Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf. Afspraak stond vandaag tussen 15.15 en 17.15. Hele periode wachten, niemand te bekennen, geen melding niks. Vervolgens MOEST ik de deur uit, paspoort thuis gelaten zodat mijn vrien... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik word snel doorverbonden naar een verwarrende site met heeeeel veel info over AMP maar geen oplossingen Ik moet steeds inloggen met een tweetal nieuwe codes die niet te onthouden zijn en die niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag voor de eerste keer geleverd gekregen van de AMP groep Ben heel erg tevreden Hele vriendelijke nette behulpzame bezorger Tijdsblok klopte Bezorger wilde zelfs de zware doos op de plaats... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als COPD patiënt, is het een hele onderneming om voor een paspoort tweemaal naar het gemeentehuis te moeten. Was blij verrast toen ik hoorde dat het thuis bezorgd kon worden. Had al een bericht gekr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mensajería

Escrito por la empresa

We lezen elke werkdag alle reacties.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 99% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,3

Todas las opiniones

770 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wederom te laat

Komen altijd te laat. Al jaren dikke ellende met dit bedrijf, maar Kiwa laat je geen keus om het anders te doen

Beste Rogier,

Wat jammer dat de bezorger te laat kwam. Helaas kan dit altijd gebeuren omdat ze te maken hebben met het verkeer en vaak in de hele regio moeten leveren. Maar ik begrijp dat het vervelend is als u speciaal aan het wachten bent op uw pas.

geweldige service

Ik wist niet wie ze waren en wat ze deden maar tot iemand de service ervan bekend maakte toen ik om hulp vroeg bij de gemeente Rotterdam. Man met vergevorderd ms. Reizen lastig, geen handtekening kunnen zetten, veel energie voor hem.
Paspoort thuis laten regelen en bezorgen ging perfect en duidelijk en transparant. Dik tevreden en geen negatief puntje te melden!

Beste Dit ben ik,

Wat fijn dat we bij u konden leveren omdat het voor u moeilijk is om het zelf op te halen bij de gemeente. Dank u wel voor uw positieve bericht en de 5 sterren.

Heel prettig

Mijn medicatie wordt door AMP groep gekoeld geleverd. Dat luistert nauw. Altijd wordt een kleine 10 minuten van tevoren een bericht gestuurd waardoor het soepel kan verlopen. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, professioneel en hebben ook vaak een persoonlijk woordje. Ik ben zeer tevreden.

Beste Astrid,

Dank u wel voor uw review. We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over de communicatie en de vriendelijke bezorgers. Dat is ook waar AMP Groep voor staat.

Worst service ever.

Worst service ever.

My delivery was scheduled for Sunday 8:00 - 10:00.
I was waiting for the delivery and received an email (around 8:30) it was not possible. No call, no doorbell, just "not possible", next appointment is available in more than a week, and a note that if next delivery will be missed, the order will be CANCELLED.

Support center is not available on Sunday, so no possibility to contact anyone from the company as well.

Based on the existing reviews here, on trustpilot, I already know what happens next - they do the same with the next delivery on Aug 31 and just cancel the order.

AMP Group, prove me wrong, make it actually delivered asap.

23 de agosto de 2026

Beste Vitaly Naumenkov,

Vervelend om te lezen dat het ons niet is gelukt uw afspraak succesvol af te handelen. Ik heb aan de hand van de routelijst van onze collega geprobeerd uit te zoeken wat er is misgegaan. Helaas kan ik geen duidelijk antwoord geven op deze vraag omdat ik er niet bij ben geweest. Ik zie echter wel dat hij geprobeerd heeft de order af te handelen, als ik zijn routelijst moet aanhouden. Ik zie dat inmiddels in de order is genoteerd dat mijn collega u bij aankomst moet bellen. Ik ga ervan uit dat het dan helemaal goed zal gaan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle levering en zeer prettig…

Zeer snelle levering en zeer prettig personeel zowel de bezorger alsmede klantenservice

20 de agosto de 2026

Beste Lucian verheij,

Dank u wel voor uw positieve review en de 5 sterren. Heel fijn dat u zo tevreden bent over de bezorger als ook de kantenservice. We geven de complimenten door.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke benaderi

Ik ben zeer tevreden over de paspoortbezorging van de gemeente. De medewerker die mijn paspoort kwam brengen was uitzonderlijk vriendelijk, netjes en beschaafd. Hij nam de tijd, legde alles duidelijk uit en zorgde voor een prettig en professioneel moment aan de deur.

