Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag voor de eerste keer geleverd gekregen van de AMP groep Ben heel erg tevreden Hele vriendelijke nette behulpzame bezorger Tijdsblok klopte Bezorger wilde zelfs de zware doos op de plaats... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf. Afspraak stond vandaag tussen 15.15 en 17.15. Hele periode wachten, niemand te bekennen, geen melding niks. Vervolgens MOEST ik de deur uit, paspoort thuis gelaten zodat mijn vrien... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik word snel doorverbonden naar een verwarrende site met heeeeel veel info over AMP maar geen oplossingen Ik moet steeds inloggen met een tweetal nieuwe codes die niet te onthouden zijn en die niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als COPD patiënt, is het een hele onderneming om voor een paspoort tweemaal naar het gemeentehuis te moeten. Was blij verrast toen ik hoorde dat het thuis bezorgd kon worden. Had al een bericht gekr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mensajería

Escrito por la empresa

We lezen elke werkdag alle reacties.

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,3

Todas las opiniones

773 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zeer gebrekkige communicatie

Opnieuw geen communicatie wat betreft het niet halen van het afgesproken tijdvak. Eerder was dit ruim anderhalf uur. Nu net geen uur. Het vervelende is dat 'tijdig geinformeerd' niet opgaat. Want beide keren ben ik zelf contact gaan zoeken.
Mogelijk kan er worden gewerkt aan een systeem waarin je de bezorger kan volgen zodat je een beter indicatie hebt van wanneer je de bezorger kunt verwachten en sowieso: houd een klant op de hoogte van vertraging!
De bezorger zelf was beide keren erg vriendelijk, geen commentaar wat dat betreft.

Beste Maaike Bruin,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. Wij van AMP Groep streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik vind het daarom jammer om te horen dat dat niet gelukt is. Mijn wel gemeende excuses.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben tevreden over bezorging van mijn…

Ben tevreden over bezorging van mijn medicatie voelt erg vertrouwd

Beste Klant,

Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. . Wij zijn altijd blij te horen dat onze klanten onze service waarderen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op tijd en prima verlopen.

Op tijd en prima verlopen.

Beste Han Staas,

Bedankt voor uw 5 - sterren reviewen uw review! Wat fijn om te merken dat onze dienstverlening u zo positief is bevallen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes en volgens afspraak bestelling…

Netjes en volgens afspraak bestelling geleverd.

1 de agosto de 2026

Beste Stan,

Dank u wel voor de 5 sterren en uw positieve bericht. Fijn dat de afspraak netjes en volgens afspraak verliep.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bezorging op tijd en zeer correct. Wel lange levertijd en zeer ruim tijdslot.

Afspraak maken en volgen werkt duidelijk. Zeer correcte medewerker die de aflevering verzorgde.
Verbeterpunten:
- levertijd van minimaal een week voor een eSIM (je zou verwachten dat dat digitaal en sneller kan?)
- een tijdslot van 10 uur (dat pas 23.00 uur, de avond tevoren, wordt gespecificeerd)

Beste Piet,

Fijn dat u zo te spreken bent over de afspraak en de correcte bezorger. Helaas is het op het moment erg druk, waardoor het langer duurt voordat er een afspraak gemaakt kan worden. Wij sturen het tijdvak de avond van te voren omdat de planning de avond van te voren wordt gemaakt. Daarna kunnen we de klant pas op de hoogte brengen van het tijdvak dat we langskomen.

The worst delivery company

One of the worst companies I’ve ever seen. I ordered a package that was supposed to arrive between 11:00 AM and 1:00 PM. I saw the courier outside my apartment building at 11:00 AM; he got out of the van for just 30 seconds, got back in, and marked the status as "recipient not at home." Meanwhile, customer service makes excuses, claiming it was a mistake, that the courier was never actually there, and so on.

I do not recommend this courier company; I hope you go out of business in the near future.

Beste Damian Buszako,

I'm sorry to hear how your appointment went today. We will discuss this internally and with the delivery person to prevent this in the future. This is not the way we want to treat our customers. I want to offer you our sincere apologies.

TOPPIE GEREGELD !!

Àlles hartstikke goed geregeld!

Identificatie gaat vlot.
Je krijgt mails en sms, als je op „mijn afspraak“ klikt kun je alles nauwkeurig volgen.
Kort voor het arriveren van de persoon die de indentificatie doet krijg je zelfs een timer te zien van 10 minuten.

Hele vriendelijke jonge man was het ook.
Persoonlijke identificatie heb ik liever, dan dat gedoe online!

Elly

3 de agosto de 2026

Beste Elly,

Hartelijk dank voor uw bericht en de 5 sterren. Heel fijn dat u onze communicatie zo duidelijk vindt. En dat u ook zo te spreken bent over de bezorger. Het is altijd fijn als de klanten tevreden zijn.

Anne - AMP groep

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze bezorging en beloftes.

Tijdvak ontvangen: tussen 9:00-11:00.
Bij vertraging zou ik tijdig bericht krijgen.
Om 11:00 nog niks bezorgd!
Om 11:30 bericht dat de bezorger er zo aankomt.
Blijf ik daar dus TWEE EN EEN HALF UUR VOOR NIKS THUIS!!
Wat een slechte bezorgdienst zeg.
Het gaat mij niet om het te laat komen maar maak dan GEEN tijdvak of zeg dat ik op tijd wordt ingelicht!
Echt enorm waardeloos!
Één ster is zelfs nog teveel!

1 de agosto de 2026

Beste D.D. van der Meulen,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer u thuis blijft binnen het afgesproken tijdvak en vervolgens pas veel later een update ontvangt.

