kan verlopen. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, professioneel en hebben ook vaak een persoonlijk woordje. Ik ben zeer tevreden.

Worst service ever.
Worst service ever.
My delivery was scheduled for Sunday 8:00 - 10:00.
I was waiting for the delivery and received an email (around 8:30) it was not possible. No call, no doorbell, just "not possible", next appointment is available in more than a week, and a note that if next delivery will be missed, the order will be CANCELLED.
Support center is not available on Sunday, so no possibility to contact anyone from the company as well.
Based on the existing reviews here, on trustpilot, I already know what happens next - they do the same with the next delivery on Aug 31 and just cancel the order.
AMP Group, prove me wrong, make it actually delivered asap.

Respuesta de AMP Groep
Zeer snelle levering en zeer prettig…
Zeer snelle levering en zeer prettig personeel zowel de bezorger alsmede klantenservice

Respuesta de AMP Groep
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke benaderi
Ik ben zeer tevreden over de paspoortbezorging van de gemeente. De medewerker die mijn paspoort kwam brengen was uitzonderlijk vriendelijk, netjes en beschaafd. Hij nam de tijd, legde alles duidelijk uit en zorgde voor een prettig en professioneel moment aan de deur.
De communicatie vooraf was helder, de bezorgtijd werd goed nageleefd en het hele proces verliep soepel.
Kortom: uitstekende service en een medewerker die echt laat zien wat klantvriendelijkheid is.

Medicijnen niet afgeleverd
Chauffeur belde 45 minuten te laat aan - toen was er niemand thuis. Klantenservice onbereikbaar.

Slechte planning
Vorige keer ging het perfect. Deze keer verschrikkelijk. Ik ben gewoon thuis, krijg berichten binnen dat de koerier eraan komt. En ineens een bericht dat ik opnieuw een afspraak moet inplannen, omdat de koerier mij gemist heeft. Met een foto van mijn bellenbord als bewijs. Direct de met klantenservice appen, maar die kunnen niks voor me betekenen en ook niet beter inplannen voor de volgende dag. Dus ik moet maar hopen dat ze op een geschikte tijdstip komen tussen 8.00-18.00… het is omdat de koerier de volgende dag op tijd was voor ik weg moest, dat er nog 2 sterren staan. In mijn geval ging het om medicijnen, ook daar konden ze uitzondering voor maken qua planning.

Uitstekend
goede en duidelijke communicatie, Afspraak was heel makkelijk te verzetten. Berzorger was erg vriendelijk en attent.

Prima club
Prima club, aantal keren kontakt gehad met AMP, iedere keer netjes, op tijd alles keurig afgehandeld. TOP dus

Respuesta de AMP Groep
Ze komen iedere 3 maanden mijn…
Ze komen iedere 3 maanden mijn medicijnen brengen al jarenlang en wat ben ik blij met ze.
Altijd netjes,optijd,vriendelijk en duidelijke tijdvakken.
Duidelijke mails en zelfs sms met n link met de foto van de bezorger. Niets dan goeds over deze bezorgdienst. Met vriendelijke groet Cristel Hoogendoorn uit Enkhuizen

Respuesta de AMP Groep
Medicatie zou tussen 15.00 en 18.00…
Medicatie zou tussen 15.00 en 18.00 bezorgd worden, sms gehad dat het tijdvak tussen 15.00 en 17.00 is. In de middag om 13.49 een mail gekregen dat de bezorging mislukt is??? En dat ik nog 1 poging heb voordat het geannuleerd wordt?? Er is niemand aan de deur geweest, nagekeken via de deurbelcamera. Klantenservice reageert ook onwijs traag.
Wat een waardeloos bedrijf!!!

Respuesta de AMP Groep
Zeer nette en vriendelijke chauffeur en…
Zeer nette en vriendelijke chauffeur en zeer goede informatie over de levering

Voorbeeld bezorging
Makkelijk een datum en tijdvak online reserveren. Zeer nette communicatie over levering en tijdvak. Zelfs tot de laatste 30 minuten een aftelklok. Zeer professionele en vriendelijke medewerker. Hier mogen veel bezorgdiensten nog een voorbeeld aan nemen.

The worst company ever
The worst company ever, they didn't deliver my package as the carrier arrived and simply ignored and left by the fact that saying you need to pay but I have already paid it to the company. I canceled my order and need to do it in person now. The worst company ever ever ever by far!!!!

Respuesta de AMP Groep
Ik krijg mijn medicatie aan huis…
Ik krijg mijn medicatie aan huis geleverd. Als ik het bestel is het zeer vlot binnen. Aardige jonge man die de goed verpakte en gekoelde medicijnen aan huis af geeft.
Helemaal top!

Waardeloos bedrijf nooit gebruiken
Waardeloze dienstverlening, nooit gebruiken. Leveren pas wanneer ze zin hebben en als je aangeeft dat het om medicatie betreft waar op gewacht wordt laten ze je gerust een paar dagen zonder zitten.

Veilig
Veilig, vriendelijk en correct. Afspraken zijn snel vergeven, duurde wat lang voordat ik aan de beurt was.

Respuesta de AMP Groep
Ik vind het echt absurd dat je 5 dagen…
Ik vind het echt absurd dat je 5 dagen moet wachten voordat je je telefoon bezorgd krijgt.