De communicatie vooraf was helder, de bezorgtijd werd goed nageleefd en het hele proces verliep soepel.

Kortom: uitstekende service en een medewerker die echt laat zien wat klantvriendelijkheid is.

22 de agosto de 2026

Beste ina,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de bezorger en de tijd die hij nam voor de levering. Wij gaan altijd voor kantvriendelijkheid. Heel fijn dat u dat ook zo heeft ervaren.

Medicijnen niet afgeleverd

Chauffeur belde 45 minuten te laat aan - toen was er niemand thuis. Klantenservice onbereikbaar.

Beste customer,

Heel vervelend te lezen dat de bezorger vertraagd was. We streven ernaar de klant daarover op tijd op de hoogte te brengen. Maar soms lukt dat helaas niet. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op tijd en goede afwikkeling

Op tijd en goede afwikkeling

Best Gabrielle Nugten,

Dank u wel voor uw mooie bericht en de 4 sterren. Heel fijn dat u zo tevreden bent over de aflevering en afwikkeling. Dit soort berichten lezen we graag.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte planning

Vorige keer ging het perfect. Deze keer verschrikkelijk. Ik ben gewoon thuis, krijg berichten binnen dat de koerier eraan komt. En ineens een bericht dat ik opnieuw een afspraak moet inplannen, omdat de koerier mij gemist heeft. Met een foto van mijn bellenbord als bewijs. Direct de met klantenservice appen, maar die kunnen niks voor me betekenen en ook niet beter inplannen voor de volgende dag. Dus ik moet maar hopen dat ze op een geschikte tijdstip komen tussen 8.00-18.00… het is omdat de koerier de volgende dag op tijd was voor ik weg moest, dat er nog 2 sterren staan. In mijn geval ging het om medicijnen, ook daar konden ze uitzondering voor maken qua planning.

17 de agosto de 2026

Beste R.M.hu,

Vervelend dat u de bezorger gemist heeft. Als er na het aanbellen niet wordt opengedaan, maakt de bezorger een foto van de bel Dit als bewijs voor de klant en ons dat hij op het adres is geweest. Ik begrijp dat het heel naar is dat u hem gemist heeft en dan ook nog zolang moet wachten voordat we weer kunnen komen. Door de vakantieperiode is de beschikbare capaciteit lager dan normaal. We hopen dat dit snel weer is opgelost en we alle klanten weer snel kunnen helpen.

Uitstekend

goede en duidelijke communicatie, Afspraak was heel makkelijk te verzetten. Berzorger was erg vriendelijk en attent.

Beste Menno van Beilen,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u onze communicatie zo duidelijk vond en de bezorger vriendelijk en attent. Dank u ook voor de 5 sterren. Het is prettig te lezen dat klanten onze service waarderen.

Prima club

Prima club, aantal keren kontakt gehad met AMP, iedere keer netjes, op tijd alles keurig afgehandeld. TOP dus

20 de agosto de 2026

Beste Simon van Gelderen,

Dank u wel voor de 5 sterren en dit positieve bericht. Heel fijn te lezen dat u onze service waardeert. Dank u wel voor het delen hiervan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze komen iedere 3 maanden mijn…

Ze komen iedere 3 maanden mijn medicijnen brengen al jarenlang en wat ben ik blij met ze.
Altijd netjes,optijd,vriendelijk en duidelijke tijdvakken.
Duidelijke mails en zelfs sms met n link met de foto van de bezorger. Niets dan goeds over deze bezorgdienst. Met vriendelijke groet Cristel Hoogendoorn uit Enkhuizen

Beste Cristel Hoogendoorn,

Dank u wel voor de 5 sterren en dit positieve bericht. Heel fijn te lezen dat u onze communicatie en service zo waardeert. Dank u wel voor het delen hiervan.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Medicatie zou tussen 15.00 en 18.00…

Medicatie zou tussen 15.00 en 18.00 bezorgd worden, sms gehad dat het tijdvak tussen 15.00 en 17.00 is. In de middag om 13.49 een mail gekregen dat de bezorging mislukt is??? En dat ik nog 1 poging heb voordat het geannuleerd wordt?? Er is niemand aan de deur geweest, nagekeken via de deurbelcamera. Klantenservice reageert ook onwijs traag.
Wat een waardeloos bedrijf!!!

