Ons hondje van 17 jaar is 2 maanden geleden overleden.We wilden een herrinering.Bij Artimal waterverfportret laten maken.Snel proefvoorbeeld.Nieuw voorbeeld met aanpassing ook heel snel.Op mail wordt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wat zijn we blij met het eindresultaat. Ondanks dat er even iets was misgelopen, is het prima opgepakt. Fijn contact per e-mail, snelle terugkoppeling en fantastische service. Door dit mooie ‘schild... Ver más
We zijn heel tevreden met de drie portretten van onze drie cockers. De 'vergeten' haakjes werden vlot nageleverd. Als enige minpuntje vinden wij het jammer dat de canvassen niet doorlopen aan de zijka... Ver más
Wij hebben gekozen voor een realistisch portret van onze hond afgedrukt als wandcirkel van 20 cm. Het eindresultaat is perfect! De communicatie vanuit Artimal was duidelijk en snel. Nadat we akkoord... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Artimal.nl voor de meest unieke en leuke portretten van uw huisdier. Upload een foto van uw hond, kat of ander huisdier en wij doen de rest!
Información de contacto
Utrecht, Holanda
- Whatsapp: +316 877 886 25
- support@artimal.nl
- www.artimal.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
travail rapide et soigné
De communicatie liept perfect
De communicatie liept perfect. Ze proberen echt om de klant tevreden te stellen als je niet tevreden bent over het resultaat. Kwamen snel met een nieuw voorstel. Echt netjes en goed geregeld
Prachtig resultaat en vriendelijk personeel
Prachtig resultaat. En contacten met vriendelijk personeel.
Goede service!
Snelle levering, goed en makkelijk om contact te maken via mail. Kwalitatief product!
Mooi design en goede service
Je kan zien dat er aandacht wordt besteed aan het maken van de ontwerpen! Helaas was mijn bestelling door verpakkingsproblemen iets beschadigd bij bezorging. Na een mail werd hier serieus mee omgegaan en snel opgelost! Goede service!
Prima service
Prima service. Eerste fotocirkel was beschadigd en binnen 2 dagen kregen we een nieuwe bezorgd.
Super leuke lijsten ontvangen.
Super leuke lijsten ontvangen.
Geniet er elke dag van.
Goede service, snel reactie.
Het product is top en de service erg goed. Wij hebben wat pech gehad met de verzending (beschadigd product) maar dit is door Artimal keurig opgelost.
Prachtig portret van onze hond Teddy!
De communicatie vanuit Artimal was duidelijk en snel. Nadat we akkoord gegeven hebben voor het ontwerp, hadden wij een aantal dagen later de wandcirkel op de deurmat liggen.
Top!
Eeg mooi gedaan
Artimal
Prachtige foto, fijne reactie en oplossing na een verkeerd adres te hebben ingevuld.
Gewoon super tevreden.
Leuke prent geworden
Leuke prent geworden. Goede feedback gekregen met het uitzoeken van de juiste foto. Je kunt altijd nog veranderen. En een hele snelle levering. Zeer tevreden.
Top!
Er was iets mis gegaan met de verzending bij postNL. Het contact hierover met Artimal via de mail was erg prettig en er werd snel gereageerd. Ook het schilderij is erg mooi geworden.
Hele fijne communicatie!
Wat problemen gehad met levering, maar super communicatie! Ben echt heel erg tevreden. Dank je wel!!!