U geeft terecht aan dat het niet alleen om de vertraging gaat, maar vooral om de gebrekkige communicatie. Als we aangeven dat u tijdig wordt geïnformeerd, dan moet u daarop kunnen vertrouwen. Dat is in dit geval niet gebeurd en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Zeer professioneel qua informatie

Zeer professioneel qua informatie, veiligheid en service.

31 de julio de 2026

Beste lau Schoolkate,

Dank u wel voor deze positieve review. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk op te hoogte te houden van de bezorgtijd. Fijn te horen dat u ook zo te spreken bent over de bezorging en de verdere communicatie.

Onbereikbaar

Onbereikbaar. Reageren niet op de app, app en wacht al meer dan 10 dagen zonder resultaat. Nu kan ik weer extra gaan betalen omdat ze op zaterdag moeten komen. Ik zou dit wel graag vergoed willen hebben. Thanks voor het mee denken maar niet heus.

Beste Remko Willemsen,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons enorm dat u dit zo heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. De app is momenteel niet bereikbaar iv een storing dat staat ook op onze website vermeld. Excuses daarvoor.

Fijne Ervaring

Duidelijke Afspraken & Goeie Communicatie Vooraf !

Bezorging Netjes Op De Afgesproken & De Doorgekregen Tijd Afgeleverd !

Fijne Ervaring Met Dit Bedrijf !

31 de julio de 2026

Beste Kevin,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, het maken van de afspraak en de inzet van onze bezorgers. Wij waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen

Vriendelijk Persoon .

Vriendelijk Persoon .
Netjes en op tijd .

Beste Pedicure salon Pas,

Bedankt voor uw mooie review en het delen hiervan!

Virgilia - AMP Groep.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede ervaringen met dit bedrijf

Top bedrijf. Altijd op tijd, correct afgeleverd, vriendelijke en nette bezorgers. Je krijgt een kort tijdvak en daarin zit ook nog een klokje die aangeeft hoe lang het nog duurt voordat de bezorger er is. Nog niet zo stipt in tijd aangeven als de Albert Heijn bezorgdienst maar het komt in de buurt hahaha

Beste Esther,

Bedankt voor het delen van uw 5 sterren review!
Wij vinden het fijn om te horen dat u ervaring met AMP positief is geweest!

Virgilia - AMP Groep.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt

Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Je krijgt een klokje in beeld die aftelt. En exact op tijd waren jullie hier. Niet te geloven. De bezorger was vriendelijk en alles was zo geregeld. Super!

Beste Lieuwe Velde v.d.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tot heden een perfecte afhandeling…

Tot heden een perfecte afhandeling gehad erg soepel met veranderen van tijd via internet daarnaast krijg ik altijd medicijnen wordt uitstekend voor gelicht en tijden kloppen altijd krijg foto te zien een keer kreeg ik bezoek om mij te identificeren voor Nat Ned zou alle banken dit moeten doen

Beste Rob Kempers,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de 5 sterren. Heel fijn te horen dat alles op een nette en overzichtelijk manier is verlopen en dat u tevreden bent over de bezorging. Het is altijd fijn om zulke berichten te ontvangen.

Bezorging

Had een het contactcentra gebeld over de bezorgtijd, heel goed geholpen met mijn vraag. Tevens de bezorging was zeer goed. Vriendelijke en professionele bezorger

Beste undefined,

Dank u wel voor uw positieve review en de 5 starren. Heel fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen en dat ook de bezorging goed ging. Wij streven er naar om iedereen goed te helpen. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Prima bezorgd

Geen problemen met bezorging of tijdstip. Keurig netjes op tijd.

Beste mevrouw Carine,

Dank u wel voor de 5 sterren en uw mooie bericht. Heel fijn dat u zo te spreken bent over de bezorging. Dank u wel voor het delen hiervan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke informatie via de mail…

Duidelijke informatie via de mail voorafgaande de levering. Tijdsspanne werd goed nageleefd, vriendelijke en attente bezorger. Gaf mij een vertrouwd gevoel.

Beste Cor de Jong,

Bedankt voor uw 5 sterren review! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Dat mijn collega netjes op tijd was en u ook goed heeft geholpen. Wij zijn altijd blij te horen dat onze klanten onze service waarderen en dit dan ook met ons delen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man voor identificatie belt niet aan…

Man voor identificatie belt niet aan waardoor de afspraak niet door gaat. bel doet het gewoon en ik zat in de woonkamer te wachten (direct naast de bel!). 2e keer precies dezelfde. Mijn chatbericht is al 6 dagen niet gelezen en telefonisch sta ik meer de 15 minuten in de wacht. Kansloos bedrijf.

Beste Dirk,

Het spijt mij te horen hoe uw afspraak vandaag is verlopen. Wij zullen dit intern en met de bezorger bespreken, om dit in toekomst te voorkomen. Dit is namelijk niet de manier hoe wij met klanten om willen gaan. Ik wil u onze oprechte excuses aanbieden.

bezorging

injecties worden altijd netjes bezorgt, moet je met spoed weg en ze komen voor niets aan de deur dan heb je de kans om een nieuwe afspraak te maken via de sms, ben zeer te spreken over AMP groep 🥰

Beste Manuela Ducaneaux,

Bedankt voor uw 5 - sterren reviewen uw review! Wat fijn om te horen dat onze dienstverlening u zo positief is bevallen. We proberen altijd zo goed mogelijk met de klant te communiceren over de tijd en de manier van leveren. Fijn dat u dit waardeert.

Simone - AMP groep

8 consejos para escribir buenas reseñas.