Beste Kimmiejjj,

Het is niet de bedoeling dat de levering plaats vindt voor de tijdvak. Het is daarnaast heel vervelend dat de levering niet doorgegaan is zonder dat met u te communiceren. Uiteraard willen we graag u helpen. Graag wil ik u daarom vragen om een mail te sturen met u klacht naar info@ampgroep.nl of te bellen naar 0302408020.

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer nette en vriendelijke chauffeur en…

Zeer nette en vriendelijke chauffeur en zeer goede informatie over de levering

Beste S. Thijssen,

Dank u wel voor de 5 sterren en dit positieve bericht. Heel fijn te lezen dat u fijne ervaring hebt gehad met de bezorger. Dank u wel voor het delen hiervan.

Voorbeeld bezorging

Makkelijk een datum en tijdvak online reserveren. Zeer nette communicatie over levering en tijdvak. Zelfs tot de laatste 30 minuten een aftelklok. Zeer professionele en vriendelijke medewerker. Hier mogen veel bezorgdiensten nog een voorbeeld aan nemen.

Beste Patrick,

The worst company ever

The worst company ever, they didn't deliver my package as the carrier arrived and simply ignored and left by the fact that saying you need to pay but I have already paid it to the company. I canceled my order and need to do it in person now. The worst company ever ever ever by far!!!!

18 de agosto de 2026

Dear Ramin Talebi,

I am sorry to hear that you are not satisfied with our service. At AMP Groep, we strive to provide you with the best possible service, so I regret hearing that we fell short in this instance. Please accept my sincere apologies.

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik krijg mijn medicatie aan huis…

Ik krijg mijn medicatie aan huis geleverd. Als ik het bestel is het zeer vlot binnen. Aardige jonge man die de goed verpakte en gekoelde medicijnen aan huis af geeft.
Helemaal top!

18 de agosto de 2026

Beste Erik Baak,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij streven naar een zo goed mogelijke dienstverlening. Het is altijd fijn om te horen dat klanten ook zo ervaren

Met vriendelijke groet
Simone - AMP Groep

Waardeloos bedrijf nooit gebruiken

Waardeloze dienstverlening, nooit gebruiken. Leveren pas wanneer ze zin hebben en als je aangeeft dat het om medicatie betreft waar op gewacht wordt laten ze je gerust een paar dagen zonder zitten.

14 de agosto de 2026

Beste ad van meurs,

Dank u voor uw bericht. . Ik begrijp dat u liever eerder geholpen wilt worden. Helaas zitten onze beschikbare tijdsloten momenteel vol vanwege de vakantieperiode en de beschikbare bezetting van onze chauffeurs. Daarom kunnen wij op dit moment later dan normaal, een afspraak voor u inplannen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veilig

Veilig, vriendelijk en correct. Afspraken zijn snel vergeven, duurde wat lang voordat ik aan de beurt was.

17 de agosto de 2026

Beste Ethan en Lisette de Boon-Meertens,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. heel fijn dat u zo tevreden bent over onze service en communicatie. Dank u wel voor het delen hiervan en de 4 sterren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik vind het echt absurd dat je 5 dagen…

Ik vind het echt absurd dat je 5 dagen moet wachten voordat je je telefoon bezorgd krijgt.

15 de agosto de 2026

Beste Jakie G,

Ik begrijp dat het heel vervelend is dat u zo lang moet wachten, Helaas is het heel druk. We zetten alle zeilen bij om dit op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Anne - AMP Groep

8 consejos para escribir buenas reseñas.